Al jaren tevreden Premium klant echter sinds nieuwe site en verzending met Mondial Relay ipv Post.nl sowieso minder tevreden. 1 van mijn bestellingen is verstuurd op 15-11-2022. Al 2x bericht ge... Toon meer
Ervaring met premium account: Redelijke aanbieding, oprecht goedkoper dan normaal. Levering met premium nog steeds 3 tot 9 dagen. Klantenservice vrij goed, reacties duren af en toe wat langer.... Toon meer
Ook ik kijk raar op van deze negatieve reviews. Jarenlang ben ik al een tevreden klant. Bij bestellingen die je doet, staat de ongeveer te verwachten levertijd erbij. Wanneer een item niet leverbaar b... Toon meer
Veepee biedt vaak mooie artikelen aan tegen goede prijzen. Dat ze van de snelheid van hun afnemers afhankelijk zijn is echter soms een probleem. als je echt iets op tijd moet hebben zou ik het risico... Toon meer
Bienvenue sur veepee.fr, le site des ventes événementielles. Chaque jour les plus grandes marques à prix discount : vêtements, lingerie, électroménager, gastronomie et vins…
Frankrijk
- www.veepee.fr
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ben weer helemaal happy met VeePee
Ben weer helemaal happy met VeePee, de service is weer als vanouds , dikke Chapeau, kreeg na eendag al antwoord op mn mail.
Geheel naar tevredenheid.
Retour eigen kosten,MONDIAL RELAY niet aanwezig
Ik wil een trui retouren, maar de mondial replay waar dit mee retour verzonden moet worden, is maar op een paar plekken in Nederland aanwezig. Pakket moet dus via post.nl terug op eigen kosten a 6,00 euro. Mag duidelijker worden aangegeven.
Teleurstellend!
Van de 5 bestellingen zijn er 2 "verloren" gegaan tijdens het transport.
Mss tijd voor VeePee om een andere firma te gaan gebruiken voor de verzending?!
Ik ga hier dus niets meer bestellen!
Kunnen we het oplossen Veepee?
November ‘21 een mooie bestelling gedaan van verschillende Artemide lampen. Nu 2 jaar later eindelijk verhuisd naar nieuwbouw woning en de dozen geopend (het waren er veel).
Blijkt 1 hanglamp (899 euro) er niet bij te zitten… Klantenservice geeft aan dat dit binnen 60 dagen gemeld had moeten zijn en kunnen niets doen.
Volgens Post NL was er destijds 1 pakket niet geleverd aan hen door Veepee, wat eigenlijk toch als bewijs kan dienen.
Ik hoop dat dit alsnog opgelost kan worden, zeker nu Artemide momenteel weer wordt aangeboden en dezelfde hanglamp er ook tussen staat. (Het verschil in prijs zou ik desnoods extra willen betalen)
Trui na 1 dag stuk,hele zijnaad los.kan…
Trui na 1 dag stuk,hele zijnaad los.kan niet ruilen geven 15 euro en vergoeding voor in te schakelen kleermaker.Het is notabene een wollen trui.kortom NOOIT KOPEN bij dit zielige bedrijf.Als de service zo blijft is een failissement aanstaande.Mij kunnen ze als klant schrappen
Verkeerd artikel ontvangen
Verkeerde artikel geleverd, ik had dagcrème voor de droge huid en kreeg voor de normale/ gecombineerde huid, via de chatfunctie contact met Sophie gehad en het wordt meteen opgelost. Erg vriendelijk geholpen en ondanks de negatieve reviews ben ik wel een tevreden klant.
Onmogelijk om van hun emails af te komen
Het is bijna onmogelijk om van hun mailinglijst af te komen. De knop "uitschrijven" onderaan iedere mail werkt niet. Ik heb ze inmiddels drie keer een e-mail gestuurd met het verzoek mijn gegevens te verwijderen en je krijgt geen enkele reactie. Uiteindelijk heb ik een wachtwoord moeten aanmaken om in te loggen en na lang zoeken vond ik zelf een optie om mijn account te verwijderen. Dit zouden zij zelf voor mij moeten doen als ik hier om vraag!
BAH BAH koop niet bij VEEPEE indien er…
BAH BAH koop niet bij VEEPEE indien er wat mis gaat is het onmogelijk hun goed te kunnen bereiken.
Ze sturen een fout onderdeel en ben inmiddels 8 maanden aan het wachten. Ze hebben reeds een poging gedaan maar naar een adres met huisnummer 0 verzonden ...
Waardeloos
Waardeloos! Ooit was Veepee nog Vente en was alles super geregeld. Sinds de overgang naar Veepee gaat echt alles maar dan ook alles mis. Klantenservice slecht tot niet bereikbaar. Alleen maar een Sophie die antwoord als je al een antwoord krijgt. Het is inmiddels een oplichtersbende geworden. KOOP HIER NIET! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Ik bestelde 8 stoelen, en kreeg er maar 2 geleverd. Een professionele oplossing gekregen door Veepee was : we geven uw geld terug en bestel ze maar opnieuw op 15 oktober ( dus nog meer dan een volledige maand wachten en het risico nemen dat ik er weer 2 kreeg !) soit, dringend aan verandering toe bij Veepee kwa afterservice.
Koop hier gewoon NIET, want als je een probleem hebt krijg je buitengewoon geen service. Ze lachen met uw geld.
Geen telefoon nummer, geen mail,… je moet via een chatbox je probleem uitleggen en het enige antwoord die je krijgt is ( we antwoorden binnen de 5 dagen ).
Veel mis bij Veepee
Al heel lang klant van Vente Exclusive. Sinds Veepee gaat het mis. Verkeerde maat verstuurd, retourkosten berekend en nu een grote bestelling die nooit ontvangen en als retour is verwerkt. Had me er op verheugd. Bah.
tickets betaald maar niet ontvangen.
wij kochten tickets voor safari beekse bergen via veepee. Geld van onze rekening maar geen vouchers ontvangen. Nu zegt veepee dat de actie afgelopen is en dat ze ons geld zullen terug storten ...tot op heden niks ontvangen. wij willen enkel de vouchers waar we voor betaald hebben. dus nee wij raden veepee niet aan.
Veepee niet meer zo als vente exclusieve
Was altijd goed bedrijf maar sinds naamsverandering in veepee heb ik nu alweer een bestelling niet gekregen waar ik zo op verheugd had, of het artikel is verkeerd erg teleurstellend de laatste tijd en veel rompslomp en tijd die je er dan weer in moet steken…jammer!
Een mooie diamanten ring besteld wit…
Een mooie diamanten ring besteld wit goud, was erg snel binnen en ik ben enorm tevreden! Ik bestel al jaren via deze app!
Let op je retourkosten!!
Let op je retourkosten. Reeds 4 keer op een rij gemerkt dat ze voor elke bestelling een retourkost aanrekenen, zelfs al stuur je deze in 1 pakket terug.
Regel is - 1 X retourkosten per gerouterneerd pakket (los van aantal bestellingen in het pakket°
Na chat/help contact krijg ik dit 'teveel ingehouden' retourgeld steeds mooi terugbetaald, maar het probleem doet zich telkens opnieuw voor.
'Gemiste' centen voor zij die hun retourkosten niet checken.
Ongeorganiseerd zooitje
Elke keer wanneer ik een bestelling retour stuur, worden er teveel retourkosten afgehouden. Elke retour gaat fout.
Laatst een bestelling gekregen, 5 items waarvan 2 verkeerde items (een grijze broek ipv een blauwe en een andere broek 3 maten groter dan ik besteld had). Ik retourneer de spullen en moet alsnog retourkosten betalen voor de fouten die zij maken omdat ze niet zien wat er mis is met de bestelling!
Als je de tijd neemt om te klagen, dan krijg je je geld wel terug, maar het kost gewoon elke keer zoveel tijd en moeite. Ik koop hier niets meer.
Verkeerde broek geleverd
Broek met korting besteld. Verkeerde maat en verkeerd model geleverd. Staat wel correct in de bestelbevestiging.
We hebben eerder een verkeerd product gekregen. Maar als je van gokken houdt...
Oplichterij
10 dagen geleden een bureaustoel besteld die ik vanwege verhuisplannen binnen de dag wenste te annuleren. Ik kreeg de melding dat dit niet mogelijk was aangezien deze al in het bestelproces was. Aangezien je wettelijk 14 dagen de tijd hebt om een online bestelling te annuleren is dit dus een hoop gezever. Ik bleef aandringen op annulatie en ik ging hierover geïnformeerd worden. Plots ontvang ik een email dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen en pas 25/9 gaat geleverd worden???? Nogmaals contact opgenomen en weer een hoop standaard afwimpelexcuses. Vandaag krijg ik dan de melding dat ik 10 dagen moet wachten alvorens de leverancier kan bevestigen of deze bestelling kan geannuleerd worden??? Opnieuw de klantendienst gecontacteerd en die zeggen dan doodleuk dat ik tot 25/9 moet wachten of ik de bestelling ontvang dan kan ik die weigeren of retourneren en dan moet ik minstens nog eens 10 dagen wachten voor ik de terugstorting ontvang. Dit is pure OPLICHTERIJ en allesbehalve wettelijk. Indien ik binnen de 5 dagen mijn geld niet terugkrijg kom ik met een raadsman naar het hoofdkantoor in VORST!
bedrijf is niet bereikbaar
bedrijf is niet bereikbaar. Ondanks dat annuleren mogelijk is, weigeren ze de bestelling te annuleren Er wordt niet gereageerd op verzonden berichten.
Als ik minder sterren kon geven had ik…
Als ik minder sterren kon geven had ik het gedaan.
Ik plaatste een bestelling 23 juli. 2 augustus kreeg ik van Post.nl een bericht dat het dezelfde dag bezorgd zou worden. Pakket werd niet bezorgd en kreeg via Track & Trace te zien dat het pakket nog niet ontvangen was. 7 augustus nam ik contact op en werd mij verzekerd dat als ik het pakket 22 augustus nog niet ontvangen had Veepee er voor zou zorgen dat ik het alsnog toegestuurd zou krijgen. Vandaag 22 augustus neem ik contact met Veepee en alsof het de meest normale zaak van de wereld is zeggen ze dat het pakket verloren gegaan is. Ik wist 2 augustus al dat het niet goed zat en zij hadden het ook moeten weten. Waardeloos bedrijf. Nooit meer koop ik iets bij hun Ben benieuwd hoe lang het zal duren dat ik mijn geld terug krijg.