Veepee France Reviews

31.065

3,7

Al jaren tevreden Premium klant echter sinds nieuwe site en verzending met Mondial Relay ipv Post.nl sowieso minder tevreden. 1 van mijn bestellingen is verstuurd op 15-11-2022. Al 2x bericht ge... Toon meer

Ervaring met premium account: Redelijke aanbieding, oprecht goedkoper dan normaal. Levering met premium nog steeds 3 tot 9 dagen. Klantenservice vrij goed, reacties duren af en toe wat langer.... Toon meer

Ook ik kijk raar op van deze negatieve reviews. Jarenlang ben ik al een tevreden klant. Bij bestellingen die je doet, staat de ongeveer te verwachten levertijd erbij. Wanneer een item niet leverbaar b... Toon meer

Veepee biedt vaak mooie artikelen aan tegen goede prijzen. Dat ze van de snelheid van hun afnemers afhankelijk zijn is echter soms een probleem. als je echt iets op tijd moet hebben zou ik het risico... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Bienvenue sur veepee.fr, le site des ventes événementielles. Chaque jour les plus grandes marques à prix discount : vêtements, lingerie, électroménager, gastronomie et vins…

Gemiddeld

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(31.065)

8.601 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Van tevreden klant naar teleurgestelde klant…

Van tevreden klant naar teleurgestelde klant.
Jaren tevreden geweest van dit bedrijf. Mijn laatste bestelling was te klein. Retour gestuurd. Serieuze prijsstijging.
Als je uw levering, uw Retour pakket bij de post en dan nog eens je bedrag van Retour veepee betaalt heb je het goedkoper je de winkel en heb je het direct mee.
Ik raad dit bedrijf aan niemand meer aan.
Het bedrijf is aan het falen.

slechte klantenservice

Al jaren bestel ik spullen bij Veepee, ben er iedere keer weer blij mee. Retourneren ging ook altijd probleemloos. Bij de laatste bestelling is het echter misgegaan. Pakket zou verzonden zijn maar ik heb niets ontvangen. Op de berichten die je stuurt wordt niet gereageerd. In de live chat die alleen tijdens kantooruren beschikbaar is wordt verteld dat de verzending verloren is en dat ze dit snel gaan oplossen. Maar hoe snel…. ik kan via een mail die ik krijg op ieder moment nog vragen stellen, maar ook hier wordt niet op gereageerd. Ook niet.., we hebben je bericht ontvangen en reageren binnen… dagen. Dit kan echt wel wat klantvriendelijker. Misschien is iedereen met vakantie???

28 juli 2023

Van heel goed naar vreselijk slecht

Ik ben al jaren klant en was altijd tevreden maar de laatste maanden wordt het steeds slechter naar nu onacceptabel. Verkeerde artikelen geleverd, te laat geleverd, prijzen duurder dan bij reguliere winkels, foto’s komen niet overeen met het product. Contact met de klantenservice is onmogelijk, chat wordt afgekapt om 14u, geen reactie op berichten. Mondial relay voor retour zendingen is dramatisch. Veel te lang wachten op je geld retour. Alles onder het mom van ‘sorry het is druk’. Jammer. Het was altijd een prima site met leuke aanbiedingen maar ik ga er mee stoppen zodra ik (eindelijk) mijn laatste uitstaande bestelling ontvangen heb. En m’n geld terug van retours die ze al ontvangen hebben. Zonde.

5 augustus 2023

Waar blijft mijn geld!

Ik wacht al een meer dan een maand op een terug betaling van ruim 250 euro.
Al meerdere berichten gestuurd, ik krijg geen antwoord. Waarom duurt dit zo lang. Chatten kan niet. Ookal geven ze aan dat die functie er is.
Waar blijft mijn geld!

5 augustus 2023

Waardeloze klantenservice

Slecht tot geen contact te krijgen met klantenservice. Foutieve artikelen geadverteerd, zodat je retour moet sturen. Maar dan moet je weer lang op je geld wachten van de retour. Ik was altijd zeer tevreden, maar de klantenservice is het laatste half jaar erg slecht geworden. Hopelijk gaat er verbetering komen, het was altijd goed en ze hebben leuke aanbiedingen.

29 juli 2023

Wat is er aan de hand?

Ik koop al lang op deze webshop. Zeer tevreden geweest altijd, maar de laatste tijd loopt het mis;

Ik wacht ondertussen al op de terugbetaling van 2 retours! Het blijft "in behandeling" staan.

Verder bestelde ik stoelen; deze komen beschadigd aan en in de verkeerde kleur. Kan gebeuren, maar wanneer ik mails stuur voor de retournering (moeten worden opgehaald), krijg ik geen antwoord.

Tot slot ontving ik dan nog een foutieve bestelling, dat gebeurde vroeger niet.

Op zich kan dit allemaal gebeuren, maar het frustrerende is dat je gewoon geen antwoord/oplossing krijgt.

26 juli 2023

Ik heb 14 Juni een bestelling gedaan…

Ik heb 14 Juni een bestelling gedaan voor enkele parfums. Melding gehad dat tussen 3 en 14 Juli geleverd zou worden. Tot nu aan toe nog niets ontvangen baal hier vreselijk van en krijg geen reactie op een mail die ik naar hen heb gestuurd. Onbetrouwbaar bedrijf ik zou er maar niets meer bestellen.

Onbereikbaar

Product besteld. Staat op afgeleverd maar is niet afgeleverd.
Veepee is onbereikbaar.
Geen reactie, al 3 mails verzonden.

Waardeloos bedrijf

Altijd graag gekocht bij Vente Exclusive, maar sinds ze van naam zijn veranderd is het waardeloos geworden.

Regelmatig krijg ik de verkeerde artikelen opgestuurd. En wanneer je retourneert kun je maanden op je geld wachten. Ik heb intussen veel geld van ze tegoed. Wacht zelfs nog op m’n geld van een bestelling die ik 4 mei retour heb gestuurd. Echt te gek voor woorden! Ze zijn nl verplicht om je binnen 14 dagen terug te betalen.

Tevens heb ik een defect artikel ontvangen (slot van een koffer) en moest ik zelf maar bij Samsonite een nieuw slot regelen kreeg ik na maanden te horen. Rechtsbijstand gaat dit nu oppakken. Veepee zou binnen 5 dagen reageren, maar dat is intussen 3 weken geleden. Ik geef het op, laat een andere instantie maar ingrijpen bij dit waardeloze bedrijf.

23 juli 2023

Lang wachten op terugbetaling!

Vaak is de levertijd van een product lang en inmiddels ben ik er achter dat de terugbetaling ook lang duurt.
Ik heb vorige week een mailtje gestuurd ivm de terugbetaling. Geen enkele reactie. Nu een week verder staat er nog steeds: artikel ontvangen In Behandeling.
Terugbetaling In Behandeling. Inmiddels 3 weken.
Andere webwinkel zijn veel sneller, zowel in levering als in terugbetaling.
Echt geen aanrader!

17 juli 2023

na een maand mijn terugbetaling nog niet ontvangen

krijg na een maand mijn terugbetaling niet van mijn teruggestuurde pakje. Intussen tweede deel van een pakje teruggestuurd en ben er niet meer gerust in. Wijst dit op iets? Op alle mogelijke manieren contract willen krijgen, nooit geantwoord. Nu gebeld naar BXL zouden terugbellen................................... ben echt ongerust. Het gaat dan ook om een aanzienlijk bedrag.

11 juli 2023

Ik kocht 4 dekbedovertrekken maar…

Ik kocht 4 dekbedovertrekken maar helaas bij openen zaten er maar 3 in ...gelukkig had ik een getuige bij me ...
Na mailen en mailen nog geen stap verder ...ik ben jaren klant en de laatste tijd telkens iets voor ....vandaag terug gemaild of ik mij geld nog terug krijg maar geen reactie 🥲🥲🥲spijtige zaak geworden

3 juli 2023

Bekend merk geadverteerd, onbekend merk ontvangen

Ik ben jaren een tevreden klant geweest. Maar vanaf hun naam is veranderd is de service minder. Ik heb een serviesset, ijsbrekers en bestek van het merk Chez lorraine besteld. Vervolgens krijg ik een vergelijkbare serviesset, ijsbreker en bestek van het merk Kutahya!!! En na ze gecontact te hebben krijg ik te horen dat ze geen spullen hebben van Chez Lorraine. Ik mag de spullen retourneren en krijg mn geld terug. Wat een teleurstelling en misleiding!!!!

4 juli 2023

Voorraad klopt niet

Daar ik na anderhalve maand mijn bestelling nog steeds niet had ontvangen, contacteerde ik de klantendienst van Veepee. Ik kreeg als antwoord dat de schoenen die ik had besteld niet meer op voorraad waren en dat ze me gingen terugbetalen!
Veepee heeft me niet zelf gecontacteerd om dit te melden en me terug te betalen

22 juni 2023

Betalen retouren niet uit.

2 bestellingen gedaan die teruggestuurd zijn (ik probeerde het al eerder te annuleren). Niet alleen leveren zij niet conform afspraak, zij doen simpelweg de retourbetalingen niet!! Gewoon mijn geld achterhouden. Ik heb zelfs een bericht via Linkdin gestuurd naar hun Country Manager Victor M. Die neemt niet eens de moeite om te reageren op een klacht. Dit bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Alleen per chat of een mail via hun site (waar zij dagen over doen om op te reageren). En hun mail begint en eindigt altijd met sorry. Iedere keer wordt gezegd dat zij 5 dagen nodig hebben om te kijken hoe het ermee staat.
Ik kan nu als consument een incassobureau gaan inschakelen om mijn centen te krijgen van deze onbetrouwbare partij. NOOIT MEER EN LAAT JE NIET VERLEIDEN DOOR HUN PRIJZEN. Je krijgt hier echt spijt van.

30 juni 2023

Datum levering/geen communicatie/laatste bestelling

Op 18/5 plaatste ik een bestelling. De verwachte bezorgdatum was voorzien tussen 1/6 en 15/6.
Ik contacteerde hen via mail op 12/06/2023 waarin ik meldde dat de status van mijn bestelling nog steeds op 02 "klaarmaken van je bestelling" staat. Sedert dinsdag 13/06 kan ik bovendien niet meer inloggen op « Mijn profiel / Mijn bestellingen / Overzicht » !?!?!? Tot op heden nog steeds geen reactie. Hoewel ik mij had voorgenomen geen bestelling meer te plaatsen - na een eerder negatieve ervaring - heb ik ik mij opnieuw aan een bestelling gewaagd. Nu is het echt wel de laatste keer!!!! Ik EIS een reactie van VEEPEE!

16 juni 2023

The computer says no....

Vroeger was het een prima bedrijf, maar tegenwoordig.... slechte service!

Een pakket moet geleverd worden tussen 1 en 15 juni en moet blijkbaar vanuit het magazijn in de US komen. Op 14 juni heb ik nog niets ontvangen en er is nog niets verzonden, de klantenservice kan echter nog geen navraag doen bij de leverancier, want de termijn is nog niet voorbij.... Hoe kan een pakket binnen 1 dag vanuit de US in Nederland aankomen?

Typisch geval van niet meedenken... "the computer says no....".

14 juni 2023