Veepee France Reviews

31.065

3,7

Al jaren tevreden Premium klant echter sinds nieuwe site en verzending met Mondial Relay ipv Post.nl sowieso minder tevreden. 1 van mijn bestellingen is verstuurd op 15-11-2022. Al 2x bericht ge... Toon meer

Ervaring met premium account: Redelijke aanbieding, oprecht goedkoper dan normaal. Levering met premium nog steeds 3 tot 9 dagen. Klantenservice vrij goed, reacties duren af en toe wat langer.... Toon meer

Ook ik kijk raar op van deze negatieve reviews. Jarenlang ben ik al een tevreden klant. Bij bestellingen die je doet, staat de ongeveer te verwachten levertijd erbij. Wanneer een item niet leverbaar b... Toon meer

Veepee biedt vaak mooie artikelen aan tegen goede prijzen. Dat ze van de snelheid van hun afnemers afhankelijk zijn is echter soms een probleem. als je echt iets op tijd moet hebben zou ik het risico... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Bienvenue sur veepee.fr, le site des ventes événementielles. Chaque jour les plus grandes marques à prix discount : vêtements, lingerie, électroménager, gastronomie et vins…

Gemiddeld

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(31.065)

8.601 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Krijg mijn geld niet terug!

Ik wilde een bestelling annuleren (binnen twee uur) en dat ging niet meer. Ze zeiden weiger het maar aan de deur dan komt het bij ons terug en storten we het geld retour. Nou inmiddels vier weken verder, na retour, en nog niks. Paar keer contact gezocht maar steeds hetzelfde antwoord. Wacht even af en binnen 5 dagen maken we het in orde. Daarnaast zijn ze ook niet te bellen en duur het in de chat heel lang voor je antwoord krijgt. Ik wil mijn geld terug en daarna bestel ik niet meer bij Veepe!

14 juni 2023

Bedrijf komt afspraken niet na...

Bestelling ontvangen maar was niks dus deze geretourneerd maar zit al een maand te wachten op geld en een bevestiging. Dit is al de derde keer in korte tijd dat ik zelf/partner er achteraan moet. Ze zoden tegenwoordig maar wat bij Veepee. Ik zal ze zeker niet aanraden.. Het interesseert ze niet ze laten je gewoon barsten.. Ik zou zeggen laat dit bedrijf links liggen want je wacht tijden op je geld als het niet klopt en retour moet. Daarnaast verkopen ze ook heel regelmatig teveel van een product zodat je gewoon iets heel anders krijgt toegestuurd maat/kleur/inhoud. Vind ze tegenwoordig gewoon onbetrouwbaar

13 mei 2023

Retourzending staat heel lang ‘in…

Retourzending staat heel lang ‘in behandeling’ waardoor het zeer lang duurt voor het geld op de rekening teruggestort wordt. Een klacht daarover indienen zorgt niet in aanpassing van het beleid. Zalando lounge doet dit zeer veel beter.
Kortingen worden niet altijd waar gemaakt, ik heb regelmatig ergens anders het zelfde artikel voor een lagere prijs kunnen kopen. Daarbij gaat het bij kleding vaak om oude collecties. Kortom geld incasseren lijkt bovenaan te staan bij Veepee, service komt op de laatste plaats

13 juni 2023

Te mooi om waar te zijn - nooit meer bestellen bij veepee!

Soms lijken dingen te mooi om waar te zijn, zoals de kortingen van veepee. Ik had een tas besteld van Maison Heritage. Deze werd zowaar op tijd geleverd, maar er zaten gebruikssporen op de tas zoals beschadigingen op de pootjes en het leer. (Dit is al de tweede keer dat ik gebruikte items toegestuurd krijg).

Tegelijk met de tas (geld trouwens nog niet retour ontvangen) had ik ook bloempotten van Ginger & Colomer besteld die ik nooit heb ontvangen. Ze zouden uiterlijk 7 juni geleverd worden werd me verteld nadat ik contact had opgenomen. Mocht dat niet het geval zijn, dan moest ik weer contact opnemen. Nou, ik dat doen. Krijg ik de volgende mail;

Wat jammer om te lezen dat je je bloempotten van Giner & Colomer nog altijd niet hebt ontvangen.
Ik begrijp dat je hier graag meer informatie over wilt.

Helaas moet ik de mededelen dat het pakketje verloren is geraakt.
Mijn oprechte excuses hiervoor.

Maar geen zorgen.

Het bedrag van 41,88 euro is zojuist terug overgemaakt naar je rekening.
Dit zal binnen 5 werkdagen te zien zijn.

Mocht dit niet het geval zijn, laat het me dan zeker even weten.
Dan kijk ik het graag voor je na.

Even serieus. Dit kan toch niet.. dus als ik er zelf niet achteraan gegaan was, had ik niks gehoord + die zin ‘maar geen zorgen..’ - het geld terugkrijgen is wel het minste wat ik mag verwachten, toch?!!!

11 juni 2023

Hele slechte service!!

Ik heb 3 weken moeten wachten, toen kreeg ik een bericht dat mijn pakket was beschadigd( zaten 2 t-shirts in) en dat de bestelling werd terug gestuurd. Echt drama, geen compensatie niks gekregen!

31 mei 2023

Op 9/4 meerdere kledingstukken besteld

Op 9/4 meerdere kledingstukken besteld. Deze zouden voor 2/5 geleverd worden. Op 2/5 nog niks ontvangen. Toen contact opgenomen met de klantenservice via de mail. Bleek dat de producten niet leverbaar zijn en dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Geld is op 9/5 terugbetaald.
Jammer ik had me verheugd op de kleding. Zou hier niet snel weer wat bestellen. N het verleden ging het altijd goed.

9 april 2023

Zonder enig bericht een niet complete…

Zonder enig bericht een niet complete (er ontbraken 2 artikelen)/foutieve bestelling ontvangen.
Terugbetaling vindt pas plaats nadat ik het foutieve artikel teruggestuurd heb. De enige reactie is 'sorry voor het ongemak'. En daarnaast is de levertijd ook nog eens heel lang. Bedenk je voordat je iets bestelt bij Veepee. Voor mij was het de laatste keer

19 april 2023

Service is ver te zoeken tegenwoordig.

Ik heb in november 2022 een klimaatkast gekocht met twee zones. Bij levering had ik de verkeerde kast gekregen met hierin maar 1 zone. Na meermaals tevergeefs contact proberen te zoeken had ik na een maand eindelijk contact. Product teruggestuurd en een voucher gehad ter compensatie evenals mijn geld terug. Gezien de responsetijd werd het verder netjes opgelost. Nu vorige maand was dezelfde aanbieding en deze weer besteld omdat het een keer kan gebeuren. Krijg ik deze keer weer exact dezelfde verkeerde unit geleverd. Hier kunnen ze verder niks in doen en kan ik mijn geld terugkrijgen. Gezien dit binnen een half jaar twee maal gebeurd en er verder niks ter compensatie wordt gedaan is de service echt belachelijk hoe er met klanten om wordt gegaan.

13 april 2023

Ik heb een refurbished laptop gekocht

Ik heb een refurbished laptop gekocht. Volgens hun was het een super laptop. Bleek niet te zijn, het was oa veel te traag. We besloten om terug te sturen. Om dit te doen moesten we full reset doen. Echter dit kon niet omdat er een onderdeel ontbrak om dit te kunnen doen. Er werd gevraagd achter een schijf en dit was niet meegeleverd. Ik heb het aan een professionele IT'er moeten laten resetten. Ik heb het voor 2de maal opgestuurd. Ondanks zij het ontvangen hadden had ik nog steeds geen terugbetaling. Denk dus teruggestuurd in januari 2023, na mijn aandringen hebben ze dan op 14 04 23 een terugbetaling gedaan. Dus als jullie daar iets willen kopen, denk goed na zou ik zeggen.

30 januari 2023

Positieve ervaringen

Ik schrik enorm van de slechte feedback. Wij kopen Al jaren bij veepee en zijn enorm content. Alles geleverd en bij retour u geld terug. Ik ben een fan en de prijzen zijn super. Waarom voor bvb de zelfde schoenen 100 betalen als je ze voor 30 bij veepee kan kopen.
Een tevreden klant!

21 maart 2023

oplichters

oplichters, betalen je retour niet correct terug, sturen je met een kluitje in het riet, geen ranking mogelijk op hun website. Niet beter dan een malafide chinees online bedrijf!

16 maart 2023

Waardeloos

Waardeloos. Besteld iets. Word de helft maar geleverd. Nu maar hopen dat ik daadwerkelijk mijn geld terug krijg maar zoals ik lees kan ik dat niet verwachten.

23 februari 2023

Account zomaar verwijderd

Ik heb een bestelling geplaatst op deze website. Helaas is mijn account verwijderd. Ik voel me opgelicht en vermoed dat ik mijn bestelling ook niet geleverd krijg. Waarom verwijderd Veepee accounts?

9 maart 2023

Afmelden lukt niet! Spam!

Ik ontvang al geruime tijd de nieuwsbrief van VeePee per mail, waar ik al lange tijd geen interesse meer in heb. Heb reeds verschillende keren geprobeerd mijzelf uit te schrijven/af te melden wat gewoon niet lukt. Ik blijf de nieuwsbrief maar ontvangen. Ik ervaar dit als heel vervelend! Dit is SPAM!

10 maart 2023

Altijd veel gekocht bij Vente…

Altijd veel gekocht bij Vente Exclusive, goede service en prima te bereiken, ook telefonisch. Sinds Vente VeePee is, geen telefonisch contact meer mogelijk en afhandeling van een klacht gemeld via life chat wordt niet opgepakt. Nu dezelfde klacht (niet afleveren van een bestelling) via het contactformulier gemeld, maar verwacht geen reactie. Heel teleurstellend, op zoek naar een andere outletwinkel dus maar, helaas!

18 februari 2023

opgelicht met levering van L'or door Veepee

L'Or Koffie besteld van de December aanbieding.
dit was 10 x 10 x 10 dubbele cups. wat heb ik gekregen 10 x 5 x 10 dubbele cups. is maar 50%, was een foutje in de aanbieding krijg je als antwoord. stuur maar retour. NEE lever maar wat jullie aanbieden, zeer slecht sinds het Veepee is , geen enkel oogpunt voor de klant. zoek het maar uit of val dood dat is hun beleidt. oplichters zijn het, beter links laten liggen zijn genoeg andere webwinkels met wel een service

1 februari 2023

Niet betrouwbaar en niet correct

Ik ben al 12 jaar klant bij Veepee. 11,5 jaar is dit goed gegaan, sterker nog, uitstekend! Nu in 4 mnd tijd zijn er 6 bestellingen fout gegaan. Producten worden niet, verkeerd of incompleet geleverd. Dat kan gebeuren, maar als je dan na lang wachten op een reactie ook nog eens niet netjes wordt gecompenseerd, dan houdt het op. Een bestek van €76,93 + verzendkosten, dat niet voldoet en kapot gaat binnen 1 mnd, wordt vergoed met een waardebon van € 50. Hoe dan? Ik bestel Muchachomalo onderbroeken, komen nooit aan. Ik bestel nog een keer Muchachomalo onderbroeken. Ik bestel 1 verpakking met 10 stuks, ik ontvang 1 verpakking met 6 stuks, krijg ik een mail dat ik wel de forfaitaire kosten moet betalen , omdat zij niet kunnen nagaan of mijn bewering klopt. Werkelijk?!
Ik bestel een smoking (jasje +broek), ik ontvang een verkeerd colbert en geen broek. Ik bestel 2 verpakkingen met ieder 2 kussenslopen, ik ontvang 2 verpakkingen met in ieder 1 kussensloop, kortom 2 kussenslopen te weinig. Mijn laatste bestelling is helemaal bizar. Ik heb 1,5 week geleden voor € 500 aan kleding besteld. Wederom ontbreken er artikelen en tussen de artikelen die geleverd zijn, zitten niet bestelde artikelen, dus verkeerd. Pfffffff wat een gedoe.
Dus voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoef je niet meer bij Veepee te zijn. Helaas!

3 februari 2023

Slechte klantenservice, koop hier NIET

Een dressoir gekocht,opgebouwd en dan erachter komen dat ie geleverd is zonder deurtjes en achterwand.... Wel 10 andere stukken hout die er niet bijhoren. Ik zou alles moeten afbreken weer en terug in de verpakking doen... Nou, dat is ronduit onmogelijk en dat weet iedereen die al eens meubelonderdelen uit een verpakking heeft gehaalt. Je krijgt niet eens meer antwoord als jij hier tegen bezwaar maakt! Dus, verwacht je een dienstbare, eerlijke klantenservice, koopt dan vooral NIET bij Veepee mensen!!!!

2 februari 2023