Ik heb een lamp besteld bij Verlichtingtrends (€143,91), maar de levering is nog steeds onduidelijk terwijl de door hen zelf genoemde levertijd van 10–15 werkdagen inmiddels is verstre... Toon meer
Hoewel de levertijd iets langer was dan ik had verwacht (ongeveer een week), was het product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Dat gaf me toch veel vertrouwen in de zorg die ze nemen.
De after sales service van Verlichting Trends is echt geweldig. Ik had een vraag over een lamp die ik gekocht had, en hun team reageerde supersnel en heel professioneel. Echt een fijne ervaring!
Ze beweren gereageerd te hebben, maar ze reageren al 4 of 5 dagen niet! Per mail aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar geen gehoor. Ook maar via deze weg: als ik binnen een week mijn gel... Toon meer
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb een lamp besteld bij Verlichtingtrends (€143,91), maar de levering is nog steeds onduidelijk terwijl de door hen zelf genoemde levertijd van 10–15 werkdagen inmiddels is verstreken.
Ik heb meerdere e-mails gestuurd om te vragen naar de status van mijn bestelling, maar ik krijg geen concrete antwoorden. Er wordt alleen steeds gevraagd om nog meer geduld te hebben.
Daarnaast werkt hun website niet naar behoren:
Ik kan niet inloggen op mijn account
Wachtwoord resetten werkt niet door een foutmelding
Track & trace is niet zichtbaar
De klantenservicepagina geeft een foutmelding
Ik heb meerdere keren gevraagd of zij contact willen opnemen met het logistieke bedrijf en mij duidelijkheid willen geven over de levering, maar daar krijg ik geen antwoord op.
Door het uitblijven van duidelijke communicatie en een niet-werkende website begin ik serieus te twijfelen aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Als er geen duidelijkheid komt, zal ik mijn bestelling annuleren.

Antwoord van Verlichtingtrends
Het artikel is beschadigd, hele slechte kwaliteit en heeft ons ruim 250 euro gekost. Kwam na een maand pas binnen. Dit bericht is om volgende mensen te waarschuwen. Het is dropshipping. Lees even het stuk retour op de website, klopt voor geen meter.
Ik heb 149 euro betaald voor een hele grote lamp. Heb een mini lampje ontvangen. Het ziet er niet uit ben zwaar teleurgesteld en probeer mijn geld terug te ontvangen.
Helaas een nepshop. Ik heb de bestelling binnen 14 dagen geannuleerd nadat deze niet verzonden werd en ik geen reactie kreeg op mijn mail. Ik heb terugbetaling aangevraagd en een reactie binnen 14 dagen. De 14 dagen zijn inmiddels voorbij en ik ga aangifte doen van oplichting.
Ik heb een lamp besteld van € 300. De lamp is niet compleet.
Mails worden niet beantwoord en de telefoon ook niet.
20 maart 2025: 2 maanden later dan de besteldatum, is het dan toch allemaal nog goed gekomen, de lamp is compleet.

Antwoord van Verlichtingtrends
Mijn lamp is een absolute blikvanger. De kwaliteit is perfect, en het lijkt wel alsof ze extra aandacht geven aan elk detail. Super tevreden met mijn aankoop.

Antwoord van Verlichtingtrends
De bestelling plaatsen was simpel, maar war ik vooral geweldig vond, was kleine handgeschreven 'bedankt'-notitie bij de levering. Dat geeft net dat extra persoonlijke gevoel!

Antwoord van Verlichtingtrends
Mijn keukenlamp gekocht bij Verlichting Trends, en helt voelt alsof de hele ruimte een upgrade heeft gekregen. Klant blij, en ik kom zeker terug!

Antwoord van Verlichtingtrends
Heel tevreden! De lamp straalt elegantie uit en is een prachtige toevoeging aan mijn interieur. Zeker een aanrader!

Antwoord van Verlichtingtrends
Ze beweren gereageerd te hebben, maar ze reageren al 4 of 5 dagen niet!
Per mail aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar geen gehoor.
Ook maar via deze weg: als ik binnen een week mijn geld niet terug gestort heb gekregen schakel ik rechtsbijstand in!
Jullie zijn vuile oplichters!

Antwoord van Verlichtingtrends
Nu de lampen met veel pijn en moeite aangetekend naar Frankrijk geretourneerd. De vervoerder heeft aangeven dat ze al sinds 9 januari bij het ophaalpunt liggen maar mevrouw geeft aan van niets te weten. Ik stuur mailtjes naar ‘de klantenservice’ maar als er al gereageerd wordt is het met de tekst: ‘ze zijn nog niet gearriveerd’. Waarschijnlijk kan ik naar m’n geld fluiten. Te goed van vertrouwen geweest. En een rib uit m’n lijf.

Antwoord van Verlichtingtrends
Ik heb meerdere mails gestuurd, maar geen reactie gehad! Ik heb 29 oktober 3 lampen besteld, maar na 3 maanden heb ik er maar twee gehad. De andere twee kreeg ik ook pas na een maand of rwee binnen! Ik wil mijn geld retour. Jullie zijn ook enorm slecht bereikbaar. Telefonisch via Frankrijk en op mails wordt niet gereageerd. Wat slecht!
Iris Vogels
Het bestelproces verliep vlot, en de lamp is nu een echte eyecatcher in mijn woonkamer. Bedankt, Verlichting Trends!

Antwoord van Verlichtingtrends
De keuze op de website is enorm. Of je nu een designlamp zoekt of iets moderns en eenvoudigs, ze hebben echt voor elk wat wils. Ik heb mijn woonkamer volledig kunnen vernieuwen dankzij hun aanbod.

Antwoord van Verlichtingtrends
Wat ik fijn vond, is dat de lamp er precies uitziet zoals op de foto's op de website. Geen verrassingen, gewoon een product dat aan de verwachtingen voldoet. Heel betrouwbaar.

Antwoord van Verlichtingtrends
Heel blij met de prijs-kwaliteitverhouding! De lamp die ik heb gekocht is niet alleen prachtig, maar ook stevig en van goede kwaliteit. Voor deze prijs had ik dat niet verwacht. Aanrader!

Antwoord van Verlichtingtrends
Oplichters. Lamp besteld van 79euro, komt er na 2 weken ergens een pakketje uit China met iets plastics zonder stekker. Klantenservice uiteraard niet bereikbaar. Bestel hier niks!

Geen ster waard!!
Waarschuwing bestel hier nooit!!