Villamoo Reviews

1,6

In mei 2025 besteld en op 30 mei netjes geretourneerd volgens hun eigen voorwaarden. Nu bijna een jaar verder en nog steeds geen geld terug. Meerdere keren gemaild (juli, augustus, no... Toon meer

Retour ging naar een ander adres terwijl het hun retour label was. Maanden achter mijn geld aan moeten zitten. Uiteindelijk gedreigd met juridische stappen ondernemen en toen binnen 1 dag mn geld

Ongelofelijk dat jullie de fout bijmij proberen te leggen!! Ik kreeg de schoenen binnen met plaksel aan de onderkant vervolgens stuur ik ze terug opmijn kosten krijg ik erna te horen dat ze vies waren... Toon meer

Slechte tot geen communicatie. - Schoenen pas 1,5week later geleverd. - Schoenen an sich zagen er prima uit, maar retour gestuurd. - Geen retour bevestiging gekregen (via post nl kan ik zien da... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel

Villamoo | De latest in mode trends

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte after sales service

Zelfde probleem als meerdere mensen hier. Ik kreeg verkeerde bestelling binnen, meteen mailtje gestuurd, kreeg geen antwoord, ook via FB bericht gestuurd maar kreeg ook geen antwoord. Ik had ondertussen contact met het meisje die mijn bestelling had ontvangen en zij kreeg ook amper een reactie. De oplossing? Schoenen terugsturen, dan gingen ze uitzoeken waar het misging, en zou dan pas weer mijn schoenen terugkrijgen. Uiteindelijk ben ik zelf naar het meisje gereden en hebben we de schoenen omgeruild (want sneller). Dit vervolgens ook aan Villamoo laten weten, zijn nu weer meer dan een week verder en nog steeds geen antwoord voor een eventuele tegemoetkoming. De schoenen zijn leuk, maar de after sales service kan zeker wel wat verbeterpunten gebruiken. Hierdoor twijfel ik of ik weer op deze website iets zal kopen, alle deze moeite zijn de schoenen niet waard.

15 oktober 2018

Hi Milja,
Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Helaas hadden wij het enorm druk op de klantenservice en konden wij jou daarom niet binnen 24 uur helpen. Onze excuses hiervoor! Gelukkig is het probleem inmiddels opgelost.

Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben dan horen wij dit graag van je!😊💕

Oplichters!

Ik had hakken besteld, optijd geleverd, alleen paste ik ze niet. Terug gestuurd en lang niks gehoord. Toen heb ik zelf maar villamoo een mail gestuurd omdat ik toen al twee weken zat te wachten op mijn geld. Eerste paar keer mailde ze terug, met dat het op de verkeerde plaats was aangekomen. ( volgens mijn track en trace code waren ze al na 3 dagen aangekomen ). Ze zouden erachter aan gaan en zeiden dat het 14 werkdagen duurden om het proces te voltooien ? Daarna helemaal niks meer gehoord, zelf weer een mail gestuurd en word gewoon genegeerd. En zie dus dat ik niet de enige ben. Lekker het geld houden en vervolgens weer aan andere mensen verkopen. Bestel hier dus niet, want je geld kan je vergeten.

14 oktober 2018

KOOP HIER NIETS!!!

KOOP HIER NIETS!!!
Erg slechte service! Ik heb 15 september netjes mijn schoenen terug gestuurd, precies zoals het stond aangegeven. Nu bijna één maand later nog geen geld retour, terwijl ze zeggen binnen 7 dagen... na 4 mails ook geen reactie! Kan het geld wel op mijn buik schrijven 😤

12 oktober 2018

Hi Lisette,
Wij hadden jouw retour helaas ontvangen zonder enige gegevens waardoor wij jouw retour niet konden verwerken. Gelukkig is het inmiddels allemaal opgelost!😊
Wij hebben ook gereageerd op je mails, maar wellicht dat deze in je spam box zijn terecht gekomen.

Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dit graag van je! 💕

Na 10 dagen retour, nog niks gehoord!

Ik had de schoenen snel ontvangen en voor de prijs kwaliteit mag je zeker niet klagen. Ze gingen wel beiden retour, en 1 wilde ik een grotere maat van hebben. 13 sept kwamen ze retour aan bij hen, en binnen 7 dagen krijg je je geld teruggestort als je daarvoor kiest. Voor het ene paar nog geen geld terug en een nieuw paar ook nog niet verstuurd gekregen. Het is nu 24 september. Uiteraard heb ik ze al gemaild, maar ik krijg gewoon geen reactie terug. Misschien te maken dat het heel druk is daar, maar dat de afhandeling van de retouren langer dan 10 dagen duurt?! Een standaard e-mail sturen dat ze een achterstand oid hebben, helpt altijd maar ik hoor gewoon niets!

24 september 2018

KOOP HIER NIET!

Koop hier niet!! Ik heb netjes mijn schoenen retour gestuurd, precies zoals stond aangegeven. Heb na bijna 4 weken mijn geld nog steeds niet ontvangen en denk ook niet dat dit nog gaat komen. Na 3 mails ook geen reactie. Kan m’n geld en retourkosten dus wel op mijn buik schrijven👍🏼

16 juli 2018

Hi Daniek,

Wij vinden het erg vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad. Gelukkig heb ik nog kunnen terugvinden dat jouw retour al was verwerkt + terugbetaald voordat je deze recensie plaatste.
Wij proberen iedere dag onze service te verbeteren en kunnen met trots vertellen dat wij inmiddels enorme vooruitgang hebben geboekt met onze klantenservice en retourverwerkingen.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken per mail of via onze social media kanalen. Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Liefs,
Team Villamoo

Probleem met dhl

Ik had mijn bestelling voor 15:00 uur geplaatst, dus verwachtte mijn schoenen de volgende dag in huis. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan waardoor ik mijn bestelling pas een dag later thuis kreeg. Wel jammer, maar kan gebeuren. Ik had er gelukkig wel direct bericht over gekregen, dus dat is wel weer fijn

14 februari 2018

Mensen koop hier niets, geven geen garantie.

Ik had cut out boots gehaald, deze hoor je nou eenmaal met blote voeten te dragen. Nu zeggen ze dat het niet zo hoort. Inmiddels is de zool helemaal kapot na 5 keer dragen. Ze geven hun fout niet graag toe. Nu heb ik 10 euro ‘compensatie’ gekregen. Waar is dus echt geen nieuwe zolen van kan laten plaatsen.

Nooit meer Villamoo ;(

13 februari 2018
Reviews in alle talen tonen. (177 reviews)