Voghion Reviews

12.138

4,5

Zojuist mooie sneakers binnen gekregen. Kwaliteit is erg goed, schoenen zien er zeer mooi uit. Snelle verzending ook. Ik kan dit iedereen aanraden.

Retourneren van produkten is echt niet te doen.Contact gelegd met klantenservice maar heeft ook niet geholpen omdat je steeds een andere persoon spreekt. 2x maal antwoord gekregen van medewerker dat... Toon meer

Is heel goed ben blij dat ik deze app heb snel goed alles goed ben heel blij maar echt heel blij is snel levering en goede kwaliteit en goedkoop ik ga altijd van daar kopen want ze zijn lief aardig e... Toon meer

Goede kwaliteit van het geleverde product het was alleen jammer dat ik ze heb moeten terugsturen voor een fout. De verzending was ook snel en levering ook. De klantenservice is ook goed ze reageren s... Toon meer

1. Online marktplaats

Voghion, the combination of Vogue and Fashion, is a cross-border e-commerce platform founded in the UK. Voghion offers an extensive selection of products across various categories, making it a go-to destination for all your shopping needs. From trendy clothes and accessories to high-tech electronics, beauty products, home and kitchen essentials, and practical autoparts, Voghion has something for everyone. Its user-friendly design allows shoppers to easily browse, compare, and purchase products with just a few taps on their smartphones.

Uitstekend

12K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(12.138)

5.786 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

schoenen besteld

Had schoenen besteld, komt een hele andere kleur binnen dan wat ik had besteld. Terugsturen is onmogelijk want je krijgt elke 2 minuten een andere medewerker op de chat. Waardeloos

10 september 2025

Antwoord van Voghion

Onze oprechte excuses voor uw melding dat de kleur van het ontvangen product niet overeenkomt met de productbeschrijving of -afbeelding. De kleur kan enigszins afwijken door factoren zoals de monitor en de belichting. Als de ontvangen kleur duidelijk niet klopt, stuur ons dan een foto van het daadwerkelijke product. Onze klantenservice helpt u graag bij het verwerken van een retourzending of omruiling. Voor hulp kunt u contact opnemen met customer@voghion.com.

Voghion slechte service

Sinds bijna 3 weken bezig met een retour aanmelden en een verzendlabel krijgen. heb een horloge ontvangen die kapot is en waarvan ook de verpakking helemaal kapot was. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Heb al meerdere keren foto’s alsook filmpjes moeten sturen. Hele slechte klantenservice. Ben het helemaal beu met deze firma, zijn gewoon oplichters.

20 augustus 2025

Antwoord van Voghion

Het spijt ons zeer als u een beschadigd of defect artikel ontvangt. Dit komt meestal door transportschade of gebrekkige kwaliteitscontrole. Bewaar het artikel en de verpakking, maak gedetailleerde foto's en neem contact op met de klantenservice. We zullen het artikel zo snel mogelijk retourneren of ruilen en een onderzoek instellen naar de verantwoordelijke partij om uw rechten te beschermen. Voor hulp kunt u contact opnemen met customer@voghion.com.

Het bestellen en bezorgen gaat erg…

Het bestellen en bezorgen gaat erg goed. Echter is het product totaal anders dan op de foto's. Erg nep en andere stof. Ik wil retourneren, maar nu moet ik het kapot knippen??

6 september 2025

Antwoord van Voghion

Onze excuses voor eventuele verschillen tussen de productbeschrijving en de afbeeldingen. We zullen de productdetails en afbeeldingen controleren om de juistheid ervan te garanderen. Als het product aanzienlijk afwijkt van de beschrijving, neem dan contact met ons op voor een retourzending of omruiling om uw rechten te beschermen. Voor hulp kunt u contact opnemen met customer@voghion.com.

Goed fijne app ga veel vaker bestellen

6 september 2025

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

De bril is mooi en heel licht

De bril is mooi en heel licht, hij zit ook prima. Hij werd alleen zonder hoesje verzonden en had helaas een krasje aan één kant.

27 augustus 2025

Good kwaliteit

Good kwaliteit

13 augustus 2025

Hello,
Thank you very much for your support.
For any questions, please contact customer@voghion.com directly.
Thank you again for your love and support!

Top app geweldige producten

27 augustus 2025

Antwoord van Voghion

Hello, thank you for your trust in Voghion.

We are delighted that you have become our customers and have given us positive reviews, and we hope to continue to provide our customers with the best shopping experience.

Your perfect shopping experience is our greatest support!

Have a nice day!

Ik raad de website aan!!

Het heeft een goede communicatie.
De bestellingen worden altijd goed en snel geleverd.

22 augustus 2025

Hallo, bedankt voor uw vertrouwen in Voghion.

We zijn blij dat u klant bij ons bent geworden en ons positieve recensies hebt gegeven. We hopen onze klanten de beste winkelervaring te blijven bieden.

Is betrouw baar en snelle levering

Is betrouw baar en snelle levering

18 augustus 2025

Fijne dag!

Ik zou een kortingsbon van 20 euro…

Ik zou een kortingsbon van 20 euro krijgen als ik op OiS een positieve review schreef.
Dat deed ik, screenshot gedeeld, en toen moest ik 24 uur wachten omdat de review gecheckt moest worden.
Toen ik na 24 uur contact opnam, werd er gezegd dat ik meerdere keren van deze regeling gebruik had gemaakt en daarom niet geaccepteerd werd. En toen werd DIRECT door JACKSON het contact verbroken. Pure leugens… gratis goede review. Sluw…Ze zijn trouwens duurder dan DH gate.

14 augustus 2025

Antwoord van Voghion

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en uw zorgen heeft gedeeld. We willen u ervan verzekeren dat we uw feedback waarderen en uw suggesties zullen doorsturen naar het juiste team. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een manager via customer@voghion.com, dan controleren we het voor u.

Het voetbalpakje dat ik besteld had…

Het voetbalpakje dat ik besteld had kwam niet over een met het plaatje en de stof was net als zwemkleding, Ook toen ik hem terug wou sturen had ik problemen ik kreeg geen verzendlabel ik ben bij 3 verschillende winkels geweest maar ook daar wouden ze het pakket niet aannemen uiteindelijk werd het pakket verstuurd door handmatig in te voeren wacht nu al meer dan een week op terugbetaling.

14 augustus 2025

Antwoord van Voghion

Hallo, we voeren strenge kwaliteitscontroles uit op onze producten en leggen sancties, waaronder boetes, op aan verkopers die negatieve klantbeoordelingen ontvangen. Onze excuses voor de negatieve ervaring. Als u problemen met uw product ondervindt, neem dan contact op met customer@voghion.com. We zullen ons best doen om het probleem voor u op te lossen.

Duurde 11 dagen voordat ik het binnen…

Duurde 11 dagen voordat ik het binnen kreeg ik zou je het aanraden kwaliteit etc ook goed

13 augustus 2025

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

Desvips levert troep en terug sturen is niet te doen

2 Shirts besteld bij Desvips , goede kwaliteit adverteren ze ,dus niet , wat een slechte troep en maten kloppen niet, terug sturen is helemaal niet te doen,
Weg geld
Nooit weer .
Update na review hier , reactie van voghion voor terugbetaling, toch netjes opgelost

11 juni 2025

Beste klant,

Hallo! Het spijt ons zeer te horen dat u niet tevreden bent met ons product. We streven ernaar om al onze klanten producten van hoge kwaliteit te leveren en bieden onze oprechte excuses aan voor deze omissie.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen het product grondig inspecteren. We willen deze situatie graag corrigeren. Neem contact met ons op via customer@voghion.com en vermeld "Klacht van Trustpilot.com". We zullen dan een retourzending of andere bevredigende oplossing regelen.

We doen er alles aan om de nodige maatregelen te nemen om te voorkomen dat soortgelijke problemen zich in de toekomst voordoen en werken er hard aan om de kwaliteit van onze producten te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen.

Bedankt dat u ons de kans geeft om dit probleem te verhelpen en we hopen op uw voortdurende steun.

Voghion

Sturen alleen maar nep merk producten…

Sturen alleen maar nep merk producten er is niks echt aan wat deze shit webshop aan bied en de klanten service is ook om naar huis te schrijven

7 augustus 2025

Hallo,
Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor de negatieve winkelervaring.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we streven er voortdurend naar onze service te verbeteren. Als u hulp nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar customer@voghion.com, met een gedetailleerde beschrijving van het probleem en het bestelnummer. Vermeld "Klacht van Trustpilot.com" in de onderwerpregel, zodat we u kunnen helpen het probleem op te lossen.
Met vriendelijke groet, Het Voghion-team

echt goed

echt goed ik vind leuk dankjewel

6 augustus 2025

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

Beste app ooit zeker bestellen van hier…

Beste app ooit zeker bestellen van hier top!!!

5 augustus 2025

Hele goede spullen

Hele goede spullen. Ik heb zonnebril,tas,schoenen tec besteld echt blij. Schoenen vallen wel een maat te klein maar zitten perfect. Zeer tevreden

24 juli 2025

Fijne winkelbeleving

Fijne winkelbeleving , je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van je bestelling.
Kwaliteit is super goed .

31 juli 2025

Heel goede app

28 juli 2025

Fijne dag!

Shipping was snel en ik heb gekregen…

Shipping was snel en ik heb gekregen wat ik heb besteld exact.
Dus echt een top ervaring met mijn eerste keer bestellen van voghion

26 juli 2025