Achterlijk bedrijf. Ik zat 2 maanden op la Palma in een zwaar vervallen woning. Allemaal ongedierte vaak geen stroom en alles was vies. En toen ik verhaal wou halen bij vrbo verwijderden ze eerst mijn... Toon meer
Wij hebben 7 weken in casa Alice in Calpe doorgebracht, we hebben het geweldig gehad ook door de mensen van Costa Dreams,zij beheren dit huis en er zijn Nederland sprekende mensen waardoor de co... Toon meer
Huisje geboekt voor 5 nachten à 850 euro in Lesigny, bij Parijs. Betty heeft het geannuleerd wegens corona en overboeking. Daarna geen contact meer kunnen opnemen met Betty. Heel vaak mails gestuur... Toon meer
appartement gehuurd in Platja d'Aro. Bleek echt een verouderd uitgeleefd kippenhok. Ouwe meuk. Wel een heel goede locatie. Zwembad werd opgeknapt. Dit was niet bekend. We kregen via VRBO nauwelijks... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vrbo is a top ranked vacation rental site with over +2 million Vacation homes, apartments, condos, b&b, cabins, beach houses & vacation villa rentals - Rent from the owners and save. Perfect for Family Vacations, Reunions & Group Travel, Vacation Home Rentals provide discount lodging & accommodations - better than hotels, last minute & discount travel and tourism.
1011 W 5th St #300, 78703, Austin, Verenigde Staten
- vacationreviewsvrbo@vrbo.com
- www.vrbo.com
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert totaal niet op klachten. Heb al verschillende keren een mail gestuurd maar krijg nergens een reactie op. En als je ze een keer telefonisch kan bereiken zeggen ze dat ze er mee bezig zijn maar je hoort gewoon totaal niets. Wat een waardeloos bedrijf. Boek hier hier echt nooit meer!!!!
Leuk appartement in Val thorens…
Leuk appartement in Val thorens geboekt. Goed contact eigenaar, snel antwoord.
Vrbo site werkt makkelijk.
Ik had probleem met mijn…
Ik had probleem met mijn Account/Website.Wel enkele keren telefonisch (goed te bereiken) contact gehad met Vbro maar keurig opgelost,en alles werkt weer zoals het hoort.
NIET BOEKEN
La Matta
Bij aankomst en het betreden van het appartement viel het op dat het niet zo proper was.
Mijn echtgenote en ik hebben twee dagen werk gehad om het helemaal proper te maken.
De mini oven, op de bakplaat plakte het aluminiumfolie helemaal in.
De microgolfglasplaat was nog met ingebakken voedsel.
De keukenkasten plakte van onder tot boven.
Men zet in de mededeling dit : De Ap. heeft SAT Smart TV (alle grote Duitse, Europese programma's en internet) en radio met CD-speler.
TV kijken kan alleen naar Duitse zenders.
Ik moest geen internet hebben maar uiteindelijk toch moeten gebruiken om TV te kunnen kijken.
Cd/dvd player was stuk.
Radio was stuk maar op aanvraag heeft Olga een ander toestel gebracht.
De leesboeken waren in het Duits.
Als men water gebruikt zowel badkamer als keuken komt de stank van riolering naar boven.
Als men een douche neem niet meer dan twee minuten laten lopen want de afloop kan het niet slikken en heel de badkamer staat onder water
Op een groot ontbijtbalkon kijk je naar de zee.
De foto op de site van zeezicht, wat een bedrog, een muur en appartementsgebouw is al wat men kan zien.
De vele winkeltjes en zo, gaat ze maar zoeken.
Het gebouw is zeer lawaaierig.
Het lawaai van kloppen, boren, slijpen, zagen en schuren in het gebouw, van in de morgen tot s ’avonds is gewoon niet meer aan te horen.
Als we dit op voorhand hadden geweten zouden we zeker niet geboekt hebben, 1150 € per maand om twee maanden in een werf te wonen.
Maar daar zullen de eigenaars wel over zwijgen natuurlijk, andere mensen zouden ook afhaken.
Parking gereserveerd op de privé parking, na enige tijd verplicht om de auto op straat te zetten daar ze de balkons aan het renoveren zijn en de stenen op je auto zouden vallen.
Er is zelfs een steentje op mijn dak gevallen, met gevolg een kleine bluts, maar bewijs het maar.
De appartementsblok is gebaseerd op Duitsers, die zeer rumoerig zijn.
Je bevind je echt in Duitsland en die denken nog steeds dat alles van hen is. Ik zat met mijn echtgenote in de hof op het gaanpad en drie maal kwamen zij die in hun hoekje daar bijeen zitten kijken wat wij daar deden. Ik heb in hun ogen gekeken en dacht niks zeggen hoor want dan gaat de vlieger op. Ik heb wijselijk geen commentaar gegeven maar wil maar aantonen hoe die Duitsers hun mentaliteit is.
Er zijn zeer veel blaffende honden en ze hebben zelfs tegen onze muur komen pissen en konden we het gaan opkuisen ook.
Ook wij kregen meerdere malen bezoek van kakkerlakken, en zeer grote. De laatste 3 weken bijna dagelijks minstens 1 soms 2 moeten doodtrappen. In totaal heb ik 32 kakkerlaken dood gemaakt!!!
We zijn dan ook 11 dagen vroeger vertrokken naar huis
De spuitbus die in de badkamer stond tegen kakkerlakken werkte geen klos, dus we konden een nieuwe bus gaan aanschaffen.
Als men het gebouw betreed komt de stank van de riolering en andere sterke geur je tegemoet, daarom staat dan ook steeds de deur voor naar de parking te gaan helemaal open.
Het stopcontact in de (living) ??? ligt helemaal uit de muur en is een gevaar voor het aanraken.
De salonzetel is op de draad versleten en men zakt er gewoon door.
Als men kookt niet meer dan twee vuren tegelijkertijd gebruiken of de zekering springt.
La Matta op zich, geen klos maar dan ook geen klos te zien.
Zeker niet voor herhaling vatbaar en weten hoeveel men betaald voor twee maanden, nooit meer alsook niet meer met VBRO gaan boeken.
Ik mag gerust zeggen dat het één van de, zo niet het slechtste verlof is dat ik ooit heb doorgebracht.
Kan alleen betalen met creditcard
Kan alleen betalen met creditcard en bij contact met beheerder wordt er niet meer geantwoord.
Voor ons booking.com. veeel beter !
Vorig jaar voor de zomervakantie huisje…
Vorig jaar voor de zomervakantie huisje geboekt. Deze werd 2 weken voor vetrek geannuleerd wegens dubbele boeking.
2e huisje ook. Toen maar niet opnieuw geprobeerd. Huur niet via deze site!
Appartement boeken en betalen dat helemaal niet meer beschikbaar is
Wij hebben een appartement geboekt en betaald met creditkaart in Wemeldinge. Een uur later krijgen we bericht terug dat de boeking geannuleerd wordt omdat het appartement al maanden geleden verkocht is en nu verhuurd wordt door een andere partij. Het geld zal wel retour komen, maar waarom staat dit appartement dan nog op de site?? We zien nu ook bij andere huisjes dat de beschrijving in gebrekkige taal is geschreven en dat bv een strandhuisje helemaal niet aan het strand ligt?? Zie hier nu andere reviews en zullen deze site zeker nooit meer gebruiken.
Boek niet via Vrbo maar bij een…
Boek niet via Vrbo maar bij een aangesloten bedrijf zoals anvr zodat je in beroep kunt gaan.
Wij zaten in een erg slechte villa waar alles aan mankeerde fotos gestuurd en kregen een kleine vergoeding van 120€.
Tevens bedreigd door de eigenaar van de villa en voelde ons erg onveilig.
ook advertere ze met als een accommodatie niet aan de beschrijving voldoet zij een vervangende accommodatie aanbieden is grote onzin.
wij hebben wegens bedreiging in een hotel geslapen. pas een week is er gereageerd dat ze er niks aan kunnen doen en op de laatste dag van ons vertrek hebben ze eindelijk geantwoord!!
Niet via vbro boeken je kan gerechtelijke helemaal niks.
Toegezegde restitutie niet ontvangen
Door ziekte mijn reis moeten annuleren. Contact gezocht met VRBO via de chat. Nu onderzoek door een medewerker werd mij toegezegd dat er een restitutiebedrag was overgemaakt. Omdat er enige dagen later nog niets was ontvangen weer contact via de chat opgenomen. Weer dezelfde toezegging bevestigd maar al weer geen geld ontvangen. Hierna nog 2 maal contact via chat gehad waarin werd toegezegd dat de zaak 'geëscaleerd' zou worden en er via email met mij contact zou worden opgenomen. Inmiddels zijn er 5 dagen verstreken maar geen enkele reactie van VRBO in de mail ontvangen.
Waar blijft de toegezegde betaling? Ongelooflijk slechte afhandeling!
Paar keer geboekt via deze site
Paar keer geboekt via deze site. Ging altijd goed. Maar nu geboekt en krijg na boeking te maken met prijsverhoging c.q. extra kosten. Bij annulering ben ik 50% van mijn betaalde huur kwijt. Nee niet meer doen dus.
Ik wou dus gaan boeken via ze
Ik wou dus gaan boeken via ze, maar nu ik al die slechte reviews lees zoek ik wel even verder.... ben blij dat ik eerst op onderzoek uit ben gegaan... mensen ik heb vorig jaar via tui geboekt en dit was werkelijk waar fantastisch!!!
Boeking wordt véél te vroeg…
Boeking wordt véél te vroeg afgeschreven op mijn creditcard. VRBO legt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de huiseigenaar, maar die weet nergens van.

Lang wachten op restitutie
Een wintersportverblijf geboekt via VRBO bij Bestfewo en eigenaar Kay Mueckenheim in Steinach am Brenner. Een uur voor vertrek belt Kay op om te zeggen dat de boeking geannuleerd wordt, omdat het appartement onder water zou staan, maar volledige restitutie zou volgen. Daarna bijna 2 maanden bezig geweest om mijn reissom terug te krijgen. VRBO geeft niet thuis. Eigenaar Mueckenheim doet valse beloftes en liegt de boel bij elkaar om maar niet te hoeven betalen. Zegt steeds “geld is overgemaak” maar blijkt niet waar. Deze man is een oplichter: boek niets bij hem!! Uiteindelijk heeft Bestfewo de betaling overgenomen na veel aandringen (lees: dreigen met juridische procedure) en in eerste instantie ook niet reageren.
VRBO geeft aan te bemiddelen, maar doet niets met klachten. Laten ze beginnen met deze Kay Mueckemheim te verbannen van hun website.

Wat een vervelende site
Wat een vervelende site. Ik zag een leuk appartement in Barcelona. Zonder reviews, vreemd. Vraag aan de eigenaar gesteld over de drukte, het is midden in het centrum. Netjes antwoord gekregen. Toch twijfel.
Een dag laten krijg ik een mail met inhoud: Je hebt een betalingsverzoek. Je volgende betaling, ter hoogte van € 1.074,47, is verschuldigd op 8 apr. 2024.
Wat zijn dit voor praktijken? En het wordt je door VRBO wel erg moeilijk gemaakt om een klacht in te dienen. Cancelen die site!

Antwoord van Vrbo
Als eigenaar heb je niets te zeggen
Als eigenaar heb je niets te zeggen, VRBO geeft voorrang aan hooligans !!

Boek niet via VRBO.
Omdat we veel problemen hadden met het door ons gehuurde appartement, in Calleta de Fuste .Het stonk er ongelofelijk naar riool, en vele andere dingen werkten niet goed. Het contact met de host verliep zeer moeizaam. Daarom uiteindelijk maar contact opgenomen met VRBO,situatie uitgelegd. Gesproken met Gabriel, Olivier, Mary-grace. en Andrei. VRBO heeft naar hun zeggen contact gehad met de host, en ook daar verklaard dat het appartement in een renovatie project zit .(Dit heeft zij ons ook bevestigd. nadat wij in 1e instantie over de problemen contact met haar hadden opgenomen. Na ons vertrek willen ze verder gaan met de renovatie!) VRBO kwam met de volgende oplossing, we konden naar het hotel in de buurt, maar dit was om medische redenen niet mogelijk, het moest mimimaal weer een appartement worden, met aparte slaapkamer, woonkamer en fatsoenlijke keuken, wasmachine enz. Dit was blijkbaar niet te vinden, wel boden ze een vergoeding aan van € 100.00 VOOR DE HELE PERIODE! We zijn er 33 dagen geweest,een hotel had VRBO aanzienlijk meer gekost. Omdat de mail weer niet beantwoord werd door VRBO , weer gebeld, en we zouden teruggebeld worden. Ja u raad het al, niet terug gebeld ,en ook geen geld terug ontvangen. Dit was voor ons de 1e en laatste keer dat wij bij VRBO hebben geboekt! Wij overwegen nog om de rechtsbijstand in te schakelen om te kijken wat deze nog voor ons kan doen.

Nog geen klachten
Tot nu toe, heb ik 2x Vrbo via Expedia geboekt. De eerste is goed verlopen. Contact met de verhuurders was duidelijk en het appartement, was zoals was uitgelegd op site (Calgary-Canada). De tweede is een familie villa in Spanje en zal plaatsvinden in april. Ook hier is tot nu toe de communicatie goed met de verhuurder.

Antwoord van Vrbo
Ik wil mijn reservering wijzigen
Ik wil mijn reservering wijzigen , maar dat kan niet word steeds kastje naar muur gestuurd . Slechtste bedrijf ooit , 500€ weg

Een ongelooflijk onbetrouwbare partij
Een ongelooflijk onbetrouwbare partij. Nergens te zien als er bemiddeld moet worden. Onze fee van €159,00 is zonder onderzoek ingehouden. Dit omdat de aanwezige wasmaschine kapot was. U beweert men dat de kosten reparatie precies €150 is en dit zonder bezoek om defect te bevestigen. Ik waarschuw u allen, niet via deze organisatie boeken op Gran Canaria

Antwoord van Vrbo
We boeken een accommodatie in Antwerpen…
We boeken een accommodatie in Antwerpen en binnen 1 min krijgen we een bericht van de eigenaar dat het adres in Hoogstraten is met andere foto's en allerlei wazige opmerkingen.
Direct onze boeking geannuleerd en hopen dat we ons geld terug krijgen.