Banner for Willab Garden Danmark

Willab Garden Danmark Reviews

1.365
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin modtagelse og ekspedition i butikken - og god forventningsafstemning. Godt. produkt. Desværre var der klister på rammer og rude fra beskyttelsesklodser. Der var ikke nogen film i mellem,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra ide til det færdige resultat var er kendsgerning, har vi kun mødt professionalisme. Alle led i processen har fungeret. Vi opstillede selv drivhuset, og vejledningen og videostykker var en stor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billig polycarbonat, som andre ikke har i 6mm til 6 kantet tag på drivhus. Byggemarkeder og trælaster har slet ikke den slags plader.

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum

Geschreven door het bedrijf

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.365)

232 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service, god kvalitet af møbler 👍

24 juli 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores service og møblernes kvalitet. Tak for den positive feedback!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig

Hej. Der var meget rigide aftaler omkring levering af varer og mangelfuld information om, hvornår næste levering kom - da noget var i restordre. Og ingen fleksibilitet om levering, selvom det er midt i sommerferie. Fik ikke manual og kunne bare have sagt at den lå på hjemmesiden. Så de få kontakter, jeg havde. Var ikke særligt positive.

23 juli 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi beklager dybt, at din oplevelse med levering og information ikke levede op til dine forventninger. du skulle dog have fået kontakflade til transportøren, som kunne kontaktes ang leveringen. Det er også beklageligt, at manualen ikke fulgte med, og at du selv skulle finde den online. Den skulle have været sendt til dig på mail sammen med din ordre hos os, det er desværre smuttet.

MVh Willab Garden.

Go’ oplevelse

Nem bestilling - hurtig levering👍

23 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og leveringen hurtig. Mange tak for jeres positive feedback!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

så længe man ikke har bestilt er der…

så længe man ikke har bestilt er der god kundeservice
lige så snart der er bestilt og der mangler noget så er svaret du har selv godkendt det, samme svar 2 gange men nu er det jo ikke mig der er expert men dem, tingene blev rettet, fik at vide at det ville være grundmalet ved levering men nej det var også ok for så kunne jeg se de 1000 knaster der var og male dem først, Levering og samle tegninger gik rigtig godt, men opdaget efter et stykke tid at der var en tætningsliste i en skydedør der ikke sad ordenligt var svaret, det har du selv gjort, men nej svaret var det må du selv lave
så kunde service eksister ikke når der er bestilt
så pas på
men nu er udestuen sat op og vi er glade for den

30 juli 2026
Review zonder uitnodiging

hej.

Vi har efter du har sendt dine oplysninger, kunne gå din ordre efter hos os.

Vi hjælpe gerne vores kunder det som vi overhovede kan. Men vi kan ikke hjælpe på ting som ikke er betalt for ej heller er skader som vare ikke har haft fra vores lager.

Først kan vi se at du ikke havde tjekket de mål som var tilsendt dig på udestuen, derfor har du måttet købe ekstra træ for tilpasning på stedet.
Vi tager ikke disse mål, og man skal som kunde selv kontroller de mål som kommer på de tilbud som kommer fra vores virksomhed.

Du har ikke købt eller betalt for grundmaling af træ, derfor er træet ikke grundmalet. Grundmaling er et tilvalg.

Vi kan se på de billeder vi har af de døre som er sendt dig, at ingen af dem har nogen fejl.

Vi ser kun at tætningslister ikke sidder korrekt efter opsætning, når man har enten løftet/båret dørene forkert, eller man har rykket meget hådt i profilen i døren.
Derfor er der også meget tydeligt mærkning på pallen med døre, der netop viser hvordan disse skal håndteres ved opsætningen.
Listen kan dog nemt rettes på plads, hvilket du også er blever instrueret i.

At du mener at det så er dårlig kundeservice, er vi da bestemt kede af.

Men glædeligt i er glade for udestuen.

MVH
Willab Garden.

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at alt fungerer som aftalt. Tak for jeres feedback og for at I tog jer tid til at anmelde os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig og hjælpsom service og top…

Super venlig og hjælpsom service og top kvalitet produkt.

18 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Mange tak for jeres fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores service og produktkvalitet.

Gode produkter

Gode produkter, samt yderst behagelige og kundevenlige betjening

15 juli 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at vores produkter og service har levet op til jeres forventninger. Tak for jeres positive feedback.

Alt fungerede.

Alle led i processen har fungeret. Vi opstillede selv drivhuset, og vejledningen og videostykker var en stor hjælp, da de indeholdt alle elementer, hvor man kunne være i tvivl. Et par enkelte spørgsmål til firmaet blev besvaret med det samme ef kompetente personer.
Og så var alle dele til stede, og kvaliteten fejlede intet.

3 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er meget glade for at høre, at I har haft en så positiv oplevelse med os, lige fra den første idé til det færdige resultat. Det glæder os, at I fandt vores vejledninger og videoer hjælpsomme under monteringen af drivhuset, og at vores team kunne besvare jeres spørgsmål hurtigt og kompetent. Vi sætter stor pris på jeres feedback og er taknemmelige for jeres ros af produktkvaliteten.

Varer leveret til tiden

Der manglede ikke noget
Det kom som aftalt.

16 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at alt var i orden, og at leveringen skete som aftalt. Tak for din positive feedback!

Dejligt drivhus

Dejligt drivhus

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at alt var som forventet. Mange tak for jeres positive feedback.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækre 4 fags skydevinduer til lukning…

Lækre 4 fags skydevinduer til lukning af altan. Det virker fint og det ser godt ud. Det skulle jeg have gjort for mange år siden

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at vores 4-fags skydevinduer lever op til forventningerne og bidrager positivt til jeres altan. Tak for jeres fine anmeldelse!

Produktet er fint

Produktet er fint. Flot finish. Dørerne glider let i skinnerne. Logistik omkring levering kunne være bedre (blev lovet uge 27, skudt til uge 28, men blev først leveret uge 29.) Monteringsvejledning heller ikke helt detaljeret nok på alle punkter. Men vi er glade for resultatet.

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med produktets finish og de letglidende døre. Vi beklager den forsinkede levering og den utilstrækkelige monteringsvejledning. Vi vil bruge jeres feedback til at forbedre vores logistik og vejledninger fremover. Tak for jeres ærlige anmeldelse.

Et godt produkt

Et godt produkt og servicen er i top

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er så glade for at høre, at I er tilfredse med både produktet og vores service. Tak for jeres positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige fra besøget i Greveafdelingen til…

Lige fra besøget i Greveafdelingen til leveringen og efterfølgende monteringen har det været en rigtig god oplevelse/ beslutning. Kan kun anbefale produktet.👍👏

Antwoord van Willab Garden Danmark

Mange tak for jeres fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at hele oplevelsen, lige fra besøget til levering og montering, har været så positiv. Det betyder meget for os, at I kan anbefale vores produkt.

Imødekommende

Imødekommende, god besked om ordren, varen sikkert leveret

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering. Tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tak for din anmledelse.

Vi kan se at der ved ordre hos os, var 3 uger leveringstid, hvilket også er oplyst på ordrebekræftelsen.
Varen er dog leveret som oplyst.
Hvilket er normal leveringstid for vores møbler.