Banner for Willab Garden Danmark

1.365
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin modtagelse og ekspedition i butikken - og god forventningsafstemning. Godt. produkt. Desværre var der klister på rammer og rude fra beskyttelsesklodser. Der var ikke nogen film i mellem,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra ide til det færdige resultat var er kendsgerning, har vi kun mødt professionalisme. Alle led i processen har fungeret. Vi opstillede selv drivhuset, og vejledningen og videostykker var en stor... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet er fint. Flot finish. Dørerne glider let i skinnerne. Logistik omkring levering kunne være bedre (blev lovet uge 27, skudt til uge 28, men blev først leveret uge 29.) Monteringsvejledning he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billig polycarbonat, som andre ikke har i 6mm til 6 kantet tag på drivhus. Byggemarkeder og trælaster har slet ikke den slags plader.

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum

Geschreven door het bedrijf

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.365)

232 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget tilfreds

Købte skydedørsparti WG62eco. God kvalitet af produktet og virkelig godt emballeret ved levering.

11 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af dit skydedørsparti WG62eco og den gode emballage. Mange tak for din positive feedback!

Go dialog med kunde service

Go dialog med kunde service

11 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god dialog med vores kundeservice. Tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

For dyrt.

Når nu man lige har købt skydedøre for mange penge, så syntes jeg det er MEGET dyrt at nå man så skal bruge lidt reparations maling så skal man betale 700 kr for 25 ml.
Det er bare ikke godt nok😢

7 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi forstår fuldt ud jeres frustration over prisen på reparationsmalingen.
Desværre er prisniveauet på reperations mailing fra vores leverandør meget højt.

Vi håber i er glade for dørene, og de tilfredsstiller jeres behov.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan ikke stole på at man får det…

Man kan ikke stole på at man får det man har bestilt. Og der er ingen hjælp at få hvis påpeger dette.

29 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi har gennemsøgt vores kunde database og her fundet en udstue som vi har leveret.

Denne ordre og levering har vi nu gennemgået, og kan se at der er leveret alt som er bestilt. Både i henholdt til tegninger og ordrebekræftelse.
Til disse har der ikke været nogen indsigelse eller rettelser fra køber inden levering.
Hvilket vi opfordre alle vores kunder til at gennemgå, når de modtager dette ved bestilling.

Vi er derfor uforstående overfor denne anmeldelse.
og har derfor bedt anmelder om yderligere oplsyninger, dette har anmelder ikke ønsket at vidregive til os.

Vi kan derfor ikke gøre yderligere i denne anmeldelse.
og er selvfølgeligt ærgelige over den skal udløse 1 stjerne her på trustpilot.

MVH Willab Garden.

god oplevelse

nem bestilling, hurtig levering og alt var godt.

2 juni 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at alt var godt. Tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flot produkt, ringe rådgivning

Vi er nu i mål med det flotteste orangeri fra WillarbGarden. Selve orangeriet er klart 5 stjerner, men salgsprocessen var til én stjerne, så det er derfor den trækker ned, og udgør et væsentligt forbedringspunkt. Rådgivningen var simpelthen mangelfuld, kommunikationen utilstrækkelig, og leveringsprocessen præget af usikkerhed.

4 februari 2026

Hej Marianne.

Tak for din anmledelse.
Vi kan se du har fået huset i uge 6 2026.

Glædeligt at huset kan trække de 5 stjerner.

Selvfølgeligt ærgeligt at det andet trækker ned, din salgskonsulent havde ved husets køb i august 2025, kun været ansat i 4 måneder hos os.
Så der har helt sikker været meget informatin, denne ikke havde lært endnu.
Det skal vi selvfølgeligt beklage.

MVH Willab Garden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveringen blev udskudt flere gange

Leveringen blev udskudt flere gange, men der blev ikke skrevet eller ringet. Så lav ikke planer om at sætte det op inden det er hos dig.

29 mei 2026

Hej Bo.

desværre fik vi brist på leveringen af tagplader fra vores leverandør, så din levering blev udskudt 2 uger.
Det beklager vi.

Vi kan dog se at der er sendt besked til dig om forsinkelsen på mail, de ligger måske i din spammail.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk support også efter flere år.

Købte et Orangeri Greenroom fra Willabgarden 2019. Den har nu stået i haven gennem 7 år og er fortsat flot og virker solid i døre og vinduer. Der har været ting der er gået i stykker, men selv efter så mange år kan de hjælpe og levere glas og smådimser, der over tid går i stykker.. Og ja ting går i stykker men det vigtigste er at det let kan blive fikset og reservedele kan fremskaffes, her har Willabgarden hver gang været en stor hjælp.

1 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at dit Orangeri Greenroom fortsat står flot efter syv år, og at du er tilfreds med holdbarheden. Det er dejligt at vide, at vores reservedelsservice har været en hjælp, når der har været behov for det. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig glad for mit køb

Jeg er virkelig glad for mit køb. Jeg har fået rigtig god hjælp / rådgivning i forbindelse med købet og alt er leveret til tiden. Det har været let at tilgå.

27 april 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og den hjælp, du har modtaget. Det er dejligt, at alt blev leveret til tiden. Tak for din positive feedback!

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Samt et fantastisk godt udvalg.

22 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores hurtige levering og udvalg. Tak for jeres positive feedback.

De var flinke og rare til at hjælpe

De var flinke og rare til at hjælpe
Så fik lige det jeg søgte efter
Altid søde til give sig tid til at hjælpe

20 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig. Tak for din positive feedback! Vi sætter pris på din venlighed.

Perfekt produkt anbefaling fra WG

Perfekt produkt anbefaling fra WG
Og det indkøbte produkt virker og perfekt

18 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at produktet lever op til forventningerne. Tak for den positive anmeldelse!

15 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Tak for din positive feedback.

Jeg købte et insektnet/netdør

Jeg købte et insektnet/netdør. Jeg er tilfreds med produktet. Det er svært at finde en tilsvarende vare til en markant lavere pris. Vejledningen passede dog ikke helt, og leveringstiden kunne med fordel være kortere. Overordnet er jeg dog tilfreds.

15 mei 2026

Antwoord van Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med insektnettet. Vi noterer os din feedback vedrørende vejledningen og leveringstiden, og vi vil bruge den til at forbedre vores service. Tak for din anmeldelse!