Fin modtagelse og ekspedition i butikken - og god forventningsafstemning. Godt. produkt. Desværre var der klister på rammer og rude fra beskyttelsesklodser. Der var ikke nogen film i mellem,

Bedrijf heeft geantwoord
Fra ide til det færdige resultat var er kendsgerning, har vi kun mødt professionalisme. Alle led i processen har fungeret. Vi opstillede selv drivhuset, og vejledningen og videostykker var en stor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Produktet er fint. Flot finish. Dørerne glider let i skinnerne. Logistik omkring levering kunne være bedre (blev lovet uge 27, skudt til uge 28, men blev først leveret uge 29.) Monteringsvejledning he... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Billig polycarbonat, som andre ikke har i 6mm til 6 kantet tag på drivhus. Byggemarkeder og trælaster har slet ikke den slags plader.
Bedrijf heeft geantwoord
Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.
Ventrupvej 29, 2670, Greve, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Der er altid en forstående medarbejder i telefonen hvis man har problemer.
Leveringer foregår hurtigt .
Materialer i god kvalitet.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Har købt skydedørspartier og faste vinduer SG70. Alt kom til aftalt tid. Forsvarligt pakket. Leveret af flinke svenske chauffører.
Kvaliteten er god.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Reklamation Green Room Lean To 17,5 M2.
Omhandler følgende.
1. Transportskade.
2. Vandskade.
3. Manglende og ringefaglighed af Willab Garden certificeret montør, jeg har selv 46 års erfaring som håndværker.
4. Ingen slutrapport.
5. Ingen info vedr. reklamation d. 19-11-2023.
6. Min nabo Kenni Jensen , se længere oppe tråden , har nu vundet en retssag mod certificeret montør fra Willab Garden hos domstolene.
7. Har foto af alle fejl.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Det er et rimeligt smart lille vandingssystem med 2 sorte vandsække til drivhus. Jeg bruger dem til minidrivhus ovenpå et pallebed. Det fungerer og jeg kan nøjes med mere enkel vanding. Alt fungerer

Antwoord van Willab Garden Danmark
Lad være med at bruge de montører Willab Garden anbefaler , og betegner som det sikre valg ,specielt Anlægshuset ApS som holder til i Hejls og Vejle , mage til dårlig håndværk og plattenslagere skal man lede længe efter , vi har netop vundet en retsag , som har stået på i 3 år , hvor Anlægshuset ApS blev dømt til at erstatte et nyt orangeri. Det er ærgerligt at Willab Garden ikke tager noget ansvar mht til deres certificerede montører , de gør som ingenting og lader montørerne figurere på deres hjemmeside , som det sikre valg , til trods for de er vidende om noget andet .
Efter denne anmeldelse på Willab Garden , fremkommer de i deres svar med urigtige oplysninger, sansynligvis fordi deres montør har fyldt dem med løgn, det er deres møntør der har lavet fundamentet , det har vi trods alt en regning på.Willab Garden mener også at det ikke kan være rigtigt at der ligger en en juridisk afgørelse på at deres certificerede montør har ødelagt vores orangeri , og er blevet dømt til at erstatte det. Det har vi dog sort på hvidt,på en domsudskrift, så tænker det juridiske er helt i orden .Blot 3 km fra hvor vi bor har den samme montør også opsat et orangeri med fejl og mangler , dette er Willab Garden også bekendt med , men de frasiger dem ansvar også på dette projekt , så snart de får kritik går de i forsvar , og lyver i deres svar .
Ærgerligt at man ikke er sin opgave mere voksen .. Vælg ALDRIG en montør som Willab Garden anbefaler

Antwoord van Willab Garden Danmark
kristian gershøj var super venlig og imøde kommende

Antwoord van Willab Garden Danmark
Hurtig levering og korrektion af pris. Meget venlig og saglig betjening.

Antwoord van Willab Garden Danmark
God service både via mail og telefon.
Mulighede for at se løsningen på Byggecentrum.
Levering til den lovede tid.
God service efter leveringen med ombytning af et ridset håndtag, som også blev leveret til den lovede tid.
Vi er meget glade for den valgte løsning af skydedørsparti til udestue.

Antwoord van Willab Garden Danmark
God og hurtig hjælp, god pris, gratis fragt lige til døren.
Generelt en rigtig, positiv oplevelse.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Mobilpay sendte ikke en faktura efter betaling, så derfor blev bestillingen ikke modtaget. Men en af lederne, Lars Schriver, var særdeles hjælpsom og sørgede for, at jeg fik mine bestilte varer. Tak for den gode hjælp!

Antwoord van Willab Garden Danmark
Det var den hurtige behandling og den gode oplevelse med det hele

Antwoord van Willab Garden Danmark
De leverede glasdøre har markante optiske forvrængninger og bølger i glasset, som giver et meget uroligt og billigt udtryk. Flere af dørene ser væsentligt værre ud end andre, hvilket tydeligt viser store variationer i kvaliteten.
Dette ser man først når man har monteret dørene, som ikke sker den dag man modtager dem, da tømre skal bestilles. De henviser sikkert til at man bare kan inspicere dørene ved modtagelse og returnere dem med det samme - men det hænger ikke sammen med den virkelige verden - Dørene leveres samlet pakket ind på palle og derved kan man ikke inspicere produktet som privatperson ved leveringen. Husk på at hver dør vejer rimelig meget, det er ikke gummistøvler de sælger, hvorfor deres retningslinjer med at inspicere produktet indenfor kun 14 dage er urimeligt.
Willab Garden vil sikkert svare her, at det blot handler om “mine forventninger”, men glasset i mine døre fremstår slet ikke som det, jeg så i deres butik og udstilling før købet. Havde det gjort det, havde jeg aldrig købt produktet.
De svarer sikkert også her, at de har tilbudt mig at returnere produktet nu - men med nedtagning af håndværker og returnernering er for egen regning og risiko er uacceptabelt urimeligt, når det igen handler om 6 døre til en samlet vægt på 1 ton.
Endnu værre er faktisk håndteringen af sagen bagefter. Ingen fysisk besigtigelse, ingen reel dialog og en meget aggressiv tone med trusler mod mig i stedet for kundeservice og løsningsforslag.
Jeg kan ikke anbefale glasdøre fra Willab Garden eller firmaets metoder og som tolker købeloven til deres egen fordel.