Fin modtagelse og ekspedition i butikken - og god forventningsafstemning. Godt. produkt. Desværre var der klister på rammer og rude fra beskyttelsesklodser. Der var ikke nogen film i mellem,

Bedrijf heeft geantwoord
Fra ide til det færdige resultat var er kendsgerning, har vi kun mødt professionalisme. Alle led i processen har fungeret. Vi opstillede selv drivhuset, og vejledningen og videostykker var en stor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Produktet er fint. Flot finish. Dørerne glider let i skinnerne. Logistik omkring levering kunne være bedre (blev lovet uge 27, skudt til uge 28, men blev først leveret uge 29.) Monteringsvejledning he... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Billig polycarbonat, som andre ikke har i 6mm til 6 kantet tag på drivhus. Byggemarkeder og trælaster har slet ikke den slags plader.
Bedrijf heeft geantwoord
Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.
Ventrupvej 29, 2670, Greve, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Vi har haft et yderst frustrerende og professionelt utilfredsstillende forløb med WillabGarden.
Ved køb af vores drivhus modtog vi ingen konkret rådgivning om de tekniske krav til opførelse af mursokkel – herunder krav om forankring med gevindstænger. Først efter soklen var opført, og efter at problemerne opstod, blev dette pludselig fremstillet som “almindelig viden”, hvilket på ingen måde hjælper som forbruger, når man netop køber et specialprodukt hos en fagprofessionel leverandør.
Konsekvensen var, at vi måtte få soklen bygget om efter anvisninger fra den montør, som var tilknyttet opgaven, hvilket kostede os over 10.000 kr. ekstra.
Herefter nægtede montøren, WillabGarden havde anbefalet, ganske enkelt at udføre den aftalte montering af drivhuset – på trods af at vi havde fulgt hans krav og haft betydelige merudgifter. Vi oplevede, at han reelt løb fra sin aftale.
WillabGarden har efterfølgende fralagt sig ethvert ansvar og fremsat flere faktuelt forkerte påstande om forløbet, herunder at vi skulle have krævet garanti og kompensation, hvilket ikke er korrekt.
Alt i alt står vi tilbage med:
• et dyrt produkt
• ekstraudgifter pga. mangelfuld rådgivning
• et drivhus der ikke blev monteret som aftalt
• og en leverandør, der ikke tager ansvar for helheden i deres leverance
Vi kan desværre ikke anbefale WillabGarden, hvis man forventer professionel vejledning, ordentlig koordinering med montør og ansvarlig håndtering, når noget går galt.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Rigtig god vejledning og service. Varerne ankom hurtigt og i god stand.

Antwoord van Willab Garden Danmark
God service og alt fungerede perfekt - man kunne ringe flere gange og får hjælp og vejledning.

Antwoord van Willab Garden Danmark
En ting er hvad sælgeren lover – en anden ting er, hvad der sker i virkeligheden.
Jeg blev lovet af sælger, at ved levering af mit drivhus, kunne det løftes over en hæk og ned på min terrasse, da der var en kran der kunne sætte ”pakken” 5 meter fra vej.
Da jeg bliver kontaktet af transportfirmaet, var det kun mulig at få leveret til kantsten.
Da jeg konfronterer sælger med dette, virker hun nærmest ligeglad og henviser blot til leveringsbetingelserne.
Det er jo klart, at man ikke ønsker at få leveret et drivhus til kantsten i november, da det indbefatter, at man skal flytte det manuelt 2 gange – da det selvfølgelig ikke kan etableres/ samles i november mdr.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Vi kan desværre ikke anbefale Willab Garden. Vi fik i oktober opført et orangeri af en montør Willab Garden har uddannet og anbefalet os.
Ved førstkommende regnvejr stod der vand ind flere steder og i et omfang, så vi må have skåle stående. Vi kontaktede derfor sælgeren fra Willab i Greve. Hun ville gå videre med sagen og lovede os at vende tilbage. 5 dage senere kontaktede vi dem igen og gjorde opmærksom på alvoren, da både vores nye gulv, elektriske apparater og inventar tager skade af al det vand, som stadig trænger ind. Denne gang fik vi besked om at kontakte montøren, men med lovning om at vende tilbage, når sælgeren havde hørt fra afdelingen “after sales” i Sverige. Vi kontaktede montøren, der sagde det var et velkendt problem for den type huse og at han i øvrigt først kunne komme efter 3-4 uger. Siden sendte han os tilbage til Willab Garden, da han havde talt med dem og de angiveligt ville udbedre det. Siden har vi forgæves forsøgt at få kontakt til Willab Garden og den samme sælger, men de responderer ikke på vores henvendelser. Det er virkelig frustrerende at have betalt så mange penge for en varer, der ikke er i orden og så derefter møde så ringe håndtering fra firmaets side.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Produkter helt OK. MEN deres transport er helt i skoven. Hvis man ønsker at flytte ankomstdag koster det DKK 1000. Yderligere skal man acceptere en ankomst mellem kl. 0.00 og 23.59 !!! Jeg modtog på dagen flere gange info om at det var afsendt, så jeg gik ikke i seng før klokken 23.59!!!
Næste morgen lidt over kl 7 modtager jeg en sms fra fragtmanden at han er den inden for en halv time…..De burde have betalt mig 1000 for at flytte leverancen.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Gode materialer, god behandling, så jeg vil gerne anbefale Willadsen garden til andre

Antwoord van Willab Garden Danmark
Super god service fra sælger og hurtigt og præcis leveringen. I det hele taget et godt produkt. Vi glæder os til at få udestuen sat op.

Antwoord van Willab Garden Danmark
At man hurtigt kommer i forbindelse med den person, der har med mit ærinde at gøre. Hurtig ekspedition og leveret som ønsket (her pa min adresse)

Antwoord van Willab Garden Danmark
2 stjerner gives på grund af deres samarbejdspartnere. Den første var direkte ubehøvlet. Den anden sagde ja til opgaven og jeg købte med glæde et drivhus til lev. Uge 45 da de lovede at komme uge 47. Nu har vi uge 51 og drivhuset ligger bare her på grunden urørt, og jeg har ikke set skyggen af nogen. Trods jeg ringer og skriver og de love at komme, men jeg får ingen dato eller tilbagemelding på en arbejds plan. Så pas med hvad deres samarbejdspartnere lover. Servicen og venligheden er fin hos willab Garden, men helhedsoplevelsen er pt skidt, håber det ender godt.

Antwoord van Willab Garden Danmark
God support for tilpasset udestue med gode løsninger fra willab garden. Tak for det

Antwoord van Willab Garden Danmark
Det tog næsten to måneder og krævede en del e-mails og telefonopkald for at få et simpelt tagvindue, der var blæst i stykker. Jeg havde endda den originale ordrebekræftelse, som jeg sendte til sælgeren, hvor både farve og størrelser fremgik med varenumre.
Da pakken endelig kom, var den delt i to forsendelser, så jeg måtte på pakkekontoret to gange. Det er meget tid at bruge på noget så lille.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Det var en professionel betjening med en person, som kendte sig fagområde.

Antwoord van Willab Garden Danmark
Det tog lidt længere tid end forventet at opsætte det store drivhus men vi har ikke fortrudt et sekund - og glæder os til at tage det rigtig i brug i foråret.
Vi havde en kortvarig krise i opsætningen med et hurtigt telefonopkald redede situationen og alt blev godt!

Antwoord van Willab Garden Danmark
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.