Ik heb een Samsung wasmachine gekocht bij dit bedrijf en die deed het niet meer na nog geen 3 jaar. De garantie liep tot 2 jaar maar het bedrijf heeft de wasmachine opgehaald, gerepareerd en teruggebr... Toon meer
Ik was per direct op zoek naar een 'goedkope' was/droog combinatie en heb deze gevonden in Rosmalen. Veel witgoed op voorraad dus ik kon meteen mijn machine uitzoeken en mee naar huis nemen. Had... Toon meer
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe wasmachine die we voor een zeer goede prijs hebben gekocht. De service bleek bij de witgoedconcurrent ook nog goed! Wij waren nml aanvankelijk nogal huiverig iets vi... Toon meer
Ik zag op de website een aardige aanbieding voor een AEG wasmachine. Ik heb eerst telefonisch geïnformeerd hoe e.e.a. zou worden geregeld en afgeleverd. Ik werd keurig te woord gestaan en heb de machi... Toon meer
Vinkenveld 11, 5249 JN, Rosmalen
- 073-6891477
- info@witgoedconcurrent.nl
- www.witgoedconcurrent.nl
Prima service en keurige hulpvaardige mensen bij de besteldienst.
Op een schaal van 1 tot 10 geef ik een 9. Ga zo door!
Prima
Goed snel en vriendelijk geholpen petje af als ik volgende keer weer iets nodig heb bel ik zeker weer op ....
vlot en vriendelijk
Wasmachine besteld en de volgende dag opgehaald. Ik werd geholpen bij het uittillen van de oude machine en het in de auto tillen van de nieuwe. Vriendelijk en alles ging vlot.
Van buiten echter lastig te zien waar de handelaar zit.
Goed product ,ik ga vaker bestellen!
Fantastisch product!
Maar jullie zouden die arme jongen wel eens iemand mogen mee geven om te helpen sjouwen.
Rijden en alles alleen tillen.
Middelmatig
Prima service en website maar de bezorging had veel aan te wensen over. bezorger was onvriendelijk en buitengewoon brutaal ten opzichte van mij. dag veranderde van de levering en moest maar even in me eentje een wasmachine naar boven slepen want de bezorger zetten geen teen verder dan de ingangsdeur (wat niet mijn huis deur was)
Ik heb nog geen artikelen ontvangen.
Tot nu toe een dikke onvoldoende!
Netjes en correct geholpen.
Ook de Nederlandse gebruikerhandleiding, ontvangen per email wordt zeer op prijs gesteld.
Aanschaf vaatwasser AEG F99000VIP
Wij hebben begin april een vaatwasser gekocht waar een krasje of deukje op zou zitten. Helaas waren er echter toch meer dingen aan de hand. Witgoedconcurrent gebeld en na een aantal keer nakijken hebben we nu een ander gekregen. Deze is helaas ook niet helemaal in orde, maar hij wordt woensdag a.s. nagekeken. Vooralsnog is het probleem niet opgelost, maar er wordt aan gewerkt door witgoedconcurrent.
artikelen beter nakijken voor ze verkocht worden!!
televisie opgehaald deze bleek bij aansluiting niet goed te werken er zat een hele hoge piep in zodra hij beeld had.
Na contact te hebben gehad kon ik deze terug brengen maar wel 70km heen en 70 terug 140 km en dat 2 dagen
280 km voor een kapotte tv :-(
Vergoeding ho maar!!
zeer goed en snel
Ik ben erg tevreden van bestelling tot levering ik heb alleen wel 1 opmerking bij de levering van mijn inbouw vaatwasser misten ik wat onderdelen voor de inbouw van het frontje ik heb hier over bij ze ingesproken op hun voicemail maar heb nog niks vernomen van ze. Een klein minpuntje.
prima service
een opmerking:
waarom er niet bij een inbouwafwasmachine
geen klemmen gelevert worden, om deurpaneel te bevestigen
zodat je zelf moet vogelen, om dit voor elkaar te krijgen
anders krijg je deur niet bevestigt
en hoe zit het met het garantiebewijs
Super!
Ga zo door met top artikelen ik had een Sony LCD-tv 37 inch.... 93 cm ? full-hd hdmi met full opties
super voor de ps3
voor een klein prijsje van 375€
Opgehaald in Rosmalen wel even zoeken maar verder gewoon goed.
17-05-2011
late reactie kwam net pas op deze mail vandaar.
Goede service!
Dinsdag besteld en vrijdag perfect geleverd in Belgie. Vriendelijke en vlotte communicatie.
Heel tevreden van het product(droogtrommel) met een prijsverschil van 280euro in de Belgische winkels!
misverstand over levering
Geachte heer, mevrouw,
Ik vind het erg goed dat u als onderneming nazorg geeft en wil weten waar u uw dienst kunt verbeteren, maar vorige week kocht ik mijn oven, maar er is nog helemaal geen sprake van levering en van DB Express Delivery (u huurt deze in) krijg ik gisteren een sms dat ze dinsdag komen, terwijl ik heb aangegeven te bezorgen op donderdag, vrijdag of zaterdag. Ik heb hiervoor nog specifiek nagebeld met de witgoedconcurrent. Uw organisatie is qua telefoon zeer vriendelijk en begrijpend.
Dinsdag ben ik aan het werk en nu moet ik tegen 50ct per minuut de distributeur gaan bellen om zaken recht te zetten. Dat lijkt mij niet juist.
Sterker nog, zij hebben uw instructies niet gelezen en sturen zaterdag een mail, maar zijn niet telefonisch te bereiken. Nee, dat is geen service.
Laurens de Lange
Aerdenhout
Goede aftersales en service
Ik had een vaatwasser besteld. Helaas was dit een DOA toen ik hem aansloot. Kan gebeuren het is techniek, maar daar hebben we garantie voor.
Ik heb meteen contact opgenomen met witgoedconcurrent, en kreeg alle tijd om alles uit te leggen en werd zeer correct en behulpzaam te woord gestaan. Ze hadden helaas geen vervangend exemplaar van hetzelfde type. Aangezien ik door de specificaties perse voor deze vaatwasser heb gekozen was retour geen enkel probleem. De vaatwasser is kosteloos weer opgehaald (uit Groningen!) en ik heb het volledige bedrag, inclusief de verzendkosten, teruggestort gekregen.
Ik zou bij dit bedrijf zo weer een bestelling doen.
Nakomen afspraken
Heb een wasmachine AEG 66580 gekocht die bij nader inspectie gebruikt was en het zou een nieuw exemplaar zijn. We zouden binnen 8 weken een nieuwe krijgen en zo niet ons geld terug. Termijn is inmiddels verstreken, nemen geen contact op en zitten dus nog met de oude machine. We hebben eerder artikelen gekocht en dat was altijd prima, dus ik dacht zet er nog geen slechte reactie op, maar nu ben ik toch zeer teleurgesteld in het bedrijf.
Hoop dat ze naar aanleiding van dit schrijven misschien dit probleem goed oplossen.
Mirte
Prima, aantrekkelijke prijzen en klantenservice aan de telefoon is prima.
De prijzen zijn aantrekkelijk. Ergens anders las ik dat het bedrijf telefonisch niet of nauwelijks te bereiken is, maar ik heb 3 keer gebeld en er werd snel opgenomen en mijn vragen werden zinvol beantwoord.
Het is wel lastig dat je tijdens het bestellen niets ziet over hoe er bezorgd wordt. Ik vroeg me tijdens het bestellen af of ik ergens iets zou kunnen aanvinken, of dat er contact wordt opgenomen? Of iets anders? In de bevestigingse-mail staat dat meestal binnen 5 dagen wordt geleverd. Maar ik had binnen vijf dagen nog niets gehoord en ben gaan bellen. Toen werd ik wel weer goed geïnformeerd, maar het is wel een beetje vaag als je iets op internet bestelt en je vervolgens dagenlang niets hoort. Tip: in de bevestigings e-mail duidelijk vermelden dat er contact wordt opgenomen en dat dit enige dagen kan duren.
Verder ben ik tevreden over de levering. In plaats van een half uur van tevoren werd ik pas 4 minuten van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen, maar ik moest van mijn werk komen en dat zou tien minuten duren. Gelukkig was de chauffeur zo aardig om even te willen wachten. Het was echter wel een beetje chaotisch. Maar verder tevreden over het geleverde product en de prijs-kwaliteitsverhouding en de service aan de telefoon.
uitermate klantvriendelijk, uitstekende service en snelle levering
Mijn ervaringen met witgoedconcurrent zijn uitstekend.
Ik heb een wasmachine gekocht en al mijn vragen zijn, elke keer als ik belde, duidelijk en vriendelijk beantwoord.
ik heb de verkoper als zeer behulpzaam ervaren. Toen ik er later achter kwam dat ik mijn wasmagneten nog in de oude weggehaalde wasmachine had laten zitten heeft hij voor mij gebeld om te kijken of ze er nog waren!
Ook de levering was prima en ik werd weer zeer vriendelijk te woord gestaan. Zonder probleem werd mijn oude machine afgekoppeld, terwijl ik dat zelf had moeten doen!
Ik ben erg blij met deze service en zal witgoedconcurrent beslist aanbevelen!