1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Kookwinkel
  3. Winkel voor wasmachines en wasdrogers

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Witgoedhuis.nl - bent u opzoek naar huishoudelijke apparatuur, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment huishoudelijk artikelen aan tegen een scherpe prijs. Waarbij u bepaalt op welke wijze u het product wenst te ontvangen, bezorgen of zelf af te halen. Standaard worden de meeste artikelen door ons gratis thuisbezorgd.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Een top adres voor witgoed en ja ook…

Een top adres voor witgoed en ja ook voor smart tv,s gevonden op de site zat zomaar te kijken en vond wat ik zog een 75 ins smart tv van lct besteld en snel geleverd door witgoedhuis kijk op de site je verbaas je van de mogelijkheden voor ieder wat wils ook voor de prijs

3 februari 2026

Komen afspraken niet na

Had een inductiekookplaat besteld, deze zou binnen een paar dagen bezorgd en gemonteerd worden. 1 dag voor levering werd ik gebeld dat ze de kookplaat niet op voorraad hadden en werd er een andere aangesmeerd, die konden ze eind van de week komen plaatsen. Hiermee akkoord gegaan. Dag van levering heb ik de hele dag gewacht, is er niemand op komen dagen zonder af te bellen. Volgende ochtend gebeld, hebben hun excuses aangeboden maar konden pas 1 week later komen (al die tijd niet kunnen koken!). Ik had 30 euro extra betaald voor full bezorg service maar deze dus niet gekregen, na aandringen zouden ze dit bedrag terug storten. Uiteindelijk is de kookplaat geplaatst maar tot de dag van vandaag deze bezorgkosten niet terug gehad. Heb er nog 1 keer achteraan gebeld en zou terug gebeld worden maar nooit meer wat gehoord. Hele slechte service.

10 oktober 2024

Jammer van de service

Prima geholpen in de winkel bij de aankoop van onze inbouw oven.
Bij het plaatsen van de inbouw oven, bleek die niet goed te passen. Op het moment van afleveren en plaatsen kon men dit niet gelijk oplossen.
Dit was geen probleem, men zou bellen voor een afspraak om het af te maken.
Dit is ondertussen vier weken geleden en de oven staat er nu nog niet in.
Jammer van deze matige service.

2 december 2023

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden, retourneren is niet gratis, je betaald dubbel.
Voor full service? Vraag me af wat er bij retourneren dan full service is.
Aan telefoon zeggen ze dat dit voor de verpakkingskosten zijn maar geen verpakking gezien bij retour en maar betalen. Ik bestel hier nooit meer!
Meerdere malen gemaild hierover maar krijg heel veel onbegrip.

13 december 2023

Prima service

Prima service. Ik had een wasmachine besteld en betaald maar die kon niet direct geleverd worden. Ik kreeg een voorstel voor een duurdere type voor dezelfde prijs als van die ik besteld had. Omdat ik persé het type wilde dat ik besteld had, heb ik de bestelling geannuleerd. Ik kreeg zonder problemen en vlot mijn geld teruggestort.

1 mei 2022

Snel, vriendelijk, goede prijs en een geweldige service.

De vaatwasser die wij wilden was hier op voorraad en goed geprijst. Levering op zaterdag was ook heel fijn. De communicatie over de levering was zeer goed en ook de levering zelf ging zeer goed. Tijdens het plaatsen liepen wij tegen een probleempje aan en hebben gebeld met het Witgoedhuis, ook toen kregen we alle ondersteuning.
De service vinden wij echt uitstekend.

14 november 2021

Klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Ik bestel hier regelmatig, en er gaan regelmatig dingen fout.
Echter: ik merk dat de medewerkers heel graag willen dat er een goede oplossing komt. Reputatie en klanttevredenheid vindt men hier dus belangrijk.
Iedereen kan een foutje maken. Daarom vind ik het belangrijk hoe men met fouten omgaat, en daarom blijf ik bij Witgoedhuis kopen.

18 februari 2021

Online besteld en betaald, maar niet leverbaar. Geen goede oplossing geboden.

Online bestelling geplaatst en betaald. Dag erna werd ik gebeld dat deze niet leverbaar was. Kreeg wel een alternatief aangeboden, maar tegen meerprijs met een beetje karting. Echter was dit artikel met karting nog steeds duurder dan bij gangbare concurrenten. Voorraad niet op orde en in mijn ogen te weinig bereidwilligheid om de fout te corrigeren.

23 maart 2020

super goed geholpen

Wij zijn vorig jaar tijdens onze verhuizing super goed geholpen door de snelle levering van fornuis en magnetron. Eerder bij een ander bedrijf besteld, maar zij maakten niet waar wat ze beloofden, zodat wij weken niet fatsoenlijk hebben kunnen eten.
Goed telefonisch advies, aardige mensen, betrouwbaar en duidelijk.

30 juni 2015

Altijd Super Service

Ik had problemen met de sluiting van onze, inmiddels vijf jaar oude koel/vries-combi. Zelf van alles geprobeerd om het goed te krijgen. Helaas.....
Even een belletje naar het Witgoedhuis, miss dat hun een oplossing konden geven !!
Vriendelijk geholpen en werd teruggebeld.
Een afspraak gemaakt voor een bezoek aan huis.
uuuuuh, de volgende dag al !! Da`s supersnel.
Volgende dag, volgens afgesproken tijd, de monteur aan de deur. Na een half uurtje probleem opgelost.
Blijkt wel weer dat de ervaring en service gewoonweg SUPER zijn.
Kei bedankt, een ECHTE aanrader !!!

18 juni 2011

Is dit jouw bedrijf?