Zeer teleurstellend en hele slechte service! Wat zich presenteerd als een heel goedkope vlieg maatschappij , blijkt toch niet zo te zijn. Je moet overal voor bijbetalen, als je iets vergeten be... Toon meer

De meest slechte vluchtmaatschappij ooit, 2 uur op voorhand aanwezig omdat onze vriendin geen Europees paspoort had moest ze in een verschrikkelijk lange rij gaan staan voor extra controle. We hebben... Toon meer

De slechtste maatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb, veel bijbetaald om op de eerste rij te zitten, vervolgens krijgen we een dag van tevoren een mail dat het vliegtuig veranderd is en konden we o... Toon meer

Onmogelijk om online in te checken zonder account. Ik wil geen wizzair account! Volgens mij mag je conform EU wetgeving ook niet verplichten om een account aan te maken. Maar goed, alsnog een account... Toon meer

1,3

Zeer slecht

18K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

(18.357)

2.716 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Extra beenruimte betaald en niet gekregen

Vlucht geboekt en betaald voor extra beenruimte vanwege knieblessure. De nacht voor vertrek ontvangen we een mail dat de indeling is veranderd. We hebben automatisch een plek zonder extra beenruimte toegewezen gekregen. In het vliegtuig wisselen ging ook niet. Andere reizigers zaten op 'onze' plek. We zaten samen met andere gedupeerden helemaal achterin het vliegtuig in te kleine ruimten. Wizzair vergoedt €39 voor twee personen, niet eens het betaalde bedrag voor niet geleverde extra beenruimte... Communicatie is praktisch onmogelijk.

29 augustus 2025

96 EUR dienen bij te betalen omdat we…

96 EUR dienen bij te betalen omdat we niet online ingecheckt hadden. We hadden nochtans onze passagiersstoelen reeds aangewezen gekregen (apart natuurlijk, want om samen te zitten moet je ook bijbetalen). Voor die 96 EUR hebben ze niets administratief hoeven te doen, gewoon geld incasseren en super onvriendelijk. Slechtste vliegmaatschappij qua dienstverlening in onze ervaring.

14 september 2025

€140,- bijbetaald omdat we dachten dat…

€140,- bijbetaald omdat we dachten dat 2 kleine koffertjes mee mochten als handbagage. Hadden we wel voor betaald maar bleek ruimbagage te zijn. Waardeloze service, kleine foutjes van klanten worden uitgebuit als verdienmodel. Ik vlieg nooit meer met wizz air.

4 september 2025

Verschrikkelijke Hongaarse…

Verschrikkelijke Hongaarse vliegmaatschappij genaamd Wizzair, nou daar is alles behalve iets magisch mee. 30 minuten voor vertrek de vlucht geannuleerd, geen personeel op het vliegveld van Wizzair, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, eerst mogelijke teruvlucht 10 dagen later, 1 nacht hotel vergoeden etc.. etc.. Telefonisch nog grotere drama, nooit meer Wizzair voor mij. Restitutie aangevraagd en heerlijk met TUI gevlogen.

31 augustus 2025

Site is onmogelijk

Site is onmogelijk. Wilde een betaling doen omdat ik ruimbagage had bijgeboekt. Onmogelijk..in de chat werd ik er steeds uitgegooid. Medewerkers niet capabel, boekings code volgens hun niet kloppend. Gebeld met klanten service, alleen mogelijk in het Engels..en nog steeds de betaling niet kunnen uitvoeren

31 augustus 2025

Barslecht

We stonden 2 uur en half voor de vlucht naar Skopje in de rij op het fameuze 'brussel zuid Charleroi'.
Ik had betaald om online in te checken maar dat ging door software problemen bij Wizz niet.
Er waren 5 rijen en 5 personeelsleden, na een half uur aanschuiven vertrokken 3 van de 5 zonder enige uitleg. Gevolg 5 rijen die samensmolten naar 2 balies en geen vooruitgang meer. De twee overgebleven medewerkers waren in palliatieve toestand en werkten zo extreem traag dat het deels fascinerend was. Een half uur verder begonnen mensen te duwen en nerveus te worden. Toen het eindelijk aan ons was reste er ons nog een 45 min om door de 2 controles te raken wat niet in tijd is gelukt. Bij het vragen naar een oplossing stak men de schuld op de douane. Neem deze maatschappij niet beter iets meer betalen voor professionaliteit dan betalen voor niets.

16 juli 2025

structurele oplichting?

Geboekt via Booking.com, en een dag van te voren online inchecken. Maar dat ging dus niet, systeem herkende combinatie mailadres en wachtwoord niet. Een maand ervoor nog wel. Wachtwoord resetten aangevraagd. Krijg je dus niet. Zeker 20 keer geprobeerd. Dan maar op het vliegveld. Bij andere maatschappijen nooit een probleem, maar hier €96 betalen voor ons tweeën. Omdat hun systeem niet werkt. Diverse keren geprobeerd ze te benaderen, maar ik moet inloggen, en dat kan dus niet. Met moeite mailadres achterhaald. Ontvangstbevestiging maar geen enkele reactie.
Via Booking.com een telefoonnummer gekregen. Gegevens opgegeven aan de mevrouw. Ons mailadres kenden ze niet. Vreemd, want ik heb bij hen een account aangemaakt na het boeken, en kon er toen wel in komen. Moest duidelijk maken dat wat ik noemde ons mailadres is, wat volgens mevrouw niet waar was. Begon mij te irriteren na een paar ontkenningen, en liet dat duidelijk merken, ze gooide toen de hoorn erop.
Met retour meegerekend kost dit grapje ons dus € 192. Op review sites kom ik dit probleem en manier van omgaan met de klant veel vaker tegen.

28 augustus 2025

Verschrikkelijk

Ik ga niet eens de moeite nemen het duidelijk uit te leggen maar 0 communicatie 0 klantenservice 4u vertraging heen en terug , 100% nooit meer boeken

27 augustus 2025

Geweldig

Vandaag gevlogen vanuit Eindhoven naar Bukarest Roemenië en ging super goed. Zeer tevreden.

25 augustus 2025

Slecht personeel

Het personeel was heen en terug reis onoplettend en onvriendelijk.
Wanneer je belt voor vragen, word er opgehangen. Als je iemand aan de lijn krijgt spreekt deze slecht Engels en hangt op terwijl je nog een vraag stelt.

25 augustus 2025

75 extra moeten betalen voor kussen

de vlucht was verder prima. alleen ik werd er uit gepikt. had een kussen bij me hiervoor moest ik extra betalen.
bleek 75 euro te zijn. als ik dit had geweten had ik kussen weggegooid.
slaat nergens op.

24 augustus 2025

NACHTMERRIE

Vlucht gecanceld door hen.
Normaal 25/7 om 20:40, werden pas om 00:30 ingelicht dat we pas dag nadien om 14:00 vertrokken (3 kinderen) Op laatste moment easy check in gecanceld via hun, stoelenkeuze gecanceld door hun, dan zouden we omdat we online NIET konden inchecken nog eens 45€/persoon moeten betalen hebben, wij waren met 5. Na zware discussie niet moeten betalen. Je kan NIEMAND bereiken online, alleen zo'n robot sh*t Claimformulier indienen, blokkeert nadat je bijna alles hebt geupload en ingevuld, dit 20x opnieuw op verschillende dagen op verschillende computers... Bellen is geen optie, ZEER slechte verbinding, enkel Engelstalig voor de Nederlandstaligen... Gewoon een NACHTMERRIE. Bij terugvlucht same shit ivm inchecken, weer op nippertje die 5x 45€ kunnen vermijden... Als je niet mondig bent betaal je!! NOOIT MEER VIA WIZZ AIR!!!! De ergste combinatie met LASTMINUTE.COM

25 juli 2025

Wij waren geweigerd om te boarden

Wij waren geweigerd om te boarden, dat was al vervelend. We hebben recht op schade vergoeding volgens de europese wetgeving en zelfs dit weigeren ze te geven. We worden al maanden genegeerd en klantenservice is ronduit respectloos. Vlieg er niet mee. Ik heb nooit gedacht dat ik een van de mensen zou worden dat een slecht review ergens zou gaan schrijven maar wil mensen echt waarschuwen voor Wizz Air

26 maart 2025

Per ongeluk heeft mijn zoon van 17…

Per ongeluk heeft mijn zoon van 17 vandaag 110 euro extra betaald voor het vervoer van zijn bagage naar Belgrado, terwijl hij al een priority ticket had geboekt. Hij werd bang gemaakt door de onduidelijke beschrijving van de voorwaarden. Met dit ticket kon hij al tot 10 kilo (max 55x30x20 cm) handbagage in het passagiersgedeelte meenemen.
Toen we dit vandaag met de receptionist van Wizzair telefonisch wilden rechtzetten en het teveel betaalde geld teruggestort wilden krijgen, werden we zeer onvriendelijk behandeld, de verbinding werd grofweg verbroken en we krijgen dus het geld niet terug.

11 augustus 2025

Oplichting en geld niet terug!!!

Nadat ik tickets had geboekt bij Wizz air met priority en Wizz flex, werden onze stoelen zomaar gewijzigd, terwijl er staat dat je zelf de stoelkeuze mag bepalen, daar betaalden wij voor!!! Maar wij werden als gezin zijnde met kleine kinderen uit elkaar gezet. Telefonisch slecht onbereikbaarheid, zeg maar gerust totaal onbereikbaarheid! Ik moest helaas de tickets annuleren wegens omstandigheden. Ik heb €508,96 betaald. Nadat ik de aanvraag had gedaan, kwam er een soort saldo op de account van Wizz air, maar minder dan ik betaald heb, namelijk €456,96. Ik wilde dat niet, maar gewoon mijn geld terug op mijn bankrekening! Ik heb een verzoek in gediend en tot op heden niks gehoord, en daarbij hebben ze €52 euro in mindering gebracht, oplichters!!! Ik wil mijn geld terug op mijn rekening voordat ik aangifte ga doen wegens diefstal van mijn geld, Wizz air!!!! Boek nooit bij deze maatschappij!!!

24 juni 2025

Boeking opnieuw moeten door door foutmeldingen bij betalen, waarna je zelf opdraait voor de extra kosten

last-minute vakantie vlucht geboekt voor over 3 weken. Totaalprijs 622,19 euro: top. Echter, bij het kiezen voor de betaalmethode iDeal kregen we steeds een foutmelding. Meermaals geprobeerd, ook na het verversen van de pagina, maar zonder succes en dus probeerden we vervolgens met creditcard te betalen, maar je raad het al: wederom een foutmelding. Uiteindelijk hebben we de hele boeking opnieuw moeten doen en kostte de tickets ons 100 (!!!) euro meer (720,36 euro). Belachelijk als je het mij vraagt, het is namelijk echt niet dat we hebben zitten treuzelen of twijfelen met het invullen van de gegevens.

23 juli 2025

Voor de heenvlucht wel bagage van 20 en…

Voor de heenvlucht wel bagage van 20 en 10kg maar blijkbaar had dit ook ergens aangevinkt moeten worden voor de terugreis?! Kan gebeuren dus na het online inchecken de koffers toevoegen en betalen. Worden de stoelen opeens verandert en moet je daar nu voor betalen on dit weer aan te passen. Dit gaat ergens mis in het systeem!

21 juli 2025

Vlucht geannuleerd

Vlucht zelf geannuleerd door privé omstandigheden, ruim helft van de bedrag ben je kwijt, krijg je credit op je account geen geld terug. Credit kun je alleen maar gebruiken voor andere ticket te kopen of auto te huren via wizzair. Credit is jaar geldig, maak je geen gebruik binnen een jaar dan ben je kwijt. Stelletje dieven zijn ze.

25 april 2025

Je kan op wizzair.com niet eens je…

Je kan op wizzair.com niet eens je eigen account gegevens wijzigen. Die worden gebruiktop je ticket. Oplossing wizzair koop maar nieuwe tickets...bedenk dat wijzigen account optie, waar naar verwezen wordt, je niets kan wijzigen. Mooi verdienmodel .....

15 juli 2025

Online inchecken niet gelukt door een…

Online inchecken niet gelukt door een fout in hun systeem waardoor de betaling niet lukte. 48 euro per persoon moeten bij betalen op de luchthaven in Tirana. Dit lijkt de standaard, we stonden met verschillende mensen aan de balie met het zelfde probleem. Pure oplichting!!! Voor mij de laatste keer dat ik vloog met wizzair

14 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?