Zeer teleurstellend en hele slechte service! Wat zich presenteerd als een heel goedkope vlieg maatschappij , blijkt toch niet zo te zijn. Je moet overal voor bijbetalen, als je iets vergeten be... Toon meer
De meest slechte vluchtmaatschappij ooit, 2 uur op voorhand aanwezig omdat onze vriendin geen Europees paspoort had moest ze in een verschrikkelijk lange rij gaan staan voor extra controle. We hebben... Toon meer
De slechtste maatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb, veel bijbetaald om op de eerste rij te zitten, vervolgens krijgen we een dag van tevoren een mail dat het vliegtuig veranderd is en konden we o... Toon meer
Onmogelijk om online in te checken zonder account. Ik wil geen wizzair account! Volgens mij mag je conform EU wetgeving ook niet verplichten om een account aan te maken. Maar goed, alsnog een account... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Spontaan annuleren
Ivm overlijden familielid, was ik de annuleringsmogelijkheden aan het bekijken. Plotsklaps was de boeking geannuleerd. Dat bleek bij het inchecken. Ik heb daar zelf nooit een mail of andere bevestiging van gekregen. De Servicedesk reageert: in onze systemen is de boeking geannuleerd. Fijne dag verder. Geen bewijs, geen compensatie, geen begrip. Zeldzaam slecht en onbeschoft. Nooit meer met deze maffia organisatie.
een fout gemaakt met de voornaam op het…
een fout gemaakt met de voornaam op het ticket de roepnaam ingevuld i.p.v. de paspoortnaam en je kunt niets meer veranderen ja je kunt de vlucht annuleren en je bent je geld kwijt zo verdienen ze lekker
Vlucht is er niet
Vlucht is er niet, geen communicatie, dan verkeerde informatie om hoop te geven. Waarschijnlijk vliegen wij niet
Slechte maatschappij met slechte…
Slechte maatschappij met slechte service. Niet bij boeken, zie alle slechte reviews! Is Hongaars dus al een reden om geen vlucht te boeken, zeker niet na het lezen van al die vreselijke reviews.
Vlieg nooit meer met deze maatschappij…
Vlieg nooit meer met deze maatschappij ,personeel kan nog geen voetbalkaartje van een ID kaart onderscheiden,stelletje amateurs die de controle uitvoeren we hebben dubbel moeten betalen omdat het ID volgens het jochie van 18 jaar niet klopte met de opgegeven naam.
Mijn advies aan allen neem een andere vliegmaatschappij .
Oplichters bij Wizzair maatschappij
ik heb heel slechte ervaring met wizzair maatschappij.Enige satisfactie wat kan ik krijgen is deze reviev opstellen.Ik wou vlicht tickets met een betaalpas betalen.Binnen 4 dagen bevestiging over betaling ben ik niet gekrijgen.En dan Probeer ik met het creditcard ,en was oke.Een paar dagen daarna krijg ik bevesstiging over mujn betaling met het betaalpas.Does,heb ik voor selevde daag,selevde tijd,selevde destinatie twe keer betaald.meteen iemand proberen contacteren,maar was onmogelijk.Binnen tien dagen digitale aanclagt ingediend.Weeken lang was ik bezig geweest met een van twe betalingen terug krijgen maar het is me niet gelukt.Geld is weg.Helaas Wizzair is het,momenteel enige maatschippaj met welke kan ik vliegen op mijn destinatie.
Slechte maatschappij, niet gebruiken
Staat nergens aangegeven dat je alleen online kan inchecken, komen we op het vliegveld mogen we alsnog dubbel gaan betalen voor tickets omdat inchecken alleen online kan en alleen 3 uur van te voren.
Vermeld dat ergens, want dit is gewoon simpelweg oplichterij door dat in de kleine letters te zetten.
Vanmorgen stoelen gereserveerd bij…
Vanmorgen stoelen gereserveerd bij Wizzair maar per ongeluk mijn verkeerde jaartal ingevuld.
Probeer heel de ochtend kontakt te krijgen maar helaas.
Ik vlieg 20 maart met Wizzair er staat als ik dit niet oplos dat ik geweigerd wordt. vlucht is al betaald.
Hoe kan je dit oplossen chat kan niet helpen en de telefoon wordt niet opgenomen. Dit nog nooit meegemaakt met een ander vliegmaatschappij
Een amateuristisch bende vol zakkenvullende oplichters
Een amateuristische bende met mensen die beter nog eens hun eigen regels mogen gaan leren of een baan moeten zoeken wat beter bij ze past want dit is duidelijk te hoog gegrepen voor ze.
We willen naar Roemenië gaan maar de maatschappij maakt het onmogelijk want de boeking is ineens verdwenen.
en wil je je geld terug vragen omdat je een annuleringsverzekering hebt afgesloten tegen extra betaling doen ze niks mee en sturen ze maar een standaard mailtje na meerdere claims en ook het bellen is een drama want er zit een papegaai die steeds hetzelfde zegt in gebrekkig Engels.
Dus met andere woorden lekker de zakken gevuld ,wij ons geld kwijt wat ze hadden moeten terug storten dus over andermans rug heen waar iemand speciaal voor gespaard heeft lekker gecasht met andere woorden super bedankt dus oplichters !!!!
Vanwege mijn kofferformaten gekozen…
Vanwege mijn kofferformaten gekozen voor de duurste optie met priority.
Boeken ging lastig omdat ze standaard een service fee van 52 lei in rekening brengen. Via de app en via de website.
Ik had cookies geweigerd, maar toch werden er tiktok en pintrest aanroepen uitgevoerd over het internet.
In de vliegtuig nog pasta kunnen bestellen. Betalen met telefoon werkte niet. Betalen met creditcard(debit) werkte wel.
Vriendelijke personeel.
Eerste en de laatste keer dat ik vlieg…
Eerste en de laatste keer dat ik vlieg met wizzair, 190 euro voor een retour vlucht maar een naamswijziging kost 120 euro. terwijl het een geautomatiseerd systeem is en waarschijnlijk nog geen 2 minuten werk. Het zijn dieven van hé portemonnee. Ryanair doet dit gratis en andere luchtvaartmaatschappijen ook. Beter een paar tientjes extra betalen dan nog eens meevliegen met deze dieven
Waardeloos
Koop hier gewoon geen vliegtickets. Het is gewoon niet de moeite waard om met Wiz air te vliegen. Bespaard u trouwens veel stres.
Als je niet van te voren incheckt (zonder eventuele waarschuwing). Dan kost dit je 45 euro per persoon en dat je eventueel niet mee kunt met de vlucht. Je staat namelijk op standby.
Verder nog. De terugvlucht;
Probeer ik in te checken van te voren. Kan je niet betalen met iDeal, want het kost namelijk geld om online in te checken 3 euro per persoon. Als je kiest voor airport inchecken kost het je 22 euro per persoon. (Wij hebben een credit card van iemand geleend om te kunnen vliegen). Los hiervan kost het je nog geld om naast elkaar in het vliegtuig een plek kiezen.
Conclusie van dit verhaal; vlieg gewoon als het kan met een andere maatschappij dat bespaard veel stres, tijd en het belangrijkste geld.
Geannuleerde vlucht nadat we al 2 uur…
Geannuleerde vlucht nadat we al 2 uur met vertraging van 1 uur weer uit vliegtuig moesten. Zgn om benen te strekken maar we zagen koffers uit vliegtuig komen. In vliegtuig werd gezegd dat we niet konden vertrekken wegens slechte weersomstandigheden boven Kroatië wat aantoonbaar niet klopte. Nu via eu.claim geprobeerd in aanmerking te komen voor vergoeding en zeggen ze dat er een ongeval was met een vogel waardoor dit een buitengewone omstandigheid betreft en je geen recht hebt op vergoeding. Echt ongelooflijk
Oplichters met tarieven
Boekingproces bizar traag, betaling niet gelukt en nieuwe poging pas nadat de maatschappij mijn boeking eruit had gegooid. Overal proberen ze je te manipuleren om meer diensten af te nemen en ze brengen het zo dat als je het niet doet je echt een fout maakt. Bij nieuwe boeking (12 uur later) bleek de prijs van een koffer ineens met 50% gestegen te zijn. "Ja meneer dat zijn dynamisch prijzen". Op een andere laptop en via andere site wel dezelfde prijzen. Oftewel ze gebruiken een bedriegend algeritme dat je de volgende poging meer laat betalen. En dat is tot nu toe alleen nog maar het boeken.
Wizzair is oprecht de grootste scamming…
Wizzair is oprecht de grootste scamming vliegmaatschij die er is. tijdens inchecken blanco pagina. meerdere telefoon's gebruikt allemaal dezelfde bug en je mag mooi bij de bali betalen pure oplichting vlieg niet met wizzair
3x dezelfde vlucht moeten invoeren…
3x dezelfde vlucht moeten opvragen/ invoeren omdat mijn tijd voorbij was?? Tijdens het invullen van alle gegevens wordt je eruit gegooid omdat je tijd voorbij is?? Dan wil je betalen krijg je geen betaalscherm te zien maar wel de melding dat je betaling mislukt is?? Vervolgens heb je betaald en krijg je een lege pagina te zien, dit is niet de 1e keer dat de site megatraag is en je daardoor dus meerdere keren alles opnieuw kan invoeren! Iets wat in 10 minuten klaar kon zijn heeft mij 1 uur gekost! Doe daar wat aan anders vlieg ik wel met een andere maatschappij! 36€ administratiekosten ook zoiets onnozels, je voert zelf alles in komt niemand aan te pas van Wizzair! Het is dat de datum goed uitkomt anders was ik bij de 2e al afgehaakt!
Onnodige kosten voor bagage
Boek niet via wizzair, het is zon verspilling van je geld. Je denkt goedkoop uit te zijn maar dat is totaal niet zo. Ik had een trolley van 40×30×20. Dit is blijkt niet goed te zijn na een uur zoeken stond er inderdaad dat er een tas voor nodig is. Hiervoor moest ik 110 euro bij betalen zodat ik alsnog met een koffer kon vliegen. Los van de extra kosten op alles. De klantenservice is ook zo slecht het kost 1 euro per minuut om met iemand te bellen van de klantenservice, maar je staat al 10 min in de wacht voor je aan de beurt bent. Het is zon nutteloze k.t maatschappij.
Pas op met wizz air !!!
Het lukte niet om online in te checken via de app en ook niet via website . Hiervoor de klantenservice proberen te bereiken dit was een flinke opgave , toen ik ze eenmaal te pakken had konden ze het probleem ook niet oplossen . Vervolgens in moeten checken op het vliegveld wat €45,00 kost ……
Bedankt wizz air 🙂↕️
Vliegen prima. Faciliteiten zeer slecht.
Ben zelf actief vlieger.
Vluchten zijn goed maar alles daar omheen.... Site traag, vluchtstatus wordt meestal laat doorgegeven, klantenservice slecht, terug krijgen van geld lastig etc. etc. etc.
Vandaag wil ik weer een vlucht boeken. Huidige stand 18:23 02-12-2024. Site plat. Kan niks boeken?! Denk dat het met browserverkeer te maken heeft.
Ik raad aan om geen vlucht te boeken…
Ik raad aan om geen vlucht te boeken bij Wizzair!
Net 1 minuut na sluiting van de gate geweigerd om in te stappen, belachelijk! Personeel is niet behulpzaam en arrogant.
Ik kies nooit meer voor Wizzair.