Zeer teleurstellend en hele slechte service! Wat zich presenteerd als een heel goedkope vlieg maatschappij , blijkt toch niet zo te zijn. Je moet overal voor bijbetalen, als je iets vergeten be... Toon meer
De meest slechte vluchtmaatschappij ooit, 2 uur op voorhand aanwezig omdat onze vriendin geen Europees paspoort had moest ze in een verschrikkelijk lange rij gaan staan voor extra controle. We hebben... Toon meer
De slechtste maatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb, veel bijbetaald om op de eerste rij te zitten, vervolgens krijgen we een dag van tevoren een mail dat het vliegtuig veranderd is en konden we o... Toon meer
Onmogelijk om online in te checken zonder account. Ik wil geen wizzair account! Volgens mij mag je conform EU wetgeving ook niet verplichten om een account aan te maken. Maar goed, alsnog een account... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Beter niet boeken bij Wizz air
Beter niet boeken bij Wizz air. Als je niet online incheckt voor je vlucht moet je op de luchthaven veel geld betalen om in te checken.
Bij ons werkte het online inchecken vooraf niet, waardoor het dus niet lukte om in te checken. Hierdoor moesten we voor onze vlucht van Budapest naar Eindhoven meer dan 50 euro per persoon betalen om in te checken.
Het geld daarna terug vragen is niet mogelijk, want de website stuurt je steeds naar een pagina waar je niets aan hebt of werkt niet goed.
Via de telefoon een klacht indienen of geld terug vragen gaat niet, want ze sturen je dan naar je online account waar je dit moet doen, en dit werkt niet zoals hierboven beschreven.
Ben je een vrucht aan het boeken
Ben je een vrucht aan het boeken. Alles doorlopen. Ga je naar de according site van de creditcard gaat ook goed.
Kom je weer op de Wizz air site is de complete boeking weg.
Ga je het opnieuw proberen. Is dezelfde ticket 200€ duurder.
Oplichters zijn het.
Slechte klantenservice
Tijdens het boeken per ongeluk twee maal bagage op de heen reis aangeklikt. Meteen gebeld. Geen enkele coulance. Geen enkele klantvriendelijkheid. De tweede bagage die overduidelijk verkeerd stond. Kon niet worden gewijzigd naar de terugvlucht! Dus nog een extra bagage moeten boeken op de terugvlucht. Geldklopperij! Hele slechte service!!! Bah bah bah
Goedkope tickets in ruil voor een belachelijke service
Weet waar je aan begint. Dit is een typisch bedrijf dat klanten lokt met goedkope tickets. Maar, hierna betaal je enorm veel voor alle ditjes en datjes. Customer service is (waarschijnlijk expres) erg slecht. Als je wilt bellen, kost dat veel geld, als jouw probleem door de call centre wordt opgelost, kost dat een extra EUR15 en als je jouw boeking wilt cancelen en jouw geld terug wilt ontvangen, gaan hier enorme 'cancellation fees' overheen. Voorbeel; voor 2 personen een retour geboekt voor EUR 900, uiteindelijk krijgen wij (hopelijk) EUR 560 terug.
Ja de tickets zijn goedkoop, maar je betaalt het verschil in vergelijking met respectabele maatschappijen dubbel en dwars terug met de service en extra's.
Weet waar je aan begint.
Vlieg nooit met Wizz Air
Eerst verzette Wizz air onze vlucht naar een dag later. Maar wij hadden al een hotel geboekt. Dat moest worden geannuleerd en tegen vele hogere kosten een nieuw hotel moeten boeken. Vervolgens lukte het niet om online in te checken. Telefonisch waren ze niet bereikbaar. Daarom op het vliegveld in moeten checken tegen €90 extra kosten!!! Een klacht kun je niet indienen want dat moet via een chatbot die niet beschikbaar is.
VLIEG NOOIT MET WIZZ AIR. Het zijn oplichters.
Onbetrouwbaar
Onze vlucht werd vervroegd en we konden kiezen of we zouden annuleren of een andere vlucht nemen. We kozen een andere vlucht bij een andere maatschappij en ze zouden ons geld terugbetalen. Echter zijn we zo stom geweest om dit via cheaptickets te boeken als tussenpersoon dus moest het geld naar cheaptickets, die het ons dan na 4 ! maanden pas kon terugbetalen. Na 4 maanden terug contact opgenomen met cheaptickets : ze wachten nog steeds op het geld van wizzair. Wizzair verschillende keren gemaild met bewijsstukken, en geen , gewoon geen antwoord.
Prima ervaring tot nu toe
Na het lezen van de reacties op Trustpilot was ik enorm huiverig op wat me te wachten stond....
September 2022 voor het eerst gevlogen met WizzAir: iets van 6 a 7 uur vertraging. Bleek iets met het vliegtuig aan de hand te zijn omdat de vorige vlucht ook niet doorging. Helaas kan dit bij elke vliegtuigmaatschappij voorkomen. Vlucht ging daarna prima, verwacht geen luxe oid.
19 mei jl. nogmaals gevlogen met WizzAir (wederom naar Boedapest ) en helemaal prima!
Lees veel opmerking over extra kosten. Ja, dat proberen ze idd. Maar welke maatschappij doet dat niet?
Goed lezen en als je niet al te veel kosten wilt hebben dan voor de goedkoopste variant gaan met alleen een rugtas.
Verder gewoon basic... landingen heb ik tot nu toe erg fijn ervaren, hele zachte landing.
Enkel de uitspraak van de Engelse taal tijdens de veiligheidsinstructies... daar is duidelijk ruimte voor verbetering.. amper te verstaan en heel snel.
Slechtste vliegenvanger ooit en geen besef van customer service
Het begon al bij de check-in van de luchthaven van Eindhoven. Ik had een handtas en een mini rugzak voor m'n fototoestel. Er werd mij toen gemeld dat m'n handtas (gewone afmetingen 20×15 cm, geen shopper ofzo) te groot was en dat ik hem moest wegsteken in m'n rugzak of 100 euro moest bij betalen. Dat is uiteindelijk wel gelukt. Dus probleem 1 opgelost. Vervolgens krijg ik een melding van trip.com dat m'n check-in van de terugvlucht is mislukt. De website doet zelf de check-in voor de passagiers. Ik regel de terugvlucht en ik betaal 40 euro voor de stoelen waarbij voor mij de check-in is opgelost. Ik krijg geen e-mail ter bevestiging van de check-in maar ik krijg zowel trip.com als wizzair contacteren per telefoon. Op weg naar de luchthaven probeer ik nogmaals wizzair of trip.com te contacteren. Helaas krijg ik wederom niemand aan de lijn. Als ik aan de luchthaven kom ga ik rechtstreeks naar de balie van wizzair. Daar legt men mij uit dat 98 euro moet betalen als ik niet online de check-in doe. Nogmaals probeer ik het maar het lukt niet. Wederom ga ik naar de balie en kunnen ze mij niet helpen en ben ik verplicht om de 98 euro te betalen wil ik thuis geraken. Ik besluit om zowel bij trip.com als wizzair een klacht neer te leggen als ik thuiskomp. Trip.com wilt mij niet helpen want ik moet dat maar met vliegmaatschappij regelen. Ook bij wizzair krijg ik te horen dat ze niets doen omdat het niet in hun voorwaarden staat om een terugbetaling te doen in dit geval. Ik ga terug naar trip.com en meld hen dat wizzair mij niet wilt helpen. Ze besluiten mij voor 28 euro tripcoins te geven (valuta om op hun website te gebruiken). Ik ga daar niet mee akkoord. Ik wil geld geen tegoed op een of andere website ik wil gewoon een tegemoetkoming. Geen van beide partijen heeft mij wilde verder helpen en ik zal nooit maar ook nooit vliegen met wizzair. Onbekwaam en onvriendelijk personeel en geen besef van customer service.
Prijzen altijd incorrect, System Surcharge Fee
Als je boekt via de wizzair app of de wizzair website komen er altijd System Surcharge Fee van 10 euro enkele reis bij. – Applicable to bookings made by automated systems
VIA WIZZAIR.COM
Per flight, per passenger
€10.00
Heel vaag en deze 20 euro komen pas erbij bij laatste stap in boekingsproces op moment van afrekenen. Dat heb je niet eens door. Dat is de boel oplichten. De prijzen op de site zijn dus nooit de werkelijke kosten voor de vlucht die je moet afrekenen.
Mvg,
Maarten
Zeer criminele partij
Ik moest op heen en terugreis extra betalen omdat ik niet online kon inchecken, wat mij niet mijn schuld lijkt maar die van Wizz Air. Nu kan ik de klantenservice nergens bereiken om mijn geld terug te vragen.
Alles kost wat
Hallo, heeft iemand een ervaring met bankoverschrijvingen voor de aankoop van een ticket? Chat waar je vraag zou moeten stellen werkt niet. Bellen is 1 euro per minuut? Ik snap niet waarom je zoveel geld vraagt voor bellen? En heeft iemand ook ervaring hoeveel minuten je aan de lijn bent voor een vraag? Ik begin mij na het lezen van de onderstaande reviews echt zorgen maken. Pff hoop dat alles goed zal komen.. ik zou willen weten of de geld voor mijn aankoop binnen is..
Normaal kon je via ideaal betalen maar bij deze boeking kon je alleen via creditcard of bankoverboeking doen. Tot nu toe heb ik geen problemen gehad. Hoop dat er alsnog binnen 2 dagen bevestiging binnenkomt van dat alles ok is..
Update: ik heb mijn boeking gelukkig binnen!
De prijzen op de site kloppen helemaal…
De prijzen op de site kloppen helemaal niet, helemaal op het einde komt er ineens 20 Euro service kosten bij. je ziet bijvoorbeeld 50 Euro retour ticket staan en wilt gaan betalen en dan ineens is het 70 Euro geworden. Oplichters en bij wet zelfs verboden om niet alle kosten te tonen.
2x 70 euro moeten betalen voor een…
2x 70 euro moeten betalen voor een koffer, omdat we 2 min te laat waren bij de check in belachelijke maatschapij
Minst klantvriendelijke airline ooit
Slechte klantenservice, onduidelijke communicatie, geldklopperij.
Laat je niet verleiden door de iets wat goedkopere tickets, want je betaalt het verschil met een fatsoenlijke airline dubbel terug, zodra je meer wilt meenemen dan de kleding die je aanhebt.
Wat een oplichters.
Problemen online check-in en bijbetalen rugzak
De app liet mij op dezelfde dag niet meer inchecken, waardoor ik mijn vlucht gemist heb en een nieuwe vlucht niets kopen de volgende dag. Deels mijn eigen schuld gezien ik niet 3 uur van tevoren op het vliegveld was om fysiek in te checken, ik was mij niet van deze eis bewust. Desalniettemin, vlieg ik erg vaak met verscheidene vliegmaatschappijen en heb ik nog nooit problemen gehad met de online check-in.
Dan op de terugweg van Rome - Eindhoven 60 euro extra moeten betalen omdat mijn rugzak te groot was. Ik heb altijd gevlogen met deze rugzak met wederom veel vliegmaatschappijen waaronder Ryanair of Wizzair en nooit eerder problemen gehad.
Na deze nare ervaringen besloten niet meer te vliegen met deze airline.
Vooral niet boeken met Wiz Air
Vooral niet boeken met Wiz Air. Kregen 5 uur van te voren te horen dat onze vlucht gecanceld was. Wiz Air heeft zelf niks laten weten en moesten er zelf achter komen via de annuleringen. Vervolgens 100 euro in refund (geld terug doen ze niet) gekregen en verder helpen ze je niet. Vervolgens 450 euro voor een andere vlucht moeten betalen om wel thuis te komen. Achterlijke service, laten niks van zich gehoren en hebben als geprobeerd om in contact te komen.
Annulering op de dag zelf zonder reden of heads up
We hebben een vlucht van Amman naar Venetië geboekt als terugreis van onze vakantie. Toen ik op de dag zelf wou inchecken, was de vlucht geannuleerd zonder reden en verder heb ik ook geen mail met de annulering gehad. Slechtste ervaring ooit met een vliegmaatschappij, enorme afrader. Nooit met deze maatschappij vliegen
Oplichters, handbagage….
Oplichters!! € 50,- laten betalen omdat een trolley zonder wieltjes voldoet aan de afmetingen maar door de wieltjes te groot is. Nooit meer WIZZ AIR!!
Nooit niet meer vliegen met deze…
Nooit niet meer vliegen met deze dieven/oplichters !
Vlucht budapest naar brussel charleroi
Betalen voor het ticket, betalen voor de boarding pass 51 euro extra , en voor kleine handbagage vragen ze nog eens bij de boarding 68 euro. Ik heb dit geweigerd om nog bovenop te betalen omdat afmetingen waren goed, 7 kg handbagage.
Omdat ik niet wilde betalen, was ik zonder respect en mocht ik niet aan boord . Boarding personeel van Wizzair zijn onbeleefd en doen mee aan wanpraktijken.
Achteraf hebben ze nog even goed gelachen dat ik niet naar thuisland kon met de andere.
Het zijn corrupte dieven.
Klacht indienen is ook al bijna niet mogelijk , laat staan iemand bereiken met hun website !!
Nooit niet meer en ik laat het hier niet bij
Advise, blijf weg can wizzair