Zeer teleurstellend en hele slechte service! Wat zich presenteerd als een heel goedkope vlieg maatschappij , blijkt toch niet zo te zijn. Je moet overal voor bijbetalen, als je iets vergeten be... Toon meer

De meest slechte vluchtmaatschappij ooit, 2 uur op voorhand aanwezig omdat onze vriendin geen Europees paspoort had moest ze in een verschrikkelijk lange rij gaan staan voor extra controle. We hebben... Toon meer

De slechtste maatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb, veel bijbetaald om op de eerste rij te zitten, vervolgens krijgen we een dag van tevoren een mail dat het vliegtuig veranderd is en konden we o... Toon meer

Onmogelijk om online in te checken zonder account. Ik wil geen wizzair account! Volgens mij mag je conform EU wetgeving ook niet verplichten om een account aan te maken. Maar goed, alsnog een account... Toon meer

1,3

Zeer slecht

18K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

(18.376)

2.728 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alleen maar positieve ervaringen mee ! (En ook nog eens niet duur)

Vaak vliegen wij naar Roemenië en dan meestal van Eindhoven naar Cluj Napoca of van Dortmund naar Sibiu. Ooit de handbagagetassen bij Wizz besteld dus nooit problemen mbt de maat van de tas. Eigenlijk zijn alle vluchten vlekkeloos verlopen. De app van Wizzair werkt top. Verdiep je in de regels en voorkom verassingen!

1 maart 2024

Enorme kutwebsite waar alles uit de…

Enorme ***website waar alles uit de kast wordt gehaald om je extra te laten betalen; onduidelijk en doen alsof er geen gratis opties zijn. Opnieuw alles moeten invullen omdat prijzen tussentijds verhoogd werden, doopnaam vergeten in te vullen. Kost het 120 eu om aan te passen; telefonisch bereikbaar zijn ze alleen tegen kosten.. wat een ******.

7 april 2024

In corona tijd een vakantie…

In corona tijd een vakantie geannuleerd.
Wij konden niet gratis annuleren werd gezegd, omdat wizzair nog op Bulgarije vloog. Klopt , maar was alleen toegankelijk voor Bulgaren. Anders kwam je Bulgarije niet binnen. Prima, dan is het zo en neem je genoegen met de resterende € 115.- die op je account staat. Wil eens kijken voor een nieuwe boeking...... tegoed weg. Oplichters!

27 maart 2024

Slechte ervaring

Wij waren op vakantie in Budapest. We konden voor de terugreis online niet inchecken. Op vliegveld aangekomen moesten we 102 euro betalen voor het inchecken.
Echt belachelijk!!’

22 maart 2024

Wat een slecht bedrijf is dit bedriegers zijn het

Wat een slecht bedrijf is dit. Niet bereikbaar op het vliegveld niemand aanwezig bij problemen. Als je alles betaald hebt aan opties kom je er achter dat je nog meer moet betalen voor dezelfde opties op het vliegveld. Want de app blijkt niet te werken waardoor inchecken niet lukt. Niemand bereikbaar op de app of telefonich. Moet je op het vliegveld inchecken en daar moet je dan extra hoge kosten voor betalen omdat Wizz zelf niet op het vliegveld is om in te checken. Staat een telefoon nummer wat je moet bellen niet te bereiken de verbinding wordt gelijk vebroken. Wij wilde boorden en voor onze neus worden wij geweigerd de gate wordt gesloten ze trekt de band dicht en wij mogen er niet door. Met de mededeling dat we te laat zijn. Op de bebording pas staat toch duidelijk de tijd van boorden. Voor ons kunnen mensen gewoon doorlopen. Er staan meerdere mensen achter ons die ook niet door mogen lopen. We moeten een nieuwe vlucht boeken. En wat blijkt weer te veel geld moet betalen. Echt wij voelen ons erg opgelicht door deze maatschappij. Nooit maar dan ook nooit meer vlieg ik met deze maatschappij. Werkelijk ze zijn totaal niet te vertrouwen. Wij zijn voor twee vluchten van 1.5 uur ruim €500,00 armer gemaakt. Service is super slecht en het is uiteindelijk een hele dure partij. Slechter dan slecht is dit. Boek NIET via deze partij je komt bedrogen uit.

8 maart 2024

Geen aanrader! Pass op.

Ik heb in de verleden gevlogen van Keulen naar Craiova. In oktober vorig jaar heeft Wizzair de route plotseling veranderd, geen Keulen maar Dortmund. Ok, dacht ik maar in December zijn alle vluchten vanaf Dortmund geannuleerd voor 2024 zonder enige informatie. Overal gezocht op internet maar geen informatie. Ook niet op hun (slechte) website! Callcenter ontbereikbaar! Als ik de reviews hier leest, verbaast me niet dat Wizzair geen enkel waarde aan de customer geeft! Jammer dat jullie meer aandacht geven aan geld verdienen dan klant tevredenheid!

5 februari 2024

Helaas genaaid

Helaas, wij zijn ook genaaid. Hele week is de online check in gesloten en op het vliegveld vragen ze waarom je niet online ingecheckt hebt en moet je even 45,- per ticket bij betalen.
Contact opnemen kost 0,90 per minuut en als je een verkeerde vraag stelt betaal je 15,- extra.
Piep maatschappij

17 februari 2024

Alles verliep vlekkeloos!

Ik had de tickets voor Eindhoven-Rome geboekt en las daarna de revieuws. Ik schrok ervan..als alles maar goed gaat

Heen en terugvlucht:
-Geen vertraging, stipt op tijd vertrokken
-Geen problemen met handbaggage
-Geen probleem met personeel, gewoon aardig prima
-Binnen het vliegtuig zag alles er prima uit
-Online in kunnen checken, heen had ik 20 euro betaald voor een stoel bij het inchecken omdat we naast elkaar wilden zitten
Terugweg willekeurige stoel gekregen, we zaten apart
Maar voor 2 uurtjes hebben we het overleefd
-Fijne vlucht gehad

Ik zal zeker nog een keer bij Wizzair boeken.

Ik denk dat mensen gewoon alles goed moeten lezen.
De regels staan duidelijk op hun website wat betreft baggage, inchecken, ook eventuele extra kosten die je zult maken voor extra service

En mensen moeten niet zo n hoge verwachtingen hebben als je een ticket boekt die zoooo goedkoop is.

Dit is een low budget maatschappij en dit werkt op deze manier punt.

2 februari 2024

Foutje in naam? 60€ armer!

Je moet ontzettend alert zijn. Verkeerde naam ingevuld, zonder mijn geboortenaam. Gelijk 60€ betalen voor 1x corrigeren, al staat er 'eerste keer gratis'. Criminele vulgaire organisatie, nog maar kijken hoe ze me verder gaan naaien. Met Ryanair nooit dit soort problemen gehad.

24 januari 2024

Waardeloos maatschappij, nooit meer Wizzair

Waardeloos maatschappij, pure oplichterij!! Wat heb je aan een vliegticket zonder inchecken, hele slechte communicatie. Heb €90 euro moeten bijbetalen voor 2 personen om in te checken, belachelijk! Contact opnemen heeft geen zin, zeer onvriendelijke mensen en het kost je nog eens €15 euro extra.

12 januari 2024

Online inchecken ging niet

Online inchecken ging niet. Op de air port moesten we 80 Euro afrekenen voor het inchecken. Klantenservice bijzonder onvriendelijk. Een echte afrader deze maatschappij. Ik zeg trek de licentie maar in.

23 december 2023

Absurde toeslagen ter plekke te betalen!

Ik raad iedereen Wizzair af! Bij het inchecken moesten we plots 120 euro extra betalen voor de handbagages omdat deze enkele centimeters "te hoog" waren (= de trolley was nochtans een standaard afmeting voor handbagage). De afmetingen die zij hanteren, bestaan niet. Het absurde van al was dat we de inhoud van de trolley hebben overgeladen in een rugzak (die GROTER was dan de trolley) en dan was het probleem opgelost. De trolley heb ik achtergelaten. Eens aangekomen in het vliegtuig kreeg ik te horen van de crew dat ze veel strenger zijn geworden op de bagage om zo de goedkope vliegtickets te kunnen compenseren. Daarnaast was er bij het land van bestemming geen enkel probleem. De nieuwe trolley, daar aangekocht, werd niet eens gecontroleerd qua afmeting. Dus ik raad iedereen aan om een rugzak te nemen voor handbagage. Het gaat je veel geld besparen!

7 december 2023

Betalen voor inchecken door fout wizz air

Eenmaal aangekomen, uur in de rij gestaan voor bagage check in horen we terwijl we aan de beurt zijn dat we moeten betalen om in te checken omdat dit online niet mogelijk is. Was op geen enkel moment mogelijk. Dus moesten dit wel doen. Dus je betaald €250 extra om in te kunnen checken terwijl het online GRATIS is. Hoe kan je er dan op locatie geld voor vragen terwijl het door wizz air niet mogelijk was om online te doen. Daarna gevraagd waar we dan precies voor betalen. Enige antwoord was “om in te checken” waarom is het online dan wel gratis maar niet mogelijk? Zelfs als we een claim maken krijgen we geen geld terug. Enigste wat ze als antwoord hadden was “als jullie niet betalen mogen jullie het vliegtuig niet in” bedankt voor de hulp wizz air.

13 december 2023

Oplichters

Oplichters betaald voor heen en terugvlucht extra 200 euro samen met mede passagier nooit meer

12 december 2023

Bar slechte maatschappij

Bar slechte maatschappij. Op het einde van de rit moesten we 200euro!!! Meer betalen voor onze vlucht. Omdat onze handbagage 10cm hoger was dan mocht. In Eindhoven was dit echter geen probleem, vanuit Budapest wel. Grote deugnieterij!! De maatschappij word rijk van de goedgelovigheid van zijn klanten. Nooit vlieg ik nog met Wizzair. Eerste en laatste keer. Nog nooit eerder meegemaakt met een andere maatschappij. Im te kotsen!

12 december 2023

Onverwacht maar goede ervaring

Met een bang hartje vlucht geboekt van Charleroi naar Sofia en terug. Site was niet erg handig en werkte niet optimaal. Echter onze vluchten waren beide op tijd en aangezien we vooraf wisten wat de maximale afmetingen en gewicht van de bagage mocht zijn hebben we geen probleem ermee gehad. Ik had voor de terugvlucht 10 kilo ruimbagage ingegeven en kwam op de luchthaven aan 10kg800. Ze hebben mijn koffer gewoon ingecheckt en heb niks moeten bijbetalen ter plaatse. Ik sta na het lezen van de slechte reviews versteld dat het bij ons vlot en zonder problemen gegaan is.

4 december 2023

Oplichters

Oplichters ! Begon al met auto parkeren papier bij auto aangemeld betaald en kenteken . Parkeerplaats dicht tel nr gebeld werden meteen opgehaald en andere plaats gebracht 300 meter terug daar geparkeerd zou onze auto niet in het systeem staan dus weer €50,- even betalen 😡 okay de rest ging goed tot terugreis 😡 iedereen met n tas met wieltjes werden uit de boarden rij gepikt en de wieltjes waren 2 cm dus koffertje 42 cm of we even €55,- per tas/koffer bij wilden betalen gedaan want je moet het vliegtuig in. Ook gezegd ik loop met krukken en hebben maar Één koffertje bij 40 cm !! Niets mee te maken ik mag het vliegtuig in maar man moest betalen en vrienden ook . Het was niet eens iemand van Wizzair na betaling van n stuk of 10 personen ( wij 3 x betaald) was hij ineens gevlogen inderdaad met ons geld !! Totaal aan extra kosten al ruim € 520,- 😡 laat het er niet bij zitten nergens zijn ze te bereiken . Reageren niet alles in Engels en eerst €15,- betalen dan kun je n gesprek met cal centrum hebben !!! Je beld naar Amsterdam maar gelijk Engels daar en géén antwoorden 😡😡😡😡 oplichters tv zal smullen

24 november 2023

Is dit jouw bedrijf?