Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer

Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer

Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer

na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

De helft maar geleverd!

Ik heb een tablet en een schrijfpen besteld. Alleen de tablet is geleverd en goed aangekomen. De pen zat niet in de verpakking. Graag een reactie

Jan

26 juli 2012

Order word na 3 dagen nog niet betaald op hold gezet

Was jammer dat de order standaard op hold was gezet na drie dagen. Wij hebben de derde dag betaald, soms duurt dat even, en onze order kwam maar niet binnen. Dat is natuurlijk een beetje gek dus toen belde ik. Daarna was het zo opgelost. Jammer van de extra moeite. Dit kunnen jullie toch verhelpen in je systeem denk ik.

25 juli 2012

De tablet die ik had besteld was niet op tijd leverbaar, gen probleem ik kreeg een nieuwere versie voor de zelfde prijs en nog een extra gratis stilus pen.

Grote klasse

vertraagde levering

Mijn bestelling zou binnen 5 dagen geleverd worden. Na vijf dagen werd ik gebeld mey de mededeling dat het product niet meer op voorraad was. Ik heb toen gekozen voor alternatief. Die werd maandag verstuurd en zou volgens track en trace op dinsdag geleverd worden. Het is nu dinsdagavond en de levering blijkt met nog een dag vertraagd. Hoewel de medewerker die ik telefonisch heb gesproken vriendelijk was, valt het me tegen dat ik zo lang moet wachten.

Geweldig

Bedankt voor de korrekte afhandeling en de snelle levering van het produkt en ook de verpakking is geweldig goed en netjes verzorgt
Ga zo door en tot de volgende keer
H Bochem

goed geregeld zo

Zeer goede winkel!
Donderdag avond rond half 8 de tablet tf300t besteld en zaterdag middag was hij er al.
Ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden.
En toen ik een klein vraagje stelde aan de klantenservice werd ik binnen 5 minuten al beantwoord.
Ben erg blij met de tablet

21 juli 2012

Snelle KlantenSERVICE

Dit is een winkel die weet hoe het hoort,snelle service super snelle afhandeling van vragen die je ze steldt binnen 15 minuten had ik een goed antwoord.
Maandag een tablet besteldt en dinsdag in huis.
Geweldig en SERVICE met hoofdletters.

18 juli 2012

super

Zeer snelle levering en goed verpakt.

17 juli 2012

Niets te klagen

Mijn Transformer 300T was makkelijk te vinden en werd snel geleverd. De website voorziet van veel en goede informatie. Ik mis alleen een coole hoes! ;-)

13 juli 2012

Goede service, snelle levering

Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder problemen hebben ze de bestelling aangepast.

Maandagavond na 23.00u besteld en woensdagmiddag al geleverd.

Top.

12 juli 2012