Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer
Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer
Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer
na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Toon meer
Kwekerijweg 2A, 3709JA, Zeist, Nederland
- 0115-640011
- contact@yourtablet.nl
- www.yourtablet.nl
Uitstekende levering
De Ipad was snel geleverd in een goede verpakking met faktuur. Ook via de email was alles goed te volgen.
Prima service
Slecht
maandag besteld, was in voorraad vlgs site
dinsdag geen levering, gemaild, 4 a 5 dagen levertijd.
Wat is dat voor bagger-antwoord als je het in voorraad ziet...
Na diverse telefoonpogingen tot op heden nog steeds niks...
Bedankt voor het verpesten van een cadeautje voor mijn dochtertje voor de vakantie...
Ons zien jullie niet meer terug en zal ook zeker jullie afraden bij potentiele gegadigden.
Heb nog steeds geen tablet ontvangen!!!
Volgens u zou mijn tablet al in mijn bezit zijn.
Maar dat is niet zo!!
Perfect
Heb de Samsung tab 10.1 2 dagen geleden besteld. Ben er erg te vreden over.
Goed Kopen
Een Tablet Galaxy 8.9 gekocht.
Toen die na 3 dagen nog niet geleverd was, de helpdesk gemaild!
Direct antwoord, nog diezelfde dag de zaken geregeld en de bestelling uitgevoerd! Alle lof!
Zelfs na 12.00 uur ben ik via e-mail benaderd of de vraag nog open moest bllijven, of dat alles regulier verlopen is!
geweldig
ik ben heel tevreden over de tablet en over de snelle levering. Zonder poespas. Dank.
Had sneller gekund, toch adequaat afgehandeld
In eerste instantie was bestelling elektronisch tussen wal en schip geraakt. Na één mailtje alles opgelost en spoedig tablet ontvangen in oversized doos.
Goede service en aangename contact - worstelt om te voldoen aan - Super klanten en dank u
PRODUCT TOP - SERVICE TOP - AANBEVELING VOOR ALLE KLANTEN - BETER HET NIET KAN WORDEN
prima prijs kwaliteit verhouding
duidelijke website, snelle communicatie via e mail. enig -punt.
pakket zou tussen 13.00 en 15.00 uur geleverd worden volgens de info van track en trace. werd al voor 12.00 uur aangeboden,dus op dat moment niemand thuis
topservice
Kreeg van mijn zoon een ipad kado. Ik was er geweldig blij mee. Had toch wel wat problemen met het installeren en het hoe en wat van de Ipad. Ben de volgende dag naar Yourtablet gegaan en de jongens hebben mij geweldig geholpen met het installeren van een aantal apps en uitgelegd hoe een Ipad werkt. Dat is super service. Dus voor mij is YOURTABLET..... TOP kan ze iedereen aanbevelen.
Negatief beoordelen kan niet zeker.
Voor 17:00 besteld morgen in huis.
Na meer dan 2 weken nog niet ontvangen, zou nu zijn verzonden .
Ben benieuwd !
Uitvluchten zoals wij ontvangen via derde, misschien is daar iets misgelopen.
Betaling ontvangen, gaan alles nu zo snel mogelijk afhandelen.
Snel : ondertussen na 8 dagen eindelijk een bevestiging van verzending.
Hoop doet leven.
Betaal liever enkele euro's meer op een andere site die wel hun afspraken nakomen.
Fantastisch weerwoord, weleenswaar spijtig dat er niks van klopt.
Deze week nog dingen besteld op Nederlandse sites met zelfde betaalmethode. ( Maandag besteld, donderdag in huis) , dat is service.
Smoesjes zoals betaalmethode duurt langer ( 8 dagen tussen 2 belgische banken, wie gelooft dat ) en als ik mij zou vergist hebben van voorradig of niet ( volgens u 1 tot 5 dagen ) tussen de 15de en den 22ste zitten al 7 dagen om dan nogmaals 8 dagen te wachten met de verzending.
Ik haat mensen die niet eerlijk kunnen zijn, en hoop dat het toestel feilloos werkt zodat ik nooit bij jullie terug moet komen voor garantie want dat gaat dan waarschijnlijk pas opgelost worden na ......
Heb mij genoeg druk gemaakt in jullie firma.

Antwoord van YourTablet
Goede snelle service, netjes afgeleverd
Er zit geen Nederlandse beschrijving bij, dus je moet via de site van Samsung er achter komen wat je moet doen om het apparaat te activeren.
Levering is top!
Ben zeer tevreden over de levering, netjes en op de afgesproken datum en tijd!!! Alles in goede orde ontvangen, geen verzendkosten toppie!!!
Scherpe prijzen
Ik vond de prijzen zeer scherp. Het was wel jammer dat ik een trage verzending had, maar verder ging alles prima. Zo'n fout kan natuurlijk gebeuren. Ik beveel dit als beste tabletwinkel aan
naar verwachting geleverd
Ik ben dik tevreden over de af handeling Niet te lang gewacht
en goed begeleid via mails Ik hoop dat als er eventueel problemen zijn er dan ook zo'n goede afhandeling zal plaats vinden
YourTablet is een betrouwbaar, fijn bedrijf.
We kochten de nieuwe Ipad en de Connection Kit. Beide werden binnen 3 dagen bij ons thuis afgeleverd. Zo snel hadden we niet verwacht.
YourTablet staat vanaf nu (11-5-2012) op onze pc in de Categorie Favorieten.
Perfect gegaan
super afgehandeld binnen 2 dagen het parketje