Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer

Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer

Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer

na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Uitstekende levering

De Ipad was snel geleverd in een goede verpakking met faktuur. Ook via de email was alles goed te volgen.
Prima service

4 juli 2012

Slecht

maandag besteld, was in voorraad vlgs site
dinsdag geen levering, gemaild, 4 a 5 dagen levertijd.
Wat is dat voor bagger-antwoord als je het in voorraad ziet...

Na diverse telefoonpogingen tot op heden nog steeds niks...
Bedankt voor het verpesten van een cadeautje voor mijn dochtertje voor de vakantie...

Ons zien jullie niet meer terug en zal ook zeker jullie afraden bij potentiele gegadigden.

29 juni 2012

Perfect

Heb de Samsung tab 10.1 2 dagen geleden besteld. Ben er erg te vreden over.

23 juni 2012

Goed Kopen

Een Tablet Galaxy 8.9 gekocht.
Toen die na 3 dagen nog niet geleverd was, de helpdesk gemaild!
Direct antwoord, nog diezelfde dag de zaken geregeld en de bestelling uitgevoerd! Alle lof!

Zelfs na 12.00 uur ben ik via e-mail benaderd of de vraag nog open moest bllijven, of dat alles regulier verlopen is!

21 juni 2012

geweldig

ik ben heel tevreden over de tablet en over de snelle levering. Zonder poespas. Dank.

20 juni 2012

prima prijs kwaliteit verhouding

duidelijke website, snelle communicatie via e mail. enig -punt.
pakket zou tussen 13.00 en 15.00 uur geleverd worden volgens de info van track en trace. werd al voor 12.00 uur aangeboden,dus op dat moment niemand thuis

15 juni 2012

topservice

Kreeg van mijn zoon een ipad kado. Ik was er geweldig blij mee. Had toch wel wat problemen met het installeren en het hoe en wat van de Ipad. Ben de volgende dag naar Yourtablet gegaan en de jongens hebben mij geweldig geholpen met het installeren van een aantal apps en uitgelegd hoe een Ipad werkt. Dat is super service. Dus voor mij is YOURTABLET..... TOP kan ze iedereen aanbevelen.

12 juni 2012

Negatief beoordelen kan niet zeker.

Voor 17:00 besteld morgen in huis.
Na meer dan 2 weken nog niet ontvangen, zou nu zijn verzonden .
Ben benieuwd !
Uitvluchten zoals wij ontvangen via derde, misschien is daar iets misgelopen.
Betaling ontvangen, gaan alles nu zo snel mogelijk afhandelen.
Snel : ondertussen na 8 dagen eindelijk een bevestiging van verzending.
Hoop doet leven.
Betaal liever enkele euro's meer op een andere site die wel hun afspraken nakomen.

Fantastisch weerwoord, weleenswaar spijtig dat er niks van klopt.
Deze week nog dingen besteld op Nederlandse sites met zelfde betaalmethode. ( Maandag besteld, donderdag in huis) , dat is service.
Smoesjes zoals betaalmethode duurt langer ( 8 dagen tussen 2 belgische banken, wie gelooft dat ) en als ik mij zou vergist hebben van voorradig of niet ( volgens u 1 tot 5 dagen ) tussen de 15de en den 22ste zitten al 7 dagen om dan nogmaals 8 dagen te wachten met de verzending.
Ik haat mensen die niet eerlijk kunnen zijn, en hoop dat het toestel feilloos werkt zodat ik nooit bij jullie terug moet komen voor garantie want dat gaat dan waarschijnlijk pas opgelost worden na ......
Heb mij genoeg druk gemaakt in jullie firma.

31 mei 2012
Logo YourTablet

Antwoord van YourTablet

Beste Tom,

Negatief beoordelen kan zeker, daarom zitten wij juist bij deze onafhankelijke partij. Alleen snap ik uw beoordeling niet en dat is om het volgende:

Het product stond ten tijde van bestellen op een voorraad status van "1 tot 5 werkdagen", dus niet "Op voorraad". Wat betekent dat uiteraard niet geldt dat als u voor 17:00 besteld het product de volgende dag in huis heeft. Verder heeft u overboeking als betaalmethode gekozen, dit duurt al langer dan een directe betaalmethode zoals bijvoorbeeld iDeal of Mistercash. U heeft besteld op 15 mei 2012 en de betaling hebben wij ontvangen op 22 mei 2012 om 09:10. Dan heeft u dus in totaal 6 werkdagen moeten wachten op de uitlevering(22 mei t/m 30 mei). Dit is helaas 1 werkdag buiten de beloofde termijn, onze excuses daarvoor.

De bestelling is tevens netjes te volgen via PostNL en daar kunt u zien wanneer het pakket bij u bezorgd wordt/is.

YourTablet

Levering is top!

Ben zeer tevreden over de levering, netjes en op de afgesproken datum en tijd!!! Alles in goede orde ontvangen, geen verzendkosten toppie!!!

23 mei 2012

Scherpe prijzen

Ik vond de prijzen zeer scherp. Het was wel jammer dat ik een trage verzending had, maar verder ging alles prima. Zo'n fout kan natuurlijk gebeuren. Ik beveel dit als beste tabletwinkel aan

17 mei 2012

naar verwachting geleverd

Ik ben dik tevreden over de af handeling Niet te lang gewacht
en goed begeleid via mails Ik hoop dat als er eventueel problemen zijn er dan ook zo'n goede afhandeling zal plaats vinden

16 mei 2012