Producten besteld en in goede orde ontvangen. Echter 1 product voldeed niet aan de verwachtingen en wil ik retour zenden. Aanwijzingen van de website gevolgd: met ingevuld retour formulier opge... Toon meer
Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Toon meer
Zeer slecht bedrijf opgezet om mensen op te lichten met defecte en gebruikte artikelen. Reageren niet op emails en klantenservice is een nep service die met je mee praat en het allemaal heel ve... Toon meer
Waardeloze webshop. Duidelijk een stelletje jonge dropshippers die alleen maar goedkope troep uit China voor veel teveel geld naar consumenten doordrukken. Draadloze oordopjes arriveerden defect aan.... Toon meer
- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden
Nieuwegracht 24-01(geen bezoekadres), 3763LB, Soest, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
HIER NIKS BESTELLEN!!!
Ik ben nu al langer als een halfjaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Ook nog betaald voor retour maar naar het geld kan je fluiten.
BESTEL HIER NIKS, WEES GEWAARSCHUWD!!!
Had mijn bestelling op het verkeerde adres staan ,Heb dat nog kunnen aanpassen via de E-mail super geregeld.
3 led borden besteld. 2 werden geleverd met een lang aansluitsnoer en een met een heel erg kort aansluitsnoer.
Hierover contact gehad met de 'klantenservice'. Lang verhaal kort, het probleem dat ik nu een bordje veel lager moest hangen tov de andere 2 ( plaatsing stopcontact) werd niet begrepen.
Het korte aansluitsnoer kon niet worden vervangen door een langer.
Een bijzonder slechte 'service', voor mij reden om hier niets meer te bestellen.
1 ster is nog teveel, jammer dat een 0 niet mogelijk is.
Goede prijzen,goede service en snelle afhandelling ! Bedankt !
Top AANRADER
Koop hier niet bij je moet maanden wachten op restitutie om vervolgens te horen te krijgen dat het product beschadigd zou zijn. Heb dit nog nooit meegemaakt!!
Er was een probleem met een artikel en na één email werd het probleem direct opgelost door een ander op te sturen ,dit noem ik service !!!
Heel slecht. Een niet werkend product mag je terugsturen en dan accepteren ze het niet dat je gewoon je geld terug wil. Dan sturen ze gewoon weer een nieuwe. Dan is de verpakking 'beschadigd'. Ja je moet het toch open maken. Ik doe er nooit geen zaken meer mee.
Heb er twee artikelen besteld , in mijn ogen een goede aankoop met betrekking tot de prijs.
Duidelijke omschrijving en goede bestel mogelijkheden.
Zelfs de betaalmogelijkheden zijn prima .
Gratis verzonden en alles te volgen per mail.
Voor mij een dikke 10, ga zo door.
Henk
Zojuist een bestelling gedaan, die naar een andere gecorrigeerd moest worden, is direct geregeld, door hun snelle reageren. Meerdere malen hier besteld, Top webshop! Echt een aanrader, zo zou iedere shop moeten zijn!
Helaas blijken de eerdere reviews waarheid. Kreeg incompleet product en er werd ontkent dat ze leveren wat in de brochure staat. Ze gewezen op het aantal accessoires dat ze bij het product noemen en dat bijna 25% daarvan mist. Helaas bleef het toen stil.
NOOIT MEER HIER KOPEN!!!
Top winkel met een top service! Probleempje met de verzending (artikel ontbrak) en helemaal super opgelost. Overige bestellingen die ik al eerder geplaatst had snel en goed geleverd.
Mooie op tyd levering en zeer tevreden.
EEn echte aanrader en betrouwbaar, en daar gaat het om.
Grt jiohnnyh6
Had ik maar eerder naar de reviews gekeken. Wat een slechte ervaring met deze "webshop". Een totale aanfluiting voor de webshops die het wel goed menen.
Notabene telefonisch contact opgenomen met de vraag of het onderdeel dat XXLSHOP aanbiedt past op mijn Tom Tom. Ik kreeg niet direct antwoord, mar even later (wel snel idd) een mail waarin ik kon lezen dat het ging passen. Bij ontvangst blijkt echter dat het niet goed is. Ik kan het terug sturen maar moet wel € 6,79 betalen om dan waarschijnlijk slechts € 8,95 terug te ontvangen. Let wel, het gaat niet zozeer om het geld. Het gaat mij erom dat clienten kennelijk niet serieus te woord worden gestaan. Men doet maar wat. Wat een triestigheid. Nooit meer iets van deze te trieste webwinkel bestellen.
1ster is nog te veel voor deze firma.
Had eind mei eken deurbel besteld.
2 dagen later in huis samen met batterijen die deze zaak aanbeveelt. De batterijen zijn 100% geladen maar voor de zekerheid wel zelf even doorgemeten. Nadat ik de stekker eruit haalde viel de bel uit. Na 6 weken lang te bellen en te mailen nog geen oplossing. Toen maar op de chat van de eken die op de bel zit informatie ingewonnen, wat blijkt de firma xxl verkoopt er batterijen bij die niet geschikt zijn voor deze bel.nadat ik gedreigd had met jurist had ik inmiddels nieuwe bel ontvangen maar ook met deze batterijen werkte hij niet.nu naar weer diversen mailtjes en belletjes geen oplossing. Als je belt word je te woord gestaan door een call center en vanmiddag de top zeg ze u spreekt met de receptie en kan u niet doorverbinden. Het toppunt, ook callcenter gaat mee in de list en bedrog van de firma xxl door de klant voor te liegen.Had als laatste gevraagd om de site aan te passen wat betreft de batterijen en mij kosteloos 2 gratis batterijen toe te sturen. Hoop dat deze recensie meer mensen er toe zal leiden om bij deze firma NIET te kopen om ellende te voorkomen.Eens gekocht maar nooit meer.
Slechte kwaliteit en als ik het retour stuur eisen ze orginele verpakking terwijl dit wettelijk gezien niet mogen eisen.
Beweren een product getest te hebben terwijl het aan de verpakking duidelijk is dat dit niet gedaan is of kan worden zonder de verpakkjng te breken.
Zeer slecht bedrijf als je iets wil terug sturen krijg je geen antwoord en daarna hoor je niets meer ik heb dit voorgelegd aan een bevriende advocaat en met hem ga ik toch een proceduren op starten want deze mensen moeten gestopt worden gezien al de negatieve review
Ik had een bel besteld maar deze voldoet niet
Ik heb diversen mails gestuurd en geen antwoord gehad
25 mei heb ik een product besteld omstreeks 27 mei kwam deze binnen maar was niet compleet ik heb contact gezocht met de klantenservice deze hebben mij lange tijd aan het lijntje gehouden waardoor retour zenden niet meer ben en het termijn van 30 dagen is
Ik vind dit een asocialer manier van zaken doen Waardeloos bedrijf
ik ben al weken bezig met het retour zenden van een product wat ik bij aankomst niet wilde hebben omdat het niet voldoet, dit is direct aangegeven bij ontvangst, maar een hele trage comunicatie over hoe het terug te zenden, moest een retoursticker kopen, die werkte niet bij het afleveradres van postnl, en heeft de zaak zelf een andere retoursticker moeten uitprinten, ook de track and trace wordt niet afgemeld omdat het een postbus retour adres betreft. echt heel vervelend. via klarna betaald en 30 dagen kopersgarantie, klarna en ook postnl zijn op de hoogte en alle bewijzen zijn geducumenteerd. nog nooit had ik zoveel moeite een product te retourneren.