Waardeloze kwaliteit van de kleding. Als je iets retour probeert aan te melden, moet je door een ongekende romslomp heen om het retour te kunnen sturen. Vervolgens moet je er zelf voor betalen. Vermij... Toon meer
Bezorging is verschrikkelijk traag. Ik wacht nu al meer dan 10 dagen op mijn paketje met tracking, waarvoor ik extra heb betaald om vervolgens niks op die trackingssite terug te vinden aan informatie.... Toon meer
Geen goede ervaring met deze website. De kleding is van slechte kwaliteit en iets retourneren is echt een hel. Je moet via de website heel ingewikkeld je retour aanmelden, vervolgens een paar dagen wa... Toon meer
Eerst heel sceptisch na alle reviews. Maar ben er blij mee! Bestelling geleverd na 6 dagen. Oke niet de meest kwaliteitsvolle kleren, maar het is nu ook niet dat je betaalt voor kwaliteit. De bedrukki... Toon meer
ZAFUL is your one-stop online shop for today's most daring, exciting and edgy fashion apparel. We truly appreciate your feedback. If you need to contact our dedicated Support Team for assistance please click here: https://www.zaful.com/contact-us/ Our team is always willing to help and solve issues to your complete satisfaction.
Hong Kong
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
NIET BESTELLEN, ik had een grote bestelling gedaan, waarvan ik €90 aan kleding retour wilde sturen, omdat het gewoon niet goed zit. Na 1 WEEK lang op en neer naar de klantenservice te moeten berichten om het überhaupt te mogen retourneren, krijg ik net mijn pakket weer terug gestuurd. Echt BELACHELIJKE webwinkel. Ze maken het proces van retourneren EXPRES haast onmogelijk. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Ik kan wel naar mijn €90 + €14 verzendkosten wel fluiten. NIET BESTELLEN DUS

Antwoord van ZAFUL
ENORM slecht, NIET bestellen!!!
Ik heb dus een hele hoop bikini's besteld, want ik dacht; ja leuk! even passen en kijken wat het mooiste is. Nu stond er dat er ''geleverd'' is, terwijl ik NIKS ontvangen heb en mag ik het hele bedrag betalen want zij zien alleen maar op de tracking dat er geleverd moet zijn!! Ik heb de buren allemaal gesproken, DHL gebeld, niemand weet ergens vanaf.. Ik heb zelfs de camera beelden terug gekeken.. Maar ZAFUL houd zich stellig vast aan dat het niet hun schuld is etc. TERWIJL ZIJ ook de leverancier regelen toch????? En ik echt bij heel veel mensen lees dat dit ook gebeurt is!! Meest mooie: krijg je een bericht op een mega arrogante toon dat je eventueel een bedragje terug gestort krijgt.. TE bizar!! NIET BESTELLEN DUS!!!!!! Oh en je moet ook trouwens lezen als je dus bikini's besteld; ze kunnen sowieso niet terug gestuurd worden....... Ongeacht of je het pakketje nu geopend zou hebben of niet. Als je het aanneemt moet je betalen. Nou die kans heb ik dus nog niet eens gehad... Om te huilen gewoon........

Antwoord van ZAFUL
Ik heb een zwembroek gekocht en ben er erg blij mee!
Zaful is goedkoop en goede kwaliteit. Alleen zijn de verzent kosten wat duur om naar nederland te leveren. Dat is wel het enige vind ik. Ben blij met mijn product en ik he gekregen wat ik had verwacht.
Ik heb hier een tijdje terug kleding besteld. Niks van wat ik binnen kreeg bleek goed te zijn... Of te klein of niet de zelfde kwaliteit als op de foto... Dus ja dan maar terug sturen... Ik had wat moeiten met het adres goed te schrijven voor het pakketje (je krijgt namelijk geen shippinglabel als je iets terug moet sturen, neeeee dat moet je zelf regelen...), Dus ik had hun gevraagd om hulp. Werd netjes geholpen daar mee en zo helemaal ingevuld als zij het hadden gezegd. Vervolgens kijk ik een paar dagen terug of het pakketje al is aangekomen want we spreken wel over €150 dat terug moet. Zie ik dat mijn pakketje weer terug komt naar mij omdat ze het niet wilde aannemen. Een bericht gestuurd naar hun, ja was niet het juiste adres. Dus nu kan ik het nog een keer gaan betalen of krijg ik maar 40% terug van mijn gehele pakket. Echt belachelijk... Als ik vraag of zij het label willen maken zo dat ik deze kan uitprinten dan is het allemaal moeilijk en lastig want dat kan niet... Gewoon een stel geldvangers. Echte oplichters zijn het!!!!!

Antwoord van ZAFUL
Bizarre webwinkel dit.. Wat een beleid.. Ik heb hier voor 90 euro aan bikinis besteld. Na het passen bleken er een aantal goed te zitten maar het overgrote deel niet. Op de website een ticket in moeten leggen om uberhaupt goedkeuring te krijgen voor het terugsturen van een deel van de bikinis. Nu krijg ik een reactie dat ze niet aan retour van bikinis doen vanwege hygiëne?? Ik krijg twee opties; ik mag de bikinis houden en krijg 50% terug op mijn bankrekening of ik krijg 50% terug op mijn Zaful account. Dit is dus het verdienmodel..! Goedkope rotzooi vanuit China waar gigantische marges op zitten zodat je met 50% van het bedrag nog heerlijk verdient..

Antwoord van ZAFUL
Op mijn account staat dat het pakket is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Als ik contact met ze op neem krijg ik een standaard antwoord: vraag je buren, check de bedrijven die bezorgen. Dit heb ik allemaal gedaan, maar het pakket is nergens te bekennen. Ik ben zwaar teleurgesteld. Had inderdaad gelezen dat veel pakketjes niet worden bezorgd maar hoopte ze het voordeel van de twijfel te geven. En was zo blij met de artikelen die ik heb uitgekozen! Zo jammer dit!
ZEER ONTEVREDEN. HIER NIET BESTELLEN!!

Antwoord van ZAFUL
De track&trace code van Zaful beweert dat mijn pakketje al 4 dagen geleden bij mij is geleverd, maar ik heb hem zeker niet ontvangen. Ook niemand bij mij thuis of buren heeft een pakketje gekregen, service helpt ook voor geen meter. Waar is mijn pakketje???

Antwoord van ZAFUL
Een tijdje geleden heb ik een bestelling gedaan van 170 euro. Dit wilde ik vervolgens terugsturen. Eerst was dit niet mogelijk, maar heb ik uiteindelijk toch en retourlabel gekregen. Ik dacht dat het adres niet helemaal klopte, dus vroeg ik dit na aan Zaful. Zei vertelde mij dit het adres wel klopte dus heb ik het teruggestuurd. Dit terug sturen kostte mij ook nog 14 euro. Nu kreeg ik van Zaful en bericht dat het pakket weer naar mij retour is gezonden. Bij de track en trace blijkt het zo dat zij mijn pakket hebben geweigerd. Het pakket is retour gezonden en ik heb geen idee waar heen. Ik ben nu 170 euro kwijt en ook het gehele pakket. Dit is echt schandalig. Ik heb nog gevraagd of het adres klopte en zij weigeren hem gewoon. Bestel hier alsjeblieft nooit!

Antwoord van ZAFUL
Op 15 mei 2021 deed ik een bestelling ten bedrage van 26,68 euro, verzendkosten inbegrepen. Volgens de trackinggegevens was het pakje lange tijd onderweg. Zogezegd werd het gisteren, 17 juni 2021 om 11u aangeboden en kon het niet afgeleverd worden. Deze aanbieding is zeker NIET gebeurd, want ik was thuis. Wanneer zal ik mijn bestelling uiteindelijk krijgen ? Waar kan ik het eventueel ophalen ? Hoeverre is de verkoopsite Zaful betrouwbaar ?

Antwoord van ZAFUL
Ik heb voor 60 euro besteld en het pakketje is teruggezonden door een fout op het adres label. Ik stuur een ticket in en krijg als antwoord dat ik binnen 3 dagen moet laten weten of ik het opnieuw wil laten verzenden. Ik laat dat weten en krijg als antwoord dat ik niet op tijd heb gereageerd en dat mijn pakketje nu weg is en ik geen geld terug krijg. WAT EEN SCHANDLIGE KLANTENSERVICE. Je wordt gewoon bestolen waar je bij staat.
PEOPLE DO NOT ORDER FROM HERE IT IS A SCAM

Antwoord van ZAFUL
Ik wacht al 2 maanden op mijn Pakketje. Vervolgens ga ik kijken en zie ik dat er staat dat hij onbekend terug is gestuurd. Ik heb nooit mijn pakketje geannuleerd of teruggestuurd, wat moeilijk gaat aangezien t nog steeds niet is aangekomen. Schande!

Antwoord van ZAFUL
Voor ca. €95 besteld bij Zaful. Gister een briefje in de brievenbus ontvangen dat mijn pakket klaarligt op een ophaalpunt. Om het pakketje in ontvangst te mogen nemen, moet ik nog eens €25 betalen?! Dit is toch belachelijk!! Nergens stonden deze bijkomende kosten vermeld en nu moet ik €25 betalen voor mijn reeds betaalde pakketje, omdat ik het pakketje anders niet in ontvangst krijg!!! Wat een oplichters.

Antwoord van ZAFUL
Er staat dat mijn pakketje bij mij thuis is geleverd, dit is echter niet het geval en ik heb dit wel al betaald. Hoe gaan we dit oplossen?

Antwoord van ZAFUL
Ik beaam de slechte service bij retourzendingen. Vreselijke procedure. Eerst moet je een verzoek om iets te mogen terugsturen. Bij het verzoek moet je foto’s van de artikelen voegen. Dan krijg je een waardeloze reactie. U mag het terugsturen met RMA formulier. Nergens simpel te vinden. Voeg dat formulier er toch gewoon. Waarom zo moeilijk maken? Vervolgens kun je het formulier niet uitprinten. Gelukkig had ik nog een idee om een schermfoto ervan te maken. Dan daarna blijkt dat je het pakketje naar Spanje moet terugsturen en dat kost je 14 euro. Lekker vriendelijke service, maar niet waar. Ik raad iedereen aan om geen spullen bij dit bedrijf te bestellen.

Antwoord van ZAFUL
Vreselijk slecht, ik heb voor veel geld besteld en dit was een grote fout ! Mijn kleding zou in twee pakketjes komen en gedurende de hele reis werd ik niet op de hoogte gesteld via track en trace. Na ongeveer een week zonder update heb ik besloten zelf contact op te nemen met zaful. Na 3 dragen kreeg ik te horen dat 1 pakketje onderweg was en de ander werdt teruggestuurd. voor het pakketje dat onderweg was moest ik zelfs 7 euro extra betalen omdat ik anders niks zou krijgen ! ik kreeg de trui binnen en deze was na 1 keer wassen al te klein dus de producten zijn ook van lage kwaliteit. Het andere pakketje was teruggestuurd en ik heb hier nog lang achteraan moeten zitten tot ik mn geld terug kon krijgen. BESTEL HIER NIET !!!!

Antwoord van ZAFUL
Ik heb voor boven de 50€ besteld op Zaful. Ik wist dat het wat langer zou duren om hier bezorgd te worden, maar nu zag ik 2 weken na het bestellen in de app, dat mijn bezorging refused is en nu een unknown return maakt... ik heb nooit een pakket hier gezien of melding gehad dat het ergens ligt waar ik eventueel import belasting ofzo moet betalen. Dus nu geen pakketje blijkbaar...

Antwoord van ZAFUL
Dit is de slechtste app ooit heb voor 70 euro besteld ik ben nu 1 jaar aan het wachten dit kan echt niet wou het cancelen maar ze zeiden nog steeds in transit zoals ze al een paar maanden zeggen heb geen geld terug gehad niks zelfs antwoorden ze niet eens op je ik raad jullie aan nooit hier te bestellen 🤬

Antwoord van ZAFUL
Ik heb een bestelling geplaatst bij zaful.com op 13 juni 2020.
Helaas is deze bestelling nooit geleverd en krijg ik de ene na de andere aanmaning. We hebben verschillende keren gemaild dat bestelling niet is aangekomen. Als reactie daarop krijgen we een mail met bijlage met daarin de track & trace dat het is aangekomen. Het ‘grappige‘ is dat zelfs in de bijlage het pakket nog op het eerste ‘balkje’ staat, wat aangeeft dat het nog onderweg is. Inmiddels is dit al zo’n 6 maanden het geval.
Ik adviseer om hier nooit te bestellen!!! Wij gaan dit bedrag niet betalen!

Antwoord van ZAFUL
Ik heb hier 1x besteld, ook gelijk nooit weer. Het duurde ongelofelijk lang voordat mijn pakketje er was en toen moest ik ook nog eens ongeveer 35 euro extra betalen omdat het gecontroleerd was door de douane. Uiteindelijk was de kwaliteit erg slecht en alle broeken pasten niet terwijl ze dezelfde maat waren (de 1 was te klein en de ander juist te groot).

Antwoord van ZAFUL
Er staat dat mijn pakketje is bezorgd, maar ik heb helemaal niks ontvangen 😡