Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obsługa we wroclavii zdecydowanie daleka jest od ideału. Przyszłam na zakupy z niemowlęciem, w wózku. Niestety nie mogłam skorzystać z przymierzalni na dole, ponieważ zastawiona była pustymi stojaka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zakupów w sklepie internetowym Zara. Ponad miesiąc nie mogę odzyskać pieniędzy za zwrot zakupów. Zwrócili mi część kwoty a zalegają ponad 1000 złotych. Gdy pisze lub dzwonię mówią, ze przy... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To, co się stało z tą siecią to jest kpina. Poziom obsługi w sklepie - żenada (Wroclavia, Wrocław). Żeby oddać zamownie online, stoi się w kolejce, której końca nie widać. Osoba obsługująca (1 na cały... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Kinderkleding
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zara SA is a Spanish fast fashion retailer based in Arteixo in Galicia.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,6

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absolutnie nie polecam

Absolutnie nie polecam. Chciałam dokonać zwrotu 2 artykułów z zamówionych 10. Etykiety zwrotniej nie otrzymałam, produkty do zwrotu „zniknęły” z historii mojego zamówienia, kilka prób z obsługą nie przyniosły rozwiązania, najpierw miałam czekać na stosowny link z etykietą godzinę, później 4, później do 3 dni…do dziś nie otrzymałam żadnej pomocy ani możliwości zwrotu, chyba będę musiała pojechać do sklepu, ale boję się że nie otrzymam zwrotu środków. Nie polecam żadnych zakupow!!!

13 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zakupów w sklepie Zara !!!

Nie polecam zakupów w sklepie Zara !!!
Do dzisiejszego dnia ( tj. misiąc i tydzien) nie otrzymałam ani zwrotu pieniędzy ani kodu QR POMIMO CO TYGODNIOWEGO PROSZENIA O WYJAŚNIENIE I POMOC. Towar zakupiony i oddany w terminie a zwrotu pieniędzy na konto nadal nie ma . Panie Z infolinii informują tylko, że trzeba czekać najpierw miesiąc od dnia zakupu i zwrotu towaru
póżniej na wygenerowanie KODU QR na który CZEKAM JUŻ TYDZIEŃ a poinf. mnie że mam pójść do banku aby dalej wyjaśniać gdzie sklep dokonał zwrotu .
Do dnia dzisiejszego sklep ani nie zwrócił mi fizycznie pieniedzy ani nie wygenerował Kodu
pomimo przypominania się .

5 februari 2025

Zgubiona paczka

Nie polecam! Na początku wmawiano mi że paczka dojdzie a ja wiedziałam że coś jest nie tak, a po 13 dniach pan „ no zgubiła sie” xDD Zgubili cała paczkę!!! 🤣🤣🤣

17 januari 2025

Zwrot, bez podania przyczyny

Dokonałam zakupu online 13 grudnia. Paczka została nadana 3 dni później, zanim dotarła, została zwrócona do nadawcy dnia 17 grudnia. Po kontakcie z infolinią przewoźnika dostałam informację, że otrzymali dyspozycję zwrotu od sklepu Zara. Skontaktowałam się z infolinią sklepu 18 grudnia. Pracownik nie potrafił mi podać powodu zawrócenia paczki, obiecał kontakt mailowy w tej sprawie. Niestety nie otrzymałam informacji zwrotnej. Następnego dnia dostałam maila o poprawnym przetworzeniu zwrotu oraz zwrocie gotówki, ale ja nie zgłaszałam zwrotu. Skontaktowałam się więc ponownie z infolinią, ale nadal nikt nie potrafił odpowiedzieć co się stało, że zamówienie nie dotarło, ani podać powodu zwrotu. Totalny brak szacunku dla klienta. Szkoda czasu i nerwów na zakupy u Was.

19 december 2024

Alles perfekt

Ich bestelle seit Jahr und Tag bei Zara online  oder ich kaufe im Laden. Die Ware ist schön und günstig. Retouren im Laden oder online sind kein Problem. Das Geld hat man in einer Woche wieder auf dem Konto die bestellte Ware. Kommt nach einer Woche an alles perfekt.

13 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Czekałam na odbiór zamówionej paczki i…

Czekałam na odbiór zamówionej paczki i byłam obserwatorem takiej oto sytuacji.
Sprzedawczyni pytała klientkę podczas transakcji o telefon ,a kiedy ta jej podawała najwidoczniej za szybko ,Pani kasjerka bez żenady przy wszystkich klientkach zareagowała :" blablabla "
To naprawdę to było słabe
Do tego klientka mogłaby być przynajmniej jej mamą
Wniosek : poziom kultury pozostawia dużo do życzenia w tym przypadku

25 oktober 2024

Zdecydowanie nikomu nie polecam

Chyba, że jest masochistą. Zamówienie dokonane w czwartek, wybrana płatna dostawa na piątek, na poniedziałek była darmowa. Cały piątek otrzymywałam linki do śledzenia kuriera, maile z informacją, że do 22:00 paczka dotrze. Oczywiście nie dotarła. Infolinia ma "numer niedostępny" (przed 22:00), na maile nie odpowiadają (również w poniedziałek), dostawa nie dotarła nawet w poniedziałek, pies z kulawą nogą nie skontaktował się ze mną a towaru nie mogę zwrócić i otrzymać zwrotu środków, bo go nie mam i system nie przyjmuje. To się nazywa kradzież i wyłudzenie i dokładnie takie doniesienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa trafi do prokuratury

18 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Purchased £170 worth of clothes online…

Purchased £170 worth of clothes online which was delivered to the wrong address (you can even see in the photo it was delivered to enterprise car rental on the other side of the road) The people working there said the delivery driver took the package away as they told him there was nobody there of that name there however after numerous live chat messages over the last 3 weeks they are telling me it was delivered and do not qualify for a refund!!

Disgusting customer service, they just don't want to know or help me what so ever. I will have to now contact my credit card company but I will NEVER spend a penny in Zara ever again, they don't deserve my business and to be honest most of the clothes I have bought don't last 5 minutes anyway as the quality is so poor.

17 september 2024

Zamawiałam spodnie

Zamawiałam spodnie
I w międzyczasie robienia przelewu zamówienie się anulowało bo przeszedł czas a pieniądze z konta pobrano
I w banku przelew przeszedł
Przez przelewy24 przelew dotarl bo jest potwierdzenie że płatność udana I mam potwierdzenie od nich że płatność jest u sprzedawcy czyli odboorcy
A odbiorca czyli sklep twierdzi że nie mają płatności i nie zwracają pieniędzy za zamówienie którego nie ma!
Niedorzeczne co oni robią, to się nadaje pod kradziez!

26 augustus 2024

Fatalna obsługa klienta

Jestem stałą klientką, od lat zamawiam ze sklepu internetowego Zary. Niestety musiałam dokonać reklamacji satynowej spódnicy która dotarła do mnie w okropnym stanie. Nitka byla pozaciągana w kilku miejscach dość mocno co było bardzo widoczne na satynie plus ogromna plama na dole. Byłam w szoku gdyż nigdy się to nie zdarzyło. Musialam skontaktowac się z obsługą klienta a nie jest łatwe gdyż dostępny jest tylko czat online. Nigdy nie spotkałam się z gorszym podejściem do klikenta. Straszne doświadczenie które nadszarpnęło moje nerwy. Jestem zdegustowana całą sytuacją .

23 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem stałą klientką tego sklepu od…

Jestem stałą klientką tego sklepu od wielu lat i ciężko nawet zliczyć wszystkie paczki, które otrzymałam. Niezależnie od tego, czy robiłam zakupy, czy zdarzyło mi się zwrócić produkt, zawsze mogłam liczyć na profesjonalizm ze strony obsługi. Nigdy nie miałam problemu ze zwrotami, a konsultanci zawsze byli pomocni i szybko rozwiązywali wszelkie wątpliwości. Raz musiałam złożyć reklamację na buty, które po miesiącu użytkowania się uszkodziły – sklep bez problemu rozpatrzył moją reklamację pozytywnie, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Zara dba o swoich klientów. Cenię ten sklep za ich podejście i uczciwość wobec klientów. Gorąco polecam

10 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, dwa miesiące czekałam na zwrot sporej kwoty.
Ciągle zbywanie podczas rozmów z Obsługą Klienta, nie odpowiadanie na oficjalne pisma, żadnych konkretnych informcji.

3 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam w sklepie ZARA dwie rzeczy

Zamówiłam w sklepie ZARA dwie rzeczy. Dostałam maila o potwierdzeniu zakupu i terminie dostawy. Po 3 dniach dostaje maila z informacją że zmienili zamówienie bo jeden produkt się wyczerpał. Czy ja robiłam zakupy na bazarze czy renomowanej firmie. Przecież wszystko jest rejestrowane komputerowo. To jak mógł zniknąć towar który kupiłam i za który zapłaciłam. Nie polecam sklepu bo robią z ludzi głupców. Myślałam że ten sklep jest poważna firmą a okazało się że jednak nie.

21 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zara oszukuje nie wysyła zam i nie zwraca kasy

Zam 53797590864 z lipca Niezrealizowane a dziś 14 sierpnia.nie odpowiadsja na reklamację. Na chat zgłaszałam ponad tydzień temu mieli napisać w mailu rozwiązanie i do tej pory nic.telefonicznie na infolinii też ponad tydzień temu i mimo obietnic że dostanę maila.Ani maila ani dostawy ani zwrotu pieniędzy do dziś. Nie disc że oszukują to Jeszce lekceważą klienta.uważajcie na ten sklep jest wiele innych

25 juli 2024

ZARA kolejna nieuczciwa firma

kolejna nieuczciwa firma , przyjeli zam 26.07 i do dnia dzisiejszego ma status w"zamowienie w toku" zglaszalam 2 razy reklamacje na chacie, do tej pory zeroodpowiedzi, zglosilam telefonicznie - to samo , niby mieli anulowac zam i oddac pieniadze, info mialam dostac na mailu .Ani maila, ani realizacji zam ani zwrotu pieniedzy. Nienwiem czty ja jestem taka pechowa czy to te firmy liczace na nieuwaznosc klienta ?Moze ktos nei zauwazy braku realizacji i braku zwrotu pieniedzy?? Podobna sytuacje mialam z firma Stradivarius , teraz ZARA. Takie duze firmy , pozwalają sobie na zwykle olewanie klienta i przywlaszczanie pieniedzy!PRZESTRZEGAM, ostroznie, pilnujcie swoich zamowien nie liczcie ze firma jest uczciwa i zadba o was:-(

26 juli 2024

Nie zamawiajcie przez internet

Masakra, na zamówienie czekałam 9 dni gdy nacisnęłam „śledź paczkę „ pisało że przesyłka nie odebrana przez kuriera. Zadzwoniłam i zapytałam się co się dzieje z moją paczką. Pani mówi że przesyłka zaginęła ani mnie o tym nie poinformowali mailem czy sms ani nic o zwrocie kosztów nie napisali gdybym tam nie zadzwoniła nigdy bym się nie dowiedziała że paczka nie dojedzie:) i zwrotów kosztów bym również nie otrzymała. Podejście bardzo słabe plus kłamanie klienta ponieważ paczka nawet nie została wysłana. Na zadane pytania Pani nie znała odpowiedzi nie umiała sensownie odpowiedzieć.

7 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sprawa zamówienia weryfikowana od ponad MIESIĄCA

Jestem stałą klientką Zary Online (PL) praktycznie od samego początku istnienia. Zazwyczaj nie było jakichś większych problemów, ale nawet jeśli jakieś się pojawiły, to względnie szybko zostawały rozwiązywane. Natomiast podczas tych wyprzedaży wszystko totalnie się zmieniło. Część zamówień została anulowana (rzekome błędy z płatnością, mimo że blokada środków była zarejestrowana na koncie bankowym), a zamówienie złożone 26 czerwca w pierwszy dzień wyprzedaży to już jest HIT. Do dzisiaj nie otrzymałam kompletu zamówienia. Podzielono mi przesyłkę na 3 części, pierwszą wysłano po 2 tygodniach. Pozostałe 2 części zamówienia do dzisiaj nie zostały wysłane, ani też nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Tak więc kupiłam produkty, których nie otrzymałam przez ponad miesiąc, a kilkaset złotych zniknęło z konta - tak to obecnie wygląda... sprawa zostaje zgłoszona do rzecznika. Piszę lub dzwonię co kilka dni na support i za każdym razem słyszę, że sprawa jest obecnie weryfikowana, proszę czekać. Dłużej czekać już nie jestem w stanie. Niestety po tylu latach zaprzestaję zakupów na tej stronie.

5 augustus 2024

BRAK ZWROTU ZA REKLAMOWANE SPODNIE

Niestety, muszę podzielić się negatywnym doświadczeniem związanym z zakupami w sklepie ZARA. Zakupiłam spodnie, które nosiłam zaledwie dwa razy, zanim się rozerwały. Postanowiłam skontaktować się z obsługą klienta ZARY za pośrednictwem czatu, aby zgłosić problem. Konsultantka poprosiła mnie o przesłanie zdjęć uszkodzonych spodni, co zrobiłam bez zbędnej zwłoki.

Następnie zaoferowano mi możliwość zamówienia kuriera, który miał odebrać spodnie. Zapytałam również, jaki formularz reklamacyjny muszę wypełnić i dołączyć do paczki, ale konsultantka poinformowała mnie, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ sprawa jest już zarejestrowana w systemie.

Minęło 14 dni od momentu, gdy spodnie trafiły na magazyn ZARY, a ja nadal nie otrzymałam żadnej informacji na temat statusu mojej reklamacji. Postanowiłam ponownie skontaktować się z ZARĄ, aby dowiedzieć się, kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi. Otrzymałam wiadomość, że "tutaj widzę, że był zgłoszony nadmiar produktu w zamówieniu, otrzymała Pani potwierdzenie mailowo", chociaż takiego potwierdzenia nigdy nie otrzymałam.

Jestem bardzo rozczarowana obsługą klienta ZARY i całym procesem reklamacyjnym. Spodziewałam się wyższej jakości zarówno produktów, jak i obsługi. Niestety, moje doświadczenie pokazuje, że ZARA nie traktuje swoich klientów poważnie, a proces reklamacyjny pozostawia wiele do życzenia. Na chwilę obecną, nie mogę polecić tego sklepu innym klientom.

5 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.