Zoofabriken Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

OBS!! Välj endast betalsätt Faktura! Leveransen uteblev och inget svar när jag kontaktade kundservice. Först när jag kontaktade SVEA ekonomi och bad dem makulera fakturan pga utebliven leverans, händ... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkopp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skr... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Varning ! Oseriöst företag

Varning !! Oseriöst företag , svarar inte på mail ,finns inget telefonnummer. Beställde en vara som inte passade och bad om en retursedel via Mail på deras hemsida. Har inte fått svar än efter nästan två veckor !

Långsam leverans

Det tog två månader innan min beställning levererades. Ingen kommunikation från företaget angående detta, annat än ett urskuldande svar på ett av mina mejl. Plötsligt dök paketet bara upp.

23 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Såhär fick jag tillbaka mina pengar från dessa lurendrejare

Handlade av dem för över en månad sedan, men bara ett dygn efter att beställningen hade lagts begärde jag att ordern skulle annulleras. Inget svar kom från Zoofabriken, mer än att de hade mycket att göra - inget svar har heller kommit senare. Hade tyvärr gjort en direktbetalning via Svea, så jag kunde inte reklamera betalningen via min egen bank, så jag hörde av mig till Svea via mejl ett dygn efter att jag hört av mig till Zoofabriken.

Efter att ha läst omdömena här och på Facebook kände jag mig övertygad om att jag blivit lurad på mina pengar och inte skulle få något svar från Zoofabriken.

Jag låg därför på Svea, eftersom det var de som hade mottagit min betalning. Efter att ha ringt dem ungefär en gång i veckan i 4 veckor för att få veta hur det gått med ärendet (och gjort en polisanmälan om befrägeri) fick jag idag äntligen tillbaka mina pengar via Swish.

Mina råd efter denna erfarenhet är: handla inte av detta företag. swishbetala inte med Svea när du inte känner igen företaget, ligg på Svea om du redan har gått i samma fälla som jag gjorde.

30 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trots upprepande kontakt (endast mail…

Trots upprepande kontakt (endast mail vilket är ett stort minus!) för att makulera ordern så skickas den 3 veckor efter beställningsdatum. Sen svarar ni inte heller på mail som ni strävar efter, inom 48 timmar, vilket också är under all kritik. Inte att rekommendera

23 april 2025

Helt värdelös service.

Varorna är som bortsprungen, ordern är noterad men inte behandlad på en månad nu. Har skrivit till dem för 2 veckor sen och fortfarande inget svar eller kontakt till mig.

Värdelöst

6 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställt vara samt betalt via sveabank…

Beställt vara samt betalt via sveabank 1/4. Ingen bekräftelse kom, mailat x flera inga svar inte ngn vara heller. BESTÄLL INTE FRÅN ZOOFABRIKEN BLUFFÖRETAG! Att folk lämnar bra omdömen är tyvärr troligen också en bluff då det inte finns ngn kundservice att kontakta dvs inga telefonummer,,,,

1 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fruktansvärt dålig service faktiskt en…

Fruktansvärt dålig service faktiskt en total brist på service!! Försökte komma i kontakt med dom för uppdaterad leverans flertalet gånger men inte ett enda svar.. trodde jag blivit blåst på mina pengar men döm om min förvåning så kom min vara sådär en månad senare.

14 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Borde inte fått en stjärna heller

Borde inte fått en stjärna heller.
Beställde ett par skor som tog evigheter att få
Ingen svarar!!
Passade inte så jag skickade tillbaka dem och nu får jag inga pengar!!! Ingen svarar !!!
Bluff ställe otroligt att dem får fortsätta!!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Detta företag är rent bedrägeri

Detta företag är rent bedrägeri, helt sjukt hur man kan göra såhär. Jag beställde B-vitamin till min häst eftersom det snart var slut o eftersom det stod att det skickades efter 3-2 arbetsdagar tänkte jag att jag klarade mig. Det tog slut och jag väntar fortfarande på mitt paket, har mejlat flera gånger och när jag frågar vart jag kan spåra mitt paket och när det skickas får jag bara svar på när de beräknas att skickas inte hur jag kan spåra det. Man får inget ordernummer så man kan spåra paketet i PostNord eller liknande. Riktigt kasst. Som TUR va tog jag klarna 30dagar faktura men betalningen är inte ens inlagd i klarna. Min häst behöver ju sina tillskott, inget man kan vänta på. Uruselt företag dom borde stämmas. Jag skickade mail att jag ville avbryta min beställning men de svarar ju såklart inte på de mailet då.😡KÖP INTE HÄRIFRÅN

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En månad utan leverans – ingen uppföljning

Jag beställde produkter i början av april som enligt hemsidan fanns i lager. Trots det har jag – en månad senare – fortfarande inte fått min beställning. Jag har bara fått ett meddelande om försening på grund av påskledigheter, men sedan dess har ingen uppföljning skett.

Detta är helt oacceptabelt. Jag har nu tvingats begära att min beställning avbryts och kräver full återbetalning. Varken kommunikationen eller hanteringen av ärendet lever upp till vad man kan förvänta sig som kund.

Jag kan tyvärr inte rekommendera att handla här.

4 mei 2025

Utebliven leverans

Beställde varor den 10 februari men har fortfarande inte fått några varor. 3 månader senare..
Dom svarade första gången när jag maila och fråga vart mina varor var att det var lite längre leveranstid pga högt tryck. Nu har jag inte fått ett svar av dom senaste 2 månaderna.

4 mei 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget svar på mejl

Inget svar på mejl, trots att det står att dom ska svara efter 48 timmar. Mejlade två gånger då det jag beställt inte kommit fram, tog över 1 månad innan varan kom. Det framgick inget om någon restnotering då jag beställde så jag vet inte vad felet är, men många tycks ju uppleva samma sak och kan förstå om dom inte hinner svara på alla mejl.

10 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 8/4 och har forts inte fått…

Beställde 8/4 och har forts inte fått min leverans trots att jag fick till svar att den skulle prioritera min order pga av väntetiden …. Har mejlat dem nu ett flertal ggr men inget svar …. Och nu är hemsidan nere, har kontaktat Svea som pausat betalningen till den 31/5 därefter får vi ta till andra åtgärder

3 mei 2025

Besviken kund

Egentligen skulle jag inte vilja sätta en stjärna alls
Har beställt hundfoder den 11/3 och väntar än ibland svarar en Elias och lovar en hel del och det händer ändå inget eller det är en som heter Oskar.
Nu har jag tröttnat att både väntar på mitt foder det handlar inte om pengarna men såhär ska inte ett företag fungera.
Har skrivit idag att jag går till polisen om jag inte hör något av dem innan kl. 13 och gör en anmälan, sen får vi se!
Tycker vi som kunder måste reagerar att vi är missnöjda hur vi blir behandlade.
Sen tycker jag vi ska kontakta media om detta. Då företaget ligger i Halland finns det ju både Hallands Nyheter och
Hallands posten. Men först ska jag till polisen och göra en anmälan.
Hälsningar
Renate Helleberg
Har varit hos polisen som förklarade att sådana ärende kan bli bortdömda men hör jag inget mer av Zoofabriken kan jag komma tillbaks och göra en anmälan för bedrägeri sen får vi se vad det kan bli!
Men först väntar jag om det kommer något svar från denna firman
Renate Helleberg

2 mei 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.