Inget svar på mejl, trots att det står att dom ska svara efter 48 timmar. Mejlade två gånger då det jag beställt inte kommit fram, tog över 1 månad innan varan kom. Det framgick inget om någon restnot... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
OBS!! Välj endast betalsätt Faktura! Leveransen uteblev och inget svar när jag kontaktade kundservice. Först när jag kontaktade SVEA ekonomi och bad dem makulera fakturan pga utebliven leverans, händ... Toon meer
Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkopp... Toon meer
Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skr... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Borde läst på innan jag beställde
Borde läst på innan jag beställde, och betalade, för fiskmat 4 april. Ännu ingen leverans och jag har mejlat dem 5 ggr. En gång kom de tillbaks och sa att pga påsken hade leveranserna försenats. Idag är det 12 maj och varken produkter eller leveransbesked har anlänt.
Kraftigt försenad leverans
Kraftigt försenad leverans
Fodret utlovades komma inom 3-4 dagar tog över 1 månad , fick endast automatiskt svar på mina mail , mycket besviken kommer aldrig handla på zoofabriken igen .., oseriöst företag
Annelie Hammarquist
Varning för bedrägeri
Jag beställde hundmat för 593,40 kronor den 26 april och har inte fått min vara. Nu existerar inte hemsidan längre och kundtjänst svarar ej på mina meddelanden. Kontakta mig gärna om ni vill göra en gemensam polisanmälan för bedrägeri.
VARNING
Köp aldrig på Zoofabriken ! Ej svar på mail , 5500kr blåste bort Beställde 2 st transport hundbur för 2 v sedan betalar med kort . Vet ej nu vad ska jag göra begära återbetalning eller polisanmäla. Man är livrädd nu när jag läser dom alla omdömen. DÅLIGT
Beställt hundmat 30/4 och fortfarande…
Beställt hundmat 30/4 och fortfarande inte fått våran beställning!!! Nu finns ju inte ens hemsidan kvar ! Är så förbannad, nu har vi behövt köpa hundmat från ett annat ställe då de blev panik o maten var slut. Har betalt till Svea bank med Swish dirket. Kommer göra allt för att få tillbaka pengarna. VARNING FÖR ETT FEJK FÖRETAG!
Gjorde en beställning den 22e april
Gjorde en beställning den 22e april. Fortfarande inget paket. Har kontaktat företaget via mail 2 ggr. Inget svar.
Fakturan har jag fått dessutom med påminnelseavgift. Handla inte från denna hemsida. 🤮🤮🤮
Beställning på hundfoder
Gjorde en beställning på hundfoder 22 april, fick orderbekräftelse men aldrig något besked om att det blivit skickat. Skrev ett mail i tisdags 6 maj och undrade var ordern tagit vägen, fick inget svar på mailet men i fredags 9 maj fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta hos ombud. Hade tur den här gången att min beställning kom fram. Kommer aldrig beställa därifrån igen nu när jag läst alla dåliga omdömen och att min beställning tog 2,5 vecka att få.
Otroligt dålig kundservice
Otroligt dålig kundservice. Svarar inte på mail. Lång leveranstid så jag fick beställa hundfoder från annan leverantör för att kunna ge hunden mat.
Jag skrev mail till dem om att jag kommer polisanmäla om inte beställd vara kommer. Hade givetvis swishat i förskott. Kontaktade SVEA- bank som hanterade detta åt företaget. De sa att företaget var långsamma men om inte beställningen kommit om ytterligare en vecka skulle jag kontakta dem igen.
Tre dagar efter bankkontakten kom leveransen.
Emballaget undermåligt då det kom i en ihopknuten sopsäck.
Det osar oseriöst och känns mest som jag haft tur att få min beställning.
Hade satt en överkryssad stjärna om jag…
Hade satt en överkryssad stjärna om jag kunde. Har inte sett till varan på en månad. De svarar ej på mejl (mejlat ca 5-6 gr). Inget telefonnummer. Nu finns inte hemsidan kvar. Har försökt häva köpet via mejl (tyvärr betalade jag direkt vid köpet. Dessutom med Swish = ingen chans till hjälp via kortleverantören.)
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG !!!!
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG !!!!
Returnerat en vara och blivit lovad återbetalning men detta har ännu inte skett. Skickat ett stort antal påminnelser men får bara ett automat genererat svar om 48 timmars respons …
Bedrägeri företag som
Inte borde få existera.
Lång leveranstid
Det tog en månad att få beställningen. Fakturan kom innan beställningen hade anlänt. Och sen blev det påminnelsefaktura, med fel hänvisning ifall produkten inte hade anlänt. Så det fick inte heller bra, utan jag fick istället betala mer för en produkt som inte hade kommit.
Har väntat över 1 månad på min…
Har väntat över 1 månad på min beställning nu. Pengar är dragna men infa varor.
Svarar inte på mail !!!
Sämsta möjliga omdöme.
Riktigt dåliga
Riktigt dåliga! Beställ INTE härifrån! De lovar snabba leveranser och allt ser rätt och riktigt ut men jag fick inga varor och Svea ville såklart ha betalt. Mailat massor men fått till svar ett fåtal ggr att de bytt system men att de ska skickas om några dagar till att ändå inte få någon leverans och sedan slutar de bara svara! Så vad ni än gör, beställ INTE härifrån!!!!
Beställde 20/2, nu den 6/5 har beställningen annullerats och inte med hjälp av zoofabriken utan tack vare Svea.
Två månaders leveranstid utan kontakt.
Jag vill ha tillbaka mina pengar från…
Jag vill ha tillbaka mina pengar från svea bank. Zoofabriken is big scam!!!!
Väääldigt lång leveranstid.
Beställde loppfrö till min häst den 3 mars. Mailade efter några veckor då jag inte fått leveransen. Lovade att skicka inom 2 dagar. Mailade åter i början av april,ifrågasatte om dom tänkt att lura mig på mina 619:- inget svar på mailet. Min leverans kom sista dagarna i april. Nästan 2 månader efter beställning.
Ej kontaktbara, ruskigt lång leveranstid
Fick fel storlek på hjälmen, ni svarar inte på mail och har ingen annan kontaktväg. Fick svar från er när Svea kontaktat er. Har ännu inte fått någon retursedel eller hjälmen jag beställt?
Uruselt företag
Uruselt företag. För det första går det inte att få kontakt då de inte har något telefonnummer. De verkar varken läsa eller svara på mailen. Jag skrev ett flertal mail för att få veta vart min vara hade tagit vägen men inget svar. Jag fick vänta en månad på min beställning. Fick köpa varan på ett annat ställe och skrev att jag inte längre vill ha varan. Trots att de har öppet köp i 31 dagar och att jag skrev redan efter 14 dagar att jag inte längre vill ha varan skickades den ut en månad senare. Urusel service måste jag säga. Kommer aldrig att handla från Zoofabriken
Oseriöst företag som inte levererar…
Oseriöst företag som inte levererar beställningen. Svarar oseriöst på mail när de väl svarar vilket kan ta veckor. Jag fick ta hjälp av Svea som skickade fakturan, då fick jag mina varor. Hade jag betalat direkt hade jag aldrig fått mina varor. Så handla inte från detta företag!! Välj ett annat!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.