BIJZONDER GRATIS VERZENDEN VANAF 49,- MAAR WEL 5,01 ADMINISTATIE KOSTEN EN 3,99 VERZENKOSTEN BIJ BESTELLING BOVEN 49,- DUS DUURDER ALS JE BESTELD !! Opvolging van jouw bestelling per SMS €0.99... Toon meer

Producten wel goed , maar zeer slechte service . Handelen niet naar Nederlandse consumentenwet . Als je iets groots breekbaars besteld ook al is het van hoog bedrag , dan rekenen ze 3,99 extra... Toon meer

Update ik heb vandaag volledige bedrag ontvangen, daarom pas ik mijn sterren aan naar 4 (vanwege snelle terugbetaling) Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en €482,43 betaald via iDEAL, maa... Toon meer

Een paar dagen geleden pillen besteld voor onze hond. Zou eigenlijk pas eind volgende week bezorgd worden maar nu al ontvangen en stuk goedkoper dan op andere sites..

1. Dierenwinkel

Zoomalia bedeutet vielfältiges Zubehör für alle Ihre Haustiere. Von Trockenfutter für Hunde und Katzen über Kaninchenställe bis hin zu Aquarienfiltern finden Sie auf der Website eine große Auswahl an hochwertigen Produkten.

3,7

Gemiddeld

30K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super slecht

Super slecht!

Contact maken is bijna onmogelijk. Status van bestelling: betalingsfout maar geld is wel van me rekening afgeschreven!

Bestelling N° JU2539750690
Referentie. : 168339

23 juni 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw geduld.

Naar aanleiding van het incident dat zich voordeed bij de bevestiging van uw bestelling, informeren wij u dat wij uw betaling terugbetalen om verdere ongemakken te vermijden. U ontvangt het bedrag binnenkort via dezelfde betaalmethode.

Onze teams en de betalingsprovider werken momenteel aan een structurele oplossing voor dit probleem, dat inmiddels is opgelost.

Wij danken u voor uw begrip en staan uiteraard tot uw beschikking voor verdere vragen.

Nuria

Lastig contact mee te krijgen

Ik heb 136 euro betaald en heb een betaalerror gekregen. Het is wel van mijn rekening afgegaan. Klantenservice is niet te vinden. Geen telefoonnummer, geen e-mailadres en geen contactformulier. Website doet je vermoeden alsof ze het wel aanbieden.

Aanpassing 26-06-2025
Het is uiteindelijk goed gekomen, maar jammer dat het in de vorm van een review moet om contact te krijgen. Ik denk dat het handiger is als jullie contactinfo gewoon online zetten. Ik heb daarom m'n beoordeling verandert van 1 naar 3 sterren. Mocht iemand hetzelfde ervaren; je kunt ze bereiken op customerservice @ zoomalia. com

24 juni 2025

Beste,
Allereerst bedankt voor uw bestelling en uw bericht.

Er is wat serveronderhoud geweest dat tot enkele incidenten heeft geleid, en onze excuses voor het ongemak.

De klantenservice heeft zojuist de boekhouding gevraagd uw bestelling te valideren, zodat deze zo snel mogelijk kan worden verzonden.

We danken u voor uw geduld en begrip. Neem gerust contact met ons op via uw klantaccount op https://www.zoomalia.nl/support/question/

Vogelkooi gekocht

Vogelkooi gekocht. Ernstig beschadigd en direct contact gezocht. Bieden minder dan de helft van het aankoopbedrag als compensatie. Geantwoord de koop te willen ontbinden. De kooi is niet veilig te gebruiken en wil het totale bedrag en een retourlabel terug. Geen enkele reactie terug. Zie na weken ineens dat mijn dossier gesloten is. Geld weg en kapotte kooi. Niet tel te bereiken. Niks. Schandalig 100 euro foetsie

23 juni 2025

Hallo,
Bedankt voor uw feedback.
Om uw dossier te bekijken en precies te begrijpen wat er is gebeurd, kunt u uw beoordeling op Trustpilot bijwerken door uw bestelnummer toe te voegen. Zo kunnen we u, indien nodig, een oplossing op maat bieden.
We staan ​​tot uw beschikking en danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Slecht behandeld

Ik had een bestelling gedaan, weken wachten kreeg ik eindelijk antwoord dat mijn bestelling niet leverbaar was en ik mijn geld terug zou krijgen, zit nog te wachten op mijn geld, dit is mijn bestelnummer N°MA2538846935

In het antwoord van jullie is het email adres niet zichtbaar

N°MA2538846935

5 mei 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk om uw opmerking te wijzigen en uw bestelnummer toe te voegen.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via e-mail op het volgende adres: [e-mailadres van de klantendienst], met vermelding van uw bestelnummer. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Nuria

Hun hebben geannuleerd en nog geen geld terug

Had kattenvoer besteld en ineens krijg ik een mail dat hun het geannuleerd hebben. Oke prima dat kan ,maar met geen mogelijkheid kan je contact krijgen met hun , dus dan maar hier. Heb wel betaald en mijn geld nog niet teruggestort gekregen. Zo slecht dat ik zelf geen contact kan maken met hun. Je krijgt alleen maar vraag en antwoord te zien ,maar een chat, email of telefoonnummer is nergens te vinden. Dus nu wachten op mijn geld en bestel er nooit meer

28 mei 2025

Beste
We kunnen bevestigen dat de terugbetaling is verwerkt. Je zou dit binnenkort op je account moeten zien.
Nogmaals onze excuses voor dit incident

Beste
Allereerst willen we u bedanken voor uw bericht en uw bestelling.

We zijn verrast te horen dat u geen contact heeft kunnen opnemen met onze klantendienst, maar we hebben uw verzoek goed ontvangen en nemen contact op met onze boekhoudafdeling om uw situatie te verifiëren.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

Nuria

Ze zijn niet zo duur maar als ik 3…

Ze zijn niet zo duur maar als ik 3 zakken bestel voor bijna 100 euro en er maar 2 geleverd krijg is het alsnog te duur..
Dus daar ben ik niet tevreden over.

28 mei 2025

Beste,
Bedankt voor uw feedback. Zou u uw beoordeling kunnen aanpassen en het ordernummer vermelden? Dit zou ons helpen om de situatie beter te begrijpen et à traiter votre demande de manière plus efficace.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice, qui se fera un plaisir de vous apporter une solution.

Nuria

Bestelling komt niet en klantenservice…

Bestelling komt niet en klantenservice reageert niet!

18 mei 2025

Beste Dorien

Ik neem contact met u op naar aanleiding van uw beoordeling op Trustpilot.
Uw goederen werden op 16-05-2025 bij u afgeleverd, maar u was afwezig.
Vanaf deze datum ligt uw pakket klaar bij het UPS-relaispunt.
Ik verzoek u contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen.
Ik blijf tot uw beschikking.

NOT RECCOMENDED

De borstel was WEL op voraad , alleen de krabpaal niet , dus konden jullie alsnog de borstel opsturen , en niet mij vragen of ik mijn geld terug wil of toch kies om de bestelling te ontvangen .
Wel raar .
Maar maakt niet meer uit , ik heb het al bij een andere verkoper besteld en ontvangen . Jammer voor jullie .
Slechte klantenservice 🤬🤬🤬

Na de laatste gebeurtenis met mijn order nr MA2537806555 , die nooit is aangekomen en toen ik kon kiezen om het alsnog te ontvangen of mijn geld terug , heb ik gekozen om de brug borstel te ontvangen , hebben jullie mij genegeerd en niets verzonden .
Bijna 1 maand wachten mijn katten op de borstel , maar niets !
Het is niet mijn schuld dat het pakket niet bij mij is aangekomen , en als het wel is gestuurd , dan moet het allang bij jullie terug zijn , toch ??
Wat is he probleem om mijn bestelling of gedeelte ervan alsnog te sturen ?
Ik snap dit echt niet 🤔🤷‍♀️

Jullie hebben een klant verloren , en ik ga dit aan al mijn familie en vrienden vertellen . Jullie hebben er zelf om gevraagd . Schandalig !!!

En stuur mij geen e-mails meer !!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Bestel nr MA2537806555

22 maart 2025

Beste

Ik zie dat de klantenservice het pakket niet kon retourneren zoals je wilde, omdat de artikelen niet beschikbaar waren. Ik begrijp je ontevredenheid en het spijt me dat je kat niet heeft kunnen genieten van de borstel die je voor hem hebt gekocht.

Ik kan bevestigen dat uw bestelling volledig zal worden terugbetaald.

Het spijt me dat de ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en ik blijf beschikbaar om te ruilen.

Ik wens u een fijne dag.
Nuria van Zoomalia

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Hallo,
Het spijt ons te horen over je ervaring.
We hebben echter geen bestelnummer waarmee we kunnen achterhalen wat er is gebeurd.
Kunt u alstublieft uw bestelnummer vermelden in uw opmerking?
Vriendelijke groeten.

Problemen met Retourzending en Terugbetaling

De bestelling is netjes ontvangen, maar de heupbrace paste niet en moest op eigen kosten worden geretourneerd. Deze is op tijd geretourneerd via DHL, maar het lijkt erop dat niemand de retourzending heeft opgehaald. Het is bijna onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice; alle soorten klachtenformulieren ingevuld. Tot op heden is de zaak niet afgehandeld en is het geld niet teruggestort.

19 maart 2025

Beste Mirva

Ik reageer op je verzoek tot terugbetaling van het artikel:BALTO Life - Orthese voor heupdysplasie - Maat L.
Zoals eerder vermeld, moeten we je retourzending ontvangen voordat we je geld kunnen terugbetalen.

Tot op heden hebben we uw pakket nog niet ontvangen in ons magazijn. Neem contact op met de vervoerder met het trackingnummer om te controleren of je retourzending is ontvangen.

Zodra we het pakket hebben ontvangen, houden we je op de hoogte en gaan we zo snel mogelijk over tot terugbetaling.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als dat nodig is.

Met vriendelijke groeten,

Ik wilde bestellen en kon per mail een…

Op een Nederlandse website (in dit geval zoomalia.nl) hoor een telefoonnummer vermeld te staan. Dit is verplicht volgens de wet. Hier houden jullie je dus niet aan. 😠

Ik wilde bestellen en kon per mail een korting krijgen van 5 euro op mijn eerste bestelling. Alleen deze kreeg ik niet. Toen gegoogled en op trustpilot gekeken waar ik me rot schok. Toch zo blij dat ik hier heb gekeken. Heb niets besteld en gelijk een mail gestuurd om al m'n gegevens te verwijderen. Aan dit bedrijf ga ik me niet wagen.

Om even te reageren op jullie bericht. Ook al heb je geen medewerkers die nederlands spreken, het is verplicht volgens de wet. Wat begrijpen jullie daar niet aan?
En als ik een kortingcodes via de mail kan krijgen dan weten jullie nog helemaal niet hoeveel ik ga uitgeven. De code is nooit gestuurd.
Jullie hebben wel snel gereageerd op het verwijderen van mijn account. Alleen raar dat jullie mijn mailadres eerst niet konden vinden terwijl ik diezelfde mail stuurde vanaf jullie site onder het kopje klacht. Een printscreen sturen (van jullie site met mijn mailadres) heeft het opgelost. (?)

17 maart 2025

Hallo
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wat betreft contact, onze klantenservice biedt geen telefonische assistentie, deels omdat niemand in ons team Nederlands spreekt. We zijn echter altijd bereikbaar via e-mail en we beloven snel te reageren op al je vragen.
Wat betreft de korting van €5, deze is alleen geldig bij een eerste bestelling van €69 of meer, zoals aangegeven op onze website. We begrijpen dat dit tot enige verwarring kan hebben geleid en we staan tot je beschikking om dit te bespreken indien nodig.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!

Nog een fijne dag,

afshuwelijk

Ik zou geen enkele ster geven zou het mogelijk zijn.
De klantendienst is gewoon NIET BESCHIKBAAR: geen enkele reactie op vijf (!!!) gestuurde berichten via de website en ze zijn niet beschikbaar via email. Absoluut klantonvriendelijk !

15 maart 2025

Hallo ,

Het spijt ons te horen dat u geen antwoord heeft ontvangen op uw berichten. We behandelen alle vragen dagelijks en beantwoorden elke klant zo snel mogelijk.

Het is mogelijk dat uw e-mails niet naar het juiste adres zijn gestuurd. Veel klanten reageren direct op onze nieuwsbrief e-mails, maar helaas bereiken deze berichten ons niet. We nodigen je uit om te controleren naar welk adres je je verzoeken hebt gestuurd en om rechtstreeks contact met ons op te nemen via contact@zoomalia.nl.

We bespreken de kwestie natuurlijk graag met je en zoeken naar een oplossing.

Nog een fijne dag!

Niet kopen!!

Niet kopen!!! Je bestelling retour sturen krijg je maar een gedeelte gecrediteerd. Reden volgens klantenservice is dat dat de waarde van het artikel is!! Ter verduidelijking, het door mij bestelde artikel is niet eens open gemaakt!! Dus volgens hun eigen zeggen is de waarde minder dan zij vragen. Oplichters zijn het!!!

10 februari 2025

Zeer slechte bereikbaarheid

Zowel site als app zijn zeer slecht bereikbaar. Je krijgt voortdurend foutmeldingen en het verloopt uiterst traag. Zowel via wifi als ook 4g. Ik heb uiteindelijk 1 product besteld, want meer lukte niet...

11 februari 2025

Hallo,

Het spijt ons dat u problemen ondervindt met de bereikbaarheid van onze site en app. We doen ons uiterste best om de prestaties te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren.

We waarderen uw geduld en blijven werken aan verbeteringen.

Coralie van Zoomalia

Niet voor herhaling vatbaar

Ik ben vaste klant bij Zooplus en week dit keer uit vanwege een KUNSTSTOF fontein die zij niet in het assortiment hadden en besloot dan Zoomalia maar meteen eens te proberen. De bestelling was over de 80 euro en doos was amper 5 kilo en ze hadden gekozen voor een langwerpige vorm, terwijl ik niets langwerpigs heb??
Er komen toch verzendkosten bij ook al zeggen ze van niet, zogenaamd omdat ik te "volumineus" had besteld??!! Dus verborgen kosten!! Het gaat maar over een kleine 4 euro maar het principe deugt dus niet. 2* pmnd 4 euro tikt aan per jaar.[zovaak bestel ik nl. wel]

Verder duurde de bezorging erg lang en viel het assortiment best tegen.
Prijs-kwaliteit moet nog blijken. Ik heb de fontein net aangesloten.
De website vind ik niet fijn. Merken worden bijna niet genoemd dus als je iets besteld wat non food is dan weet je niet of je gewoon trixiespul krijgt of hoogwaardiger. In mijn geval een nagelschaar met bescherming.

Zooplus is tenminste duidelijk, geen verborgen verzendkosten, een overzichtelijke site en sneller.
Erg teleurgesteld en bestel hier verder nooit meer.
Jammer...

27 januari 2025

Hallo,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw aankoop.
Als je ooit bij ons wilt terugkomen, staat onze klantenservice tot je beschikking.
Met vriendelijke groet

De krabpaal op zich is mooi

De krabpaal op zich is mooi, maar de twee hangzakken hangen te veel door zodra er een kat in gaat liggen!! goed koop ijzer gebruikt !! En de totale afwerking had beter gemogen voor die prijs ! Jammer. Verder had ik ook nummers stickerstjes verwacht bij beschrijving .

4 januari 2025

Hallo,
Het spijt ons te horen dat het product niet naar wens is.
In het geval van een defect, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.
Nuria van Zoomalia

De site loopt was ik krijg alleen 404…

De site laad niks. ik krijg alleen 404 errors en kan mijn bestelling niet inzien. Ik heb ook geen bevestiging mail ontvangen.

Bedankt voor het oplossen van de probleem.

6 januari 2025

Hallo,

Het spijt ons van dit computerprobleem, dat nu is opgelost.
Uw bestelling wordt geleverd in 3 pakketten, waarvan de eerste al is verzonden. Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice op contact@zoomalia.nl voor meer informatie.

Zoomalia team

Beschadigd product geleverd gekregen

Beschadigd product geleverd gekregen. Klacht ingediend en vervolgens is mijn account niet meer te bereiken. Verder kun je geen contactgegevens vinden om om opheldering te vragen.

6 december 2024

Goedemorgen,

Het lijkt erop dat onze berichten u niet hebben bereikt, want ik zie dat u een oplossing is aangeboden.

Ik zal de klantenservice vragen u een bericht te sturen.
Vriendelijke groeten

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Bijna complete zending was beschadigd. Gereclameerd op 29 september maar nooit een reactie ontvangen.

29 september 2024

Hallo,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en het spijt ons te horen over dit incident.
De klantenservice heeft u een voorstel gedaan en ik ben bang dat u dit nog niet heeft gezien.
Ik zal hen vragen om u een e-mail te sturen met het voorstel.
Als u echter inlogt op uw klantenaccount bij uw bestelling kunt u het antwoord zien.

Zoomalia Customer service

Hele slechte service

Misleidende aanbiedingen op de site: ik bestelde een krabpaal waarvan er 2 versies waren. Ik heb de ene versie besteld (en screenshots hiervan gemaakt waarbij duidelijk te zien was welke ik had besteld) maar kreeg de andere. Contact met de klantenservice is bijzonder slecht. Ze zijn slechts via een contactformulier te bereiken. Situatie uitgelegd, screenshots laten zien. Krijg ik te horen dat ze de andere versie helemaal niet in het assortiment hebben (wordt nu nog steeds reclame voor gemaakt) en dat ik hem best mag terugsturen maar dan op mijn kosten want ik zou niet goed gekeken hebben. We hebben het hier over een bedrag van over de 100 euro voor een krabpaal. Ze denken niet mee en als ik zeg het er niet mee eens te zijn reageren ze niet meer.

23 november 2024

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten.
Om te begrijpen wat er is gebeurd, kunt u alstublieft uw recensie aanpassen en het bestelnummer vermelden?

Op deze manier kunnen we uw berichten zien en een antwoord geven.

Zoomalia Team