BIJZONDER GRATIS VERZENDEN VANAF 49,- MAAR WEL 5,01 ADMINISTATIE KOSTEN EN 3,99 VERZENKOSTEN BIJ BESTELLING BOVEN 49,- DUS DUURDER ALS JE BESTELD !! Opvolging van jouw bestelling per SMS €0.99... Toon meer
Producten wel goed , maar zeer slechte service . Handelen niet naar Nederlandse consumentenwet . Als je iets groots breekbaars besteld ook al is het van hoog bedrag , dan rekenen ze 3,99 extra... Toon meer
Update ik heb vandaag volledige bedrag ontvangen, daarom pas ik mijn sterren aan naar 4 (vanwege snelle terugbetaling) Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en €482,43 betaald via iDEAL, maa... Toon meer
Een paar dagen geleden pillen besteld voor onze hond. Zou eigenlijk pas eind volgende week bezorgd worden maar nu al ontvangen en stuk goedkoper dan op andere sites..
Zoomalia bedeutet vielfältiges Zubehör für alle Ihre Haustiere. Von Trockenfutter für Hunde und Katzen über Kaninchenställe bis hin zu Aquarienfiltern finden Sie auf der Website eine große Auswahl an hochwertigen Produkten.
651 Rue du pays de Gosse, 40230, Saint Geours de Maremne, Frankrijk
- contact@zoomalia.com
- zoomalia.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zelfs één ster is nog te veel
Zelfs één ster is nog te veel.
Ik heb op 3 oktober voor ruim 80 euro aan kattenbakvulling besteld. Deze zou op 10 oktober geleverd worden. Op die dag kreeg ik ook een mail van Zoomalia met de vraag of alles in orde is. Er zijn twee buttons waar je dan op kan klikken:
- Alles is in orde
- Ik heb een probleem
Ik heb een probleem want de bestelling is nog steeds niet geleverd. Maar die button in hun mail doet het niet eens. Alsof ze al weten dat er veel mensen op gaan klikken..
Ik heb contact gezocht met Zoomalia maar ik krijg geen reactie. Ze zijn onbereikbaar. Daarom zelf maar contact gezocht met DPD. Zij geven aan dat het pakket om onbekende reden retour is gestuurd naar Frankrijk.
Ik wil zo snel mogelijk mijn producten ontvangen!!!

Klantenservice
Niet tevreden over product. Contact krijgen met klantenservice is onmogelijk! Je mag een formulier invullen( geen telefoonnummer of email).
Dus weet waar je aan begint als je besteld bij Zoomalia.

Geen aanrader
Bijna besteld bij deze site.
Uiteindelijk gelukkig besloten om ergens anders te besteld.
Eerst kon ik mijn wachtwoord niet resetten. Toen heb ik maar ingelogd met Google.
1. Ze adverteren met gratis bezorging boven de 75 euro. Thuisbezorging is niet gratis maar alsnog 3,99. Het volgen van je bestelling is 0,99 extra.
2. Ze durven ook nog geld te vragen voor voorrang bij een vraag bij de klantenservice. Bij andere bedrijven hoef je daar niet voor te betalen.
3. De artikelen zijn niet goedkoper dan bij andere webwinkels.
4. Langere levertijd, je pakket komt niet uit een magazijn in Nederland.

Antwoord van Zoomalia
Bestelling onvolledig geleverd, geen oplossing
2 zakken hondenvoer besteld, slechts 1 is er toegekomen na 8 dagen. Contact met klantenservice : op de video van het bedrijf is te zien dat 2 zakken in een doos van Zoomalia gedeponeerd werden. Bij mij kwam een doos zonder logo van zoomalia toe met 1 zak hondenvoer (enkel stickers van DPD). Onderweg zou er een zak verdwenen zijn. Er werd nog geen oplossing aangeboden door Zoomalia en heb ik dus het dubbele betaald voor 1 zak. Jammer dat er niet kan gekozen worden voor een leveringsbedrijf.

Antwoord van Zoomalia
Bij het resetten van mijn wachtwoord
Bij het resetten van mijn wachtwoord, krijg ik ineens toegang tot een account van een andere klant.
Ondanks mijn eerdere positieve ervaringen is mijn vertrouwen nu totaal
kwijt.
Ik zou t contact hebben met Zoomalia maar dat is totaal onmogelijk

Wel betalen voor spoed, toch meer dan 10 dagen levertijd
Afgelopen weekend hondenbrokken besteld, kon kiezen tegen extra kosten! met spoedzending. Zou volgens de site tussen 8 en 9 juli worden geleverd.
Na klacht doordat nog steelds niets is geleverd krijg ik respons dat het puur een priorisering is en geen garantienvoor levering. Krijg nu door dat geschatte levering tussen de 16 en 23 juli 2024. Dus extra betalen voor een levertijd van meer dat 10 dagen.
Schurken! Ps zoomalia levert vanuit Frankrijk dus is verre van een nederlandse club met nederlandse levertijden.
Ps heb nu zelfde brokken besteld bij leverancier, 10 euro goedkoper en morgen binnen. Track & trace al ontvangen. Anderen kunnen het dus sneller en goedkoper!

10 dagen geleden een kattenbak besteld
10 dagen geleden een kattenbak besteld. Nog steeds niet geleverd. Klantenservice reageert ook op geen enkele mail. Waardeloos bedrijf

Artikel beschadigd
Artikelen worden geleverd, waarvan 1 beschadigd door slecht in te pakken. De schroeven waren uit het zakje en drukten in het artikel. Hierover zoomalia aangesproken. Ze hebben ons een voorstel gedaan om een waardebon van 5 euro te geven bij een volgende aankoop. Hier waren wij niet akkoord mee, wij willen gewoon een onbeschadigd artikel. Wij hebben nog meerdere malen contact opgenomen maar er komt geen antwoord meer.

Antwoord van Zoomalia
Producten ontvangen die niet besteld zijn en de retourkosten die je zelf kunt betalen.
Deel van de bestelling was niet wat ik besteld had, het had of een andere kleur of een andere maat. Het retourneren is op eigen kosten, je kunt nergens heen bellen om hier een gesprek over aan te gaan. Ik bestel hier in iedergeval nooit meer.

Slecht contact
Ik heb een bestelling ontvangen, die voor mij niet meer bruikbaar is. Het waren bussen Ssscat, maar helaas zijn mijn sensorkoppen stuk en kan ik de bussen dus niet meer gebruiken. Ben nu al enige dagen bezig om een retournummer te krijgen. Maar de emailadressen die ik gebruik, bestaan niet of er wordt niet gereageerd. Grrrrr
Er werd direct gereageerd op mijn bericht, ik heb er alle vertrouwen in dat het opgelost gaat worden.

Op 13-02-24 een bestelling geplaatst
Op 13-02-24 een bestelling geplaatst. Al snel een mailtje gehad dat het verzonden is. Daarna niks meer vernomen.
Geprobeerd contact te zoeken met Zoomalia, maar geen reactie en heel slecht te bereiken. 1,5e maand verder heb ik nog geen reactie of pakket ontvangen. Ook geen geld terug…
Voor mij was dit eens en nooit weer.

Niet nog een keer
Zondag 3 maart een mooi kippenhok besteld wat bestaat uit 3 dozen.
In de week erop een bericht ontvangen dat het onderweg was, mooi.
1 doos ontvangen....
Mailen....2e week doos 2 ontvangen.
Weer mailen....1 pakket is ergens blijven liggen, we zoeken het uit en laten het weten....
Nu een bericht ontvangen als ik binnen 48 uur niet in ga op het voorstel(welke voorstel?) Sluiten ze het dossier! Hoe dan???
Nee niet enthousiast over dit bedrijf!

Wat een vervelende website
Wat een vervelende website, de ene keer staat alles in het nederlands, je klikt naar een ander product en plots staat alles in het duits, bij aanmelden kreeg ik dan weer een mail in het frans ??? ze zeggen 5 euro korting met code GELUK, je geeft het in en krijgt dan te zien: niet voor jouw land, verzendingskosten nog zoiets: als je wil zoeken nr een afhaalpunt, krijg je de lijst niet te zien, je geeft je postcode in en dan krijg je boodschap LADEN maar verder gebeurt er niets, thuisbezorging 9.99 euro ??? Geen normale website en als ik dan de reviews lees, ben ik blij dat het uiteindelijk niet lukte om een bestelling te plaatsen, spijtig want hebben een gamma dat je elders niet vindt.
Verkeerd artikel ontvangen
Ik bestel en betaal 17 kg hondenvoer en ontvang een zak met 14½ kg. Mijn mail naar de klantenservice wordt niet beantwoord. Uiteindlijk dus nog duur uit. Ik zal hier niet meer bestellen. Een vergissing kan altijd gebeuren maar heb dan ook het fatsoen deze op te lossen, en dat doen zij niet.
Pakketten niet geleverd, geen geld terug gekregen, slechte klantenservice
Kattenbak grit besteld, 9 stuks. Werd verstuurd in 2 pakketten die afzonderlijk van elkaar verstuurd werden. 1 pakket stonden ze blijkbaar mee voor de deur maar hebben we gemist terwijl we thuis waren? Dit pakket is meteen terug gestuurd naar Frankrijk zonder dat wij de kans kregen het bijvoorbeeld ergens op te halen. Het andere pakket is na 2 maanden nog steeds niet aangekomen.
We hebben meermaals geprobeerd contact hierover te zoeken maar niemand reageert en we hebben nog niet al ons geld terug gekregen. Wat een slecht bedrijf.
Als het goed gaat
Als het goed gaat, gaat het goed. Maar helaas nu al een tweede keer fout. Klantenservice is inderdaad drama. Gratis thuisbezorgd boven de €50,- is misleidend, want die optie bestaat niet. Je betaalt uiteindelijk alsnog verzendkosten. Nu ligt mijn zak hondenvoer (15kg) alsnog bij een pakketpunt. Dus en weggegooid geld aan verzending en alsnog een pijnlijk ruggetje van het tillen.

Antwoord van Zoomalia
Geen contact te krijgen met de…
Geen contact te krijgen met de klantenservice. Bestelling is niet compleet geleverd. Probeer al sinds 23-01 contact te zoeken maar totaal geen reactie..
4 augustus
4 augustus. '23 'ZOOMALIA'
Bestelnr. 27727255
Pakketnr. AU2327727255
- 3 X Scalobor 48 cm à €16,79
- 1 X touw Zolia Giant
- 1 X touw Zolia Fun 32 cm
- 1 X touw Zolia Fun 26 cm
Ik heb alleen 3x Scaliborband ontvangen.
Contact met klantenservice is niet mogelijk!! ... danwel wordt het je zo moeilijk mogelijk gemaakt.
Ik koop hier niets meer... ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE!!!
Krijg op geen enkele wijze contact met…
Krijg op geen enkele wijze contact met dit bedrijf. Foto's v een defect product verzonden via reactie formulier website. Geen enkele reactie. Idem op door mij gestuurde mailtjes.
Defecte deksel bij bestelling 319055522. Wil defect retour zenden en nieuwe ontvangen
Martine