BIJZONDER GRATIS VERZENDEN VANAF 49,- MAAR WEL 5,01 ADMINISTATIE KOSTEN EN 3,99 VERZENKOSTEN BIJ BESTELLING BOVEN 49,- DUS DUURDER ALS JE BESTELD !! Opvolging van jouw bestelling per SMS €0.99... Toon meer

Producten wel goed , maar zeer slechte service . Handelen niet naar Nederlandse consumentenwet . Als je iets groots breekbaars besteld ook al is het van hoog bedrag , dan rekenen ze 3,99 extra... Toon meer

Update ik heb vandaag volledige bedrag ontvangen, daarom pas ik mijn sterren aan naar 4 (vanwege snelle terugbetaling) Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en €482,43 betaald via iDEAL, maa... Toon meer

Een paar dagen geleden pillen besteld voor onze hond. Zou eigenlijk pas eind volgende week bezorgd worden maar nu al ontvangen en stuk goedkoper dan op andere sites..

1. Dierenwinkel

Zoomalia bedeutet vielfältiges Zubehör für alle Ihre Haustiere. Von Trockenfutter für Hunde und Katzen über Kaninchenställe bis hin zu Aquarienfiltern finden Sie auf der Website eine große Auswahl an hochwertigen Produkten.

3,7

Gemiddeld

30K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verschrikkelijk

tijdens Black Friday (eind november) iets besteld - tegen kerst was het pakketje er nog steeds niet. Ook geen info ontvangen. Na contact op te nemen, bleek het product niet meer in stock te zijn en wisten ze niet wanneer het geleverd zou kunnen worden. Ik heb de bestelling dan geannulleerd, het bedrag zou binnen de 5 werkdagen teruggestort zijn. Na 7d nog altijd geen nieuws, 1000 keer gecontacteerd, ik moest mijn rekeningnummer en bestellingsnummer 20 keer opnieuw doorgeven. Uiteindelijk werd het bedrag na veel gedoe mid januari teruggestort. Een gebrek aan communicatie en een boekhoudkundig boeltje. Ik weet zeker dat als ik er niet zo had achtergezeten, dat ik mijn geld nooit had teruggezien. Zielig.

25 januari 2022

Antwoord van Zoomalia

Hallo Julie, nog bedankt voor je review. Door omstandigheden is het ons niet gelukt om het bedrag eerder over te maken, nogmaals onze excuses hiervoor. Indien een product niet op voorraad is kunnen we dit altijd vervangen voor een alternatief product of zoals we nu hebben gedaan, het geld terugbetalen. De kerstperiode is bij ons nogal hectisch geweest door uitval van personeel ivm Covid, maar we hebben alle zeilen bijgezet. Normaal gesproken krijg je alle informatie omtrent jouw bestelling in je Zoomalia-account, als je inlogt op onze website. Indien je verder vragen of opmerkingen hebt zijn we bereikbaar via contact@zoomalia.nl Nogmaals bedankt voor je geduld en vertrouwen. Voor nu een fijne dag! Met vriendelijke groet, Tamara van Zoomalia

7 januari hondenbrokken besteld tot op…

7 januari hondenbrokken besteld tot op heden nog niets ontvangen. Steeds maar 2 kilo andere brokken gekocht mijn hond moet toch eten. Of ik wil mijn geld terug, of het moet wel heel snel binnen komen

18 januari 2022

Antwoord van Zoomalia

Goedemiddag Debby, nog bedankt voor je review. Het blijkt dat jouw bestelling door omstandigheden te laat is voorbereid en daardoor te laat is verstuurd. Onze excuses hiervoor. Normaal ontvang je je bestelling binnen 8 dagen in huis. Om je tegemoet te komen storten we 5 euro tegoed op je Zoomalia-account voor een volgende bestelling. Ook zou ik je willen aanraden om de berichten in je Zoomalia-account te volgen, alle communicatie (bevestiging, factuur, volgnummer van het pakket) omtrent jouw bestelling vind je hier terug. Voor nu nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Tamara van Zoomalia

Ze plaatsten geen 1 sterren reviews!

Ik heb bij dit bedrijg hondenbrokken en een nylon kauwbot besteld. Hondenbrokken waren prima, het bot daarintegen vreselijk. Na 10 minuten kapot. Heb hierover contact met de klantenservice gehad, die zeiden dat het "normaal" is dat het beschadigd/kapot gaat. Kwam hier dus niet verder mee... Paar dagrn later kreeg ik een email om een review te schrijven voor beide producten, maar alleen mijn 5sterren review over de hondenbrokken werd geplaatst... Nu weet ik dus waarom er bijna geen slechte reviews bij de producten staan... Dit is gewoon oplichting! Als ik een eerlijke review had kunnen lezen over dit hondenbot had ik het nooit gekocht! Hier koop ik nooit meer!

7 januari 2022

Retourbeleid van lik mn vestje

Product goed ontvangen. Retour beleid is alleen niet écht klantvriendelijk te noemen.

Je betaalt de retourkosten ( NAAR FRANKRIJK.. circa 25€ ) zelf en als het artikel onderweg beschadigd krijg je je geld mooi niet terug. Maar dat is nog niet alles…

Als je het artikel openmaakt om te bekijken ( wat mij logisch lijkt) houden zij 10% van de aankoopprijs in.

Niet heel netjes ..

31 december 2021

Antwoord van Zoomalia

Hallo Mike, bedankt voor je review. Het retourbeleid is gebaseerd op de Franse consumentenwet, dit kun je terugvinden in onze retourvoorwaarden. Zoomalia is een Frans bedrijf met tot nu toe alleen daar een depot om producten naartoe te retourneren. Onze excuses voor het ongemak. Indien een artikel onderweg naar ons is beschadigd, dan kun je het gedeelte van het bedrag dat je niet van ons terugkrijgt declareren bij de vervoerder. Als het artikel goed verpakt is in de originele verpakking, dan krijg je het gehele bedrag terugbetaald. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Tamara van Zoomalia

DAVY

Hi,
Ondertussen is mijn pakket na een aantal weken nogsteeds niet aangekomen.
Ik mail jullie nogmaals. Ik heb een pakket bij jullie besteld maar die is niet aangekomen. Hoewel de DPD zegt van wel is dit echter niet het geval. Jullie zouden een onderzoek moeten starten bij de DPD. Ik heb mijn verklaringsformulier van de DPD ingevuld bijgevoegd. Jullie kunnen zo een onderzoek starten. Verder zou ik willen vragen of jullie een nieuw pakket op willen sturen aangezien dit ondertussen al zo lang duurt. Of ik zou graag mijn geld terug willen. Ik vind dat jullie dit echt heel slecht aanpakken want ik heb jullie al veel eerder gemaild ook zonder reactie.

Het gaat om het pakket van ZOOMALIA met referentie 15022777_1DPD

Davy

22 december 2021

Antwoord van Zoomalia

Hallo Davy, nog bedankt voor je review. Ook wil ik je nogmaals bedanken voor je geduld en vertrouwen. Het onderzoek bij DPD heeft uiteindelijk aangetoond dat het pakket verloren is gegaan. Nogmaals onze excuses hiervoor. Daardoor konden we het totaalbedrag geheel aan je terugbetalen. Ik wens je voor nu nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Tamara van Zoomalia

mijn bestelling goed ontvangen

mijn bestelling goed ontvangen, had even schrik omdat ik niet zo goed mee ben van DPD leveringen maar het kwam op de juiste datum. Ook reageert Zoomalia via de site. Kreeg een antwoord de volgende dag nadien.

8 december 2021

Niet doen, trap er niet in

Firma list en bedrog! Komen hun woorden niet na. Gewenst dat ze mijn profiel en gegevens verwijderen, nu een paar maanden later, kan ik nog steeds op dat account inloggen.

21 november 2021

Goedemiddag

Heeft u al onze klantenservice gecontacteerd om uw gegevens te verwijderen? Zo kunnen wij nagaan waarom dit nog niet gebeurd is.

Tijs

matige ervaring

paar dingen besteld. Heb de snellere verzending erbij gekocht (ik geloof binnen een dag of 3-4?) heb er uiteindelijk wel een dag of 8 op gewacht denk ik.
1 van de producten is niet goed, krijg ik een retouradres in Frankrijk. Het kost meer om het naar Frankrijk te sturen dan het product zelf kostte.

helaas.

10 november 2021

Goedemorgen,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. We doen er alles aan om het bezorgtermijn zo kort mogelijk te maken. Wat betreft de retourtjes, die gebeuren inderdaad nog steeds naar Frankrijk zolang Zoomalia nog geen depot heeft in Nederland. Mochten er nog vragen zijn, kan u altijd onze klantenservice bereiken via uw account op onze site.

Anna

Hondenvoer besteld

Hondenvoer besteld. DPD is een ramp! Stellen aan de deur te zijn geweest, maar dat is volstrekt onjuist. Niemand heeft zich gemeld. Niets te zien op de camera’s, honden niet aangeslagen en ik was thuis. Nemen niet de moeite het af te leveren bij het pakket adres, maar sturen het retour naar Dax in Zuid Frankrijk. Zoomalia is telefonisch niet te bereiken in NL. Ik meld geen pakket ontvangen. Zoomalia stuur wel een mail, maar reageert niet meer en geeft aan dat het pakket is bezorgd en dus afgehandeld! Dit is volstrekt onjuist!

Mijn advies: kijk uit bij het bestellen bij Zoomalia. Klachtafhandeling is erg slecht, zo ook bereikbaarheid.

Ik heb het gevoel te zijn opgelicht.

26 september 2021

Goededag,

Bedankt voor uw beoordeling over Zoomalia.
U heeft al een contact gehad met onze klantenservice i.v.m. uw bestelling.
Deze bestelling is al geretourneerd en terugbetaald.
Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Tineke
Zoomalia

Ik heb carefresh besteld op 22…

Ik heb carefresh besteld op 22 september. Pakket is binnen, maar vraag niet wat er in zat. Het was alles behalve carefresh!! 2 kapot achtig schermen en een zwart achtig blok. De doos was ook echt afschuwelijk ingepakt, net alsof het snel snel moest. Ik bestel iets op een Nederlandse site dus ik ga ervan uit dat het uit Nederland komt en niet vanuit Frankrijk.

Update: nog steeds geen mail terug gehad van zoomalia. Alleen een mail gehad dat ik mijn review moet veranderen, omdat het product zo gezegd niet bij hun vandaan komt.

24 september 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor uw beoordeling over Zoomalia. Ik zie dat onze klantenservice al contact met u heeft genomen omtrent uw bestelling.
In afwachting van uw antwoord.

Vriendelijke groet,

Tineke

Beschadigd product ontvangen

Beschadigd product ontvangen, had het niet moeten aannemen en/of op de pakbon moeten vermelden. Het enige wat ze kunnen doen is amper 30% van de waarde vergoeden. Nou heb ik een product waarmee ik niks kan en ben ik €80,- armer. Communicatie verloop ook slecht en gedeeltelijk in het Frans?¿? Nooit meer hier

14 september 2021

Goedemorgen meneer Achten,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Heeft u onze klantenservice al gecontateerd? Dit kan via uw account op onze site of via contact@zoomalia.nl.

Fien

Word niet gereageerd

2 kippenhokken besteld maar niet tevreden. Je besteld het op een Nederlandse site maar het moet retour gestuurd worden op eigen kosten naar Frankrijk! Kost dus gewoon 20 euro! Ik snap dat de retour kosten voor de klant zijn maar het is schandalig dat je het op een Nederlandstalige website besteld maar het moet retour naar Frankrijk. Op emails word niet gereageerd, super slechte service!!

22 augustus 2021

Goedemorgen,

Via welke weg heeft u geprobeerd ons te contacteren? Wij hebben geen mails van u ontvangen. U kan ons contacteren via uw account op onze site of door een mail te sturen naar contact@zoomalia.nl.

Met vriendelijke groeten
Chloé
Zoomalia

Zeer slechte service - Reageren niet op e-mails!

Zeer slechte service. 2 weken geleden heb ik een Flexi Rollijn voor mijn hond gekocht. Helaas, was de de rollijn al na 2 dagen kapot. Mail gestuurd naar Zoomalia met als verzoek om een vervangende rollijn te sturen. Waar ze eerst op hebben gereageerd en vroegen voor een foto of meer bewijs. Sindsdien 2 weken later niks meer van hun vernomen reageren niet op e-mails. Slechte zaak daar bij Zoomalia! Heb al 4x besteld bij hun laatste keer en nooit meer.

22 augustus 2021

Goedemorgen,

Het spijt ons te horen dat u ons antwoord niet terugvindt. U kan het antwoord van onze klantenservice terugvinden op uw account en is ook naar het mailadres gestuurd waarmee u een account heeft aangemaakt en bestelling heeft geplaatst.

Chloe
Zoomalia

Ik heb op 28 juni 2021 een pakket…

Ik heb op 28 juni 2021 een pakket ontvangen. Dpd zou langskomen maat besloot dat niet te doen en besloot het ook niet naar de pick up te brengen en terug te sturen maar nergens is iets van te vinden. Oplichting ofzo. Aangifte gedaan.

9 juli 2021

Goedemorgen,

Het spijt ons te horen dat u geen goede ervaring hebt met DPD. Kan u onze klantenservice contacteren, opdat wij dit kunnen oplossen met DPD?

Alvast bedankt.

Natascha
Zoomalia

Ik heb op 6 juni 2 producten besteld en…

Ik heb op 6 juni 2 producten besteld en tot op heden het is nu 28 juni niets ontvangen
Wat ga ik doen nog langer wachten of mijn geld terug vragen
graag jullie reactie
Wil Vermeulen

28 juni 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor uw besteling op Zoomalia. Ik zie dat onze boekhouding het bedrag heeft terug gestort, omdat blijkt dat uw pakket retour is gestuurd. Mochten er problemen zijn, kan u altijd onze klantenservice contacteren.

Natascha

Bestelling niet ontvangen

Antwoord van Zoomalia hieronder…mail maar naar ons contactadres. Dat heb ik al 3 keer gedaan maar weet niet wat er misgaat in jullie mail maar het komt niet binnen. Zoomalia, mail of bel mij dan! via mijn bestelnummer MA 2115110615 zijn de gegevens van mijn account wel te achterhalen!

Puppyren besteld op 26 mei 2021, nog niks ontvangen. Blijft volgens de track en tracé al vanaf de 28e ergens hangen in het proces. Al contact gezocht met de DPD, kunnen me niet verder helpen.
Op diverse manieren getracht een reactie te krijgen van Zoomalia, maar er reageert niemand. Niet op mail, niet op messenger, niet op ingevulde contactformulier. Nergens een telefoonnummer waar je mee kunt bellen. Ik word er niet vrolijk van, heb de ren vanaf nu eigenlijk nodig. Maar laat het er niet bij zitten, het gaat om een behoorlijk bedrag.

9 juni 2021

Goedemiddag mevrouw Rveen,

Het spijt ons te horen dat u uw pakket nog niet hebt gekregen. Wij hebben echter geen mail of bericht van u gekregen. Wij zijn te bereiken via uw account op onze site of u kan ons ook een mail sturen naar contact@zoomalia.nl.

Met vriendelijke groeten
Audray
Zoomalia

29april een bestelling van een…

29april een bestelling van een hondenhok gedaan 191 euro en nog steeds niet ontvangen ging normaal 15mei geleverd zijn en niks gekregen?? Graag het geld terug gehad!!! Bestelnummer 14673215

17 mei 2021

Goedemiddag

Onze klantenservice heeft u een mail gestuurd, omdat er gegevens ontbreken in uw adres. Gelieve zo snel mogelijk onze klantenservice of de klantenservice van DPD te contacteren opdat uw pakket zo snel mogelijk bezorgd kan worden.

Sien