BIJZONDER GRATIS VERZENDEN VANAF 49,- MAAR WEL 5,01 ADMINISTATIE KOSTEN EN 3,99 VERZENKOSTEN BIJ BESTELLING BOVEN 49,- DUS DUURDER ALS JE BESTELD !! Opvolging van jouw bestelling per SMS €0.99... Toon meer
Producten wel goed , maar zeer slechte service . Handelen niet naar Nederlandse consumentenwet . Als je iets groots breekbaars besteld ook al is het van hoog bedrag , dan rekenen ze 3,99 extra... Toon meer
Update ik heb vandaag volledige bedrag ontvangen, daarom pas ik mijn sterren aan naar 4 (vanwege snelle terugbetaling) Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en €482,43 betaald via iDEAL, maa... Toon meer
Een paar dagen geleden pillen besteld voor onze hond. Zou eigenlijk pas eind volgende week bezorgd worden maar nu al ontvangen en stuk goedkoper dan op andere sites..
Zoomalia bedeutet vielfältiges Zubehör für alle Ihre Haustiere. Von Trockenfutter für Hunde und Katzen über Kaninchenställe bis hin zu Aquarienfiltern finden Sie auf der Website eine große Auswahl an hochwertigen Produkten.
651 Rue du pays de Gosse, 40230, Saint Geours de Maremne, Frankrijk
- contact@zoomalia.com
- zoomalia.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
eindeloos wachten, helaas zonder enig resultaat op dit moment
Op 26 april plaatste ik een bestelling ter waarde van € 178,46.
Ik kreeg onmiddellijk bericht dat mijn bestelling met nr 14903237 verzonden was.
Op 6 mei kreeg ik een bericht waarin stond dat Zoomalia mijn pakket terug retour ontvangen had.Nochtans had ik aan de deur een brief hangen dat de levering, indien er niemand thuis was, aan de voordeur mocht neergelegd worden. In het bericht werd gevraagd of we het pakket opnieuw wilden laten versturen of we de terugbetaling wensten. Ik duidde aan dat ik de levering opnieuw verzonden wilde hebben. (het is medicatie voor mijn hond)
Ondertussen hing de brief nog steeds aan de voordeur, maar er werd echter niets geleverd. Ik probeerde het enige telefoonnummer dat op de website stond te bellen, maar helaas werd er niet opgenomen.Gisteren heb ik een mailtje gestuurd aan zoomalia. ik kreeg een bericht dat er gisteren een nieuwe bestelling nr 14903237 gemaakt is voor mij en dat deze aan de transportdienst werd bezorgd. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen.
Voorm ij was het de eerste keer dat ik bij Zoomalia iets bestelde maar ik vind de service ondermaats.Hopelijk geraakt dit probleem opgelsot.
Groeten
Greet Snoekx

Belgische klanten niet welkom
De ganse tijd een pop-up met "nog voor .... bestellen, en het is gratis verzending. Je koopt dus verder.
Je krijgt dan ook nog een pop-up met 5 euro korting voor nieuwe klanten.
Dan zit je aan het bedrag, blijkt de gratis verzending maar 3 weken later te leveren. Ik kies dus voor express, en betaal 3,99 euro meer.
Oei, nu plots is de code voor 5 euro extra niet geldig voor verzending naar België.
En plots is het ook niet gratis meer naar België.
Dit is wat ik noem proberen klanten op te lichten!

Antwoord van Zoomalia
Mijn bestelling is niet compleet ik kan…
Mijn bestelling is niet compleet ik kan niet benaderen. Ik mis een artikelen meer dan 70 euro. Pakket was net nog niet uit elkaar gevallen. Nooit meer hier bestellen.

Antwoord van Zoomalia
Heel erg tevreden,mijn degoes zijn erg…
Heel erg tevreden,mijn degoes zijn erg blij met het voer,ze smullen er goed van
Service? Dikke NUL !!!!
Op 9 april een bestelling gedaan. Op 14 april eindelijk bericht gekregen dat bestelling zou vertrokken zijn in hun magazijn. Sindsdien NIKS meer gezien of gehoord. Na herhaaldelijke mails (4), naar de info/klantendienst de voorbije dagen, GEEN ENKEL antwoord. Ik weet NIET waar mijn pakketje zich nu bevindt en ook niet of ik het nog mag verwachten of ik mijn geld nog ga terugzien...Service?? Een dikke NUL!!! Graag uw antwoord, Zoomalia, bestelnummer is 14299931...Mvg Viki Rams

Antwoord van Zoomalia
Op 29 maart een bestelling gedaan van…
Op 29 maart een bestelling gedaan van €70, nu inmiddels 4 mails verder nog op 15 april nog steeds niets terug ontvangen en geen pakketje.
Ik ga vandaag verdere stappen ondernemen want dit is echt schofterig!

Antwoord van Zoomalia
Op 1 april heb ik een bestelling gedaan…
Twee dagen na mijn klacht heb ik mijn bestelling binnen gekregen.
Op 1 april heb ik een bestelling gedaan en bijna 70 euro betaald. Dezelfde dag nog kreeg ik bericht dat het verzonden was. Op 8 april heb ik gemeld dat mijn pakketje niet verder kwam en nog steeds op en transit stond. Daarop heb ik een automatische mail ontvangen dat het onderzocht zou worden. Ondertussen ben ik mijn geld kwijt en er gebeurt helemaal niets. Ik voel me belazerd!

Antwoord van Zoomalia
Zoomalia vogelkooi met gratis scherpe scheur
Bij Zoomalia een vogelkooi gekocht waar een scherpe scheur in het plastic gedeelte van het dak zit, en dus gevaarlijk voor de vogel die erin komt. Dit gelijk gebeld bij Zoomalia en hun oplossing was en ik quote "een reperatiesetje te kopen en hun het rekeningetje te sturen". Lijm op een scherpe scheur in een kooi waar een levend dier in komt, schiet mij maar lek, dat kan toch niet.
Ik heb gelijk gereageerd en laten weten dat ik niet akkoord ga en ze met een passende oplossing moeten komen maar ik krijg 0,0 reactie meer, erg slechte service zo.

Helemaal perfect
Helemaal perfect, keurige aflevering.
Via de duidelijke website een doos honden brokken besteld en deze is ongeveer een week later zoals aangegeven afgeleverd.
Prijsvergelijking met kostprijs bij de dierenarts voor exact hetzelfde product scheelt ongeveer € 45,00
Enorm lange verzendtijd
Op 18 maart 2021 een bestelling geplaatst, kwam er nadien achter dat het een frans bedrijf was. Volgens de track en trace is mijn pakket al sinds 18 maart in voorbereiding om door dpd afgehaald te worden, klantenservice zegt dat het pakket al weg is. Volgens de website zou ik binnem 5 werkdagen mijn pakket ontvangen, nu 10 dagen verder, niks gehoord of veranderd.....

Bizar afhoudende klachtafhandeling
Speelgoed voor mijn hond besteld van het (dure, doorgaans ook betere) merk Kong. Bleek na even spelen met hondlief gescheurd (rubber). Overduidelijk een productgebrek (gedeeltelijk zwak rubber). Reactie van Zoomalia op klacht: ‘hoe en waar het incident plaatsvond’, welk type hond, alsof ik aangifte moest doen van een misdrijf. Langdurig traject gaat volgen zo te lezen. Indirecte communicatie. Zoomalia is van oorsprong niet NL, lapt NL verplichtingen aan de laars.
Zie PRECIES ook de reactie van Zoomalia op deze review! Ik wil als klant simpelweg mij geld terug, ben totaal niet geïnteresseerd in (en wil ook niet worden opgehouden door) procedures die eerst met de fabrikant zouden moeten worden doorlopen.
HIER NOOIT IETS BESTELLEN!

Tevreden klant
Ik was beetje wantrouwig maar het tegendeel is waar: in het weekend besteld, donderdag via dpd geleverd. Complete bestelling ontvangen en artikelen tegen een prima prijs!👍🏼
(Inclusief leuke kleine klantattentie)
Voor het eerst besteld bij zoomalia op…
Voor het eerst besteld bij zoomalia op 20-03-2021 en op 25-03-2021 kwam de bestelling al binnen. Ik had slechte reviews gelezen maar mijn ervaring is alleen maar positief!
Top! en zal zeker nog een keer bestellen.
Speciaal voer besteld voor mijn zwaar…
Speciaal voer besteld voor mijn zwaar allergische kat. Keurige mail dat pakket meegegeven is met DPD. Na anderhalve week wachten ben ik het beu en annuleer de bestelling. Blijkt Zoomalia ineens in Frankrijk te zitten en dien ik dik 44 euro retourkosten te betalen. Dat zou beter gecommuniceerd moeten worden; als je op een NL talige site besteld en alle communicatie in NL verloopt denk je niet met een bedrijf uit Frankrijk van doen te hebben. Daarbij is het probleemloos retourneren/annuleren dus niet kosteloos, sterker nog, het is meer dan driekwart van je aankoopsprijs. Dat jullie daarbij zaken (blijven) doen met een afschuwelijk traag en slecht bedrijf als DPD is voor mij reden om nooit meer iets bij jullie te bestellen.

Antwoord van Zoomalia
Snelle levering, goede service!
Ik was erg huiverig om bij zoomania te bestellen vanwege de reviews hier. Met afterpay besteld, dus pas betalen als het pakket ook echt is geleverd. En ik moet zeggen ik ben bijzonder positief!!! Maandag besteld en donderdag deel 1 en vrijdag deel 2 van de bestelling binnen. Netjes volgens de tracking bezorgd door een super vriendelijke bezorgervan dpd. Je kan je pakket hier tot de minuut tracken en is netjes verpakt. Aan mij hebben ze een terugkerende klant! Ik vind het echt helemaal super! Zeer nette prijs en prima afspraken nakomen!

Antwoord van Zoomalia
reactie van Zoomalia: formuliertje en vervalst afleverbewijs... niet geleverd, Zoomalia schermt met 'bewijs'
En indien dat formuliertje niet geprint/ingescand kan worden, heeft de betalende consument pech en wordt er gewezen naar een bewijs met een krabbel die niet van ons is.
Had me gewoon direct een nieuwe zak toegezonden en daarna onderzoek gedaan naar locatie van huidige zak.
DPD wenst mee te werken aan het onderzoek zonder formuliertje.
Geen enkele passende oplossing geboden door Zoomalia, ik bestel er nooit meer.
——————————————————
Hondenvoer besteld, niet geleverd. Wel mail van DPD gehad dat er geleverd zou zijn. Direct contact met DPD gezocht. Na 3 x bellen fatsoenlijk te woord gestaan. Ik moest bij Zoomalia zijn. Ook direct contact gelegd. Zoomalia schermt nu met 'bewijs' dat er geleverd is, maar dit is niet mijn handtekening. Heb gevraagd direct een nieuwe zak hondenvoer op te sturen, maar hierop geen reactie. Heb al betaald. Moet van Zoomalia een formulier invullen, ondertekenen en terugsturen. Pas dan zouden ze een onderzoek kunnen starten. Ik heb geen printer en zit in quarantaine. Lijkt op oplichting, waarbij DPD en Zoomalia naar elkaar wijzen. Ik neem het op met de consumentenbond en mijn rechtsbijstand. Op geen enkel moment is een passende oplossing geboden, terwijl ik betalende consument ben.

Antwoord van Zoomalia
een bestelt gedaan op 8 december …
een bestelt gedaan op 8 december retour gestuur op 17 dec bevesting ontvangen
maar nog altyd geen weergave van gelden
Da's juist gisteren23 februari pas mijn geld ontvangen
Spijtig dat ge zo moet langs deze weg

Antwoord van Zoomalia
Goede service, prijs kwaliteit top,indien probleem snelle bereikbaarheid en tussenkomst van hun medewerkers
Troep!
Vogelkooi/papagaaien kooi besteld van 200€.
Missen 5/6schroeven en moeren...
Daarnaast is de tralies op meerdere plaatsen verbogen maar het pakket was heel...
Vonden ze erg vervelend voor mij en willen 100€ retour sturen, ik wil die schroot kooi niet meer en al mijn geld terug!
Maanden sparen en dan deze troep, heb er niks aan nu.
Ik zoek meer mensen die dupe zijn, zodat we samen actief kunnen ondernemen evt via tv/facebook.

Helemaal waardeloos
Helemaal waardeloos! Duurde anderhalve week voordat ik mijn spullen had. In een kapotte doos en niet hetgene wat ik besteld had. Dan wil je retourneren blijkt het bedrijf in Frankrijk te zitten en ben je dus 18 eu kwijt voor retourzending. Heb ik de hele mik terug gezonden via post.nl, beweren ze daar dat ze het niet hebben ontvangen en dat ik dus moet betalen voor spullen die ik niet meer heb. Had een 2e bestelling gedaan en die staat als geleverd en die heb ik helemaal niet ontvangen. Krijg ik een mail over een geretourneerde bestelling (dacht dus mijn eerste bestelling, die ik idd geretourneerd had want een zendingsnummer stond er niet bij) ging het over mijn 2e bestelling, die ik nooit ontvangen heb en volgens dpd ook nooit bij hun is aangemeld voor levering. Waardeloze winkel en ik klaag echt niet zomaar want bestel een hoop online en weet dat het af en toe wachten geblazen is en dat het mensenwerk is dus dat er fouten gemaakt kunnen worden. Dit bedrijf is gewoon echt niet professioneel en klantvriendelijkheid. Nooit meer bestellen dus!!!