BIJZONDER GRATIS VERZENDEN VANAF 49,- MAAR WEL 5,01 ADMINISTATIE KOSTEN EN 3,99 VERZENKOSTEN BIJ BESTELLING BOVEN 49,- DUS DUURDER ALS JE BESTELD !! Opvolging van jouw bestelling per SMS €0.99... Toon meer
Producten wel goed , maar zeer slechte service . Handelen niet naar Nederlandse consumentenwet . Als je iets groots breekbaars besteld ook al is het van hoog bedrag , dan rekenen ze 3,99 extra... Toon meer
Update ik heb vandaag volledige bedrag ontvangen, daarom pas ik mijn sterren aan naar 4 (vanwege snelle terugbetaling) Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en €482,43 betaald via iDEAL, maa... Toon meer
Een paar dagen geleden pillen besteld voor onze hond. Zou eigenlijk pas eind volgende week bezorgd worden maar nu al ontvangen en stuk goedkoper dan op andere sites..
Zoomalia bedeutet vielfältiges Zubehör für alle Ihre Haustiere. Von Trockenfutter für Hunde und Katzen über Kaninchenställe bis hin zu Aquarienfiltern finden Sie auf der Website eine große Auswahl an hochwertigen Produkten.
651 Rue du pays de Gosse, 40230, Saint Geours de Maremne, Frankrijk
- contact@zoomalia.com
- zoomalia.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heb ook bestelling gedaan en duurde ook…
Heb ook bestelling gedaan en duurde ook wel ff voor het er was maar goed...,dat is het "ergste" dan niet.
1 van de artikelen, die ik had besteld was een halti en nu blijkt, dat er een fabricagefout is gemaakt, het ding is verkeerd in elkaar gezet en gaat zeker irritaties geven.
Dit heb ik gemeld, mèt foto's en kreeg wel snel reactie, dat mijn klacht mèt de foto's zou zijn doorgestuurd naar de leverancier.
Tja...dat mag, maarre..ik heb mijn bestelling bij Zoomalia gedaan en NIET bij leverancier. Dat het product niet goed is, is zaak tussen Zoomalia en leverancier en daar heb ik niets mee van doen.
Heb nu tot 2 x toe dit doorgegeven via de site maar...je geschreven reactie...is dus niet te traceren en je niet controleren of die is verstuurd? Heel vreemd.
Ik krijg nu dan ook geen reactie (meer) en las, dat je zou kunnen retourneren maar...dat moet je zelf betalen (naar Frankrijk volgens mij!!) en..de verpakking mag niet beschadigd zijn, dan wordt er bepaald percentage van de prijs afgetrokken.
Nou lekker, dan...ik had ook een fles zalmolie besteld en,..die heeft gelekt zodat verpakking vies en enigszins beschadigd is geraakt. Ook dit heb ik, met foto, gemeld trouwens.
Vind het niet kloppen, dat wanneer een artikel niet goed gemaakt is zeg maar, dat ik dan voor verzendkosten zou moeten opdraaien.
Hoop, dat er dan hierop wordt gereageerd?

ZEER SLECHTE SERVICE
ZEER SLECHTE SERVICE, MEN BELOOFD EEN AFLEVERDATUM MAAR DAT WORD DUS GEWOON NIET GEHAALD ZONDER VERDERE MELDINGEN. KLANT ZIT GEWOON TE WACHTEN .....WAARDELOOS EN HEB MIJN BESTELLING DAN OOK GELIJK GEANNULEERD. ALS JE HET NIET WAAR KAN MAKEN MOET JE HET AANPASSEN OF GEWOON NIET ER BIJ ZETTEN. HEB WEL MEER TE DOEN DAN OP JULLIE PAKJES TE WACHTEN. EN JA ZAL WEL WEER EEN CORANASMOESJE KOMEN ..DAAR BEN IK NU OOK KLAAR MEE. !

Beste zoomalia
Beste zoomalia, mijn pakket was kapot getrapt bezorgd, hele verpakking kapot. Heb al even contact met jullie gehad maar nu krijg ik geen reactie meer. Het geld voor de furet tower die 175,95 was zou terug gestort worden. Maar ik hoor niks meer en stuur wel mails hopend op antwoord. En wilde weten of de kooi ook weer opgehaald word na terugbetaling? Want hij is kapot kan er niks mee helaas.

Niet geleverd
Niet geleverd
Bestel hier niet!!!!!
Kijk maar na andere reviews. Altijd hetzelfde

Antwoord van Zoomalia
Het duurt wel erg lang.....
6 november een bestelling geplaatst,de producten waren bij Zoomalia het goedkoopst,alleen wel hoge verzendkosten(via DPD),maar dat kon nog uit .Het zou alleen langer onderweg zijn,na 3 dagen te traceren. Na 1,5 week nog niks, contact opgenomen met zoomalia,11 november was een feestdag in Frankrijk daarom duurde het wat langer.13 november kreeg ik een berichtje van zoomalia,er was iets verkeerd gegaan met de traceercodes,of ik de bestelling wilde cancelen of doorlaten gaan,ter compensatie 5 € tegoed bij een volgende bestelling...ik heb de bestelling doorlaten gaan,ik had advantage pipetten voor katten met vlooienallergie besteld,ze hebben ze echt snel nodig.Maar i.p.v.dat het direct weer werd opgestuurd,kreeg ik 19 november een mail dat de bestelling was opgestuurd...En nu duurt het nog dagen voor het aankomt.Ik moet zeggen dat ze snel reageren op mail,maar de links in de mail werken niet,de pagina kan dan niet geladen worden.Misschien was er iets fout gegaan bij DPD,zou kunnen,maar als je je bestelling snel wilt hebben,zou ik hier toch niet bestellen,want het is inmiddels 21 november...Die €5 korting bij een volgende bestelling is leuk, maar ik denk nu niet dat ik daar weer een bestelling plaats...Ik hoop nog op een goede afloop.
Update:27 november eindelijk aangekomen gelukkig
Zoomalia maakt klant de dupe als het misloopt.
DPD heeft mijn pakket maanden geleden NIET aan mij overhandigd. Ik kan DPD er niet op aanspreken, want DPD zegt dat de verzender dat moet doen, logisch... Helaas schiet het allemaal niet op bij Zoomalia, (niet werkende links, ontbrekende contact gegevens, gebrek aan reactie) en als de communicatie dan eindelijk loopt, moet ik vanalles gaan uitprinten, ondertekenen, opsturen. DPD had mijn handtekening moeten hebben voor ontvangst en heeft dat niet (ik was niet thuis). Lijkt me niet zo ingewikkeld.. Zoomalia, los het alsjeblieft nou eens even netjes op zonder mij lastig te vallen..
bestelling niet geleverd en wel betaald
29 oktober bestelling gedaan. Deze zou tussen 30/10 en 6/11 bezorgd worden. Helaas niets gehad en wel betaald.
Het betreft ordernummer:250040801975085 . Pakket is volgens site verzonden. Nergens terug te vinden bij DPD waar het gebleven is.
Graag vernemen we u reactie!
OC196911620 Bestelling niet geleverd
Op 29 okt heb ik een bestelling geplaatst (40 Euro) en ik kreeg het onderstaande terug.
Tot nu toe niets geleverd.
-3 mails naar zoomalia maar geen enkele reactie.
-Ook via account mails(geen reactie)
-DPS mail .Zij antwoorden dat ze niets ontvangen hebben van Zoomalia.
-Telefonisch niet bereikbaar in nederland
-Frans nummer opgezocht en gebeld .Bestaat niet meer
Krijg ik mijn bestelling nog ooit.
Hoi Jo Kersemakers,
je bestelnummer OC196911620 is zojuist verzonden.
De bezorger van jouw pakket is DPD Export
(Traceer)nummer van pakket: 250040801973956121
Jouw factuur vind je terug op je Zoomalia-account in de rubriek ‘Mijn bestellingen’ > Afgelopen bestellingen. Zoomalia.
bestelling goed en snel overgekomen…
bestelling goed en snel overgekomen mooie zaak
Perfect
2x al besteld, artikelen goed te vinden op de site. Levering was top
Ik heb voor de eerste keer besteld en…
Ik heb voor de eerste keer besteld en wilde door een grote hoeveelheid af te nemen een deal sluiten. Er zijn namelijk beperkingen als je een bestelling doet in verband met gewicht. Veel mailtjes heen en weer gestuurd en dat ging prima. Heb besteld en heb vandaag mijn pakketten ontvangen in goede staat. Er was even verwarring over het aantal pakketten. Er zou 1 pakket meer gestuurd zijn maar dat was dus niet het geval. Ik heb ontvangen wat ik heb besteld en ben ook op de hoogte gehouden. Ik heb gelezen dat er veel negatieve reviews zijn maar mijn ervaring is erg positief. Dus bestel ik zeker over een aantal maanden opnieuw.

Op 4 september kattenbrokjes besteld
Op 4 september kattenbrokjes besteld.
Ik heb gekozen voor een snellere bezorging waarvoor ik extra moest betalen.
De bezorging was 3 dagen vanuit Frankrijk. ALLEEN heb ik al met al 8 dagen moeten wachten want Zoomalia had de kattenbrokjes pas na 5 dagen (!!) aangemeld bij hun vervoerder (als ik de details mag geloven)
Dus als je met spoed iets wilt bestellen dan heeft dat geen zin! Laat staan om er ook nog extra voor te betalen.
Vandaar 3 sterren.