Zoorado Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag! Beställde hundmat 30 sept och efter ett antal påminnelser har inget hänt! De vill ha betalt men inte leverera! Gör inte som jag som "stressade iväg" en beställning ut... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hade jag kunnat sätta 0,5 stjärna så hade jag gjort det. Ren jövla skämt till sida, du får inte din order försöker du kontakta dom så svarar dom inte, inte förres du hotar med polisanmälan om bedräger... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handla inte här!! Jag har efter 4 veckor inte fått min beställning. När jag vill häva köpet säger de att det inte går, att beställningen kommer att skickas samma vecka och att jag får en spårning... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick inte mina varor. Jag mejlade och frågade vart min vara tagit vägen och dom ursäktade sig med att den var försenad. Jag skulle inte göra något utan vänta på ett mejl när varan skickats. Efter ytt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Zoorado är en svensk nätbutik som erbjuder noggrant utvalda produkter för hundar och andra husdjur. Vi brinner för djurens välmående och arbetar för att förenkla vardagen för djurägare i hela Sverige. I vårt sortiment hittar du kvalitetsfoder, leksaker, tillbehör och vårdprodukter från välkända varumärken – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter kundservice och snabba leveranser i första rummet. Målet är att varje beställning ska vara enkel, trygg och ge ett mervärde för både dig och ditt husdjur. Zoorado drivs av entreprenörer med passion för e-handel och kärlek till djur – och det märks i varje detalj. Besök oss på vår webbsida och upptäck ett bättre sätt att handla för din bästa vän.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

83 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ja vad ska man säga

Ja vad ska man säga, råder er som ser att det har kanske bäst priser på just den varan du söker. Kan säga att jag kommer aldrig att handla på Zoorado mer. Deras sätt att bemöta sina kunder är bara tragiskt, går inte att makulera en order som det säger har under behandling? Tycker förvisso mest synd om det stackare som behöver jobba för det här företaget. Det är synd att man inte kan ge minus på Truspilot då hade jag gjort det direkt. Så ni som tänker handla här GÖR det INTE! Betala lite mer och få din produkt som det ska vara.

10 oktober 2025

Kan inte annullera order

Beställde hundmat den 13 september, varan har fortfarande inte kommit idag, 8 oktober.
Därtill vägrar företaget annullera min beställning trots att varan inte gått från deras lager.

Uppdatering: företaget mailade till slut om att de annullerade min beställning.

8 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sen leverans och ingen svar från Zoorado!

Jag beställde hundmat med en leveranstid på 1-3 dagar. När det närmade sig en vecka utan att jag hört något skrev jag ett mail där jag undrade över levernasen men jag fick inget svar på det mailet. Jag tog sedan kontakt via ett formulär på hemsidan där jag hävde köpet eftersom de inte levererat eller svarat mig. Inget svar på det heller. Efter ca 25 dagar fick jag meddelande om levernas men fick då också valet att låta varan gå i retur, vilket jag gjorde, med motiveringen att jag inte längre behövde varan då jag varit tvungen att köpa på annat håll. Jag har fortfarande inte hört ett ljud från Zoorado, inget mail, ingenting. Och telefonen är avstängd så det går inte att ringa. Under all kritik! Men faktura har de skickat och ännu inte krediterat. Helt bedrövligt!

7 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde hundmat för 3 veckor sedan…

Beställde hundmat för 3 veckor sedan och betalade med swich och har varken fått orderbekräftelse eller svar på mail och jag har skickat många för jag behöver maten. Dom svarade en gång för ett tag sedan och då skulle beställningen gå ifrån dom samma dag men än har jag inte fått någon information på det 😞 jag har bett om att få tillbaka mina pengar flera gånger så jag kan köpa hundmaten på annat ställe istället men det har jag inte fått och inget svar heller men det blir nu en polis anmälan och det vet dom om.
Mycket dåligt gjort om man ska ha ett fungerade företag med nöjda kunder!

15 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluff-företag - levererar inte, telefon avstängd

Beställde hundmat via dem den 16 oktober, och betalade med kort (ca 5000 SEK). Fick bekräftelse samma dag, men när inget paket skickats inom en vecka mejlade jag dem och frågade när jag skulle få leveransen.

Jag fick ett snabbt svar som sa att leveransen skulle gå samma vecka (dvs veckan efter att jag lagt ordern). I samband med det skulle jag också få spårningskod.

Inget hände på ytterligare en vecka, varpå jag försökte mejla igen. Inget svar denna gång, och när jag försöker ringa numret på deras hemsida är telefonen avstängd (trots att det är inom deras öppettider).

Jag har upprättat en polisanmälan så att jag kan göra en reklamation på betalningen via banken. Beställ inte från detta bolag!

Tillägg: företaget hävdar att det var tydligt att det var en tillfällig avstängning pga överbelastning. Det var inte meddelandet man fick när man försökte ringa, utan det var ett meddelande som kommer när en mobiltelefon är avstängd (”personen du försöker nå är inte tillgänglig”, utan att signaler går fram. På hemsidan stod inget om överbelastad kundtjänst, det vet jag för jag hämtade telefonnumret från just hemsidan).

16 september 2025
Logo Zoorado

Antwoord van Zoorado

Hej Michael,

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. Du har själv handlat hos oss tidigare utan problem, vilket visar att vi självklart inte är något blufföretag.

När det gäller telefonen står det tydligt att linjen tillfälligt är avstängd pga. högt tryck, vilket alltså inte innebär att vi inte vill svara, utan att alla handläggare är upptagna. Vi beklagar att det inte uppmärksammats.

Vi har dessutom redan svarat dig via mejl och vill gärna lösa ditt ärende på korrekt sätt – antingen genom återbetalning eller leverans. Om du redan gjort en reklamation via din bank innebär det att du fått dina pengar tillbaka och att ärendet därmed är avslutat.

Vi står till förfogande för vidare dialog på info@zoorado.se
om du vill.

Med vänlig hälsning,
Zoorado Kundtjänst

Detta är ett bluff-företag

Detta är ett bluff-företag. Har inte fått produkten, har inte heller fått svar av företaget trots upprepade mail.
Otroligt att det fortfarande får verka.

3 september 2025

Totalt värdelöst företag

Totalt värdelöst företag! Det skickar inte produkten, de svarar inte på mail.

Det har snart gått 2 veckor utan att jag fått min produkt skickad.

Beställ aldrig från detta ställe.

19 september 2025

Bluffsida

Beställde och betalade med kort.
Inga varor kom och de svarar varken på mejl eller telefon.

19 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det gick inte att välja 0 så fick välja…

Det gick inte att välja 0 så fick välja en 1a. Efter över en månad har fortfarande inte foder 10kg eller pengar åter. De borde skämmas ! Försökt kontakta på alla vis , fått som svar vi ska titta på detta : utan resultat ! Bedrövligt, känner mig grundlurad !!

1 augustus 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde hundmat den 26/8-25…

Beställde hundmat den 26/8-25 0ch betalade 652:- i dag 23/9-25 har fortförande inte fått leverans eller pengarna tillbaka. Enda svar jag får är automatisk epost att dem ska kontakta mig.
Nu har jag hämtat leveransen. Hoppas de löser problemet med leveransen.
Jag är Nöjd!

Luis

23 september 2025

Katastrofal service

Jag la en beställning den 3 september, enligt hemsidan är leveranstiden 1-5 arbetsdagar. Den 8 september mejlar jag och frågar när min order kommer att skickas eftersom jag fortfarande inte fått något mejl om att den mottagits av speditören. En dag senare får jag svar att de har just nu väldigt högt tryck i sin kundtjänst och beklagar att jag inte fått besked om min beställning och att de arbetar intensivt för att komma ikapp och återkommer med en statusuppdatering så snart som möjligt. Jag avvaktar ett tag och inväntar ytterligare återkoppling. Några dagar senare när jag fortfarande inte hört något mejlar jag och meddelar att jag vill avboka min order och få en återbetalning, nu har det gått över en vecka sedan jag skickade det mejlet och har fortfarande inte hört något om att min order har avbokats som jag önskat eller att den skickats. Katastrofalt dålig service!

19 september 2025

Värsta Bluff företaget!!

Värsta Bluff företaget!!! Beställde hundmat 250714 som jag betalade med kort via Svea ekonomi. Visade sig att hundmaten inte finns att få tag i, har annulerat ordern och skulle få tillbaka pengarna men ännu inte hänt nåt. Har mailat, och ringt många gånger men får bara autosvar att svarstiden är lång pga hög belastning. Vill varna alla att akta sig för detta företag! Skulle ge minusomdöme om det gick!!

14 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leveranstid, kontakt

Var stressad efter jag har sett betyg på trustpilot, har hunnit beställa innan. Jag fick leverans av 17 kg kattmat efter 20 dagar.
Innan detta, när det var oklart om jag ens få beställningen levererad, då skickade kuntjänsten mig vidare till annan email, där fick jag inget svar på leverans fråga. Då skrev jag att jag ångrar köpet.
Då kom leverasen efter en vecka.
För stressigt att vinna lite i priset. Rekommenderar ej.

18 september 2025

Blufföretag

Man får inga varor trots att man betalat, Beställde hundmat i början av Juli har skrivit mejl och varit i kontakt med svea bank. Trots löften om att varorna ska skickas händer ingenting. Har även bett att dom ska annulera ordern och betala tillbaka pengarna. Funderar på att göra en polisanmälan så att dom inte kan fortsätta med den här verksamheten

7 juli 2025

De skickar inte beställning, HANDLA EJ HÄR

Jag beställde hundmat och öronrengöring för min hund den 8e september. Nu är det 16e september och det enda jag har fått av dem är en orderbekräftelse.
Jag har hört av mig till dem 3 gånger över mail, har aldrig fått ett svar tillbaka.

Nu är planen att kontakta banken och se till att få tillbaka pengarna och samtidigt häva köpet om de mot förmodan skulle höra av sig.
Därefter är det en polisanmälan som gäller så att vi kan sätta stopp för detta bluff-företag.

Beställ inte härifrån är det enda jag kan säga.

8 september 2025

Usel hantering - Scamföretag

Efter beställningen var gjord kom ingen leverans. Ca två veckor efter beställningen kontaktar jag Zoorado, utan att få svar/besked. Då kontaktade jag Svea som hanterar deras betalningar ytterligare 14 dagar senare kom ett leveransbesked När leveransen kom var förpackningen så dåligt försluten att den var öppen och varor fattades. Reklamation till Zoorado sänt och
fortfarande ingen kontakt från Zoorado. Usel hantering

21 augustus 2025

Riktigt blufföretag!

Riktigt blufföretag!! Det kommer inga varor och efter påtryckning ett svar om ”hög arbetsbelastning” sedan är det tyst. Varning varning!

16 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.