Ben helemaal klaar met vliegmaatschappij Air Arabia. 31-05 vlucht die 16:10 moest vertrekken vanuit Nador is uiteindelijke 18:45 ong vertrokken, net op de grens van Spanje moest vliegtuig terug naar C... Toon meer
M’n vlucht was zeer goed. Het personeel was kundig en heel behulpzaam. Ik heb al vaker met jullie gevlogen en keer op keer hebben jullie nette personeel. Het landen op Nador was perfect je voelde na... Toon meer
Desondanks iedereen zijn mening vond ik het echt een prima ervaring. Personeel was vriendelijk en alles verliep soepel. Wat echter tegenviel was het eten in het vliegtuig (extreem droog brood). Dit sl... Toon meer
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor wat de vlucht betreft. Het inchecken verliep zeer vlot. Eenmaal aan boord is er misschien een verbeterpuntje mogelijk qua aanbod aan maaltijden.
Flying to over 170 + destinations and pioneering the best fares in the region, Air Arabia was built for those who have places to go, things to do and people to meet. Today, people have far too little play in their lives but travel is one adventure that keeps them going. Boosting their spirit to never stop and keep flying, our focus is to offer the lowest fares, more destinations and comfortable travelling. We want to make travel easy, fast, convenient and fun for all our passengers. Air Arabia, Where Next
Airport Road, A1 Building, Air Arabia Group , Sharjah , Verenigde Arabische Emiraten
- +97165580000
- contactus@airarabia.com
- airarabia.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn broer moet zijn jas ook weigen…
Mijn broer moet zijn jas ook weigen omdat is niet inclu zijn bagage 😡
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf! NOOIT MEER!!
Grondpersoneel in Marokko over de bagage geldwolven. Moest koffer testen of die in het rekje past en hij paste en volgens het grondpersoneel moest het simple in passel met ruimte??!! hij hintte op geld voor koffie zodat hij een oogje zou dichtknijpen!! kreeg hij niet. Verder was het in Marokko 18 graden en had ik mijn winterjas in een tasje deze moest ik aantrekken of in mijn koffer stoppen.... verschrikkelijk dat het zo moet!!
1 ster is zelfs nog te veel
1 ster is zelfs nog te veel! Vlucht van Tanger naar Brussel op 17-1-2024 om 15:15 was een ramp.
Personeel zijn super onbeleefd, 0% respect voor de klant. Ze zitten daar als of ze gedwongen zijn om te werken.
Heen weg was de handbagage geen probleem. Bij de terug weg moest ik er 75 euro voor betalen omdat ie volgens hun te groot was. Terwijl reizigers voor mij ook hetzelfde probleem hadden maar de ene werd dan wel door gelaten en de andere weer niet. Uiteraard heb ik daar niet voor betaald. Er was een chaos ontstaan. Er zijn andere medewerkers bij geroepen en 1 had mijn boardingspas voor mijn gezicht verscheurd. En vertelde dat hij het hier voor het zeggen heeft en ik niet mee mag vliegen.
Pas nadat ik mijn koffer stuk heb gemaakt om de koffer wat platter te krijgen wat uiteindelijk was gelukt, en de discussie wat uit de hand was gelopen. Heeft hij mij de boardingspas opnieuw gegeven.
Kort om waardeloze vliegmaatschappij.
De maatschappij moet weten wie ze binnen halen om te werken. Ze hebben personeel nodig die van hun werk houden, en hun werk met plezier doen. Niet zoals het personeel die ze nu in Tanger hebben zitten.
En over de vertraging gaan we het maar niet over hebben!
Geldwolven….
Geldwolven….
Hanteren compleet andere eigen richtlijnen met betrekking tot baggage.
Laten je express met zogenaamd ‘grotere’ baggage ergens heen vliegen. Zodra je terug vliegt met dezelfde tas moet je flink bijbetalen.
750 Dirham, ongerekend 71,25 voor letterlijk dezelfde baggage met minder kilo’s als de heenreis……
Vermijd de maatschappij maar gewoon en anders weet je alvast dat je de vaseline in je handbagage alvast klaar kan zetten.
Handbagage volgens individuele regels
Laptoptas zou niet mee mogen naast handbagage. Handbagage moest daarom als ruimbagage mee. Andere passagiers mochten met drie of vier tassen als handbagage het vliegtuig in.
Schaamteloos
Onbetrouwbaar
Twee tickets met twee verschillende data - 11 april 2024 en 18 april 2024 -geboekt om van Amsterdam naar Fes met vakantie te gaan. Na twee manden ontvingen we informatie dat beide vluchten waren geannuleerd en zomaar omgeboekt.
Hoe los je dit op als je een voltijd baan hebt en je hoofdvakantie al is ingepland, en hoe voorkom je dit soort annuleringen bij Air Arabia in de toekomst.
Zeker niet meer vliegen met Air Arabia.
tas met handbagage van Amsterdam naar…
tas met handbagage van Amsterdam naar Tanger was geen probleem, op de terugweg was de tas 'te groot' en wilde men 750 dirhams !
IEDEREEN moest de tas met handbagage in de 'standaard afmetingen bak' plaatsen en als er maar een wiel eruit stak, was het betalen !!
Ze zijn heel doelbewust bezig om extra geld te verdienen, en bij 5 kilo moest er al extra worden betaald. Als zij vervolgens 2 uur later vliegen, heb je gewoon pech criminelen in pak
1 Ster is te veel.
1 Ster is te veel.. dit zijn bandieten met een stropdas aan… dieven zijn dit. Heen weg amsterdam-nador geen probleem met hand bagage, terug weg was het opeens geen hand bagage! (Zelfde tas 10x meegereisd).
Werd mij door 2 onverzorgde lelijke meurende wijfen verteld dat ik 75 euro moest bestalen. laaste keer dat ik met deze dieven reis..
Air Arabia Baggage dieven
Air Arabia Baggage dieven, vragen 500 Dirhams voor een kleine babytas van nog geen 3kg.
Als je dan verkiest om niet te betalen en de bagagge aan een familie lid mee te geven wordt je heel de tijd vies bekeken door personeel.
Volgens mij worden mensen zwaar afgeript, omdat ze van al die 500 dirhams dat ze pikken een deel van bijhouden en met elkaar delen.
Vrouw achter balie super onbeleefd...
Werk volk van Tanger moeten nog respect leerstof sessies krijgen om met hun klaten te leren omgaan.
In de vliegtuig wordt er dan koffie en thee geserveerd waarop je stieken ziet hoe stewardess munten soms in haar eigen zak steekt en andere deel gaat naar de kassa.
AIR ARAB SCAMMERS
Die kk lelijke illegale Marokkaanse personeel van Tanger tfou 3likom! Ik hoop dat jullie failliet gaan, onbeleefd, onbeschoft en nog geld proberen aftroggelen van de passagiers…
Ik vlieg met een baby, krijg geen voorrang, mijn buggy moet ik aan de andere kant van de vliegveld gaan halen terwijl ik nog handbagage bij had.
Ik heb veel vluchten gehad in mijn leven met verschillende maatschappijen en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat AIR ARABIA het aller slechtste is! 💩💩💩💩
NOOIT MEER
💩💩💩💩💩💩💩💩
Alleen voor vluchten naar Marokko kan…
Alleen voor vluchten naar Marokko kan je geen naamswijziging doen. Even serieus. Je kan ook geen refund krijgen als je niet kan gaan. Maar dit zetten ze helemaal onder in de pagina. Naar elke andere land kan het wel.
Voorkom vliegen met Air Arabia
Ik moet nog steeds een terugbetaling krijgen van 235 EUR voor een misboekte vlucht. Ondanks verschillende pogingen via mail geven "ze" er "zogezegde" fake aandacht aan maar hun zetel in Marokko garandeert dat ze de europese wetgeving niet moeten naleven. Neen, nooit meer Air Arabia, klantenservice is nul, en tot bewijs van het tegendeel lijkt het mij om een systeem te gaan : westerlingen worden niet terugbetaald als het fout gaat.
Airarabia oplichters
Wij vliegen nooit meer met airarabia.
Toen we gingen inchecken werd ons verteld dat we €150 moesten betalen omdat we teveel tassen hadden. Deze bagage hadden we echter bij geboekt dus hier hadden we van te voren voor betaald. Toen zeiden ze dat het bijboeken van bagage niet geld voor de trip naar Europese landen en je geen extra bagage kan boeken en dat we ook ons geld niet terug zouden krijgen. Op de site stond echter dat dit wel kon, toen we dit wilden laten zien weigerde ze om ernaar te kijken. Ook weigerde ze om met ons te praten als we niet gingen betalen. Ze hielden onze paspoorten in en zeiden dat we ze pas terug kregen als we €150 zouden betalen. Op de site stond dat extra bagage €50 was dus dat zou dan €100 zijn voor ons. Ook toen zei de president van airarabia dat het niet klopte en dat ze het vandaag op de site gingen aanpassen. Later wilde hij met ons onderhandelen over de prijs. Echt een schande voor het Marrokkaanse volk deze mensen. Toen we het in Nederland verder wilden regelen met de klantenservice werden we weer niet verder geholpen.
Ps: ze lieten iedereen voor en achter ons ook bedragen betalen voor ‘extra bagage’. Airarabia bestaat uit een oplichtingsstelsel!
Wat een vreselijk maatschappij
Wat een vreselijk maatschappij. Na 3 uur lang te hebben gezeten in de vliegtuig zonder airco met een temperatuur van 41 graden, kwamen ze pas met de mededeling dat er iets stuk is in de vliegtuig. Als een goed makertje kregen we warme water !! Belachelijk. Toen we eindelijk vlogen duurde het 2,5 uur voordat iedereen wat te eten kreeg en de vlucht duurde maar 3 uur, omdat ze zo verschrikkelijk sloom
Waren. En of dat niet genoeg is, veel dingen waren ook niet eens op voorraad en personeel spreekt niet eens normaal Engels. Eerste en de laatste keer dat ik met air Arabia vlieg. Wat een verschrikkelijk maatschappij!!!
Niet aangeraden om met deze…
Niet aangeraden om met deze vliegmaatschappij te reizen, cabine personeel onbeschoft en niet goed getraind om service te verlenen, zij behandelen iedereen als stuk vuil. Zij hebben een nieuwe manier gevonden met ruimbagage en handbagage, gewicht caculatie om geld te binnen strijken, puur winstperspectief. Voor mijn nooit meer Air Arabia.
Onzin bedrijf
Zeer slecht
Zeer slecht! Slechte klantenservice en communicatie.
Oplichters
tas met handbagage van Amsterdam naar Tanger was geen probleem, op de terugweg was de tas 'te groot' en wilde men 500 dirhams !
Ze zijn heel doelbewust bezig om extra geld te verdienen, en bij 11 kilo moest er al extra worden betaald. Als zij vervolgens 2 uur later vliegen, heb je gewoon pech !!!
Een hopeloos bedrijf.
Een hopeloos bedrijf.
Handbagage was blijkbaar geen handbagage en ze wilden ons 50 euro aftroggelen.
Vliegtuig had meer dan een uur vertraging. Er was geen crew en vliegtuig voorzien.
Op de terugvlucht van hetzelfde laken een broek. Aangezien ik de vlucht niet wilde missen heb ik 500 Mad betaald. De desk waar ik moest betalen was onbemand. Heb daar minuuuuuuuten staan wachten en roepen. Uiteindelijk kwam er iemand opdagen. Toen ik terug bij de gate was hadden ze de gate gesloten. Mijn fout omdat ik zogezegd te laat was. Nee nee , jullie fout omdat er niemand aan jullie desk aanwezig was om te betalen.
Terug een hele discussie om uiteindelijk op het vliegtuig te kunnen. Personen aan de desks in Marokko voelen zich als een koning in Frankrijk : denken dat de firma van hun vader is en behandelen mensen als vuil !!! Crew in het vliegtuig allemaal onverzorgd en onbeschoft. Nog te zwijgen over hun vliegtuig. Ik ben niet de grootste maar mijn knieën kwamen wel tegen de zetel voor mij.
Wat een hopeloze ervaring en hopeloze service is dit !!!! Klantenservice ??? Dat woord kennen we ze niet !!!! Je hebt slecht , je hebt belachelijk slecht , je hebt extreem slecht , je hebt "nog nooit gezien" slecht , en dan heb je Air Arabia !!!
Vreselijk! Nooit hier boeken 👎!!!!
Super slechte service! Bij het inchecken ging het al slecht! Het zijn dieven die je geld proberen af te troggelen. Onze tickets werden afgepakt als ik niet 50euro betaalde voor een kleine iPad die ik in mijn had had? Uiteindelijk mochten we instappen met mijn kleine iPad een vertraging van 20 min opgelopen. De cabin crew waren totaal niet netjes en behandelde ons als troep. Lange leve Transavia die gelukkig ook naar Fez gaat!!!