Alles prima verlopen, alleen online inchecken is erg moeilijk bij sunexpress, heenreis op computer na lang proberen gelukt. Terugreis via telefoon ook dacht ik maar bij aankomst vliegveld was er toch... Toon meer

Mooi, schoon hotel. Helaas geen airco! Eten matig, ontbijt prima, lunch redelijk, diner slecht! Geen variatie, slecht vlees, teveel pasta en pizza. Kortom niet wat ik verwacht van een allsun hotel.... Toon meer

Heerlijke vakantie gehad. 9 dagen waren voldoende om hier te kunnen verblijven. Goed hotel, vriendelijke bediening, mooie zwembaden, heerlijk eten, mooi huisrif om te snorkelen. Kortom; precies wat ik... Toon meer

1. Touroperator

alltours flugreisen bietet seinen Kunden rund um die Uhr die besten Reiseangebote zu den schönsten Traumurlaubszielen der Welt. Ob Pauschal-Reisen oder Last Minute-Schnäppchen, Nur-Flug- oder Nur-Hotel-Buchungen – alltours bietet immer das passende Urlaubserlebnis.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

19K reviews

Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer slechte ervaring vandaag

Zeer slechte ervaring vandaag
Proberen te boeken voor vakantie er is een voorletter geschreven van me partner in plaats van hele voornaam daarvoor willen ze 500+ vragen om het te wijzigen en nog voor me zoon staat naam van me kind dubbel op boeking moet nog 500+

Ze zijn gestoord en sporen niet.

Ik heb en ga niet betalen en ook niemand aan te raden om te boeken of wilt boeken bij zo een bedrijf.

Je hebt nog niks en je moet betalen om te wijzigen wat asociaal.

Edit na reactie van ALLTOURS.
Kosten delen is het niet.
Jullie vragen 750 euro geen 500 euro dus is meer dan 75%.

Ik wil geen namen wijzigingen.
Bij me vrouw staat letter S inplaats van hele naam.

En me zonen klopt de Achternaam en de geboorte datum enkel de voornaam op jullie website cookies is gewoon automatisch dubbel ingevuld.

Ik heb onmiddelijk na het plaatsen van de boeking aanvraag jullie gebeld en aangegeven wat er fout is.

Jullie hebben dat nog niet verwerkt en kunnen makkelijk annuleren hele vakantie en opnieuw andere aanvragen.

Jullie doen alleen moeilijk om meer geld uit te halen van jullie ex klanten.

Als spam account gaan jullie toch niet direct de gegevens doorsturen naar jullie vlieg partner
Alles wordt handmatig bekeken en geconstateerd jullie willen gewoon meer van jullie klanten vragen en minder service verlenen op iets die niet een 1 min geleden was aangevraagd is zelfs niet eens betaald.

Pas na 4 uurtjes hebben jullie de factuur gestuurd ook met foute gegevens.

Het is gewoon foute boel en ruikt naar oplichting.

We gaan niks betalen en gaan dit door vechten.
Dit is echt niet klantvriendelijk en geen service.

Ik heb jullie gevraagd om hele vakantie te annuleren omdat ik geen vertrouwen heb in jullie.

Ik heb jullie meerdere opties aangegeven dat jullie het gewoon annuleren en opnieuw vakantie boeken bij jullie naar dat willen jullie niet alleen maar extra jullie klant belasten dat is wat jullie willen.

Ik ga alles wat tussen ons zit hier plaatsen zo dat iedereen wordt gewaarschuwd en zien jullie handelen op internet.

Zelfs nog wil ik nog tot nu toe op vakantie en nog niet ergens anders geboekt.

Jullie kunnen nog nadenken om dit recht te trekken en vakantie voor ons boeken van 1 tot 8 mei zoals eerder aangegeven.

10 april 2024
Logo alltours

Antwoord van alltours

Beste reiziger,

Bedankt voor het sturen van de benodigde gegevens, zodat we de zaak konden controleren.

U heeft zelf bij het online boeken de namen onvolledig of twee keer ingevuld en een bindende boeking gemaakt. U heeft gekozen voor een boeking via alltours dynamisch. In dit geval worden de vluchten rechtstreeks en bindend geboekt bij een vluchtaanbieder op de achtergrond. Gratis wijzigingen, omboekingen of zelfs een gratis annulering zijn niet mogelijk. Wij hebben voor u een naamswijziging aangevraagd en de kosten die de vluchtaanbieder ons in rekening zou hebben gebracht aan u doorberekend. In uw geval waren de kosten met iets meer dan 500 euro per persoon helaas vrij hoog. Zonder enige wettelijke verplichting te erkennen, hebben we zelfs aangeboden om de kosten met u te delen, ook al had u de namen niet correct ingevoerd.

U weigerde deze welwillendheid en liet de reis annuleren met kosten.
We betreuren het dat we uiteindelijk geen bevredigende oplossing hebben kunnen vinden en vragen nogmaals om uw begrip dat we de kosten niet kunnen dragen.

Uw Team van alltours

Helemaal top

Nu voor de tweede keer gereisd met alltours. We zijn naar Turkije en Cuba geweest. Alles tip top geregeld. Derde keer keer nu geboekt bij deze organisatie nu voor Mallorca. Zelfs op zondag telefonisch bereikbaar.

6 februari 2024
Logo alltours

Antwoord van alltours

Beste reiziger,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Hartelijk dank voor uw lof.

We geven dit graag aan u door en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen als alltours gast.

Voedselvergifting & geen contact

Wij zijn op vakantie gegaan naar mallorca & hebben hier een voedselvergifting gekregen door het eten in het hotel. We proberen contact op te nemen met Alltours omdat mijn vriendin in het ziekenhuis ligt zonder spullen, en ik dood ziek op bed. Ik probeer een manier te vinden hoe ze wat spullen kan krijgen in het ziekenhuis maar elk nummer wat ik bel van alltours (zelf het aangegeven nummer in het hotel) werkt niet & ik word per direct opgehangen. Je kunt ze gewoon niet bereiken. Ongelofelijk onbeschoft en echt heel erg slecht...

31 juli 2023

Het liefst zou ik -10 geven

Het liefst zou ik -10 geven. Mijn vader is onverwachts overleden in Turkije. En heb dit bericht niet ontvangen via all tours . Moest zelf bellen geen contact te krijgen. Volgende dag ineens gebeld door de reisleider door contact met het hotel. Na die dag geen enkel bericht meer ontvangen. Vind het schandalig en onbeschoft . Niemand moet hier ooit een reis boeken want ze hebben o,o respect voor hun gasten.

23 juni 2022

Geannuleerde vlucht volledig terugbetaald door Alltours

Na een heel fijne vakantie (pakketreis geboekt bij Prijsvrij) in Side bleek bij aankomst in de luchthaven onze terugvlucht (Pegasus) geannuleerd. Wij konden niet anders dan een andere vlucht te boeken bij een andere maatschappij om thuis te geraken. Bij thuiskomst heb ik onmiddellijk Prijsvrij, Pegasus en touroperator Alltours gecontacteerd. Prijsvrij en Pegasus hebben geen enkele verantwoordelijkheid genomen om ons enigszins verder te helpen. Alltours daarentegen heeft ondertussen onze extra kosten van het retourticket (515euro) volledig terugbetaald. Vluchten kunnen altijd geannuleerd worden maar Alltours heeft er wel voor gezorgd dat onze fijne vakantie ook een happy end heeft. Ik zal in de toekomst zeker nog boeken bij Alltours.

19 april 2023

Prima ervaring.

We waren nogal huiverig toen we te horen kregen dat de reis die we hadden geboekt bij VakantieDiscounter zou worden uitgevoerd door Alltours. We hadden de slechte recensies op m.n. Truspilot ook gelezen. Wij hebben echter niets dan lof over deze organisatie. De hele reis was van begin tot het einde perfect geregeld.
Ontvangst op het vliegveld, de reis naar het hotel, alle verstrekte informatie tijdens de reis, alles helemaal prima. We kregen het nummer van de hostess ter plaatse en konden haar met al onze vragen bellen of appen.

1 juni 2023

niet bij alltours boeken die laten je…

niet bij alltours boeken die laten je aan je lot over veranderen van vlieg haven vertrek Düsseldorf terug komst Eindhoven en dan krijg je als antwoord moet maar zelf voor het vervoer naar huis regelen auto staat in Düsseldorf

21 mei 2023

Overstap vlucht gecanceld, all tours maakt geen compensatie over.

Bij het boeken van onze reis was ik helemaal niet bekend met Alltours, maar goed blijkbaar moesten we overstappen op Istanbul airport. De overstap zou 2 uur en 30 minuten duren. Één dag voor vertrek is onze vlucht gecandeld en duurde de overstap 6 uur en 30 minuten, bedenk je, je bent op Istanbul Aiport, het is middernacht, een hotel boeken heeft geen zin, het enige wat we konden met ons 2 jarige kind is op de grond slapen. De melding bij Alltours gedaan, zij wezen naar Turkish Airlines en Turkish Airlines wijst naar Alltours. Nu onze compensatie van de gecancelde vlucht aangevraagd, Alltours heeft 65€ overgeboekt. Ik weet dat als een vlucht gecanceld is, je recht hebt op 600 euro vergoeding per persoon omdat je vanuit Europa vertrok. Ik ben nu erg benieuwd naar wat Alltours gaat doen. Vandaag een mail gestuurd en bereid gerechtelijke stappen te nemen. Ik laat me niet op deze manier behandelen.

30 april 2023

Zij hebben vergeten te vermelden dat…

Zij hebben vergeten te vermelden dat groot zwembad van El Duque hotel in Tenerife voor een maand gesloten was wegens werken. Met zen allen dan maar aan het kinderbad zitten.... anders hadden wij op voorhand kunnen omboeken. Dank U Alltours. Tot nooit meer.

6 december 2022

Nooit meer Alltours!

Onze vakantie was op geen enkele manier wat wij ervan hoopten en mochten verwachten voor het geld wat we ervoor hebben betaald.
Al snel ter plekke hebben we Alltours per mail op de hoogte gesteld. De kwaliteit van het eten was slecht, Het was elke dag hetzelfde en het was, op zijn best lauw.
We hebben nooit iemand van Alltours gezien en na 6 weken krijg ik een officiële reactie op mijn klacht; deze zou subjectief zijn. Dit 5 sterren hotel heeft geboden wat in de lijn der verwachting van een dergelijk hotel past. Dit hebben ze geconcludeerd na overleg met het hotel zelf!
Uiteraard was dit de reactie van het hotel, denk ik dan. Het was béter én eerlijker geweest als Alltours met mij in gesprek was gegaan!
Nooit meer Alltours: nauwelijks contact, geen service en pure geldklopperij!!

11 augustus 2022

Nooit meer Alltours en Vueling

Ze zijn redelijk goedkoop daar is ook alles mee gezegd als je een reis hebt geboekt naar Lanzarote laten ze niks meer van hun horen.(zelfs Prijsvrij krijgt geen reactie terug)
Reisleidster weigerde om ons in het Nederlands te woord te staan,ze zij we zijn een Duits bedrijf dus alles gaat in het Duits.
En onze terug reis was door Vueling vervroegd(moest om 03.00u ons bed uit) met overstap in Barcelona van 4.30u word aan je lot overgelaten niks compensatie naar de klant toe je moet dit gewoon accepteren want ze doen er niks mee dus nooit meer Alltours en Vueling geen 1 ster waard!!!!!!

19 september 2022

Rampenvakantie

Ik boek al jaren met volle tevredenheid bij vakantiediscounter. Ook dit jaar weer. De reis werd ondergebracht bij reisorganisator Alltours. Bij het krijgen van de reisbescheiden vielen ons de vreemde vertrektijden al op maar al eerder begon het belletje te rinkelen toen wij niet in staat waren online in te checken. Bij de inchekbalie op Schiphol keken de grondstewardessen al raar naar de boeking, maar we mochten mee. Vertrokken om 7 uur (6 sept) om volgens de planning rond 12.15 aan te komen op Tenerife. Dit ging toch wel heel anders. Aangekomen in Lissabon misten wij de (onmogelijke aansluitende vlucht) tussen aankomst en vertrek was slechts 45 minuten. Wij kregen van een TAP medewerker een andere vlucht naar Gran Canaria om vandaaruit alsnog naar Tenerife te vliegen. Daar bleek niks geregeld door vliegtuigmaatschappij TAP Portugal Ook dit ging niet goed en stranden daardoor op Gran Canaria. Alltours weer niet te bereiken. Overnacht op Gran Canaria om de volgende dag met een propellervliegtuig 28 uur later onze bestemming te bereiken. Alltours heeft niets van zich laten horen en waren verder niet te bereiken. Ook ons vertrek was nergens verkondigd maar door te snuffelen op een Duitse pagina vond ik een Qr-code met de betreffende info voor vertrek. 9.00 uur vertrek hotel. Aankomst in Nederland 23.45 uur. Wat een drama. Nog erger is dat zowel Vakantiediscounter als Alltours zich verschuilen achter hun voorwaarden. Voor mij nooit meer Vakantiediscounter zolang zij nog zaken doen met Alltours

6 september 2022

Wat een verschrikkelijke reis…

Wat een verschrikkelijke reis organisatie !
Wij hadden een familie kamer geboekt in Turkije.
Wij hadden een familie kamer geboekt met 5 bedden, eenmaal daar 1x een twee persoonsbed en 2x 1persoonsbed en een ''slaapbank'' hier kon je niet eens op slapen/ uit klappen.
Dit probleem uitgelegd aan de reisleiding, en meneer HAKAN, kwam gelijk meld een formulier aan om in te vullen voor geld terug. Dit wilde wij niet .
Ons kind heeft voor ellende op een matras op de grond moeten slapen. Diverse keren gebeld met de reisleiding, en het reisbureau zij konden niets voor ons betekenen.
Eenmaal thuis een klacht ingediend en word je lullig afgescheept en wordt er gelogen !
Mensen ga niet met dit bureau in zee !

12 augustus 2022

SCHANDALIGE REISORGANOSATIE!

SCHANDALIGE REISORGANOSATIE!
OPLICHTERS!!!

BOEK HIER NIET!!!

ONZE REIS IS 5 DAGEN VOORDAT WIJ VERTREKKEN GEANNULEERD. TELEFOONNUMMERS DIE VERMELD STAAN DOEN HET NIET. MAILTJES WORDEN NIET BEANTWOORD. ER IS GEEN CONTACT MET ALLTOURS TE KRIJGEN.

ENORM VEEL STRESS VAN DEZE VERSCHRIKKELIJKE KANKERORGANISATIE.

4 september 2022

Heerlijke vakantie Rhodos

Net terug van een heerlijke vakantie Rhodos met Alltours. Van tevoren deze reviews bekeken en kreeg het er enorm benauwd van. Maar onze reis is vlekkeloos verlopen. Informatie was ruim op tijd binnen en alles klopte. Transfers van en naar het vliegveld sloten mooi aan. Vriendelijk personeel, leuke reisleidster en mooie excursies gedaan ook via Alltours. Wij hebben een top vakantie gehad! Dat mag ook weleens gezegd worden.

21 augustus 2022

Oplichters

Reis geboekt via alltours, eenmaal aangekomen bleek dat 90% van alle faciliteiten dicht waren ondanks dat hun advertentie zei dat alles gewoon open was en alleen het OV nog maatregelen had.

Klacht indienen bij accomedatie heeft geen zin, alltours reageerd nergens op. 1200 euro weg gegooid aan 2 vluchten vol met babies ('s nachts ook nog dus geen slaap) slecht eten en eem vreselijke vakantie

28 juni 2022

Net terug van een heerlijke reis…

Net terug van een heerlijke reis Turkije. Enkele dagen voor vertrek op deze site gekeken en even zorgen gemaakt maar was nergens voor nodig.
Bij aankomt in Antalya stond ons mooi iemand op te wachten van Alltours en werden we direct naar een busje gebracht. 45min later al op hotel aangekomen.
Bij vertrek zouden we om 19u55 opgehaald worden in het hotel. Om 19u50 was het busje daar.
Ook de 2e dag van de vakantie kwam er iemand van Alltours langs om informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden.
Dus geen enkel negatief punt van wat ik hier allemaal lees kan ik bevestigen.
De hele reis was trouwens super en het hotel ook 1 helemaal niets op aan te merken en voor een super prijs geboekt.

27 juni 2022

Ik heb dezelfde ervaring als Lisette…

Ik heb dezelfde ervaring als Lisette 29-122020 hieronder. Transfer naar vliegveld was niet geregeld. 2 keer noodnr gebeld en er werd geadviseerd taxi te nemen. Maar bij claimen van die kosten geven ze niet thuis.
Ik zet hem op mijn lijstje van bedrijven om nooit meer zaken mee te doen

18 juni 2022

Had ik hier maar eerder gekeken

Had ik hier maar eerder gekeken . Reis geboekt via reisbureau dat hier samen mee werkt.last minute vanuit Brussel bevestigingsmail alles in orde.10 dagen voor vertrek zonder uitleg vertrekdatum veranderd en luchthaven 600km verder. Dit is onmogelijk voor ons .
Gebeld naar nr voor Nederlandstalige klanten ...maar het kon alleen in het Engels of Duits en kon ineens niet annuleren via hen alleen via reisbureau .
Nu benieuwd want zou graag snel mijn centen terug op rekening krijgen .
Dus NOOIT MEER !!!!
Heel ontgoocheld

9 juni 2022

Niet doen!!!

Jammer dat je niet een - min cijfer kan geven, wees wijs gaat nooit met deze reis organisatie vakantie.echt zonde van je geld en ze liegen en bedriegen foto op de website kloppen niet en je word in een andere accomodaties neer gezet! Zonder blikken of blozen en als je een klacht indient zijn ze niet thuis.

14 januari 2022