Na slechte ervaringen in 2020 keek ik of bedrijf nog bestaat. En kwam bericht van faillissement in augustus 2020 tegen.
Aqua Sub
Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd. Daar kan aquasub dus niets aan doen. Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen. Ook de afhandeling (telefonisc... Toon meer
Aqua Sub is een duikbedrijf in een nieuw format. Een erg sterke formule. Service, advies en bestellingen plaatsen op de supermooie website verlopen erg goed. Prijsstelling is ongeëvenaard. Medewerkers... Toon meer
Na lang wachten (>10 werkdagen) de eerste bestelling (Aqualung 6,5 mm superzip) geannuleerd. Maar ook de alternatieve bestelling, mares flexa ds 6,5 liet meer dan 13 werkdagen op zich wachten. Weer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij Aqua Sub. Wij zijn jouw PADI en IAHD duikcentrum in heel Nederland en België. Naast dat wij als enige professionele duikorganisatie binnen Europa een expertise hebben op het gebied van duiken met mensen met een beperking, bieden wij ook leuke en professionele reguliere duikcursussen aan. Dat noemen wij nou zorgeloos duiken!
Minervum 7074, 4817ZK, Breda, Nederland
- 0850043132
- info@aquasub.nl
- aquasub.nl
Teleurstellend
plaats op 29/2 mijn bestelling, na 2 weken neem ik contact op voor de levering, wordt netjes beantwoord en dit gebeurt telkens opnieuw. Antwoord is het is onderweg, maar na 10 weken krijg ik het bericht dat het item niet leverbaar is en voor tweede item is er iets misgegaan maar wordt opnieuw besteld. Heb de hele bestelling dan maar geannuleert.
Positief is dat je snel een antwoord krijgt en creditering loopt vlot maar doel van webwinkel zou vlotte levering moeten zijn en dat is hier jammerlijk genoeg mislukt
Op 15 februari een order geplaatst
Wat een reactie van Tonny van aquasub. Dit kenmerkt precies wat voor een zaak dit is. Dat ze vinden dat het goed opgelost is. Ze zouden de ogen uit de kop moeten schamen.
Op 15 februari een order geplaatst. En na een maand wachten. En beloftes aanhoren. Zou het eindelijk worden verstuurd. Maar buiten dat ik van post nl een melding heb gehad dat ze een aanvraag tot leveren hadden is er nooit wat geleverd. Uitleg was dat het was kwijt gemaakt door post nl ?? Hier konden ze alleen geen bewijs van leveren want de spullen waren afgeven aan post nl. Zonder dat ze daarvoor hadden getekend.. vindt ik vreemd bij bedragen ronde 700 euro... ze zouden de Order opnieuw bestellen. Maar ook deze liet wederom op zich wachten. Maar nog gekker er kon geen bewijs mailen dat het besteld was. Ook niet van de zoekactie van post nl. Mijn conclusie is dan ook. Dat ze helemaal niets besteld hebben. Want de dag nadat ik het besteld had waren de artikelen ook niet meer zichtbaar op hun website. Dus ik den dat het een gevalletje is van te goedkoop op de website zetten en het daar niet voor kunnen inkopen. En dan maar hopen dat de klant uit eindelijk zijn bestelling annuleerd. Wat ik uit eindelijk ook heb gedaan. En als je ze dan prutsers noemt... dan kun je ook nog eens extra lang wachten op je geld.. Voor mij is het onder geval duidelijk. Het zijn en blijven PRUTSERS. Waar ik nooit meer wat zal kopen. En ik zou ook zeker niemand aanraden omdat te doen. Maar dat is aan jullie.

Antwoord van Aqua Sub
Betaalt toeleverancier niet
Betaalt toeleverancier niet, is slecht/niet bereikbaar en scheept af met smoesjes.
Nooit, niets bestellen hier!
Mensen, bespaar u alstublieft de ellende, de frustratie en uw kostbare tijd en geld! Ik heb nooit een slechtere aankoopervaring gehad dan hier. Mijn eerste aankoop duurde vele weken, maar uiteindelijk wel bezorgd. Tot hier de positieve geluiden. 2e Bestelling op 19 februari gedaan. Leverproblemen, klonk logisch, oké ik wacht wel. Toen wilde ik op 21 april een computer bestellen. Van tevoren gevraagd wat de levertijd zou zijn. diezelfde week zou ik 'm in huis hebben... Na véle mailtjes, meestal onbeantwoord, en véle telefoontjes uiteindelijk gisteren maar beide bestellingen geannuleerd. Als je belt wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan, dat dan weer wel. Er worden weer mooie afspraken gemaakt en beloften gedaan... waar vervolgens weer niets van terecht komt. Gisteren 1 creditfactuur ontvangen, de andere zou ik eind van de dag krijgen. U raadt het al, nu nog steeds niets. Het is één grote bak ellende met Aquasub!
Ik raad iedereen met gróte klem af hier ook maar iets te bestellen!!!
Teleurstellend
Op 28 februari plaatste ik bij deze onderneming een bestelling bestaande uit 7 items. Hierbij maakte de website vermelding dat de levering binnen 14 dagen zou plaatsvinden (de website maakt deze vermelding nog steeds).
Hierna is er meerdere malen op mijn initiatief contact opgenomen om de status van de bestelling op te vragen. Op 26 maart werd mij bij 1 van deze contact momenten verteld dat er op dat moment enkel de BCD, fles en manometer binnen waren.
Bijna een maand verder vraag ik op 23 April nogmaals naar de status en hier wordt mij medegedeeld dat nu ook het droogpak inmiddels is gearriveerd. Ook wordt er nu (eindelijk) gevraagd of ik wens dat dit gedeelte van de bestelling alvast wordt toegestuurd, waarop ik instemmend antwoord. Een week naderhand wordt dit ook daadwerkelijk gedaan. Na 63 dagen wordt er eindelijk iets verzonden, echter zit hier niet de fles bij welke eerst wel voorradig zou zijn.
Wederom een week later wordt ik gebeld dat nu ook de automatenset binnen is maar er nog geen zicht is op de overige items. Op mijn vraag of dat er wellicht een acceptabele oplossing kan worden geboden in plaats van de boodschap dat er moet worden gewacht, wordt gereageerd met de stelling dat de overige items kunnen worden geannuleerd.
Ik geef hierop aan dat wanneer ik de overige items ergens ander moet kopen dit mij meer kost en graag zie dat Aquasub deze kosten op zich neemt. Hierop wordt in mijn optiek laconiek op gereageerd. Aangezien mijn geduld na 73 dagen echt op is en ik geen vertrouwen meer heb in deze organisatie kies ik er maar voor om te annuleren.
Ik kan geloven dat een bestelling door de Corona toestand enige vertraging oploopt, echter heeft Aquasub op geen enkel moment initiatief getoond om aan haar verplichting te voldoen. In het verloop van de bestelling is er geen contact op hun initiatief geweest om mij op de hoogte te stellen van de status.
Ook is er in de looptijd van deze bestelling een actie van 20% en van 10% korting geweest. Ook hierin is geen handreiking geweest als compensatie voor het niet tijdig nakomen van de overeenkomst.
Mocht er een dergelijke handreiking of zelfs een update van de bestelling op initiatief van Aquasub zijn geweest dan zou ik wellicht nog soepel zijn in de levertijd. Echter door al het bovenstaande vind ik dit niets anders dan schandalig.
Als positieve ervaring mag wel worden genoemd dat ik tijdens de contactmomenten ten aller tijden correct te woord ben gestaan.
Morgen haal ik de overige items bij een concurrent en heb ik zelf de bestelling voldaan in 1 dag, iets wat Aquasub meer dan 2,5 maand schijnt te kosten.
Teleurgesteld
Heb op 16-02-20 een bestelling gedaan , betaald en zou op voorraadverschil zijn.
Een mooi Tusa Tina bcd maar nog niks ontvangen. Vertraging werd er gezegd oké dat kan.
1x gebeld 4x via chat gesproken en ook een paar keer gemaild. Laatste mail 2 mei.
Ik ben zeer teleurgesteld hierover en hoop nu een reactie te krijgen.
Supper tevreden bestelling geplaatst en…
Supper tevreden bestelling geplaatst en 10 procent korting mislopen 1 mail gestuurd en was direct in orde was al betaald en de 10 procent korting storten ze terug als dit geen service is weet ik het niet meer
Goede communicatie en blij met product
Levering was vertraagd door de situatie waar we in zitten. Desondanks heel goed en netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Blij met mijn nieuwe masker! Kan niet wachten om hem te gebruiken.
Duurt even, maar een hele goede prijs
Een bestelling met een flink aantal producten gedaan bij Aquasub, wetende dat het mogelijk wat langer zou duren. Dit had ik er wel voor over, gezien de goede prijs. Na 15 werkdagen een bericht ontvangen dat de bestelling vertraagd zou zijn wegens leverproblemen vanuit de leverancier. 7 werkdagen later kreeg ik netjes een telefoontje dat enkele artikelen nog steeds niet binnen waren en dat ik de rest al wel kon laten versturen. Dit ook gedaan en een paar dagen later kwam dit ook binnen. Helaas de laatste twee producten op moment van schrijven (een maand na bestelling) nog niet mogen ontvangen, door leverproblemen van de leverancier. Geen groot probleem, maar wel jammer. Ondanks dat het zo lang duurt altijd netjes en snel antwoord gekregen via de chat op de website!
Zeer tevreden
Zeer tevreden, competitieve prijzen en vlotte levering. Onze bestelling werd een dag later al geleverd.
Super vlot geholpen!
Product in goede orde ontvangen
Product in goede orde ontvangen. Helaas wel erg lang geduurd door wat er op.het.moment allemaal speelt.
Goede prijs kwaliteit ..maar
Goede prijs kwaliteit ..maar
je krijgt antwoord als je zelf belt ...
Jammer dat je niet op de hoogte gehouden word als je zending om welke reden dan ook vertraging heeft.
mijn duiklamp was nu wel extra lang onderweg ( als er geen corona was geweest had ik een probleem).besteld 12 maart 2020 levering voorzien +-3 dagen. levering 15 april 2020
Ik hoop dat mijn volgende aankoop beter zal verlopen.
met vriendelijke groet yvan
Hartstikke tevreden
Hartstikke tevreden. Door mooie kortingsactie 2 x besteld, maar zonder problemen eea afgehandeld. Erg blij met de spullen!
duurt een beetje maar als het er is…
duurt een beetje maar als het er is ben je blij
Slechte verzending
Product is na behoren. Verzending was niet goed. Duurde erg lang
Goed geholpen en snelle service via de…
Goed geholpen en snelle service via de chat.
Goede prijzen en een zeer behulpzame en…
Goede prijzen en een zeer behulpzame en vriendelijke klantenservice. Levertijd was wel langer dan verwacht, maar gelukkig had ik geen haast.