Na slechte ervaringen in 2020 keek ik of bedrijf nog bestaat. En kwam bericht van faillissement in augustus 2020 tegen.
Aqua Sub
Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd. Daar kan aquasub dus niets aan doen. Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen. Ook de afhandeling (telefonisc... Toon meer
Aqua Sub is een duikbedrijf in een nieuw format. Een erg sterke formule. Service, advies en bestellingen plaatsen op de supermooie website verlopen erg goed. Prijsstelling is ongeëvenaard. Medewerkers... Toon meer
Na lang wachten (>10 werkdagen) de eerste bestelling (Aqualung 6,5 mm superzip) geannuleerd. Maar ook de alternatieve bestelling, mares flexa ds 6,5 liet meer dan 13 werkdagen op zich wachten. Weer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij Aqua Sub. Wij zijn jouw PADI en IAHD duikcentrum in heel Nederland en België. Naast dat wij als enige professionele duikorganisatie binnen Europa een expertise hebben op het gebied van duiken met mensen met een beperking, bieden wij ook leuke en professionele reguliere duikcursussen aan. Dat noemen wij nou zorgeloos duiken!
Minervum 7074, 4817ZK, Breda, Nederland
- 0850043132
- info@aquasub.nl
- aquasub.nl
Bijgewerkte recente koopervaring wegens rapportering
"Eerste levering en communicatie was goed een maand geleden hier heb ik toen ook een goede recensie over geschreven. Helaas was dit niet zo bij de tweede levering."
bovenstaande recensie werd gerapporteerd door aquasub omdat dit volgens hen twee maal over dezelfde bestelling ging. Deels klopt dit want ze hebben maar de helft kunnen leveren (toen was ik daar ook tevreden over zie vorige recensie). Voor de levering van het tweede deel EN van een NIEUWE bestelling nl#15104 hier ben ik niet tevreden over
Heel tevreden
Vlotte bestelling aan concurrentiële…
Vlotte bestelling aan concurrentiële prijzen (tussen bestelling en levering wel enige tijd tussen, maar was geen probleem). Steeds antwoord via chat of email.
Héél mooie aankoop kunnen doen
Héél mooie aankoop kunnen doen, mooie kortingen. Wel een beetje geduld vereist maar voor die prijzen prachtig.
2de aankoop en opnieuw een zeer goede…
2de aankoop en opnieuw een zeer goede ervaring!
Enige wat ik graag gehad zou hebben is…
Enige wat ik graag gehad zou hebben is iets meer update over hoe het is met je bestelling
Koop hier nooit !!!
Ik had voor vrijdags een cursusboek nodig. Dinsdags met ze gebeld om te horen of het boek op voorraad was en tijdig geleverd kon worden. "Geen probleem, boek is op voorraad dus dat heb je morgen in huis". Donderdags stond de track&trace nog steeds op "zending wordt verwacht" dus maar weer gebeld. Moesten ze nakijken. Einde van de middag kreeg ik een email: Verzending is kwijt geraakt, krijg mijn geld terug en ze sturen vandaag nog een nieuw boek. Toegegeven, een royaal gebaar. Het geld - minus de verzendkosten - had ik binnen een paar dagen inderdaad terug.
Vrijdags: Geen boek bij de post. Ik weer bellen. Het boek zou met reguliere post zijn verzonden en dus "vandaag of morgen" bij mij zijn. Hoe dan ook, voor mijn cursus die dag dus te laat. Uiteindelijk maar snel naar een winkel elders in het land gereden om daar een boek te kopen.
En nu, bijna 4 weken later? Nog steeds geen boek en wordt er niet gereageerd op email. Ik heb dus nog steeds betaald (verzendkosten) voor iets wat ik nooit heb ontvangen.
Goede aanbieding, slechte communicatie en late levering
De aanbieding is top, maar de vermelde levertijd (1 week) werd 2 weken. Bij navraag over de verwachte leverdatum werd ontwijkend geantwoord. Het bleek dat mij bestelling niet op voorraad was. Dat was voor mij niet duidelijk. Zeker omdat wel een verwachte leverdatum werd gegeven. Die vervolgens niet halen en ontwijkend antwoorden maakt mijn indruk van duit bedrijf niet beter.

Antwoord van Aqua Sub
goede service maar je moet lang wachten
👌 prima!
Goede communicatie via de chat op de site. En scherpe prijs. Levering duurde iets langer dan verwacht maar dat werd gemeld . 👌
Erg late levering en weinig…
Erg late levering en weinig berichtgeving daarover (nabellen na twee weken)
Foute kleur duikcomputer geleverd zonder commentaar: geel gevraagd, zwart geleverd.

Nu drie keer besteld
Nu drie keer besteld. Telkens prima levering en duidelijke communicatie. Duurt wat langer maar de lagere kosten wegen zeker op tegen de twee weken levertijd.
Snelle leveringen en adequate…
Snelle leveringen en adequate informatie indien niet voorradig waardoor levering vertraagd.
Communicatie laat een beetje de wensen over
Na 4 weken en verschillende mails, uiteindelijk 2 van de 3 bestelde (vinnen en rashguard) stukken gekregen. Sindsdien worden mijn vragen over de bestelling van het derde en duurste onderdeel (complete wing) volledig genegeerd.

Antwoord van Aqua Sub
Levering duurt langer dan normaal
Levering duurt langer dan normaal, dit wordt van te voren aangegeven.
Spullen zijn netjes en een scherpe prijs.
Vertraging levering
Eerste trappen hadden vanuit leverancier vertraging, Aqua Sub heeft dit opgelost door twee eerste trappen te leen te geven
Beste prijs!
De beste prijs op de markt. Besteltijd een beetje lang (ik wist het), maar dit is geen probleem, ik ben tevreden, goede verkoper.