Na slechte ervaringen in 2020 keek ik of bedrijf nog bestaat. En kwam bericht van faillissement in augustus 2020 tegen.
Aqua Sub
Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd. Daar kan aquasub dus niets aan doen. Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen. Ook de afhandeling (telefonisc... Toon meer
Aqua Sub is een duikbedrijf in een nieuw format. Een erg sterke formule. Service, advies en bestellingen plaatsen op de supermooie website verlopen erg goed. Prijsstelling is ongeëvenaard. Medewerkers... Toon meer
Na lang wachten (>10 werkdagen) de eerste bestelling (Aqualung 6,5 mm superzip) geannuleerd. Maar ook de alternatieve bestelling, mares flexa ds 6,5 liet meer dan 13 werkdagen op zich wachten. Weer... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij Aqua Sub. Wij zijn jouw PADI en IAHD duikcentrum in heel Nederland en België. Naast dat wij als enige professionele duikorganisatie binnen Europa een expertise hebben op het gebied van duiken met mensen met een beperking, bieden wij ook leuke en professionele reguliere duikcursussen aan. Dat noemen wij nou zorgeloos duiken!
Minervum 7074, 4817ZK, Breda, Nederland
- 0850043132
- info@aquasub.nl
- aquasub.nl
Uitstekende service
Super communicatie
Super communicatie, er werd gemaild dat de Aqualung wing bcd moest worden besteld en dat de levertijd eind April zou zijn.
Dit was voor mij geen probleem !
Groot was de verrassing dat het vest eind Februari werd geleverd.
Top communicatie via de mail.
Produckt goed verpakt verzonden.
Super scherpe prijs.
Zo tevreden dat ik binnenkort de Legend automaten set ga bestellen.
netjes snel goeie prijs mooi product
Zoals beloofd
Binnen 8 werkdagen het product ontvangen. Het product is als omschreven. Heel blij mee!
Prima
Prima, hoewel het leveren nog steeds enige aandacht behoeft. Gevraagde en betaalde snelle termijn wordt lang niet gehaald.
Ondanks dat, zou ik zo weer een bestelling plaatsen. Reken echter met 14 dagen tot afleveren.
2 vesten van aqualung gekocht voor een…
2 vesten van aqualung gekocht voor een zeer scherpe prijs.
Product is zoals beschreven.
Prima service.
Wij houden de site in de gaten voor meer mooie duikproducten
Bedrag dubbel afgeschreven
Bedrag dubbel afgeschreven. Na 14 dagen nog niet retour. 3 reminders gestuurd... Bovendien was het artikel waar het eigenlijk om ging niet leverbaar.
Eerste bestelling had lange levertijd
Eerste bestelling had lange levertijd. Maar toen was alles was fout in de doos gedaan, op factuur stonden wel de juiste gegevens, duikbril verkeerde kleur, geen leesbril glaasjes onder in maar een heel glas als leesbril, duikcomputer had verkeerde kleur. leesglazen niet gemonteerd.
Zit nu nog steeds te wachten op de juiste spullen. Er is wel een bloemetje gestuurd, maar zelfs dat ging eerst mis.
Ik heb wel het idee dat men van goede wil is maar het werkt dus allemaal niet goed. Heel irritant is het automatische mailtje dat je steeds krijgt dat het probleem volgens hen is opgelost. Wat dus niet zo is. Ga over 2 dagen op duikvakantie en na ruim 2 maanden waarschijnlijk zonder deze spullen. Amateuristisch.

Antwoord van Aqua Sub
Maandag een duikkist besteld en de…
Maandag een duikkist besteld en de woensdag daarop al in huis. Goede en snelle afhandeling en dat allemaal voor een scherpe prijs.
Snelle reacties
Snelle reacties, zending op tijd, alles goed.
Aqua Sub heeft een mooie prijs deze was…
Aqua Sub heeft een mooie prijs deze was zelfs goedkoper dan op duikvaker en het het met zorg verstuurd en ik wil ze daar voor bedanken
Komen afspraken na.
Komen afspraken na.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
De levering is opgesplitst en dat zou nog beter gecommuniceerd kunnen worden. Verder loopt alles naar tevredenheid.
Toch wel lange leveringstijd ondanks…
Toch wel lange leveringstijd ondanks optie snelle levering.
Goeie klantendienst die snel antwoord.

Prettige communicatie
Helaas niet in 1x compleet (normaal geen probleem, maar ging nu om verjaardagscadeautjes die niet geleverd werden op de door de site vermelde datum) maar wel prettige communicatie.
Mooi duikpak gekocht, levering vaag
Mooi duikpak gekocht, goede prijs, maar wanneer het geleverd zou worden, was totaal niet duidelijk. Na een paar reminders was het plotseling onderweg. Komt niet heel betrouwbaar over.

bestelde artikel niet gekregen
heb een verkeerd artikel gekregen , maar naar chat met Aqua sub , mocht ik het verkeerde artikel houden en zouden ze alsnog mijn juiste artikel toezenden , ben zeer tevreden over deze deze oplossing
met dank aan Aqua Sub

Geduld
Na een maand te hebben gewacht op mijn bestelling en men nog steeds niet kon leveren heb ik de bestelling geannuleerd.
De terugbetaling heeft dan nog eens 17 dagen geduurd.
De interessante prijzen zijn verleidelijk maar ik zal alvast niet meer bij AquaSub bestellen en hen ook verder afraden mij mijn studenten en duikclub. Even zoeken op internet en ik vond nagenoeg dezelfde prijzen bij shops die wel kunnen leveren.
mijn aankoop bestond uit 2 items
mijn aankoop bestond uit 2 items. 1 ervan is nog niet beschikbaar. het andere item werd alvast apart verstuurd. dit was in mijn geval niet nodig: voor het milieu zou het beter geweest zijn moest de vraag gekomen zijn met de optie om het al dan niet al te versturen of te wachten op de rest van de bestelling.
enige info betreffende de status van het nog niet beschikbare item ware ook aangenaam - liefst al tijdens het bestellen!