Aqua Sub

Na slechte ervaringen in 2020 keek ik of bedrijf nog bestaat. En kwam bericht van faillissement in augustus 2020 tegen.

Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd. Daar kan aquasub dus niets aan doen. Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen. Ook de afhandeling (telefonisc... Toon meer

Aqua Sub is een duikbedrijf in een nieuw format. Een erg sterke formule. Service, advies en bestellingen plaatsen op de supermooie website verlopen erg goed. Prijsstelling is ongeëvenaard. Medewerkers... Toon meer

Na lang wachten (>10 werkdagen) de eerste bestelling (Aqualung 6,5 mm superzip) geannuleerd. Maar ook de alternatieve bestelling, mares flexa ds 6,5 liet meer dan 13 werkdagen op zich wachten. Weer... Toon meer

1. Duiktour organisator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom bij Aqua Sub. Wij zijn jouw PADI en IAHD duikcentrum in heel Nederland en België. Naast dat wij als enige professionele duikorganisatie binnen Europa een expertise hebben op het gebied van duiken met mensen met een beperking, bieden wij ook leuke en professionele reguliere duikcursussen aan. Dat noemen wij nou zorgeloos duiken!

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

voor herhaling vatbaar.

Goede updates mbt de bestelling. Duikkoffer werd binnen een week geleverd. En dat een stuk voordeliger dan elders.

14 februari 2020

Beste Rob,

Hartelijk bedankt voor je review over je bestelling bij Aqua Sub!
Wij waarderen deze reviews enorm, ik wens je daarom ook veel plezier met jouw bestelling en veel veilige duiken!

Nikki van Aqua Sub

Zeer snelle antwoorden van de on-site…

Zeer snelle antwoorden van de on-site klantenchat.
Bestelling was goed ingepakt en volledig;
voor deze prijzen wil ik wel de 24 dagen ipv. 14 wachten!

14 februari 2020

Beste Tom,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe Waterproof D1X droogpak!
Ik wens je daarom ook veel plezier met jouw nieuwe droogpak en veel veilige en mooie duiken!

Nikki van Aqua Sub

Goede service op de chat

Goede service op de chat (snelle, vriendelijke reactie). De informatie op de website was wat summier, maar met behulp van de chatfunctie antwoord gekregen op vragen. Na bestelling van een duikpakket was/is het niet duidelijk hoe de cursus gevolgd kon worden. Het pakket werd voordelig aangeboden, nog geen ervaring met de kwaliteit ervan.

Aanvulling. Na reactie van de aquasub bleek een mailbericht in mijn spambox te zijn gekomen, het is daardoor duidelijk geworden hoe de aanmelding verder moet verlopen.

13 februari 2020

Beste Vivian,

Bedankt voor je review! Mijn collega heeft je reeds gemaild, helaas hebben wij tot op heden hier nog geen reactie op mogen ontvangen.

Zou u eventueel uw spam willen controleren?

Alvast bedankt!

UPDATE:
Na contact met de klant bleek onze mail helaas in de SPAM terecht gekomen. Gelukkig is alles naar behoren, tot zaterdag bij jullie eerste Open Water opleiding!

Super prijs

Aqua sub heeft ons perfect geholpen. We hebben twee Apeks XTX DST 1ste trap gekocht voor een super prijs. Thx Aqua Sub hier worden we blij van

Beste Jacquelien,

Hartelijk bedankt voor je review!

Lekker goedkoop

Blij dat ze niet wachten tot de bestelling compleet is maar ook deelleveringen doen. Kan menig bedrijf nog van leren! Zie veel reviews dat het lang duurt, maar ze hebben ook 3 weken de tijd en verzending is gratis. Je kan niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten! Als ze het wel hebben, sturen ze het ook meteen op. Blij dat ik voor goede prijzen duikspul kan kopen :).

Perfect bedrijf

Uitstekende service! Gisteren een bestelling geplaatst en zojuist mogen ontvangen. Erg goed van jullie, Aqua Sub!

Blij mee!

Ben er blij mee! Deel van mijn bestelling kwam heel snel, op het andere deel wat langer moeten wachten ivm vertraging bij hun partner. Wel blij dat ze het ene deel dus al wel gestuurd hebben ipv wachten tot ie compleet is, doet ook niet ieder bedrijf! Vind het ook niet erg om wat langer op de spullen te moeten wachten, daar is de prijs ook naar. Verzending is ook nog eens gratis! Je kan nou eenmaal niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Top bedrijf, maakt duiken voor iedereen weer toegankelijk!

11 februari 2020

Erg slechte communicatie, wel goed materiaal.

Amper communicatie over wanneer iets binnenkomt, en welke artikelen er binnen komen.
1 maand geleden spullen besteld, maar nog steeds niet alles binnen.
Wanneer je erachteraan belt, word je wel te woord gestaan maar wordt er opgehangen zonder gedag.

Het eerste artikel wat binnen is, is wel helemaal top! Daarvoor de sterren.

Beste M. van de Berg,

Hartelijk bedankt voor je review! Helaas wachten wij nog op levering van de door jouw bestelde producten. Hier kunnen wij helaas niks aan doen omdat wij afhankelijk zijn van onze leveranciers.

Dit is u ter zijne tijd ook medegedeeld telefonisch. Ik heb het zojuist voor u nagekeken en ik zie dat u op 4 februari om 14:02 telefonisch contact heeft gehad met mijn collega. Na het terugluisteren door ons team van deze opnames hebben wij geconstateerd dat mijn collega u netjes te woord heeft gestaan en ook vriendelijk gedag heeft gezegd.

Het spijt ons dat uw zending langer duurt dan gebruikelijk, gelukkig heeft u de meeste artikelen reeds in goede orde ontvangen.

Ondanks de eventuele negatieve ervaringen verwelkomen wij u graag opnieuw als klant.

Nikki van Aqua Sub

deel van de order staat al ruim 2 weken…

deel van de order staat al ruim 2 weken in backorder krijg niet tehoren waneer het wel geleverd wordt ,maar weer mailtje gestuurt
kreeg nu gelijk reaktie naar plaatsing van review het wordt goed opgelost dus 1 ster erbij

10 februari 2020

Beste Reinier van Kuik,

Bedankt voor je review! Kritiek word bij Aqua Sub zeer gewaardeerd omdat dit soort reviews ons de kans geven om onze service te verbeteren.

Allereerst betreuren wij het dat je langer moet wachten dan gebruikelijk.

Gelukkig konden wij jouw Metalsub duiklamp zeer snel leveren! Maar wachten wij nog op jouw batterijkit en logboekje. Mijn collega heeft op moment van verzenden contact met jou opgenomen over de vertraagde levering van de overige artikelen.

Momenteel wachten wij helaas nog steeds op levering van onze leverancier, gezien het niet op voorraad was bij onze leverancier hebben zij een bestelling moeten plaatsen bij de fabrikant.

Desondanks hoop ik toch dat je al een leuke duik hebt kunnen maken met jouw nieuwe duiklamp en hopen wij je spoedig weer te mogen verwelkomen als klant bij Aqua Sub.

Goed maar lange wachttijd

Prijs is goed, versturen van goederen duurt lang.

8 februari 2020

Beste Paul,

Hartelijk bedankt voor je review!
Sinds deze week zijn onze levertijden aanzienlijk verbeterd en kunnen wij de bestellingen dus nog sneller afhandelen dan gewoonlijk.

Hopelijk tot snel bij Aqua Sub!

Uitstekende service

Verschillende spullen besteld bij Aquasub voor een hele goede prijs. De levertijd is dan misschien soms wat langer maar ze zijn wel echt de goedkoopste en dat is het wat langer wachten zeker wel waard. Ook niks dan lof voor de klantenservice, duidelijk en snel contact, ook nadat een bestelling niet helemaal goed geleverd was hebben ze dit heel erg netjes opgelost. Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad het andere ook aan.

6 februari 2020

Super bedrijf met fijne service

Super bedrijf met fijne service! Niet de snelste levertijden, dat is een puntje van kritiek. Maar voor de rest is alles super!

31 januari 2020

Hoi Jeroen,

Bedankt voor je review en je positieve feedback!

Nikki van Aqua Sub

Helaas na 2 weken nog geen artikel…

Helaas na 2 weken nog geen artikel binnen.
Op de website wordt vermeld, snelle verzending, kost €2,95 extra. Binnen 2a 3 dagen.
Communicatie ook zeer matig, heb nog steeds geen duidelijk antwoord gehad.
Wel steeds een mail dat me ticket is opgelost.
Geen idee waar dat over gaat dan.

30 januari 2020

Beste Lesley Molema,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Allereerst leveren wij sowieso geen 'snelle levering' binnen 2 tot 3 werkdagen. Maar levering binnen 8 werkdagen.

Daarnaast heb ik meteen heel even gekeken naar de tickets die jij hebt ingediend bij onze klantenservice, hieruit concludeer ik dat mijn collega ten alle tijden u netjes van een antwoord heeft voorzien.

Desalniettemin, uw producten staan in bestelling bij onze leverancier. Zodra ze in ons magazijn arriveren worden ze direct diezelfde dag verzonden!

Daarnaast heb ik de verzendkosten gecrediteerd en teruggeboekt op uw rekening,

Hopelijk is dit een gepaste oplossing voor het lange wachten, indien je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

ALS alles binnen is...

ALS alles binnen is wordt het zeer snel geleverd , zou zeggen stock nog wat aanpassen wachttijd is nog te lang en dan 5*
Mvg Daniel

Hoi Daniel,

Bedankt voor je positieve feedback! Vanaf maart hebben wij een actieve voorraad met onze webshop, dan kunnen wij dus binnen 24 uur en zelfs dezelfde dag nog leveren!

Het is een aandachtspunt waar wij aan werken, in ieder geval bedankt voor je review!

Snel en traag

Deel van de bestelling is snel verstuurd (en ontvangen). Helemaal top!
Ander deel van de bestelling moet nog verstuurd worden. Communicatie hierover (en over het verwachte levermoment) is zeer beperkt.

Hoi Robin,

Wat vervelend om te horen dat je niet netjes op de hoogte bent gehouden met betrekking tot de deellevering van jouw bestelling!

Mijn collega heeft inmiddels contact met je opgenomen om te zoeken naar een gepaste oplossing.

Desondanks hopen wij je nogmaals als klant te mogen verwelkomen in onze webshop!

uitstekende service

Goed assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding. Heldere informatie over leveringen. Inmiddels opnieuw besteld bij Aquasub.

Beste Willem,

Bedankt voor je review, blij om te horen dat je onze service als uitstekend hebt ervaren! Daar doen we het elke dag met het team van Aqua Sub voor.

Tot de volgende bestelling!