Aqua Sub

Na slechte ervaringen in 2020 keek ik of bedrijf nog bestaat. En kwam bericht van faillissement in augustus 2020 tegen.

Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd. Daar kan aquasub dus niets aan doen. Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen. Ook de afhandeling (telefonisc... Toon meer

Aqua Sub is een duikbedrijf in een nieuw format. Een erg sterke formule. Service, advies en bestellingen plaatsen op de supermooie website verlopen erg goed. Prijsstelling is ongeëvenaard. Medewerkers... Toon meer

1. Duiktour organisator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom bij Aqua Sub. Wij zijn jouw PADI en IAHD duikcentrum in heel Nederland en België. Naast dat wij als enige professionele duikorganisatie binnen Europa een expertise hebben op het gebied van duiken met mensen met een beperking, bieden wij ook leuke en professionele reguliere duikcursussen aan. Dat noemen wij nou zorgeloos duiken!

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geduld is een schone zaak.

Producten die ze zeggen op voorraad te hebben hebben ze helemaal niet op voorrraad maar in het gunstigste geval hun leverancier. Zo niet zit je weken op je bestelling te wachten. Ik heb een track en trace code gekregen en elke dag staat daar dat het morgen geleverd wordt. Een ander product heb ik daarom al geannuleerd, kreeg wel gelijk m’n geld terug. Dat dan weer wel.

10 april 2020

Nooit weer Aqua Sub

Na lang wachten (>10 werkdagen) de eerste bestelling (Aqualung 6,5 mm superzip) geannuleerd. Maar ook de alternatieve bestelling, mares flexa ds 6,5 liet meer dan 13 werkdagen op zich wachten. Weer contact opgenomen via de chat en de Aqualung schoenen waren net een dag binnen. Dus besloten om deze te nemen en op te laten sturen. Nou zelfs het opsturen duurt 2 lang 2 breedt en toen moest de factuur met achteraf betalen ook nog aangepast worden. En waar de ene medewerker 3 dagen over doet kan een ander het binnen 10 minuten regelen. Voor mij nooit weer Aqua Sub.

Gr. Saskia S

3 april 2020

Hoi Ruben en Saskia Salamons,

Jammer dat jullie het zo hebben ervaren, dat betreuren wij!
Gelukkig is het uiteindelijk alsnog allemaal goedgekomen.

Goede koop

Mijn order werd nu 2 weken door de Corona affaire pas thuis bezorgd.
Daar kan aquasub dus niets aan doen.
Het artikel (aqua pro ear) voldoet aan alle verwachtingen.
Ook de afhandeling (telefonisch en chat) voldeed aan alle eisen die je mag verwachten.
Dus buiten de vertraging van de bezorging (corona) niets op deze zaak aan te merken.

3 april 2020

Credit factuur

In januari een bestelling van een compressor gedaan die pas half maart leverbaar zou zijn.

Moest zelf informeren over de levertijd en deze schoof steeds maar op. Zou nu ergens in april worden...Dit duurde me veel te lang en na annulering met veel moeite een credit factuur gekregen.

De betalingstermijn daarvan is inmiddels verlopen. Een aanmaning verstuurd, de consumentenbond erbij, gebeld en uiteindelijk mijn geld terug.

Ik weet dat dit lastige tijden zijn ivm de corona, maar met nihil communicatie van jullie kant kan ik voor de manier van handelen weinig begrip opbrengen. Ben als 'klant' erg teleurgesteld. Heb dit nog nooit zo meegemaakt, en zal hier zeker nooit meer gebeuren...

2 april 2020

Heldere communicatie en service

Helaas gooide het corona virus roet in het eten qua bezorgtijd waardoor een verlaat verjaardagscadeau. Het contact was el. Altijd goed en het resultaat is er niet minder om. Mijn man kan nu ( nou ja als de zwembaden weer open zijn) genieten van zijn nieuwe vinnen.

1 april 2020

Ruim 1,5 maand op mijn bestelling…

Ruim 1,5 maand op mijn bestelling moeten wachten door verkeerde instellingen op de website. De dame van de klantenservice heeft wel alles dat in haar macht lag gebruikt om mij zo goed mogelijk te helpen

30 maart 2020

Beste Robbert,

Wat vervelend om te horen dat je zo lang heb moeten wachten, gelukkig heb je de bestelling inmiddels in goede orde ontvangen!

Hopelijk is voor de rest alles naar wens en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Nikki van Aqua Sub

Bestelling 2020 0175 is nooit binnen…

Bestelling 2020 0175 is nooit binnen gekomen.. Bestel hier niet. Het is oplichting!!

29 maart 2020

Beste Martin Ploeg van het bedrijf Bettink,

Helaas zijn door de coronamaatregelen onze zendingen vertraagd. In onze systemen kunnen wij ook geen contactverzoeken van u terugvinden.

Wij hebben daarom uw bestelling maar geannuleerd, u kunt het geld eerstdaags op uw rekening terugverwachten.

Bedankt voor de review, dit geeft ons de kans om onze service te verbeteren!

Bestelling duikcomputer

De duikcomputer die ik in gedachten had en dringen nodig had wegens het falen van mijn huidige was niet in stock in mijn lokale duikshop en ze konden me geen levering garanderen, daarom maar online gaan shoppen en bij Aqua Sub terechtgekomen, net iets duurder dan de lokale shop wegens clubkorting, maar zeker een interessante prijs, niet zo ver uit de buurt en uit de voorwaarden bleek dat indien iets niet in stock het binnen 7 werkdagen zou geleverd worden. Zojuist constateer ik dat dit nadien is aangepast naar 15 werkdagen.
De bestelling geplaatst op 4 februari en enkele dagen later eens geïnformeerd naar de levering, toen kreeg ik de melding dat er de week nadien een levering computers werd verwacht.
De week nadien niets gehoord, dus terug geïnformeerd, helaas mijn type zat er niet bij, pas de volgende week maandag anders donderdag.
Ineens krijg ik die dinsdag, 14 dagen na bestelling, een automatische mail met de melding dat mijn bestelling geplaatst was bij de distri en spoedig zou binnenkomen, Nog eens contact opgenomen en nu zou het "onder voorbehoud van levering door UPS" toekomen op vrijdag, niet dus.
Een week later nog een geïnformeerd, maar toen was de sneeuw de spelbreker bij de levering.
Uiteindelijk ben ik op 4 maart, exact een maand na de bestelling, mijn levering zelf gaan ophalen.
Meestal kreeg ik wel vrij snel een antwoord, maar duidelijk elke keer met uitvluchten.

25 maart 2020

Ik zit nog steeds te wachten op me 2…

Ik zit nog steeds te wachten op me 2 duikboxen

21 maart 2020

Beste Remon Kriek,

Volgens onze gegevens heb je inmiddels de duikkoffers al ontvangen!
Wij wensen je er veel plezier mee.

Prima automaat tas

Het ontvangen item was prima en ook een prima prijs. Het versturen duurde wat langer dan verwacht omdat het eerst nog van de leverancier moest komen en niet op voorraad was. Dit was mij niet helemaal duidelijk bij het bestellen (kan natuurlijk ook mijn fout zijn).

19 maart 2020

Teleurstellend... lange levertijd....

Ik raak een beetje teleurgesteld in aquasub.... levertijd wordt nu wel heel erg lang. Meerdere malen via mail app en telefonisch contact gezocht en ook wel gehad, maar kreeg dan de melding dat het diezelfde week nog binnen zou komen. Echter ben ik nu anderhalve maand verder en heb nog steeds geen levering. Telefonisch zijn ze niet meer te bereiken en op mail of chat wordt ook niet meer gereageerd. Dit gaat niet op een kleine bestelling van een paar tientjes en daarom verwacht ik toch iets meer service naar de klant toe... jammer....

Update,
Antwoord op reactie@Aquasub, helaas nog geen mail ontvangen...

19 maart 2020

Beste Walter,

Wat vervelend om te horen! Helaas vanwege de recente corona-uitbraak en de maatregelen die hiertoe zijn getroffen zitten wij nog maar met één persoon op kantoor. Dit betekend automatisch dat onze e-mails en het beantwoorden hiervan vertraging oploopt en de telefonische bereikbaarheid de wensen overlaat.

Wij zijn ons hier meer dan van bewust en betreuren vanzelfsprekend de huidige situatie.

Mijn collega heeft u zojuist een e-mail gestuurd, dus wij vertrouwen erop dat het daarmee is opgelost!

Nikki van Aqua Sub

Lange levertijd zonder enig…

Lange levertijd zonder enig communicatie. Na gebeld te hebben zou product volgende dag binnenkomen en direct verstuurd worden. Na een week weer gebeld, zelfde verhaal te horen gekregen. 4 dagen later idd een verzend bevestiging gekregen, 1 van de producten was verkeerd geleverd. Ik heb deze teruggestuurd en elders besteld voor ik weer 3 weken moest wachten.

18 maart 2020

Beste Roy Brinkman,

Bedank voor je recensie! Wij hebben wel degelijk de juiste producten opgestuurd, sterker nog u heeft van ons zelfs een upgrade ontvangen. Namelijk de Hyperdry Elite i.p.v. de Hyperdry om de levering te verspoedigen.

Bij het retourneren van de Hyperdry (Die overigens toch echt door u was besteld) heeft u bij de retour aangegeven dan het product niet voldoet aan de verwachtingen, uw recensie strijkt dus helaas niet met de werkelijke situatie en dat betreuren wij.

Desondanks wensen wij jou veel plezier met je bestelling!