Vi var i cirkus i Haderslev, 6 voksne og 4 børn i alderen fra 4 – 9 år. Vi lå flade af grin under det meste af forestillingen – Humor var et gennemgående tema. Den var målrettet både børn og voks... Toon meer
Cirkus når det er helt rigtigt! Vores meget store forventninger blev til fulde indfriet under teltdugen i går aftes. Forestillingen var medrivende, sjov, spændende, dramatisk og ramte alle... Toon meer
Fantastisk show og god underholdning! Tiden fløj afsted. Dog forsvinder cirkus-stemningen og følelsen, så snart man kommer udenfor efter showet og ser at alt er pakket ned og de faktisk er i gang m... Toon meer
Fantastisk show. Knald på feststemning lige fra start til slut. Venlige og mega dygtige artister. God service at blive fulgt til sin stol. Sød og imødekommende betjening i salgsvogne. Super flot og un... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.
Årslevvej 6, 4200, Slagelse, Denemarken
- cirkus@arena.dk
- arena.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse - mit barnebarn på 4 år nød det i fulde drag.
Це відвідування мені дуже…
Це відвідування мені дуже сподобалось.Виступи були цікавими і не екстремальними,клоуни смішними,атмосфера привітна.Діти були у захваті і з радістю пішли б ще раз.Рекомендую.
fantastisk cirkus!!!
Vi har haft en helt fantastisk aften i…
Vi har haft en helt fantastisk aften i cirkus Arena i Horsens! Vi kan varmt anbefale en aften i cirkus. Selvom det er dyrt er det en superoplevelse. Fem stjerner herfra
Fantastisk oplevelse virkelig flot…
Fantastisk oplevelse virkelig flot forestilling, gennemført og hyggeligt
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, super artister med halsbrækkende numre og et par sjove klovne som især børnebørnene grinede af.
Malene og Bubber er de suveræne værter til at give den rette stemning, deres sang og musik, hold nu op de er gode og kører det hele på deres profesionelle måde.
Mine børnebørn var underholdt fra start til slut både hende på 1 1/2 og hende på 6 år :)
Vi kommer helt sikkert igen næste år igen
Handicappede?
Jeg synes, det var et rigtig flot og sjovt show. Jeg havde købt handicapbilletter, men der var desværre ingen, der kunne vise os, hvor pladserne var. Vi blev placeret lidt tilfældigt og følte, at vi nærmest sad i vejen. Jeg vil anbefale,at I fremover er lidt mere opmærksomme på både indgang og placering af os med kørestole.
Ellers TAK for en dejlig forestilling.

Antwoord van Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Som voksen var det et flot sjov
Som voksen var det et flot sjov
Mine små børnebørn klarede en lang hverdagsaften , helt fantastisk
Vi havde en dejlig aften
Dygtige artister
Dygtige artister. Underholdende show. God musik. Godt publikum. Høj service med hjælp til at finde pladser.
Utrolig præstation af alle artister
Det var en dejlig oplevelse som det altid er
det er jo menneskelige præstationer som man
næsten ikke kan forstå.
den lille pige på 11 år var vild dygtig.
Lidt genert da alle artister var inde skulle lige
have haft en voksen i hånden
Kommer igen næste år
Min datter på 10 og havde en hyggelig…
Min datter på 10 og havde en hyggelig eftermiddag i jeres forstiling ,det var min datters fødselsdags gave fra min af .
Håber i vender tilbage næste år på Fyn for så er vi der igen ,
Min datter bliver i dag D. 13/4 11 år hun nød den eftermiddag 1000 tak.
M V H Allan Fritzen
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, barnebarnet var så væk i det og helt færdig af grin over de skønne klovne.
men er skuffet over: købte billetterne 12nov 2025, og lovede barnebarn at vi også skulle i Cirkusland, da der på vores billet er 50% dertil, MEEN der ski lukket i 2026 hvor tilbuddet gælder!! Det skidt.
Og derfor ikke opnået de 5 stjerner.

Antwoord van Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Var i Cirkus Arena med mit barnebarn i…
Var i Cirkus Arena med mit barnebarn i Odense.
Det var et par fantastiske timer , fra start til sult . Moderniseret på den gode måde. Vi kommer igen til næste år.
Alt i alt en fantastisk oplevelse
Alt i alt en fantastisk oplevelse, super artister med halsbrækkende numre.
Malene og Bubber er de suveræne værter til at give den rette stemning, deres sang og musik, hold nu op de er gode og kører det hele på deres profesionelle måde, TAK
Mine børnebørn var underholdt fra start til slut og vi kommer helt sikkert til næste år igen
Skøn søndag i cirkus
Vi havde en skøn dag i cirkus med vores søn på 5. Han synes det var fantastisk og ville slet ikke hjem.
Vi var underholdt fra start til slut.
Helt igennem en god oplevelse med…
Helt igennem en god oplevelse med fantastisk dygtige artister.
Tak for det. 🇩🇰👍😉
• Alle pengene værd •
• Alle pengene værd •
Min kæreste og jeg havde min dattter på 4 år med, og sikke en fest vi havde. Det eneste negative … min datter nok ville sige ved forestillingen var, at hun ikke fik lov til har ramme en ballon. 🎈
Super forestilling hvor man tydeligt kunne mærke respekten og samarbejdet blandt jer og vidunderlige artister 🤩🤩🤩🤩🤩 .
Lees meer over geverifieerde reviews.