Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Reviews 968

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var i cirkus i Haderslev, 6 voksne og 4 børn i alderen fra 4 – 9 år. Vi lå flade af grin under det meste af forestillingen – Humor var et gennemgående tema. Den var målrettet både børn og voks... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cirkus når det er helt rigtigt! Vores meget store forventninger blev til fulde indfriet under teltdugen i går aftes. Forestillingen var medrivende, sjov, spændende, dramatisk og ramte alle... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk show og god underholdning! Tiden fløj afsted. Dog forsvinder cirkus-stemningen og følelsen, så snart man kommer udenfor efter showet og ser at alt er pakket ned og de faktisk er i gang m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Circus

Geschreven door het bedrijf

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virkelig et dejligt show

Virkelig et dejligt show, hvor vi som publikum virkelig følte os tæt på forestillingen.
Det var dejligt at blive overrasket, underholdt of se den mindste grine og hygge sig.
Tak for en fantastisk aften.

Fortryllende

Fantastisk show. Knald på feststemning lige fra start til slut. Venlige og mega dygtige artister. God service at blive fulgt til sin stol. Sød og imødekommende betjening i salgsvogne. Super flot og underholdende forestilling. Vi havde alle fem, store som små, kæmpe smil på fra start til slut. Længe siden vi har klappet og grint så meget. Bubber og Malene gjorde det super godt ved at være meget nærværende. Dejligt er mærke deres gejst og flere gange få øjenkontakt. Tak for at give os denne oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🎪Fem stjerner til Cirkus Arena: En magisk aften hvor de voksne blev som børn igen!

🎪 I går aftes i Middelfart fik vi en cirkusoplevelse, der fuldstændig tog os med storm. Vi ankom som fire voksne venner, men i det sekund vi trådte ind i teltet, blev vi forvandlet til begejstrede børn igen. Stemningen var helt i top fra start til slut!Cirkus Arena leverede et show i absolut verdensklasse. Vi blev så grebet af den fantastiske atmosfære, at vi slet ikke kunne sidde stille. Vi klappede, hujede, gysede i spænding over de vilde numre, og brød ud i højlydt begejstring, hver evig eneste gang artisterne overgik sig selv i manegen.Det absolut bedste ved aftenen var den fantastiske synergi mellem publikum og manegen. Det var tydeligt at mærke, at artisterne lagde mærke til vores vilde jubel og sugede energien til sig – de lignede nogle, der oprigtigt nød at optræde for et modtageligt og festligt publikum.Tusind tak til Cirkus Arena for en uforglemmelig aften i Middelfart. Hvis du tror, at cirkus kun er for børn, kan du godt tro om igen. Vi gik derfra med ømme hænder af at klappe og med de største smil på læben!

En fantastisk aften

En fantastisk aften, med underholdning i topklasse, alt var så godt, og vi kommer igen næste år. Cirkus Arena gør det bedst og sjovest😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cirkus når det er helt rigtigt!

Cirkus når det er helt rigtigt!

Forestillingen var medrivende, sjov, spændende, dramatisk og ramte alle lige i hjertet - både store og små.

Vi glæder os allerede til næste år

Tak for en stor oplevelse

Fantastisk Cirkus-oplevelse

Vi var i cirkus i Haderslev, 6 voksne og 4 børn i alderen fra 4 – 9 år.
Den var målrettet både børn og voksne – så alle kunne være med.
Børnene var benovede over stjernehimlen af lys, musikken og artisternes utrolige dygtighed.
Vi kommer helt sikkert igen næste år - Kan varmt anbefales – 5 stjerner.
/Christa Baastrup, Haderslev

Fuldstændig fantastisk som altid

Fuldstændig fantastisk som altid. Fantastisk show men ikke mindst bare søde og hjælpsomme mennesker hele vejen igennem. Mine børn elsker cirkus arena . Min mindste have første gang i går og jeg har aldrig set ham synge, danse og rocke sådan på et stol . Tusinde tak for endnu en fantastisk forestilling. Vi ses næste år 🍀🎪

17 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god underholdning og fantastisk…

Super god underholdning og fantastisk dygtige akrobater. Dejlig cirkusstemning og skønt at de sjove klovner får masser af tid til fjollerier.
Savner lidt dyr, mini ponyer, æsler, hunde, det hører et cirkus til.
Bubber og Malene er skønne👌

17 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste cirkus jeg har set indtil…

Det bedste cirkus jeg har set indtil videre. Man blev fulgt på sin plads og så synes jeg bare artisterne gjorde et kæmpe flot stykke arbejde. Trods små ups’ere så synes jeg det var breath taking, sjovt og I fik publikum med hele vejen igennem.
Dog synes jeg alt på pladsen bare er vildt dyrt og popcorn var uspiselige. De havde fået alt for meget salt..
men det gjorde ikke oplevelsen dårligere. Tak for en god aften. Det er nok ikke sidste gang vi vil se Arena 🤗

Hold da nu op

Hold da nu op. Sikke et show. Knald på lige fra start til slut. Venlige og mega dygtige artister. Betjening i salgsvogne og hjælp i teltet fungerede perfekt. Super flot og underholdende forestilling. Klovnen Mikael kunne godt nok få grinene frem. Vi havde røde og ømme håndflader da vi kom hjem, af at ha klappet så meget. Bubber og Malene er super dygtige. Alt vat så godt. Meeeeeen lige en ting manglede...
Benny og Hanne måtte godt være kommet i teltet for at blive hyldet. Det havde været en god oplevelse.
Savner at se ham i manegen.

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.