Vi var i cirkus i Haderslev, 6 voksne og 4 børn i alderen fra 4 – 9 år. Vi lå flade af grin under det meste af forestillingen – Humor var et gennemgående tema. Den var målrettet både børn og voks... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Cirkus når det er helt rigtigt! Vores meget store forventninger blev til fulde indfriet under teltdugen i går aftes. Forestillingen var medrivende, sjov, spændende, dramatisk og ramte alle... Toon meer
Fantastisk show og god underholdning! Tiden fløj afsted. Dog forsvinder cirkus-stemningen og følelsen, så snart man kommer udenfor efter showet og ser at alt er pakket ned og de faktisk er i gang m... Toon meer
Fantastisk show. Knald på feststemning lige fra start til slut. Venlige og mega dygtige artister. God service at blive fulgt til sin stol. Sød og imødekommende betjening i salgsvogne. Super flot og un... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.
Contactgegevens
Årslevvej 6, 4200, Slagelse, Denemarken
- cirkus@arena.dk
- arena.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har en tradition med min mindste…
Jeg har en tradition med min mindste nevø, vi elsker cirkus Arena, vi har været der de sidste 3 år i streg og vi har tænkt os at blive ved. Om et par år når min datter er stof nok til ag tage med, tager vi hende med også.
Fantastisk oplevelse hvert eneste år
Kan helt sikkert anbefales
Et rigtig godt show
Et rigtig godt show, med virkelig dygtige artister.
Kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe publikum ned på deres pladser.
Enestående dygtige artister og godt…
Enestående dygtige artister og godt show!! Kommer helt sikkert igen til næste år !
Super flot program
Super flot program, meget dygtige artister, varierende shows. Dejligt at se, at alle kan være en del af artister i et cirkus. Jeg var mest imponeret over, søskende-parret med alle deres håndstands arkrobatik-numre.
Som altid en kæmpe fornøjelse
Som altid en kæmpe fornøjelse at opleve Cirkus Arena.
Dygtige strålende værter i Bubber og Malene.
Dygtige og modige artister. Det var rigtig flot med de unge stærke artister på kun 10 og 16 år.
Fald på halen komik med Jimmy, slår aldrig fejl. Børnene er ved at falde om af grin når han laver løjer.
Vi gik hjem glade og fyldte med indtryk. Vi kommer igen næste år, som altid. Vi ses!
En super god dag
En super god dag, med glade grin, store gisp og en dejlig fornemmelse af glæde mellem artister.
En fantastisk dag for store og små.
Vi kommer gerne igen i 2027
Fin forestilling med fine artister og…
Fin forestilling med fine artister og veloplagte konferenciers
Jeg inviterede familien i cirkus
Jeg inviterede min mand, børn og barnebarn i Cirkus. Billetterne blev købt i november, da de blev sat til salg.
Vi havde et par fantastiske timer med god, spændende og sjov underholdning.
Vi anbefaler varmt Cirkus Arena
Det var en super oplevelse
Det var en super oplevelse. Vi var 2 voksne + 3 børnebørn.de snakker stadig om Jimmy og hans lillebror. Kunne vi give 7 stjerner så fik de det fra os.
Hilsen os fra Esbjerg.
Utrolig underholdende og fantastisk…
Utrolig underholdende og fantastisk stemning. Alle artisterne er super dygtige og meget smilende. Og Bubber og Malene gjorde det også helt fænomenalt. Alt i alt havde vi en uforglemmelig dag :)
Det var et super flot show
Det var et super flot show, jeg havde mine børnebørn fra Island med, og på trods af sproget havde de en rigtig dejlig oplevelse.
Hilsen
Emilia, Oliver og Birthe
Super god
Super super god oplevelse. Det er en tradition at vi skal i cirkus hver år. Det har endnu aldrig været en skuffelse. Glæder os allerede til næste sæson.
Min datter , børnebørn og mig
Det var et fantastisk show
Det var et fantastisk show. Jeg havde min datter og to børnebørn med, vi syntes alle fire det var et fantastisk show og vi kommer igen næste år
En forrygende og festlig forestilling…
En forrygende og festlig forestilling hvor ALT spiller!😊
Fin forestilling med dygtige artister
Fin forestilling med dygtige artister , men det trækker lidt ned, at nogen havde fået anvist forkerte pladser, så vi manglede en stol, som vi trods alt havde betalt 350 kr for en loge plads og det var ikke muligt at rykke rundt.
Det bedste ved cirkus er for mig
Det bedste ved cirkus er for mig, at det er levende mennesker, som jeg sidder og ser på. Den ægte vare, der foregår lige for øjnene af mig. Jeg elsker den stemning, der er i og omkring et cirkus. Jeg havde mit barnebarn på 15 år med og hun var, som jeg, meget betaget af, hvad mennesker, med megen træning, kan lære og det mod det kræver. Tak for en skøn oplevelse, som ikke kan fås andre steder.
Flor sammensat show med super dygtige…
Flor sammensat show med super dygtige artister. Hele stemning var rigtig cirkus stemning - glad og festlig
Super fedt show
Super fedt show, som altid. Det er 3. år i træk vi har været afsted, og lur mig om ikke vi kommer igen næste år. Ja, priserne i boderne er i den høje ende. Og ja, vi købte da alligevel både sodavand, snacks, pommes frites og franske hotdogs. Det hører med til en circus tur :-)
Forestilling i Vejle
Super flot og god oplevelse.
Havde min datter med udfordringer med, og fik fra start med booking af billetter til selve forestillingen en fantastisk betjening.
Vi kommer helt sikkert igen næste år
Flotte numre og dygtige artister …
Flotte numre og dygtige artister Virker glad og harmonisk gruppe
Godt flow i de timer vi var der
Jeg var skuffet over toiletterne den store kø i pause og kom for sent til forestilling
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.