Årstiderna Reviews

2.220
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hän... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Maaltijdbezorging
  2. Boodschappenbezorgdienst
  3. Lunchpakketservice

Geschreven door het bedrijf

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.220)

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så dåligt fy falsk information och…

Så dåligt fy falsk information och marknadsföring av hur deras betalsystem funktion så dessutom köpet godkänns av dom o ja sedan säga att det ej gått igenom alls trots godkänd köpet dessutom köpet ska vara faktura och avi betalas dessutom har jag kommit i kläm mellan detta fy tusan inte alls ok detta fy fy

10 maart 2025

Antwoord van Årstiderna

Vi är hemskt ledsna över att det krånglat med betalningen och ditt köp! Vi vill jättegärna hjälpa dig vidare så att det löser sig. Återkom till oss på kundtjanst@arstiderna.com så ska vi se till att det åtgärdas snarast. Det går självklart även bra om du kontaktar oss via sociala medier (meddelande via Facebook eller Messenger), eller via vår chatt om du vill prata med oss live.

Årstiderna

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundkontakt vill de inte ha

De svarar inte på mail, så dåligt!
Fick inte min beställda låda som levererades fel till en annan av deras kunder. Meddelade detta på mail, inget svar. Kundkontakt vill de inte ha.

20 februari 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Marie och tack för att du kontaktar oss.

Gällande den saknade leverans 23/2; Vi krediterade för leveransen och mailade dig den 24/2 men kanske mailet hamnat i skräpposten? Återbetalningen skedde den 26/2.

Jag önskar den fin dag.

Fantastiskt fina varor

Fantastiskt fina varor, dessutom sådant som vi inte hittar ekologiskt i "vanliga" affärer den här årstiden, t ex blåbär och hallon av bästa kvalitet. Allt packat omsorgsfullt.

19 februari 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Malin och tack för ditt fina omdöme! :)

Nöjd

Produkterna var fina och leveransen kom som den skulle.

17 februari 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej och tack för ditt omdöme. Så härligt att höra att du är nöjd med varor och leverans. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We are incredibly grateful for the…

We are incredibly grateful for the wonderful service provided by Anneli! This place is truly a gem, offering fresh fruits, vegetables, and other high-quality products that align perfectly with our belief that food is the key to good health. Finding them here in Sweden has been a lifesaver for us!

Anneli went above and beyond to assist us with a delivery issue caused by the courier, and her kindness, professionalism, and dedication made all the difference. She handled everything with such care and efficiency, ensuring that we received our order without any further hassle.

Thank you, Anneli, for your outstanding support and for making our experience so pleasant! We truly appreciate you and highly recommend this place to anyone who values fresh, healthy food and exceptional service.
Francesca

18 februari 2025

Antwoord van Årstiderna

Thank you for the nice review Francesca! I'm so happy to hear that you are appreciating our products. We will continue to do everything we can so the deleveries will be effortless in the future. <3

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det mesta var bra

Det mesta var bra, men vitkålen var full av jord. Mellan varje kålblad, så jag behövde bryta loss varje blad för sig för att skölja bort jord. Det har jag nog aldrig upplevt tidigare. Hade tänkt riva kålen direkt från huvudet. Spenaten var trasig, bladen höll inte ihop (hade inte skördats eller packats varsamt).

25 januari 2025

Antwoord van Årstiderna

Vad tråkigt att höra att varorna inte höll den förväntade kvaliteten! Du får gärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com eller genom vår chattfunktion på hemsidan, så hjälper vi dig vidare med ärendet och hittar en lösning på det hela.

Jättefina varor efter säsong

Jättefina varor efter säsong. Smidig leverans.

25 december 2024

Antwoord van Årstiderna

Tack för ditt omdöme och vad härligt att höra att du trivs med varorna. :)

Grönsakerna är fräscha

Grönsakerna är fräscha, en rolig blandning av grönsaker och frukt.Skulle gärna har större knippen av örter.

27 december 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej Susanna och tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att du trivs med varorna. Jag tar ditt önskemål vidare om större knippen av örter.

God mat

God mat
Bra råvaror

25 december 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej och tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har inte fått någon återkoppling alls

Jag ville egentligen bara beställa en vara, men det fanns lägsta belopp som innebar att jag köpte på mig andra saker också. När jag fick sedan besked om att den enda varan jag egentligen ville ha inte skulle levereras och plockades bort så skrev jag till kundtjänsten. Det var en månad sedan och jag har inte fått någon återkoppling alls.

24 november 2024

Antwoord van Årstiderna

Vi beklagar verkligen att du inte fått varan du ville ha, och saknar svar från oss. Jag kan inte se att vi har något obesvarat mail från dig, och misstänker därav att vi inte har fått mailet. Du får jättegärna skicka det på nytt så ska vi hjälpa dig vidare.

Årstiderna

Perfect delivery!

28 november 2024

Antwoord van Årstiderna

Hello Alessandra and thanks for your rating. I'm glad to hear you are satisfied with our deliveries. :)

Anneli/Årstiderna

Leveret perfekt.

Leveret perfekt.
Alt var friskt
Fine opskrifter
Prøv det, de har gode opskrifter

11 november 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej och tack för ditt fina omdöme. Så härligt att du är nöjd med leveranserna!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Päronen oätliga

Päronen oätliga. Torra o tröga i konsistens. En banan var möglig. Tråkigt utbud. Helt en helt ej värt priset.

22 oktober 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej och tack för att du hör av dig. Ledsen att höra att du fick tråkiga päron och en möglig banan. Maila gärna tll oss på kundtjanst@arstiderna.com så krediterar vi priset för det som var dåligt.

Toppen! Supergoda frukter och grönsaker

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så jag fick gå runt och leta upp den och bära hem den sista biten själv.
Kvaliten på produkten var dock så god att jag ger det ytterligare ett försök.

20 oktober 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej Jeanette och tack för ditt fina omdöme!

Beklagar att leveransen kom till fel adress. Hör av dig till kundtjanst@arstiderna.com om det skulle hända igen!

Hälsningar Anneli på Årstiderna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveransen var snabb och allt var fint…

Leveransen var snabb och allt var fint och prydligt packat. Grönsaker var att riktigt fin kvalitet.

20 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Hej Anna och tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du var nöjd med grönsakerna.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jätte dålig leverans men även servce…

Jätte dålig leverans men även servce och ruttna tomater. Samt ingen fisk leverans till rätt adress trots bevis

24 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Vi kontaktade dig via mail men fick inget svar.

Beklagar att du fått dåliga tomater i din leverans! Vi har krediterat priset för dem nu.

Anneli på Årstiderna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The quality-price balance is amazing

The quality-price balance is amazing. So many fresh veggies to make recipes with. Tastes amazing, very well selected and always a different variety! Love it.

23 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Thank you for your wonderful review and feedback! We are very happy to hear about of your experience with us.

Best regards,
Jessica at Årstiderna

Bra!

Bra råvaror, trevlig chaufför, okomplicerad beställning och leverans.

21 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att din upplevelse varit så positiv!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inte alla gröntsaker var lika fräsha …

Inte alla gröntsaker var lika fräsha tyvärr, så därför bara 3 stjärnar

19 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Vad tråkigt att höra att inte alla varor var i gott skick! Självklart ska du inte betala för något som brustit i kvalitet, och du får gärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com eller genom vår chattfunktion på hemsidan, så hjälper vi dig vidare med ärendet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Krångligt system med både lösenord och…

Krångligt system med både lösenord och ett användarnamn som ska ha mailats till mig och som jag inte kan hitta. Glömmer man sitt lösenord är det skitsvår att komma i kontakt med er för att få svar på hur jag betalar mina varor.
Varorna var fina.

18 september 2024

Antwoord van Årstiderna

Vad tråkigt att höra att du upplevt problem med dina inloggningsuppgifter! Självklart ska det inte vara krångligt, och vi vill mer än gärna hjälpa dig vidare med det. Du kan kontakta oss dygnet runt på mailadressen kundtjanst@arstiderna.com och även via vår chattfunktion på vår hemsida som är bemannad dagtid under vardagarna. Det går även bra att skicka ett meddelande till oss på Facebook.

Dit is Trustpilot