Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hän... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fräscha och ekologiska varor med smidig leverans direkt till dörren. Jättenöjd med både kvaliteten och variationen!

Antwoord van Årstiderna
Så bra!! Fräsha grönsaker och fräsch frukt! Smakar fantastiskt! Smidig leverans, lämnas utanför dörren om du inte är hemma….
Älskar att denna butik endast har ekologiskt så jag kan handla vad jag vill utan att också tänka på det!

Antwoord van Årstiderna
Jag älskar era produkter. Jag älskar att ni bara har ekologiskt & självklart vill jag stötta & värna om våra ekobönder! Mitt enda negativa är att ni inte levererar till Bromölla. Ni levererar till Karlskrona & Kristianstad, Bromölla ligger där emellan så det vore inte helt omöjligt att leverera till oss här. Vi är endel från Bromölla som vill beställa. Nu får jag beställa till en adress i Kristianstad som jag inte ens bor på bara för att få varorna 😅 Så det får ni gärna kolla upp! Tack för fiiiin frukt & grönt!

Antwoord van Årstiderna
För mycket grönsaker av dålig kvalitet, blött packade så de ruttnade direkt. Förväntar mig att grönsaker ska hålla längre än en dag.

Antwoord van Årstiderna
Äntligen levererar ni till mig på landsbygden, så smidigt. Fräscha frukter och grönsaker, bra pris och allt har smakat så gott. Kommer handla från er fler gånger. Leveranslådorna är fina nog att återbruka.

Antwoord van Årstiderna
Budgetlådan hade en jättebra blandning av frukt och grönt. De godaste apelsinerna jag ätit i Sverige! Kanske lite för mycket bananer bara. Annars jättebra!

Antwoord van Årstiderna
Frukt och grönsaker är ok i vissa leveranser andra gånger har jag fått slänga det mesta. Får alltid pengar tillbaka vid reklamation. Men så dåligt för miljön med alla transporter och så mkt som slängs. Alla reklamationer skickas till en sk”kvalitetskontroll” men inget blir bättre av det.

Antwoord van Årstiderna
Superfina råvaror. Enkla och goda recept. Levereras i bra kyllåda och återanvändingsbara trälåda och frigolitlådor!

Antwoord van Årstiderna
Mer än hälften av frukterna var svenska höst äpplen och omogna päron,
Kul att man betalar så mycket för något man kan hämta i närmsta trädgård.
Grönsakerna var ok.

Antwoord van Årstiderna
Lätt att beställa och få det ända fram till dörren, fina lådor grejerna låg i.

Antwoord van Årstiderna
Leverans 1dag försenad Jag är jättenöjd med tomater o jordgubbar Gurkorna var däremot dåliga Grönsakslådan var ok utom salladen som såg ledsen ut

Antwoord van Årstiderna
Bra kvalitet på produkterna och bra service. Kommer handla fler gånger.

Antwoord van Årstiderna
Tack så jättemycket för getmjölken, den kom i tid, men jag blev lite besviken för att den smakade inte alls getmjölk men övrigt var oki mvh sara
Det mesta av frukten var OK, men en del fula märken på vissa skal. Smak helt i topp
Men brödet .... Katastrof att lägga i låda med is som smälter-... Brödet helt nerblött och fuktigt. Smältvatten kom in i påsen !!