Banner for AutoConcept Insurance Norge

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dag nr 1 etter jeg kjøpte bilen fra forhandler sluttet start motor å virke. Fikk bilen satt på Mekonomen og de konkluderte start motor må byttes, de sendte søknad til Auto Concept som sa dette var dek... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med hjelpen fra Claudio Cianciolo. Fikk god hjelp tidligere med en feil på bilen, og nå igjen i forbindelse med en ny sak og godkjenning. Rask respons, tydelig kommunikasjon og profes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask behandling av saken. God informasjon både på telefon og på mail. Etter behandling av saken skulle det vært en informasjon mail om hva man må sende inn av opplysninger. Ringte selv for å finne ut... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele løste seg på beste vis for oss som hadde problem med at en dør på bilen ikke lenger låste seg. Saksbehandler hos AutoC... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 års erfaring innen kjøretøyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde løsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktør på det nordiske markedet. Våre produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus – for å gi deg solid dekning og beskyttelse når du trenger det mest.

Contactgegevens

Ønsker du ekstra trygghet på veien?

Les mer og tegn en forsikring direkte på vår nettside.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og rask behandlingstid

God service når jeg snakket med dere på tlf og rask saksbehandling når bilverkstedet sendte inn saken👍

7 januari 2026

Hei Tore!
Tusen takk for de fine ordene. Vi er glade for at alt gikk smidig, at servicen sto til forventningene, og at vi kunne hjelpe med reparasjonskostnadene!

Veldig kjapp responstid

Veldig kjapp responstid. Tilbakemelding på under 24 timer.

15 januari 2026

Hei Ronny!

Takk for dette. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med saken din. Vi svarer alltid så raskt vi kan, da vi vet at det skaper utfordringer i hverdagen når bilen står på verksted.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott oppgjør og rask hjelp her

Flott oppgjør og rask hjelp her. Fikk problemer med ladeport på el-bil bare to måneder etter kjøp, og fikk effektiv hjelp. Er glad nå for at jeg tegnet denne forsikringen, ellers ville det blitt dyrt.

15 januari 2026

Hei Geir!
Takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med ladeporten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en veldig rask og enkel…

Det var en veldig rask og enkel behandlingstid, noe jeg satte veldig stor pris på.

22 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei, tusen takk for fem stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjelpe, og at alt ble opplevd som raskt og enkelt. Skulle du trenge ytterligere hjelp i fremtiden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Fikk raskt svar

Fikk raskt svar og del og arbeid ble dekket av garantien

22 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei, og takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med din skadesak.

Väldigt nöjd

Snabba, effektiva och enkla att ha att göra med. Väldigt ovanligt i denna branschen. Väldigt nöjd.

29 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hej Alexander, stort tack för detta. Vi försöker alltid arbeta så snabbt vi kan och blir extra glada när vi får sådan feedback!

Med vänlig hälsning, AutoConcept

Fungerte bra

8 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hej Geir, tusen takk for 5 stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjelpe!

Effektiv kundeservice

Effektiv kundeservice. Ryddig. Konkrete svar og superrask behandling.

16 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei KF, og takk for 5 stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til med din skadesak!

Fikk dekket skaden

10 december 2025

Hei Tone,
og takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med erstatning av reparasjonskostnadene.

Garantisak

Enkel og rask behandling

8 december 2025

Hei Alexander,
tusen takk for 5 stjerner. Vi er glade for at alt gikk smidig, og at vi kunne hjelpe.

Topp service

Topp service

4 december 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei, og takk for din anmeldelse!
Vi er glade for at servicen vår var god, og at vi kunne hjelpe deg med skadesaken din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask tilbakemelding på forespørsel og…

Rask tilbakemelding på forespørsel og fikk svar samme dag om igangsetting av reklamasjonssaken. Veldig ryddig og enkelt.

9 december 2025

Hei Hans,
tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Behandlingstid

Behandlingstiden ved spesielle, men allikevel viktige tilfeller/saker som berører en kunde sterkt følelsesmessig.
Har ikke mye grunnlag til å uttale meg, men kan bare si at langvarig taushet gjør vondt å oppleve. Det er stress.

22 oktober 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei, og takk for din anmeldelse og tilbakemelding.

Vi har full forståelse for at det skaper mye stress når det gjelder skader på kjøretøyet som kan bli kostbare. Vi ønsker imidlertid å informere om at i de aller fleste tilfeller der du som kunde må vente, skyldes dette manglende svar fra for eksempel verkstedet. Vi svarer alltid innen én dag, men noen ganger må vi vente på svar når det gjelder dokumentasjon av skaden eller lignende.

Skulle dette skje igjen, er du hjertelig velkommen til å ringe oss, så kan vi hjelpe deg med en oppdatering på saken slik at du slipper å gå og vente.

Vi tar dette til oss og jobber kontinuerlig med å gjøre hele prosessen enda bedre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøst firma

Står at jeg har sølv, ble tilbudt forlengelse av sølv, tegnet ny sølv, men da jeg hadde bilen på verksted for garantireperasjon hadde jeg plutselig bare bronse og garanti ble da ikke godkjent. Da jeg gjorde oppmerksom på at jeg hadde tegnet ny sølv valgte selskapet å kansellere hele forsikringen.

Jeg har video av slark i styring før bilen var inne på verksted tidligere i år. Da ble tannstang byttet men feilen vedvarte, men selskapet påstår slarken oppstod etterpå

edit: Jeg ser Autoconcept påstår at skaden oppstod i juli 2025, men skaden ble meldt i februar 2025. Så nok en gang så vrir de på sannheten

29 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Haakon, og takk for tilbakemeldingen din.

Det som har skjedd her er at da din Sølv-garanti nærmet seg utløp, fikk du tilbud om å forlenge den hos oss, noe du gjorde i 2024. Men da skaden oppsto i juli 2025, var bilen din over 11 år gammel, som er maksimal alder for å ha en Sølv-garanti. Dette betyr at så snart bilen din blir eldre enn 11 år, vil du automatisk ha en Bronse-garanti i stedet.

Sølv-garantien har som maksimal kjørelengde 180 000 km, og maksimal alder 11 år. Alle våre garantier og forsikringer “flexer”, hvilket betyr at dersom du har kjørt for langt eller bilen blir for gammel, har du fortsatt et beskyttelsesnivå i stedet for å stå helt uten.

Hvis du ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss på post@autoconcept.no så hjelper vi deg videre.

AutoConcept

Lees meer over geverifieerde reviews.