Dag nr 1 etter jeg kjøpte bilen fra forhandler sluttet start motor å virke. Fikk bilen satt på Mekonomen og de konkluderte start motor må byttes, de sendte søknad til Auto Concept som sa dette var dek... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Veldig fornøyd med hjelpen fra Claudio Cianciolo. Fikk god hjelp tidligere med en feil på bilen, og nå igjen i forbindelse med en ny sak og godkjenning. Rask respons, tydelig kommunikasjon og profes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rask behandling av saken. God informasjon både på telefon og på mail. Etter behandling av saken skulle det vært en informasjon mail om hva man må sende inn av opplysninger. Ringte selv for å finne ut... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele løste seg på beste vis for oss som hadde problem med at en dør på bilen ikke lenger låste seg. Saksbehandler hos AutoC... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 års erfaring innen kjøretøyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde løsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktør på det nordiske markedet. Våre produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus – for å gi deg solid dekning og beskyttelse når du trenger det mest.
Postboks 16, 1324, Lysaker, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Veldig enkel å forholde seg til.
Utfordringen var mer at verkstedet ikke hadde hørt om de,men det ordnet seg . Men veldig bra og hyggelige da jeg snakket med dem 😊👍

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Enkelt og greit foreløpig.. delen er ikke byttet ennå så jeg håper resten går greit også.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Fantastisk at alt ble ordnet uten noe spørsmål , eller problemer! Jeg trodde det var en sak jeg selv måtte dekke, men dere tok alt! Jeg anbefaler ALLE som kjøper bil; Kjøp ALDRI uten Autoconsept!

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Alt arbeid utført som avtalt og til avtalt tid.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
AutoConcept er et dønn useriøst foretak. Betalte 18 000 kr for en årlig forsikring som hos mitt vanlige forsikringsselskap kostet 2200kr. Da jeg forsøkte å heve kjøpet av forsikringen, nektet de, siden jeg ikke hadde handlet forsikringen fra dem, men fra bilforhandleren.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Styr unna. Å bruke autoconsept i den tro du har noen for garanti er det samme så å kaste pengene ut av vinduet.

Autoconcept er meget profesjonelle,
og gode til å kommunisere. Det kan jo være vanskelig å vite hva de dekker ang slitasje på deler etc, så det kan være rom for diskusjon. Dette taklet de veldig bra, og bedre enn undertegnede. Ryddige i både telefonsamtaler og mail. Imponerende.
Utbetalingen gjennom verkstedet gikk også smertefritt.
Anbefales.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Useriøst selskap, vi kjøpte garanti med autoconcept da vi kjøpte bil fra autocompany arendal as i 2022, da fjæra foran knakk etter knappe tre uker i vårt eie, kontaktet vi garantien etter oppfordring fra forhandleren, da dette skulle dekkes i garantien. Vi fikk aldri noe svar fra autoconcept - og kranglet lenge med forhandleren i tillegg. Bilen er verdiløs, og vi har tapt 90.000 på ren svindel fra både forhandler og fra garantien, slik vi ser det.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Ikke finn på å betal for Autoconcept. De gjør alt for å slippe unna å betale. Nå har det oppstått flere feil med bilen min som de nekter å dekke. Selv om de sa til meg før jeg kjøpte garantien at denne garantien dekker absolutt alt. Bare lureri.

Rask behandling av krav.
Ikke problemer med å få dekning via forsikringen.

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge
Lees meer over geverifieerde reviews.