Banner for AutoConcept Insurance Norge

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dag nr 1 etter jeg kjøpte bilen fra forhandler sluttet start motor å virke. Fikk bilen satt på Mekonomen og de konkluderte start motor må byttes, de sendte søknad til Auto Concept som sa dette var dek... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med hjelpen fra Claudio Cianciolo. Fikk god hjelp tidligere med en feil på bilen, og nå igjen i forbindelse med en ny sak og godkjenning. Rask respons, tydelig kommunikasjon og profes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask behandling av saken. God informasjon både på telefon og på mail. Etter behandling av saken skulle det vært en informasjon mail om hva man må sende inn av opplysninger. Ringte selv for å finne ut... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele løste seg på beste vis for oss som hadde problem med at en dør på bilen ikke lenger låste seg. Saksbehandler hos AutoC... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 års erfaring innen kjøretøyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde løsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktør på det nordiske markedet. Våre produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus – for å gi deg solid dekning og beskyttelse når du trenger det mest.

Contactgegevens

Ønsker du ekstra trygghet på veien?

Les mer og tegn en forsikring direkte på vår nettside.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Helt topp :)

Helt topp :)

15 mei 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Mathias, tusen takk for dette. Vi er glade for at vi kunne hjelpe!

Med vennlig hilsen

Rask og grei behandling.

Rask og grei behandling.

2 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Terje! Takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til.

Lett å forholde seg til

Veldig enkel å forholde seg til.
Utfordringen var mer at verkstedet ikke hadde hørt om de,men det ordnet seg . Men veldig bra og hyggelige da jeg snakket med dem 😊👍

24 juni 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei June, og takk for dette.

Vi er glade for at vi kunne hjelpe til og at det var hyggelige samtaler.

Fornøyd

Fornøyd, anbefaler

5 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei, og takk for dette. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt og greit foreløpig.

Enkelt og greit foreløpig.. delen er ikke byttet ennå så jeg håper resten går greit også.

11 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Simen, og takk for din anmeldelse. Når du først har fått skadesvaret om godkjenning, tar det ikke lang tid før du kan hente ut bilen. Ellers får du høre med verkstedet. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til!

Fantastisk!

11 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Gustav, og tusen takk for din anmeldelse!

vi er glade for at vi kunne hjelpe til :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk at alt ble ordnet uten noe…

Fantastisk at alt ble ordnet uten noe spørsmål , eller problemer! Jeg trodde det var en sak jeg selv måtte dekke, men dere tok alt! Jeg anbefaler ALLE som kjøper bil; Kjøp ALDRI uten Autoconsept!

2 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Kristin! Tusen takk for din anmeldelse. Vi er glade for at alt gikk smidig og at vi kunne hjelpe til med reparasjonskostnadene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt arbeid utført som avtalt og til…

Alt arbeid utført som avtalt og til avtalt tid.

3 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Gaute, tusen takk for dette. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til og at alt gikk smidig.

Problemfri

Problemfritt

9 september 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Tor-Arne, og takk for dette. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til.

Raskt og profesjonelt!

27 augustus 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Gisle, takk for dette! Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med din skadesak.

God Service

God service og oppfølging

27 augustus 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Andre, og takk for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til!

Dønn useriøst selskap

AutoConcept er et dønn useriøst foretak. Betalte 18 000 kr for en årlig forsikring som hos mitt vanlige forsikringsselskap kostet 2200kr. Da jeg forsøkte å heve kjøpet av forsikringen, nektet de, siden jeg ikke hadde handlet forsikringen fra dem, men fra bilforhandleren.

28 juli 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Earl, og takk for tilbakemeldingen din. Når du tegner en garanti via bilforhandleren din gjelder avtalen mellom deg og bilforhandleren. Vi kan ikke gjøre noe for å endre eller heve det kjøpet.

Dersom du ønsker å heve kjøpet må du kontakte bilforhandleren din, så vil de hjelpe deg videre.

Styr unna

Styr unna. Å bruke autoconsept i den tro du har noen for garanti er det samme så å kaste pengene ut av vinduet.

26 juni 2025

Hei Tommy,

Så vidt jeg kan se tegnet du en XtraGaranti Sølv i 2016, og da den var i ferd med å utløpe i 2017 valgte du å ikke forlenge den. Det betyr at du ikke har en garanti hos oss nå.

Når garantien nærmer seg utløp, sender vi ut 3 påminnelser, og dersom man ikke fornyer innen da, vil garantien utløpe ved avtalens slutt.

Dersom du har en aktiv garanti hos oss i fremtiden, hjelper vi deg gjerne!

Med vennlig hilsen

Autoconcept er meget profesjonelle

Autoconcept er meget profesjonelle,
og gode til å kommunisere. Det kan jo være vanskelig å vite hva de dekker ang slitasje på deler etc, så det kan være rom for diskusjon. Dette taklet de veldig bra, og bedre enn undertegnede. Ryddige i både telefonsamtaler og mail. Imponerende.
Utbetalingen gjennom verkstedet gikk også smertefritt.
Anbefales.

27 maart 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Tom, tusen takk for din anmeldelse.

Vi forstår at det noen ganger kan være litt vanskelig å vite hva som dekkes og ikke, men så lenge man har lest komponentomfanget og vilkårene, skal man ha en god oversikt over dekningen. Vi er veldig glade for at du synes alt gikk smidig – fra kommunikasjonen med oss via e-post og telefon til utbetalingen.

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med saken din.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virker som seriøs mottaker.

Har ikke avsluttet saken. Men virker seriøs

1 april 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Ole! Takk for din anmeldelse. Så vidt jeg kan se, er saken din avsluttet, og vi har også kontaktet deg dersom det skulle være noen uklarheter. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til! :)

Rask behandlig av saken

Rask behandlig av saken. Veldig fornøyd.

24 maart 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei! Tusen takk for dette, vi er glade for at vi kunne hjelpe.

Vennlig hilsen, AutoConcept

Useriøst selskap

Useriøst selskap, vi kjøpte garanti med autoconcept da vi kjøpte bil fra autocompany arendal as i 2022, da fjæra foran knakk etter knappe tre uker i vårt eie, kontaktet vi garantien etter oppfordring fra forhandleren, da dette skulle dekkes i garantien. Vi fikk aldri noe svar fra autoconcept - og kranglet lenge med forhandleren i tillegg. Bilen er verdiløs, og vi har tapt 90.000 på ren svindel fra både forhandler og fra garantien, slik vi ser det.

10 maart 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Johanne, og takk for din anmeldelse.

I garantibeviset du mottok da du kjøpte garantien, står det nøyaktig hva som dekkes og ikke. Jeg kan ikke se akkurat din sak eller hvilken garanti du har, men på noen av våre garantier dekkes visse fjærer, mens andre ikke gjør det.

Vi svarer alltid kundene våre, og hvis saken har blitt håndtert gjennom forhandler eller verksted, er det dem vi har svart. Hvis du mener det har skjedd en feil eller ønsker mer informasjon om din sak, er du velkommen til å kontakte oss på post@autoconcept.no, så hjelper vi deg videre.

Vennlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke finn på å betal for Autoconcept

Ikke finn på å betal for Autoconcept. De gjør alt for å slippe unna å betale. Nå har det oppstått flere feil med bilen min som de nekter å dekke. Selv om de sa til meg før jeg kjøpte garantien at denne garantien dekker absolutt alt. Bare lureri.

7 maart 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Fredrik, og takk for din anmeldelse.

Vi dekker reparasjonskostnaden for de elektriske og mekaniske delene som er oppført i garantibeviset ditt, der det har skjedd et plutselig funksjonstap. Hvis komponenten ikke er med i garantibeviset ditt, dekker vi heller ikke kostnaden.

Vi er også nøye med å oppfordre til å lese gjennom vilkårene, slik at man er klar over hva vi ikke dekker. Der står det for eksempel at vi ikke dekker skader som har oppstått som følge av høy oljeforbruk, slitasje eller andre ting som burde blitt oppdaget ved service eller inspeksjon.

Jeg fant to skadesaker du har hatt hos oss, hvor vi har gitt erstatning for den ene, men ikke den andre. Det burde være et bevis på at vi faktisk gir erstatning når vi skal.

Vi er også svært nøye med å ikke si at garantien dekker "alt", fordi det gjør den ikke. Vi dekker kun det som står i garantibeviset.

Vi håper du er fornøyd med erstatningen du fikk for den ene skadesaken din!

Vennlig hilsen,

Rask behandling av krav.

Rask behandling av krav.
Ikke problemer med å få dekning via forsikringen.

10 februari 2025

Antwoord van AutoConcept Insurance Norge

Hei Henning! Takk for din anmeldelse. Vi er glade for at alt gikk smidig, og at vi kunne hjelpe.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.