Auto Europe Nederland Reviews

4.955
TrustScore 3 uit 5

3,2

Volstrekt onbetrouwbaar en onbereikbaar – € 1.283 betaald, geen auto en geen reactie. Auto Europe is niet bereikbaar op welke manier dan ook als er iets aan de boeking moet worden gewijzigd... Toon meer

Via skyscanner kwam ik bij autoeurope.nl en omdat zij als tussenpersoon (ook voor grote namen als bijv. hertz, avis, sixt) voor een meerprijs onbeperkte kilometers bieden + restitutie borg i... Toon meer

Men is klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen indien nodig en is snel met reageren indien je een vraag hebt. Uitermate goede voorwaarden en service naast een goed wagenpark waaruit je kunt kiezen.... Toon meer

Het boeken gaat erg makkelijk en het is fijn dat meerdere verhuurbedrijven in het overzicht staan waardoor je makkelijk in een oogopslag alles kunt overzien. Bij het selecteren van automaat airco et... Toon meer

1. Autoverhuur

Over Auto Europe Nederland

Auto Europe is al meer dan 60 jaar een wereldwijde marktleider in het aanbieden van autoverhuur aan reizigers. Naast standaard autoverhuur bieden wij ook campers, prestige- en sportauto's, en motorfietsen aan, als ook chauffeur services.

Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.955)

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer zeer slecht. Huur hier nooit een auto!!!!

Zeer slecht. Via auto europe een auto gehuurd in Oslo bij Avis. Ik wordt twee keer voor tol aangeslagen waarvan 1 keer voor een enorm bedrag welke niet klopt. Zowel bij Avis als auto europe aangeklopt voor uitleg en terugboeking maar beiden verwijzen naar elkaar toe en ik kom geen stap verder. Ga nooi, maar dan ook nooit een auto huren bij dit bedrijf.

6 februari 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw klacht serieus en bieden onze excuses aan voor uw negatieve ervaring en het eventuele ongemak.

Uit uw beoordeling begrijp ik dat u reeds contact heeft opgenomen met onze klantenservice met betrekking tot de zaak, en dat zij een dossier op uw naam hebben geopend.

Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nogmaals onze excuses voor uw negatieve ervaring en het eventuele ongemak, en wij hopen dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Auto Europe Deutschland GmbH

Antwoord van Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn zo blij dat je een geweldige ervaring hebt gehad met Auto Europe. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Ik ben blij de huurauto weer geregeld is!

Ik ben blij de huurauto weer geregeld te hebben via Autoeurope. Niet goedkoop, vind ik. Maar wel handig. Wij doen het al jaren zo. Ik wil perse op de luchthaven ophalen en dat is soms niet duidelijk. Dan staat er "op het vliegveld" maar als je deze selecteert, dan staat er bij de omschrijving "shuttle".

4 februari 2025

Klasswagen via Autoeurope: onprofessioneel, stressvol en klantonvriendelijk

Via Autoeurope bij Klasswagen geboekt. Ik raad dit autoverhuurbedrijf absoluut niet aan. Het personeel was onvriendelijk en drong agressief aan op dure extra verzekeringen, ondanks dat we via Autoeurope al verzekerd waren. Ze hielden een borg van €3782 in en door wisselkoersverschillen kregen we slechts €3757 terug. Daarnaast eisten ze dat onze creditcard onze volledige voornamen i.p.v. initialen toonde, iets wat we in 40 jaar autohuur nog nooit hebben meegemaakt. Uiteraard stond de credit card op onze naam, alleen niet alle doopnamen. Dat is volgens onze bank ook niet mogelijk. We moesten via bankafschriften bewijzen dat het onze kaart was. Dit alles maakte het een extreem stressvolle en frustrerende ervaring. Zoek een transparanter en klantvriendelijker verhuurbedrijf.

29 januari 2025

Geachte Philas Elliusz,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te lezen over uw negatieve ervaring bij het ophalen van uw huurauto.

Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer dingen niet zo soepel verlopen als verwacht en dat u teleurgesteld bent. Wij streven naar een naadloze ervaring voor onze klanten, maar helaas heeft Auto Europe als autoverhuurbemiddelaar slechts een beperkte invloed op het personeel en de procedures van onze autoverhuurpartners.

Zoals vermeld wordt in de huurvoorwaarden, die u ten tijde van het boeken kunt raadplegen, vereist onze verhuurpartner dat een geschikte creditcard wordt overlegd tijdens het ophalen van de auto. Deze kaart dient op naam te staan van de hoofdbestuurder, die op de voucher staat vermeld, en over voldoende krediet te beschikken om het borgbedrag te kunnen dekken. De pincode is ook benodigd.

Dit is een standaardprocedure bij de meeste autoverhuurbedrijven wereldwijd en helaas heeft Auto Europe hier als autoverhuurbemiddelaar geen invloed op.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Auto Europe Deutschland GmbH

Eindelijk een betaalbare huurauto

Was al enige tijd op zoek naar een huurauto voor onze vakantie van Toronto naar Halifax. Enkele verhuurmaatschappijen staan het niet toe dat de auto ergens anders wordt afgeleverd. Andere maatschappijen vragen daarentegen er heel veel geld voor. Auto Europe had precies op tijd de juiste aanbieding. In vergelijking met andere verhuurmaatschappijen betalen we nu honderden euro's minder. En dat is goed voor mijn portemonnee.

21 januari 2025

Niet voor mensen van 80

Keuze en prijzen zijn prima, website werkt goed. Maar wat echt belachelijk is: je kunt als je 80 bent geen auto bij jullie huren! Ben benieuwd waarom? Ook mensen van 80 gaan met vakantie en hebben een geldig rijbewijs!

20 januari 2025

Geachte Margot,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Als autoverhuurbemiddelaar hanteert Auto Europe zelf geen minimum- of maximumleeftijd voor het huren van een auto.

Eventuele leeftijdsbeperkingen worden door de individuele verhuurbedrijven waar wij mee samenwerken bepaald, en het is dus afhankelijk van de verhuurder of het al dan niet mogelijk is een auto te huren op een bepaalde leeftijd.

Wanneer u de juiste leeftijd invult in de boekingsmachine op onze website, worden alleen de verhuurbedrijven getoond bij wie het mogelijk is op die leeftijd een auto te huren. Verdere informatie, bijvoorbeeld of er eventuele extra toeslagen voor jonge of senior bestuurders van toepassing zijn, kunt u altijd vinden in de huurvoorwaarden van de individuele verhuurbedrijven.

Meer informatie hierover kunt u ook vinden op onze website: https://www.autoeurope.nl/auto-huren-voorwaarden-leeftijd/

Mocht u er online niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen met onze reserveringsafdeling, die u graag verder helpt bij het vinden van een geschikte huurauto.

U kunt onze reserveringsafdeling op de volgende manieren bereiken:

· Telefoon: +49 89 541 9555 99
· E-mail: nlres@autoeurope.de

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Auto Europe

Lange wachtrij

Lange wachtrij, iedere heeft heel veel afhandeltijd nodig. Zeker 5 keer langer dan collega verhuurders. Wachttijd 90 min

19 januari 2025

Geachte Robbert,