Auto Europe presenterar bra alternativ av försäkringsnivåer och beskrivning av villkoren som är tydliga och lätta att förstå. Dessa alternativ finns inte alltid tillgängliga någon annanstans, inte en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Har hyrt många gånger igenom Auto Europe inga konstigheter där men bolaget som ska hyra bilen tycker jag är oseriösa. Vi landade i Banja Luka när vi hämtade bilen fick vi veta om vi ska till Kroatien... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lätt att hitta vilket fordon jag skulle välja, det man kan förbättra och förtydliga är delen där man väljer tillval, ex; försäkringar, verkar förvirrande med all text samt när man väljer extra val a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Auto Europe Sverige
Geschreven door het bedrijf
Med över 20.000 stationer i 180 länder är våra kunders tillfredsställelse av största betydelse.
Contactgegevens
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Duitsland
- +49 89 541 9556 09
- seres@autoeurope.de
- autoeurope.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har använt Auto Europe i ca 20 år
Har använt Auto Europe i ca. 20 år i ett flertal länder.
Det har alltid fungerat utmärkt.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Autoeurope verkar ignorera både mina…
Autoeurope verkar ignorera både mina telefonsamtal och mina e-mail där jag begär återbetalning. Jag betalade för en försäkring hos dem, men Enterprise k Splot informerade mig om att denna försäkring inte är giltig.
Jag har vid flera tillfällen mailat till seres@autoeurope som bad mig skicka kvittot för betalningen till Enterprise, vilket jag gjorde. Tyvärr har jag inte fått något svar. När jag har försökt ringa dem har de alltid varit stängda. Det verkar som om de är ett oseriöst företag som lurar sina kunder på deras svårfödda pengar.
Jag planerar att kontakta en konsumentrådgivare för att se om de kan hjälpa mig.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Valet av olika bilar är enkelt men försäkringen är komplicerad
Valet av olika bilar är enkelt och överskådligt. Men det finstilta i kontraktet är allt för mycket, och osäkert hur man kan få ersättning när man köper extra försäkring, mycket som ska dokumenteras och fotograferas, skador som ska polisanmälas för att ge ersättning innebär att man är mycket osäker på vilket verkligt skydd man har av Autoeuropes försäkring.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Skrämselpropaganda vid bokning gällande…
Skrämselpropaganda vid bokning gällande försäkringskydd.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Det var bra priser och enkelt att boka.
Det var bra priser och enkelt att boka.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Svaga och maktlösa mot hyrbilsföretagen
Fick fel bil av Hyrbilsföretaget och semestern blev helt förstörd då vi fick sitta med väskor i bilen och barnen blev jätteledsna. När vi bestred detta med Auto Europas hjälp blev kompensationen 1,5 Euro per dag. Så svagt att man inte kan ta parti för sina kunder utan mer tar parti för hyrbilsföretaget. Nej vill ni vara säkra på bättre hjälp använd annan firma. Auto Europe öppnar upp för hyrbilsföretaget att ge dig vilken bil som helst och dina rättigheter åsidosätts helt. Ett stort skämt

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, tog en stund med pappershanteringen, i övrigt utmärkt.

Antwoord van Auto Europe Sverige
Har hyrt bil från Auto Europe många…
Har hyrt bil från Auto Europe många gånger och det har fungerat utmärkt! Det jag verkligen gillar med Auto Europe är möjligheten att redan från början lägga till ev.ytterligare förare och om man känner för det,även betala för en tank bensin och lämna bilen tom!!

Sad u did not get car
Did not get the car Cameron 2hours late.
Did book wrong time fór pick up. I did thou Wright the flight number. Dit Pay 3 weeks rent. So í ám wery disapontet.

Överskådlig boknings sida
Överskådlig boknings sida, lätt att navigera.
Rekommenderas

Antwoord van Auto Europe Sverige
Enkel och bra översikt och alltid…
Enkel och bra översikt och alltid konkurrenskraftiga priser

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.