Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zdecydowanie polecam mimo wszystkich negatywnych komentarzy!!! 23.09 zamówiłem wózekCybexCoya z pałąkiem 24.09 dostawa wózka 25.09 dostawa pałąka. Przesyłka była podzielona na dwie paczki, na... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

najgorszy dziecięcy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia. zamówienie przyszło szybko i produkt był zgodny z zamówionym ale reklamacja to jakiś koszmar. Mailowo od razu uznano moją reklamacje... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otrzymałam zupełnie inny produkt niz zamawiałam. Bardzo słaby kontakt- Pan odpisywał na maile co 3 dni. Podobno wysyłał kuriera po odbior paczki-Proszenie się o zwrot trwało 2 tygodnie- niestety s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam!!!! Zamówiona została hulajnoga, dostępna na stronie wszystko super,.. po czym mijają dni a przesyłki nie ma, wchodzę więc sprawdzić co się dzieje, no cóż brak na magazynie towaru proszę... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,5

Alle reviews

167 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zdecydowanie NIE polecam tej firmy.

Zdecydowanie NIE polecam tej firmy.
Zamówienie na fotelik samochodowy dla dziecka złożyłam 14 grudnia 2025 r. Do dziś nie otrzymałam ani zamówienia, ani jakichkolwiek wiarygodnych informacji o jego realizacji.
Zero kontaktu ze strony firmy. Gdybym sama nie dzwoniła, nie dowiedziałabym się absolutnie niczego. W zeszłym tygodniu zostałam telefonicznie zapewniona, że przesyłka zostanie wysłana w bieżącym tygodniu — oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Brak potwierdzenia nadania, brak informacji od kuriera, brak jakiejkolwiek wiadomości.
Podczas dzisiejszej rozmowy dowiedziałam się, że firma rzekomo czeka na dostawę od producenta, a zamówionego przeze mnie fotelika w ogóle nie ma na stanie. Klient jest wprowadzany w błąd i zwodzony kolejnymi obietnicami.
Skrajnie nieprofesjonalne podejście, brak odpowiedzialności i lekceważenie klienta — tym bardziej oburzające, że chodzi o produkt związany z bezpieczeństwem dziecka. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.

23 januari 2026

Fatalny sklep

Fatalny sklep , NIE POLECAM ZAKUPÓW , oszuści , kłamcy , krętacze . Bardzo niemiła rozmowa telefoniczna z jedną z Pań , obsługa za każdym razem kłamie z terminem realizacji , a jedyna propozycją po 2 m-cach niezrealizowanego zamówienia jest zwrot środków . ŻENADA pod każdym względem !!!!

22 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oferują towar, którego nie mają

Firma nie posiada towaru, który oferuje w sklepie internetowym. Na stronie widnieje informacja, że towar jest na magazynie, wysyłka do 8 dni. Fotelik zamówiłem 04.01.2026. Odpowiedzieli tylko na jednego maila, później kontaktowałem się z nimi telefonicznie. Za każdym razem ta sama formułka: "mamy opóźnienie z dostawą, do końca tygodnia zamówienie zostanie wysłane". Po kolejnym telefonie informacja: "W przyszłym tygodniu będzie dostawa od producenta. Niestety nie będzie tam Pana fotelika". Wysłałem rezygnację z zakupu, zobaczymy ile czasu zajmie im zwrot pieniędzy.

22 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalnie nie polecam przedłużają…

Totalnie nie polecam przedłużają wysłanie produktu tygodniami!! Nie da się skontaktować,oszukują że na następny dzień produkt będzie wysłany co oczywiście jest nieprawdą.Musialam zrezygnować z zamówienia po takim czasie oczekiwania i kilkunastu telefonach z zapytaniem co z moim fotelikiem.

21 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam prezent na urodziny dziecka…

Zamówiłam prezent na urodziny dziecka (28 grudnia), a doszedł dopiero 19 stycznia (po kilku telefonach z ponagleniami). Pani zapewniała mnie dwukrotnie, że paczka dotrze wcześniej. Za każdym razem okazało się to nieprawdą. Dodatkowo zostałam obciążona kosztami zwrotu, ponieważ zakupiłam drugi prezent w innej firmie (ten z kolei dotarł za 2 dni od zamówienia). Nie polecam jeśli komuś zależy na czasie. Niestety rzetelnej informacji też nie uzyskałam od konsultantów w tym sklepie. Nie polecam.

20 januari 2026

Opinia negatywna

Produkt zamówiony 7 stycznia. Realizacja do 2 dni roboczych. Kilkukrotnie kontaktowałam się ze sklepem. Za każdym razem miły pracownik informował mnie o terminie wysyłki. Żaden z 5 terminów, które mi podano nie został dotrzymany. 21.01 podano mi, że czekają na dostawę. W tym momencie anulowałam zamówienie, środki zostały mi szybko zwrócone. Zdecydowanie jednak nie polecam.

21 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówienie nosidełka dla dziecka…

Zamówienie nosidełka dla dziecka złożone 13-12-2025 3 razy odpisywali i dwa razy telefonicznie zapewniali że w przyszłym tygodniu wyślą. Zamówienia nie ma ponad miesiąc. Sklep powinien upaść bo uszykuje klientów. Nie polecam

17 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bardzo nie polecam tego sklepu

Bardzo nie polecam tego sklepu! Na stronie internetowej informacja o wysyłce w 24h, w rzeczywistości czekałam ponad tydzień i mam wrażenie, że gdybym nie wysłała maila, w którym napisałam co sądzę o tej sytuacji to nie wiem ile jeszcze bym czekała. Po mailu paczka w końcu została nadana, ale sklep nie uznał za stosowne mi odpisać, o jakimś tłumaczeniu i przeprosinach można pomarzyć. Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie...

16 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam to mało powiedziane

Nie polecam to mało powiedziane !
Zamówiłam fotelik po ponad tygodniu okazało się że jednak go nie mają na stanie. Po kolejnym tygodniu okazało się że fotelik na który zamieniłam zamówienie również nie dotrze bo "dostawca się spóźnia". Śmiech na sali. Teraz pewnie będę się szarpać jeszcze że zwrotem

31 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zdecydowanie nie polecam sklepu Baby…

Zdecydowanie nie polecam sklepu Baby Hit. Towar zamówiony na początku grudnia z informacją „wysyłka w 3 dni”, i opłacony z góry a mamy 15.01 i produktu nadal nie ma. Przez ponad miesiąc byłem zwodzony – ciągłe obietnice, że „jutro wysyłamy”, a w rzeczywistości nic się nie dzieje. Przetrzymują tylko pieniądze a nie maja towaru. Przez telefon kłamią, raz twierdzą, że towar jest, innym razem że „już wychodzi z magazynu”, po czym okazuje się, że jednak go nie mają. Totalny brak profesjonalizmu i szacunku do klienta. Firma sprawia wrażenie chaosu organizacyjnego – dramat. Uważam, że taka działalność powinna zainteresować zarówno Urząd Ochrony Konsumentów, jak i Urząd Skarbowy. Strata czasu, nerwów i pieniędzy. Nie zamawiać nic!

15 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie traćcie czasu na ten sklep

Nie warto tracić czasu i nerwów. Wózek, który na stronie opisany jako dostępny i "wysyłka w ciągu 3 dni" w praktyce szedł ponad 3 tygodnie, a został wysłany dopiero po tym jak zadzwoniłem, zrobiłem awanturę i w efekcie odwołałem zamówienie. Nagle wózek się znalazł w magazynie i następnego dnia do mnie przyjechał. Dramat totalny.

23 december 2025

Nie polecam !!!

Nie polecam !!!
Zamówienie złożone 15 grudnia, miało być zrealizowane w ciągu trzech dni, a dziś mamy 13 styczeń i dalej jest nie zrealizowane ! Sprzedający w mailach odpisuje tylko, że dokładają wszelkich starań żeby zrealizować zamówienie i to tyle. Co prawda kontakt mailowy jest, ale sprzedający tylko podaje wymyślone terminy wysyłki, już 3 razy słyszałem, że wózek zostanie wysłany w tym tygodniu, poczym tydzień się kończy i po zamówieniu ani śladu!

13 januari 2026

Odradzam zakupy!!!!

Nigdy nic nie zamówię w tym sklepie. Fotelik kupiony 02.12.2025 mamy dzisiaj 13.01.2026 fotelika nadal brak. Odradzam zakupy czegokolwiek w tym sklepie!!!!!

13 januari 2026

ŻENADA

ŻENADA, kontakt tragedia. Pani w sklepie mówi jedno, przez e-mail piszą co innego .

12 januari 2026

Omijać tą "firmę"

Firma krzak - sprzedaje towar, którego nie posiada i zwodzi klienta.
Miesiąc czekania na fotelik to było już jak dla mnie za wiele. Zamówienie anulowane, w konkurencyjnym sklepie internetowym towar miałam po 24 h.

1 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalna porażka- zakup przez allegro

Totalna porażka- zakup przez allegro. Kupowałam zabawkę na prezent świąteczny. Termin dostawy podany na 31 grudnia. Paczka nie przyszła. Zero informacji ze strony sprzedającego. Na moje zapytanie co się dzieje dostałem enigmatyczna odpowiedz o problemach logistycznych. BabyHit napisali że wyślą mój zakup 5 stycznia. Wysłano dopiero 7 stycznia. Paczkę odebrałam dzisiaj czyli po 8 dniach od podanego terminu. Niestety to nie koniec tej nieprzyjemnej hostorii z tą firmą- zabawka przyszła w poniszczonym opakowaniu. Takiego prezentu nie mogę wręczyć bo wstyd! Obsluga klienta to kpina. Będę domagała się rekompensaty

8 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Braki na magazynie, opóźniona dostawa, zły kontakt z konsultantem

Artykuł zamówiony tydzień temu, na stronie widnieje informacja ,,Dostępny, wysyłka w 1 dzień’’. Tydzień mija a zamówienia dalej nie ma, a roczek za 3 dni. Po próbie kontaktu na chacie strony dostałam tylko przepraszam, a na pytanie czy jest szansa żeby produkt dotarł na sobotę, konsultantka zamknęła okno czatu. Nie polecam!!! Anulowałam zamówienie i zamówiłam na innej stronie.

8 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?