Bike Totaal - Paul Willemsen Reviews

Woudseweg, 6, 2635 CC Den Hoorn, Zuid-Holland, NL

Mijn fiets ging voor een servicebeurt, en werd geconstateerd dat er een scheur in mijn velg zat, en deze werd vervangen, zat nog in de garantie. Altijd goede communicatie

Een hele goede uitgebreide uitleg gehad van Paul Willemsen. Hij heeft ons goed geholpen. Wat een rustige, ervaren man is hij. En die rust straalt hij ook uit over de klanten en zijn personeel. De... Toon meer

1. #4 van de 51 beste bedrijven in Fietsenwinkel
  2. #2 van de 21 beste bedrijven in Fietsenmaker
  3. #4 van de 39 beste bedrijven in Fietsaccessoirewinkel
  4. #2 van de 4 beste bedrijven in Winkel voor tweedehands fietsen

Over Bike Totaal - Paul Willemsen

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederland

• +31 15 2614976

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

12.419 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede communicatie en betrouwbaar onderhoud

Altijd goede communicatie

6 augustus 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Met veel plezier kijken wij altijd wat mogelijk is om binnen de garantietermijn bij de leverancier te claimen.

Reparatie Batavus

Bij het brengen van de fiets voor de reparatie was het ontvangst en het conotact met de medewerkster goed, goed advies en duidelijk geluisterd wat het probleem was

4 augustus 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Dank u wel voor de vriendelijke feedback.

Prima in orde …

Prima in orde van tevoren even gebeld om te overleggen klantvriendelijkheid ook prima in orde tot de volgende keer

25 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Wij zeggen altijd: klantvriendelijkheid kost niks en het maakt ook onze dag een stuk leuker!

Perfecte service .

Perfecte service , en zeer kundig personeel .

1 augustus 2026

Dank u wel!

Dik tevreden!

Ik ben goed geholpen. Eerst werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens kreeg ik goede informatie over de keuze van de juiste fiets. Ik mocht een proefrit maken. Hiervoor werd de fiets eerst goed ingesteld. Daarna werd de fiets besteld om de juiste maat eerst te passen. Bij de aanschaf volgde een duidelijke instructie over het gebruik van de fiets. Dik tevreden!

21 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Beste Ellen, veel plezier met deze ultra lichte Cube, een genot om avontuurlijke ritjes te maken.

TOP service!!

Goede service. Fijn personeel,altijd vriendelijk en behulpzaam . Zeer goede ervaring.TOP!!!!

20 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Dank je wel voor de fijne woorden.
Groet Team Paul Willemsen

Goede service en betrouwbaar adres!

Goede service en betrouwbaar adres. Nu voor de tweede maal een fiets hier gekocht.

20 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Wij zeggen wel eens tegen elkaar, we leven van de service, altijd een extra stapje voor onze klanten.
Groet Team Paul Willemsen

Praktische oplossing voor veel fietsplezier

Mijn speciale verzoek was een oplossing om bij het stoplicht en dergelijke met mijn voeten bij de grond te kunnen en met fietsen hoger te zitten! Met een zadelpen drop de ideale oplossing gekregen✅. Topservice weer door dit kundige personeel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Dank je wel Margreet, we denken als het om fietsplezier gaat graag met onze klanten mee voor de beste oplossing.

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
Vakkundig advies, met name van het personeel in de werkplaats.

17 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Onze werkplaatsmedewerkers zijn de basis van het team Paul Willemsen!
Groet Team Paul Willemsen

Mooie zaak met veel keus.

Mooie zaak met veel keus.
Er werken echt vakmensen,
Je kan altijd langs komen met problemen en lossen het probleem snel op.

11 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Beste Bart, onze winkel is het visiteplaatje van ons bedrijf, wij zijn daar erg trots op. Groet Team Paul Willemsen

Goed meegedacht

Goed meegedacht, afspraken nagekomen

10 juli 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

En zo hoort het ook. dank je wel.
Groet Team Paul Willlemsen

Een hele goede uitgebreide uitleg gehad…

De fiets is fantastisch. Een degelijke, robuuste fiets.
Bike Totaal in den Hoorn is dan ook een echte aanrader!

12 juli 2026