Niet bestellen!!! Geen klantenservice maar een robot op whatsapp. Kleding komt verscheept uit China. Wacht er al een maand op maar staat op status dispatched. De robot kan echt niks. Geen geld terug m... Toon meer

Een jas besteld in een maat die mij helaas niet paste, heb dit teruggestuurd met veel moeite (moest ook nog eens €18 retour kosten betalen omdat het een internationaal pakketje was) en heb uiteindelij... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Niet bestellen!!

Niet bestellen!!! Geen klantenservice maar een robot op whatsapp. Kleding komt verscheept uit China. Wacht er al een maand op maar staat op status dispatched. De robot kan echt niks. Geen geld terug mogelijk.

23 april 2026

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard. Door een fout van hun website is de bestelling twee keer betaald en opgestuurd. We kwamen er meteen achter, contact gezocht op meerdere manieren, uiteindelijk werd gereageerd dat ze erachter aan zouden gaan maar tot op heden nog geen oplossing of geld terug! Producten zijn ook nog eens geen goede kwaliteit!

9 februari 2026

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf, ik krijg een jas aangeleverd 3xl, terwijl ik 3 pyjama's heb besteld. Na 9 mails geen contact te krijgen!! Waardoor ik nu moet betalen voor niks. Niet bestellen!!

15 januari 2026

Niet hier bestellen

Niet hier bestellen! Jurkje paste niet en netjes teruggestuurd. Heeft in totaal bijna 2 maand geduurd en heel wat heen en weer gemail omdat het bedrijf niet bij klarna aangaf dat ze mijn retour netjes hadden ontvangen. Vervolgens moest ik dubbel de retourkosten betalen in totaal 12 euro wat ook totale onzin is, klarna staat niet voor je klaar en er wordt niet gereageerd op de klantenservice. Ik heb nog nooit zoveel gedoe gehad.

7 januari 2026

Niet bestellen!!

Ik heb spijt dat ik hier besteld heb. Ten eerste leek het artikel totaal niet op de foto. Ten tweede betaal je naast verzendkosten ook retourkosten, en kost het je ongeveer 15 euro om iets te passen. Ook is het maar de vraag of je je geld wel terug krijgt, ik heb mijn retour op 10/10/25 terug gestuurd en tot nu toe laten ze niks van zich horen en is er geen terug betaling gedaan. Eens maar nooit meer, je bent gewaarschuwd.

30 oktober 2025

Geen klantenservice en missende producten

Ik heb voor 150 euro producten besteld, ik had er 5 moeten ontvangen en ik kreeg maar 3 producten. Voor de missende 2 producten probeer ik al dagen de klantenservice te bereiken maar ze zijn echt onbereikbaar. Via de website kom je terecht bij Debenhams als je de klantenservice nodig hebt Via WhatsApp eerst geprobeerd en dan krijg je een bot te spreken die blijft zeggen dat mijn ordernummer en mailadres niet bestaan. Vervolgens krijg ik dagen later wel een mail van boohoo over dat ik de klantenservice heb gesproken maar dat ik beter via een meegestuurde link een berichtje kan sturen. Vervolgens klik ik op de link, en dan kom ik wéér op dezelfde plek terecht van Debenhams. Toen maar via Facebook chat geprobeerd, weer zegt de bot hetzelfde, namelijk dat mijn ordernummer en mailadres niet in hun systeem staan. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en ik mis nog voor zo'n 100 euro aan producten.

8 september 2025

Geen reactie van klantenservice

De klantenservice van Boohoo is echt belabberd. Ik heb 27 juli 2025 een mail gestuurd over een bestelling (EU120123812) die ik heb ontvangen. Dit waren 2 jurken, waarvan allebei de ritsen niet in orde waren. Van de ene jurk was dit niet echt een probleem, want in deze jurk zit stretch & deze kan ik daardoor nog wel over mijn hoofd aantrekken, los van dat het natuurlijk niet klopt dat als je een gloednieuwe jurk koopt, de rits al direct slecht is & moeilijk open gaat.
Van de andere jurk krijg ik de rits ook met geen mogelijkheid open. Bij deze jurk is het wel een probleem, want hier zit geen stretch in & kan ik dus ook niet aan door de geblokkeerde rits. Ik heb op 27 juli 2025 hier een mail over gestuurd met de vraag of Boohoo mij een retourlabel kan sturen, zodat ik de jurk retour kan sturen, zonder dat het mij weer geld kost.
Op 4 augustus heb ik een reminder gestuurd & dezelfde dag kreeg ik een reactie of ik een foto wilde sturen. 7 augustus heb ik ze direct voorzien van een foto. Geen reactie. Op 12, 16 & 22 augustus weer een mail gestuurd. Weer geen reactie. Inmiddels krijg ik betaalherinneringen van Klarna & heb ik nog steeds geen service van Boohoo ontvangen. Ik kan mij niet voorstellen dat ze al mijn mails over het hoofd hebben gezien. Als dat wel het geval is, hoop ik dat ik via deze weg toch nog aandacht kan krijgen voor deze case. Ik ben dus al vanaf 29 juli bezig.
Ik was een vaste klant van Boohoo. Bestelde regelmatig grote hoeveelheden aan kleding, maar ze hebben het wel een beetje bij mij verpest. Wees gewaarschuwd!!

29 juli 2025

OnderwerpTerugbetaling bestelling – nog steeds niet ontvangen

Onderwerp: Terugbetaling bestelling – nog steeds niet ontvangen

Geachte [naam/klantenservice],

Mijn zoon van 15 heeft bij u kleding besteld met kledinggeld dat hij heeft gekregen. De bestelling is netjes geleverd, maar hij besloot een deel terug te sturen. Het ging in totaal om een bedrag van €60,- dat wij terug zouden ontvangen.

Het pakket is ruim een maand geleden retour gestuurd, en volgens uw WhatsApp-bericht is er €47,- teruggestort. Dit bedrag is echter niet op onze rekening bijgeschreven. Daarnaast mist er nog een artikelnummer dat wél is teruggestuurd, maar dat in uw administratie blijkbaar niet bekend is.

Ik heb dit al meerdere keren via WhatsApp proberen uit te leggen, maar telkens wordt het gesprek afgekapt en wordt de situatie niet verder onderzocht. Dit is zeer vervelend, zeker omdat het om het geld van mijn zoon gaat.

Ik verzoek u dringend om alsnog terug te storten?

11 augustus 2025

Van 6 naar 12 euro retourkosten

Hier ook, 12 eu retourkosten voor niks betalen omdat het te klein is, wat bijna even duur is als het shirtje zelf oplichters, en blijkbaar hebben meerdere er last van, heb ze een mail gestuurd

4 augustus 2025

Bar slecht!

Ik heb 4 items besteld waarvan ik er 3 heb ontvangen. Een van deze items was kapot en zat onder de vieze gele vlekken. Uiteindelijk alle items retour gestuurd. Na retourneren heb ik een email ontvangen waarin is aangegeven dat ze mijn retour hebben ontvangen. Tot op heden hebben zij niet mijn betaling teruggestort. Ik heb gemaild en gechat en krijg geen reactie. Slechte klantenservice en slechte kwaliteit van de kleding. Graag mijn retourbetaling afhandelen!!

30 mei 2025

Ik had sandalen besteld voor mij…

Ik had sandalen besteld voor mij dochter ik moest 6 €verzend kosten betalen en toen mij bestelling kwam aan .verrassing verkeerde maat. Dus retour en ik moest ook nog 6 euro betalen voor terug sturen. Ze zijn gewoon oneerlijk en oplichters.nooit bij hun iets bestellen.

28 juni 2025

Drama!!!

Op 20 juni is mijn retour al aangekomen bij Boohoo volgens mijn track en trace. Inmiddels ook via mail contact gezocht en gevraagd of ze mijn retour aub willen verwerken. Na eerst problemen te hebben gehad met de levering van mijn bestelling ervaar ik nu dus opnieuw problemen. Bestel hier aub niet!!! Service is zwaar teleurstellend!!!

20 juni 2025

Super slecht

slecht, verkeerde artikel ontvangen en verkeerde maat
ik wil niet betalen voor retour omdat het hun fout is
De contact gegevens kloppen niet .
Op mail reageren ze niet.
Pure oplichting

17 juni 2025

Niet bestellen

Niet bestellen. Ze zijn oplichters. Ik had meer dan 100 euro aan kleding netjes teruggestuurd, kreeg een email van ze dat het ontvangen is en dat ze mijn geld terug gaan sturen maar heb het geld nooit ontvangen. Na een maand toen ik aan de bel trok zeiden ze dat ik te lang heb gewacht om iets te zeggen en daarom ze mij niet gaan helpen.

2 juni 2025

Waardeloos bedrijf

Ik ben totaal ontstemd door de waardeloze klachtenafhandeling van Boohoo. Mijn pakket heeft hun warehouse nooit verlaten. Mijn geld heb ik ook nooit terug te zien. Lieve mensen, BESTEL HIER NIET. Naast deze waardeloze afhandeling zijn ze overigens ook waardeloos in de behandeling van hun werknemers in goedkope lonen landen. Dus als de eerste reden niet genoeg is om Boohoo aan de kant te schuiven, ga dan voor de tweede. Wat een waardeloos bedrijf

13 mei 2025

Mensen bestel hier nooit maar dan ook…

Mensen bestel hier nooit maar dan ook nooit!!! Mijn retour pakket is kwijt terwijl ik een trackingscode heb ik wordt van de kastje naar de muur gestuurd. Je komt niet in contact met boohoo met geen mogelijkheid! Dhl zegt dat boohoo met hún contact moet opnemen en boohoo reageert op niks! Nu moet ik €166 betalen aan klarna en hun doen ook niks! Oplichters zijn het!!!

Wees gewaarschuwd en bestel hier nooit!!

20 december 2024

Is dit jouw bedrijf?