Zeer slechte kwaliteit jas die ik besteld had voor 35€. Nu moet ik 20€ betalen terwijl ik de jas retour heb gestuurd. Ik krijg geen contact met klantenservice en ze hebben geen telefoon nummer. Zeer s... Toon meer

Waardeloos bedrijf. 14 artikelen besteld waarvan 12 retour gestuurd.Vervolgens moet ik meer dan 17 euro extra betalen.Contact alleen via whattsapp en sporadisch. De verklaring van Boohoo? Seel protect... Toon meer

Een jas besteld in een maat die mij helaas niet paste, heb dit teruggestuurd met veel moeite (moest ook nog eens €18 retour kosten betalen omdat het een internationaal pakketje was) en heb uiteindelij... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht, duur en totaal niet klantvriendelijk retourbeleid

Heel apart dat je je bestelling kunt betalen via Ideal. Maar als het op retourneren aankomt en je geen creditcard hebt je dus geen retourlabel van € 6,00 kunt kopen. Wel kun je je retour via het portaal aanmelden en je het retourlabel kunt downloaden. Het versturen van het retourpakket moet je dan zelf regelen wat behoorlijk kostbaar is, bijna € 20,00. Overigens is het label 7 dagen geldig terwijl het retourtermijn 28 dagen is. Dit is je reinste oplichterij.

29 september 2022

BESTEL ABSOLUUT NIKS BIJ BOOHOO

BESTEL ABSOLUUT NIKS BIJ BOOHOO
BESTEL ABSOLUUT NIKS BIJ BOOHOO. De maatvoering komt. totaal niet overeen met hun omschrijving. Ik heb een paar weken geleden jurken besteld, geen 1 paste mij. Ik wil het vervolgens retourneren, maar dat kan niet als je geen creditcard heb. Ik heb om reden dat contact opgenomen met hun klantenservice. Daar gaven ze aan dat het geregeld was en dat ik gewoon weer kan inloggen en via de site wel mijn retour moet aanmelden. Vervolgens heb ik hun instructies opgevolgd, maar het lukte weer niet. Daarna heb ik weer contact opgenomen via de mail. Vervolgens moest ik een paybal account aanmaken om €6 over te maken, dat heb gedaan. Daarna ging ik weer contact opnemen met hun omdat ik nog steeds geen retourlabel had ontvangen. Vervolgens moest ik aangeven of ik een printer heb en met welke pakket dienst ik het wil
opsturen. Inmiddels ben ik nog steeds al week bezig om de artikelen alsnog te retourneren. Elke keer als ik een mail schrijf moet ik 1 dag wachten op antwoord. Vervolgens willen ze een factuur zien van paybal terwijl ze kunnen zien dat ze de betaling hebben ontvangen. Ik heb de artikelen nog steeds niet kunnen retourneren. ik heb dit nog nooit meegemaakt, echt slecht!!!

16 september 2022

Eerder al review geschreven over het…

Eerder al review geschreven over het retourneren, waarop een nutteloze reactie komt, waarin staat dat ik contact op moet nemen met de klantenservice. Nou serieus zeg.. daar krijg ik nog dommere antwoorden behalve de antwoorden dat ik nodig heb.. EEN HUISNUMMER!!!!!!!!

Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb, echt belachelijk.
Kwaliteit is slecht, retourneren is een ramp, probeer t al een paar weken. En als t dan uiteindelijk zou gaan lukken met de retour zijn de kosten ook nog eens belachelijk hoog. Maar uit principe kwestie ga ik t spul ook echt niet houden.

Wat een (@,€,%&÷: bedrijf

29 augustus 2022

Spijt!

Bestel hier niet!!! Hoge retourkosten en slechte klantenservice. Daarnaast moet je lang wachten tot de bestelling geleverd wordt. Ook heeft de kleding een slechte pasvorm.

26 augustus 2022

Nooit hier bestellen

Nooit hier bestellen. Wil iets retourneren, maar de site loopt vast, men reageert niet op mails, je kan ze niet bellen. En ik ben hier al een paar dagen mee bezig. Kortom, ik ben mijn geld kwijt en zit met kleding waar ik niks mee kan.

24 augustus 2022

Waardeloos

Waardeloos! Mijn bestelling is niet doorgekomen, aldus Boohoo. De betaling is echter wel verwerkt. Ondanks herhaalde beloftes heeft Boohoo nog altijd mijn geld niet terug gestort.

22 augustus 2022

Wat een slechte kwaliteit!

Wat een slechte kwaliteit!
Nog niet voor keukenschort.
Retour aangemaakt, bij postkantoor moet ik 12eu betalen!!
Geen klantenservice of tel.nummer.
Slechtste bedrijf ever.
Koop hier nooit!!

15 augustus 2022

Bestel niets verborgen kosten

Bestel niets. Je betaald voor extra verzendkosten van €6,99 om het te retourneren. Het ziet er goedkoop uit maar verborgen kosten. Pas op. Je betaald verzendkosten en ook nog retourkosten

15 augustus 2022

Erger gaat niet.

Erger gaat niet.
In totaal €24,50 kwijt voor een retourzending.
Schandalig, echt waar.
Nooit bestellen hier raad ik aan.
Slechte kwaliteit en betalen voor NIKS.

13 augustus 2022

Wat een flut kleding, dure (€25) retourkosten

Wat een flut kleding. Heel klein en wat je ontvangt... Aliexpress is er niks bij. Helaas geen Aliexpress prijzen, voor deze prijzen verwacht je toch iets meer.
Retourneren is al helemaal een ramp. Zonder creditcard kan je €25 aftikken en moet je douane papieren invullen. Geen huisnummer dus dat maakt het extra spannend, komt het aan of komt het niet aan... nooit maar ook nooit meer bestel ik hier. Ik check altijd de recensies, maar op 1 of andere manier zijn deze me toch ontgaan. Zo zonde, had me €25 en stress bespaard van komt het aan of niet... Over (waarschijnlijk) een week weten we het...
UPDATE. De kleding is gelukkig aangekomen. Maar ik moet ook nog eens €5,99 aan verzendkosten betalen, terwijl ik mijn volledige bestelling heb geretourneerd. Op de site staat dat je dan ook geen verzendkosten hoeft te betalen. Niet dus. Dus in totaal ben ik €30,99 (€5,99 verzendkosten naar mij + €25 retourkosten) kwijt, terwijl ik niks heb gehouden. Wat een bedrijf pfff

26 juli 2022

Waardeloos.

Als je geen sterren kon geven dan had ik dit zeker gedaan. Wat een waardeloos bedrijf zeg. Betalen kan rustig via iDeal, maar retourneren? HO MAAR. Als je geen creditcard hebt moet je het maar lekker zelf uitzoeken. En wat dacht je? Kost 25,- + invullen van douane papieren. Ik vind het ronduit belachelijk. Vervolgens regel je speciaal hiervoor een creditcard, kan je de label niet meer omzetten omdat de optie al gekozen is om het zelf te regelen.

Dan denk je bah wat een waardeloze manier van retourneren. Kom je erachter dat kwaliteit nog 100x erger is. Ik raad iedereen sterk af om hier een bestelling te plaatsen.

19 juli 2022

Geen bestelling ontvangen en ook geen geld ontvangen.

Een bestellig geplaatst en gekozen voor de Express Delivery (€14,99!). Geen bevestigingsmail ontvangen, hier dus contact om opgezocht want ondertussen mijn pakket ook niet ontvangen. Contact is moeizaam, moet tig keer dezelfde gegevens afgeven en nog geen bestelling en/of geld terug gehad! Er wordt dus geen actie ondernomen, enorm teleurstellend. Van het kastje naar de muur gestuurd.

9 juni 2022

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, geen reactie op contact (uitsluitend via email en APP bereikbaar, via deze kanalen geen reactie). Kortom, geld kwijt.
In track & trace is zichtbaar dat parcel is damaged, en kennelijk niet door de douane gekomen. Maar ja, daar hebben we niets aan...

30 mei 2022

Jumpsuit

Jumpsuit besteld en deze was binnen een week geleverd. Zeer tevreden met mijn aankoop. De maat klopt precies, goede kwaliteit, mooie stof. Kortom erg tevreden.

20 mei 2022

Kleedjes besteld

Kleedjes besteld, helemaal anders dan op de site.. + iets anders krijgen dan dat je besteld hebt! DIKKE BULLSH*T.
Krijg al een beter kleedje bij de Turken op de markt!!
Je moet betalen voor de retour met een mastercard echt letterlijk een maffia!
Nooit meer.

27 april 2022

Slechte service en retourneren

Bestel hier alleen als je zeker weet dat je de kleding niet hoeft terug te sturen. Wanneer je je bestelling doet kun je met alles betalen maar wanneer je wil retourneren moet je dit ten eerste betalen en ten tweede kan dat alleen met creditcard. Wanneer je hun vraagt voor een oplossing heb je pech en moet je maar aan andere een creditcard vragen. Je kan beter bij ASOS bestellen en gratis retourneren.

19 december 2021

Geen bevestiging

Ik heb laatst een bestelling geplaatst (ongeveer €41) en ik heb geen account gemaakt. Maar ik heb geen bevestiging mail gekregen, het bedrag is van mijn rekening afgeschreven ik weet niet of de bestelling nog gaat komen. Het bestelnummer is EU110278

5 april 2021

Is dit jouw bedrijf?